Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende senınle aynıyım canım 2.ayımda hamıle kaldım ama sankı yıllardır beklıyomus gıbıyım
alıştım bebişime ıyıkı olmuş:):)

çabuk alışmışsın :)
darısı başıma
yeni evlendim sınav hazırlanacam işe başlıcam her şey çok mualllakta iken oldu
alışamamın nedeni belki de budur

Bütün dileklerine katılıyorum.Başkalarının ne dediğide çok önemli değil gerçekten ama insan ister istemez etkileniyor, eminim bebeğin ve eşinle güzel günler sizi bekliyor şimdi aranızda sizi bağlayan çok daha kuvvetli birşey var. İnsanlar yapacagınız birsürü şey vardı ,çok erken,ne aceleniz vardı vb bisürü şey söyleyecek ama ben kendime hep şunu söyledim eşimle beraber yapabileceğimiz daha güzel başka birşey yok. Ben dediğim gibi hareketlerini hissedene kadar gerçekliğine inanamıyorum ama bütün dualarım benimkinin ve bütün bebeklerin sağlıklı olması için.

tebrik ederim şaşkınsındır eminim ama dua et ki seni uğraştırmadan hemen gelivermiş soranlarada biz hemen istiyorduk dersin artık
ben 5 yıldan ve v5 tüp bebek denemesinden sonra hamileyim mucizem geldi 6+5 haftalığım yıllardır çok çektim gerçekten ama aalhım mükafatını verdi allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
bende daha öneden 3 kere kaybettim bebeğimi o yüzden tedirginlik var ama allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde versin inşallah
teşekkür ederim. büyük zahmetten kurtardın beni :)
rica ederim yardımcı olduğuma sevindim...

Alışılacak bişey değil ki bu. Bu çok büyük bir sorumlulk birde bunu planlamayınca dünyan allak bullak oluyor. O zaten kafasına koymuş gelmeyi bir kere sen ancak iyi olmaya çalışıyorsun bu durumda oda şakınlık korku ve nasıl olacak sorularıyla baya zor oluyor.....

kızlar ben daha yolun başındayım 4+ 5 gibi bişey benim:)
daha doktora bile gitmedim heheh

karın agrım ve bel agrım halsizlik dışında bişi hissetmiyorum ya cok şükür adet sancısı gibi kasık agrılarım bitti ama 10 gündür fena ağrı çektim
hastalansamda kurtulsam dedim kaç kere :) ama meğer hamiş mişiiiiimmm

ya bide ben şu 2 gündür fecii sakarımm
heyecandan mı acaba yoksa başka bişi mi yaa kırıp dökmediğim şey kalmadıııı :79::78:

selam kızlar yeni hamişler hepinizin bebekleri hayırlı olsun sorunsuz bir 9 ay diliyorum
hamile oldugunu öğrenen bayanlar bence dr gitmek için geç kalmayın çünkü kullanılacak takviyeler var bildiğiniz gibi

selam kızlar yeni hamişler hepinizin bebekleri hayırlı olsun sorunsuz bir 9 ay diliyorum
hamile oldugunu öğrenen bayanlar bence dr gitmek için geç kalmayın çünkü kullanılacak takviyeler var bildiğiniz gibi

walla dr degiştirdim 1,5 saat uzaklıkta cok ıyı ama bu dr yanlız 12.10 da gıttım bu hafta persembe cuma gıtcem esımde evde aslında gerek yok gıbı gelıor otekıay bası mı gıtsem en azından bıraz daha buyumus olur kafam karısık walla 3 hafta olmadı zaten

yok daha anca hıssedersın 20 haftalarında baslar hareketlerı zaten cok sıddetlı olmuyor ılerlıdeıkce sıddetlenıyor

bence bebgın için ole dusunme canm sanssız felan dıe bence sen saskınsn beklmedgın ıcın ama dua et kı elı ayagı sag salım akklı bı cocuk gelsın hamılelık surecınde basına herhangı bı olay gelmesın dusuk olur bıısy olur aman allah korusun sev sen bebegını anlarmıs o bazen bende dıorum erkenmı dıeyede hayırlısıyla gelsınde skntısız

selam kizlar.....

bugun cati kemilerim agridi hemen dr.aradim yine normal dedi acilmasi lazim dedi sirtlarimda agriyor gobis buyudukce cekiyor sirtlarim resmen bugun agladim

agrilarimdan esimde bnmle bereber agladi sana yardim edemiyorum yatiyorum diye busefer onun o halinede uzuldum anlayacaginiz biz bugun ailece agladik

agrilarim biraz olsun hafifledi simdi bugunluk ic acici seyler yok bnde

geçmiş olsun canım.bugün herkes kötü sanırsam benimde midem bulanıyor.ilginç olan ise ilk aylarda hiç bulanmayan midem son 3 ay bulanıyor.garip valla.

bebek hareketlerını hıssetmenın kıloyla bı alakası yok olsa ben gec hıssederdımaccık kılolu hamıle kaldım daben 17. haftamda hıssettım ılk hamılelığım olmasına ragmen ama ılk hamılelıklerde 22. haftaya kadar hıssedemeyebılıyormussunhıc kafanı takma 2-3 haftaya hıssetmeye baslarsın...

kızlar yaklasık 2 haftadır benim karnım yada bağırsaklarım sürekli faaliyet halinde sürekli bişiler kıpraşıyooo
haha cok komik yaaa niye böyle oluyo sizceee sürekli mi karnım gurulduyo filan...

kızlar yaklasık 2 haftadır benim karnım yada bağırsaklarım sürekli faaliyet halinde sürekli bişiler kıpraşıyooo
haha cok komik yaaa niye böyle oluyo sizceee sürekli mi karnım gurulduyo filan...

hamileliğin ilk haftalarında çok normal canım.fazlaca gaz yüklü oluyor insankarnımın içinde balon patlıyor sanıyordum ben ilk haftalarda sonra düzeliyor takılma:))

evanur alıscaz bu agrılara benımde felekat elımden geldıgı kadar aglamayay calısıorum düşük tehlikm oldugunda dr yanında aglamıstım kızdı bebek sıkısıyor damarlar mı ne kasıyormus ondan aglamamaya calıısıorum elımden geldıgı kadar

geçmiş olsun canım.bugün herkes kötü sanırsam benimde midem bulanıyor.ilginç olan ise ilk aylarda hiç bulanmayan midem son 3 ay bulanıyor.garip valla.

Sagol canin sanada gecmis olSun bnmde ayni senin Gibi olmustum bnde ilk

Aylarda cok rahattim simdi var bulntilar dr sordugumda olur dedi son uc ay boyunca

Oyle diyince rahatlamistim simdi okadar olmazda sikayetlerin daha buyusun kaburgalarina

Resmen et sikisiyor Bnm canimi cok yakiyor bu durum birde kemik agrasida eklenince daha da

Bir tuhaf oluyor insan artik bebisler saglikla gelsinde vucud agrilari unutulur diyorum Zor ama

Rabbim dogumda Gulsun yuzumuze insallh

Dogrudur ama inanki élimde degildi ama simdi dahada iyiym sukur

Artik beden agrisi gecer diyip kendimi avutuyorm sende basladimi

Kemiklerdeki agrilar

amin canım inşllah.Sağlıklı sıhhatli zamanında doğsunlar da başka bişey istemiyorum

Dogrudur ama inanki élimde degildi ama simdi dahada iyiym sukur

Artik beden agrisi gecer diyip kendimi avutuyorm sende basladimi

Kemiklerdeki agrilar

eveli gün gogusumun altında kı kemık agrdı dunde kasıklarım agrı wardı bugun belımın agrısında öldüm zaten vajınada ara ara agrılar oluyor o zaman yatıyorum bıısy yapmamaya calısıorum kendımzı devamlı telkın edıcez artık napalım

hamileliğin ilk haftalarında çok normal canım.fazlaca gaz yüklü oluyor insankarnımın içinde balon patlıyor sanıyordum ben ilk haftalarda sonra düzeliyor takılma:))

gaz olayını hiç duymamıştım ben ama yavaş yavaş ağrılarımda geçiyor gibi :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…