Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar ben 3-4 hafta sonra 4 boyutlu ultrasona gitmeyi düşünüyorum.herşeyiyle net olarak görünüyormuş ya.15 haftalıkken gitmiştim o zaman bile baya belliydi.dr 28-32 hafta arası doğacağı görüntüsü gibi görürüz demişti.çok heyecanlanıyorum.acaba bu hafta gitsem mi diyorum merak işte:)))

ilk bebeğime hamileyim çok heyecanlı ve çok mutluyum...
daha acemi anne adayları olduğumuz için burada beraber ilerleyelim:KK49::KK49::KK49:

(table)

1 / BERRAKSUUU / KIZ BEBEK / 14MAYIS 2011 / 18 ŞUBAT 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

2/ GUNEBKN / ERKEK BEBEK / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

3 / EVANUR / KIZ BEBEK / 22 ŞUBAT 2011 / 2 ARALIK 2012/ Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

4 / GUNNUR2010 / KIZ BEBEK (ALİSSA) / 11 OCAK 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

5 / MİNNASU / KIZ BEBEK / 28 ŞUBAT 2012 / Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

(table)

merhaba ben yeni katıldım ve uzun bıtr tedavıden sonra dun ogrendim hamıleyım:KK64::92::emir_bebek:ha bırde kasık agrılarım artı

Son düzenleme:
slm 20. haftandasın nerdeyse sadece 1 kg mı aldın :))))))))))))))))))) ben 13. hftamdayım 2,5 almışım bile nası başardın kilonu korumayı oskarlıksın walla :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

ohho 2,5 neki ben 25. haftamdayim 9 kilo aldim:KK52::KK53:neyseki azik boydan azcikda hamile kaldigim kilomun dusuk olmasindan kurtariyorum yoksa yuuuuuusyuvarlak bisey olurdum:KK60:

slm 20. haftandasın nerdeyse sadece 1 kg mı aldın :))))))))))))))))))) ben 13. hftamdayım 2,5 almışım bile nası başardın kilonu korumayı oskarlıksın walla :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

yok cnm zaten ben hamile kaldığımda 64 kiloydum...bu yüzden çok dikkat etmem gerektiğini söyle dr..bol su içiyorum ama herşeyden yiyorum az az..hedefim doğuma kadar 8-10 arası almak cnm..birde kan hapı kullanıyoruz onlarda kilo aldırıyor.

hayırlı olsun canım:))
valla az bile ne varki bir kilo yemek yeyince bile alınıyor

sen rahatsın cnm ben 34 beden :nazar::nazar::nazar:olsam dünyayı yerdim....
hamilelikte 35 kilo alan insanlar var..allah korusun..

yok cnm zaten ben hamile kaldığımda 64 kiloydum...bu yüzden çok dikkat etmem gerektiğini söyle dr..bol su içiyorum ama herşeyden yiyorum az az..hedefim doğuma kadar 8-10 arası almak cnm..birde kan hapı kullanıyoruz onlarda kilo aldırıyor.

haklısın alanlar var ama ben bunu çok yemeye bağlıyorum birazda.
mesela ben canım ne isterse yiyorum ama aç değilsem illa bişeyler yiyeyim diyede bişey yemiyorum
seninde en fazla 8-10 kilo alacağını düşünüyorum ben.
ve drlar hamilelikte sadece 10 kalori fazla yeseniz bebeğe yeter diyorlar.gerçi 35 40 kilo alanlar belki bünyeyle de alakalıdır ama.sanki birazda yemekle alakalı gibime geliyor.mesela bizim bi tanıdık vardı tombikti zaten hamile kaldığında yedikçe yedii ama ne yemek.sürekli ballı sütler tabak tabak yemekler.dr en sonunda böyle devam edersen bana gelme sinirim bozuluyor bu ne böyle demiş...155 boyuna 120 kiloya ulaşmıştı 7 sene oldu hala veremedii..en sinir olduğumda çaydanlığı bile kaldırmazdı ağır diye sadece yerdi..öyle olmakta kötü be güzelim dimi:KK1:

haklısın alanlar var ama ben bunu çok yemeye bağlıyorum birazda.
mesela ben canım ne isterse yiyorum ama aç değilsem illa bişeyler yiyeyim diyede bişey yemiyorum
seninde en fazla 8-10 kilo alacağını düşünüyorum ben.
ve drlar hamilelikte sadece 10 kalori fazla yeseniz bebeğe yeter diyorlar.gerçi 35 40 kilo alanlar belki bünyeyle de alakalıdır ama.sanki birazda yemekle alakalı gibime geliyor.mesela bizim bi tanıdık vardı tombikti zaten hamile kaldığında yedikçe yedii ama ne yemek.sürekli ballı sütler tabak tabak yemekler.dr en sonunda böyle devam edersen bana gelme sinirim bozuluyor bu ne böyle demiş...155 boyuna 120 kiloya ulaşmıştı 7 sene oldu hala veremedii..en sinir olduğumda çaydanlığı bile kaldırmazdı ağır diye sadece yerdi..öyle olmakta kötü be güzelim dimi:KK1:

öyle cnm birde zaten hormonların baştan aşağı değişiyor..birde üzerine 35 kilo ekle...benim kuzenim 35 kilo almıştı dr çok kızmıştı doğumda öülm riski oluşmuş..

bi de dr 130 kilo bir kadını sezeryanla doğum yaptırmış kesiyoruz kesiyoruz hep yağ dedi...

ohho 2,5 neki ben 25. haftamdayim 9 kilo aldim:KK52::KK53:neyseki azik boydan azcikda hamile kaldigim kilomun dusuk olmasindan kurtariyorum yoksa yuuuuuusyuvarlak bisey olurdum:KK60:

kızlar walla 30 kiloya oooooo yapıyodum geçen kuzenim anlattı sevgilisinin kardeşi 50 kiloyla hamile kalıp 110 la bitirip 60 kilo alarak heralde sınırları zorlayıp :KK37::KK37::KK37::KK37: hamilelik dalında rekora imza atmışş :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Allahım uzak et rabbim..duyunca şok oldum ayrı bir insan daha oluşmuş vücudundan :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37: kınamayın başa gelir derler ya çok korkuyom walla..yemek yerken karnım gurulduyo birazdaha yiyip sonrada pişman oluyom hep..bende 68 le hamile kaldım boyluyum ama etliyimde :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
oda 4 kişilik yemek yiyomuş çokmutlu oluyomuş yerken sonuç 60 ben doktoruna şaştım bişey dememişmi acaba benim doktor 10 hatta benim baskımla itirazımla 12 ye izin veriyo :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar bende sebze ve balık ağırlıklı beslenemiyorum hele balık ve tavuk resmen gözümün önüne gelince bile fena oluyorum...bu aralar cnm hep mantı ve su böreği istiyoo söyleyipte sizinde canınızı çektirmimde...offff poffff bende dombili olcam bu nefsimle :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kızlar bende sebze ve balık ağırlıklı beslenemiyorum hele balık ve tavuk resmen gözümün önüne gelince bile fena oluyorum...bu aralar cnm hep mantı ve su böreği istiyoo söyleyipte sizinde canınızı çektirmimde...offff poffff bende dombili olcam bu nefsimle :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

benim cnm sadece ayva çekmişti...başka hiçbirşeye aşermedim..balık mevsimi açıkldığı zaman her sene zaten her hafta balık yaparım...bu hafta bende başlarım balığa artık...sebze çok yerim..et hiç sevmem ama arada tüketmeye çalışırım...tek kusurum süt içemiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19:

benim cnm sadece ayva çekmişti...başka hiçbirşeye aşermedim..balık mevsimi açıkldığı zaman her sene zaten her hafta balık yaparım...bu hafta bende başlarım balığa artık...sebze çok yerim..et hiç sevmem ama arada tüketmeye çalışırım...tek kusurum süt içemiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19:

ben balıkta yiyemiyorum:KK43:( artık iyice sebzeye dayanırım bende napıyım.ya da takviye balık yağı kapsüllerinden içerim ..dr a bi sorayımda

balık yenmez mi hiç günebknnnnnnnnnnnnnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

ben biraz cinsim be güzelim..vejeteryanım ben hayvansal hiçbişey yemiyorum..et süt yumurta peynir tavuk balık hiç yemiyorum..sadece zorlarsam köfte yiyorum..dr o yüzden köfte ye bari dedi..:))

bende elimden geldiğince köfte yiyorum birde yoğurt yiyebiliyorum

balık yenmez mi hiç günebknnnnnnnnnnnnnn:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

bende çocukluğumdan beri hiç balık yiyemiyorum midemi bulandırıyo eşimde pek sevmiyo bizim eve balık girmiyo helede kızartılmış balık kokusu ığğğğğğğ....haftada 1 gün kutu ton balığı tüketsem olurmu kızlar oda faydalımı biliyomusunuz..

ben biraz cinsim be güzelim..vejeteryanım ben hayvansal hiçbişey yemiyorum..et süt yumurta peynir tavuk balık hiç yemiyorum..sadece zorlarsam köfte yiyorum..dr o yüzden köfte ye bari dedi..:))

bende elimden geldiğince köfte yiyorum birde yoğurt yiyebiliyorum[/QUOTE

kızlar ben 13. haftamdayım da kendi yaptığım hiçbişey hoşuma gitmiyo sıcak yemekler hep kokuyo zeytinyağlılar bi nebze daha iyi geliyo..sizce bu yemeklere karşı isteksizlik geçermi hep kokuyo gibi tiksiniyorum...peynir yoğurt kurtarıcım..

X