- 29 Temmuz 2011
- 1.696
- 12
-
- Konu Sahibi berraksuuu
bende senınle aynıyım canım 2.ayımda hamıle kaldım ama sankı yıllardır beklıyomus gıbıyım
alıştım bebişime ıyıkı olmuş:):)
çabuk alışmışsın :)
darısı başıma
yeni evlendim sınav hazırlanacam işe başlıcam her şey çok mualllakta iken oldu
alışamamın nedeni belki de budur
18. haftana girmişsin hareketlerini hissetmiyor musun hala
inan bana aynı şeyleri yaşamışız
ben de sınava hazırlanıp iş telaşına gireceğim bir dönemde hamile kaldığımı öğrendim
ve gerçekten ben de sevinemedim desem yalan olmaz sadece
millet yıllarca beklio Allah aratmadan verdi şikayet etmeyim die bi şey sölemiorm
ve gerçekten benim de hamile kalmamın imkansız oldugu bi dönemde hamile kaldım
inşallah bu düşüncelermizi unutturur
hayırlı sağlıklı ahlaklı bi bebeğimiz olur
tebrik ederim şaşkınsındır eminim ama dua et ki seni uğraştırmadan hemen gelivermiş soranlarada biz hemen istiyorduk dersin artıkslm arkadaşlar benim de ilk hamileliğim
evlendim bi ay sonra hamile kaldım
istenmeyen daha doğrusu beklenmeyen bi gebelik benimkisi
burada çok mutluyum çok heyecanlıyım yazılarını okuyunca
üzülüyorum
benim bebeğim şansız herhalde diyorum
çünkü 12. haftama girmeme rağmen
mutluluk ve heyecan yerine
şaşkınlık var
bende daha öneden 3 kere kaybettim bebeğimi o yüzden tedirginlik var ama allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde versin inşallahmerhaba :86: 3.yılımıza girdik ve nihayet bende hamileyimdaha bugun 8.haftayı bitirdik henüz yeni ama benimde çok endişeli geçiyor daha önce 2düşüğüm oldu korkularım var haliyle,inşallah isteyen herkez sağsalim kucağına alır....
teşekkür ederim. büyük zahmetten kurtardın beni :)
rica ederim yardımcı olduğuma sevindim...
Hadi bakalim iyi yine senin dr cabus cagiriyor ben sekizinde gittim onuncu ayin ilk hftsi
Yine gidecm aman bekle bekle sonra bebisleri gormek icin gelsin vakit sonrada on dk icinde
Hersey olup bitiyor vakti gelsede bebislerin gerek kalmasa ultrasyonlara
Merhaba bişey sorucam bebeginin hareketlerini hissedenler ilk ne zaman hissettiklerini söyleyebilir mi? Ben 18 haftalık hamileyim ama hala hissedemedim. Bu arada zayıf olanlar daha erken hissediyormuş,benim boyum 1,80 kilomda 61 oldu 58 le hamile kaldım, yani çok kilolu değilim ama hissedemeyince merak ediyor insan bi sorun mu var diye.Ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum..... :18:
slm arkadaşlar benim de ilk hamileliğim
evlendim bi ay sonra hamile kaldım
istenmeyen daha doğrusu beklenmeyen bi gebelik benimkisi
burada çok mutluyum çok heyecanlıyım yazılarını okuyunca
üzülüyorum
benim bebeğim şansız herhalde diyorum
çünkü 12. haftama girmeme rağmen
mutluluk ve heyecan yerine
şaşkınlık var
selam kizlar.....
bugun cati kemilerim agridi hemen dr.aradim yine normal dedi acilmasi lazim dedi sirtlarimda agriyor gobis buyudukce cekiyor sirtlarim resmen bugun agladim
agrilarimdan esimde bnmle bereber agladi sana yardim edemiyorum yatiyorum diyebusefer onun o halinede uzuldum anlayacaginiz biz bugun ailece agladik
agrilarim biraz olsun hafifledi simdi bugunluk ic acici seyler yok bnde
Merhaba bişey sorucam bebeginin hareketlerini hissedenler ilk ne zaman hissettiklerini söyleyebilir mi? Ben 18 haftalık hamileyim ama hala hissedemedim. Bu arada zayıf olanlar daha erken hissediyormuş,benim boyum 1,80 kilomda 61 oldu 58 le hamile kaldım, yani çok kilolu değilim ama hissedemeyince merak ediyor insan bi sorun mu var diye.Ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum..... :18:
kızlar yaklasık 2 haftadır benim karnım yada bağırsaklarım sürekli faaliyet halinde sürekli bişiler kıpraşıyooo
haha cok komik yaaa niye böyle oluyo sizceee sürekli mi karnım gurulduyo filan...
geçmiş olsun canım.bugün herkes kötü sanırsambenimde midem bulanıyor.ilginç olan ise ilk aylarda hiç bulanmayan midem son 3 ay bulanıyor.garip valla.
evanur alıscaz bu agrılara benımde felekat elımden geldıgı kadar aglamayay calısıorum düşük tehlikm oldugunda dr yanında aglamıstım kızdı bebek sıkısıyor damarlar mı ne kasıyormus ondan aglamamaya calıısıorum elımden geldıgı kadar
Sagol canin sanada gecmis olSun bnmde ayni senin Gibi olmustum bnde ilk
Aylarda cok rahattim simdi var bulntilar dr sordugumda olur dedi son uc ay boyunca
Oyle diyince rahatlamistim simdi okadar olmazda sikayetlerin daha buyusun kaburgalarina
Resmen et sikisiyor Bnm canimi cok yakiyor bu durum birde kemik agrasida eklenince daha da
Bir tuhaf oluyor insan artik bebisler saglikla gelsinde vucud agrilari unutulur diyorum Zor ama
Rabbim dogumda Gulsun yuzumuze insallh
Dogrudur ama inanki élimde degildi ama simdi dahada iyiym sukur
Artik beden agrisi gecer diyip kendimi avutuyorm sende basladimi
Kemiklerdeki agrilar
hamileliğin ilk haftalarında çok normal canım.fazlaca gaz yüklü oluyor insankarnımın içinde balon patlıyor sanıyordum ben ilk haftalarda sonra düzeliyor takılma:))