Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam kizlar bebislerde sizlerde iyisiniz insallah? yeni hamisler Allahim sizleride sag salim kavusturmak nasip etsin insallah.
oglum cok hareketlendi .bol bol oynuyoruz geziyoruz. kontrolleride iyi gidiyor. boyumuz 64 cm kilomuz 7 olmus.oglum uykusuda duzendeydi.gunduzleri de iyi uyuor uykuyu seviyor.gerci babamiz evde bizim bir sene babalik iznine ayrildi ya.veriyorum yor oglunu diyo.oynuya oynuya yorgun dusuyor.utun beni diye agliyo sonra,
ama bir sey itiraf edicemc.son zamanlarda oglum sabahlari sik uyanir olduydu.yeni emzirdigim halde.pis pisliyorum geri uyuyordu.megerse yorgunluktan ben baya iyi horlar olmusum. oglum horlamama uyaniyormus.yani ben öyle oldugunu dusunuyorum.bugun fark ettim.kendi horlama sesime uyaninca ayni anda oglumun da hoplayarak uyandigini gördüm.neyse problemi anlamis oldum.Türkiyeye gidim dinlenim bir guzel.kendime gelince cözülmus olur.yada duzelmezsem yatagini odamdan ayircam.
aklinizda olsun yani.
bunun disinda dogum kilolarim var diye biraz yeme duzenimi degistirip azalttiydim.sakin denemeyin.hemen sutumde azalma oldu.ßpanik oldum hic istemedigim halde gittim devam sütü aldim onuda icmedi.neyse bol su, incir hurma derken geri cogaldi sütüm.süt düzenimin bu kadar cabuk bozulacagini dusunmemistim.simdi anne sutune devam .cok sükür.
öpüyoruz sizleri .

şu zor dönemi,yani 3aylık dönemi bi atlatsaydık hayırlısıyla :) adı Uygar Ata

Selam hanımlar 2. gebeliğimi yaşıyorum ama inşallah ilk bebeğimi kucağıma alacağım. İlk gebeliğimdeki bebeğimi 2 aylıkken kaybettim rabbim bu yavruma sağlıklı ve hayırlı bir ömür nasip eder inşallah. Herkese rahat bir gebelik ve doğum geçirmelerini diliyorum..

merhaba canim,
tesekkürler biz iyiyiz oglusumla, sizde iyisiniz insallah. Bugün doktor kontrolümüz ve 5 aylik asilarimiz vardi, asi oldu oglum - bu gece dikkat etmemiz gerekiyor atesine , insallah fazla rahatsizlanmaz oglusum... Boyumuz 66 cm ve kilomuzda 7.800 gr olmus, doktor iyi dedi...
Sütünün azalmasi konusunda canim, yemeyle alakasi var - bende ilk baslarda düzenli yiyordum ama son zamanlarda pek yiyemedim - azaldigini fark ediyorum...ama suyu ihmal etmiyorum günde en az 2,5 litre iciyorum..hurma falan da yiyorum..

Bu arada biz ek gidaya basladik gecen hafta cuma...ogluma her seyi tattiriyorum. Bugün doktorda dedi, baslaman gerek diye... iste öyle, bizden gelismeler bu kadar... Sen ne zaman TR ye gidiyorsun ve ne zaman döneceksin??

Güzel bir tatil gecirmen dilegiyle insallahhh

şu zor dönemi,yani 3aylık dönemi bi atlatsaydık hayırlısıyla :) adı Uygar Ata

atlatirsin canim, saka maka biz bile 5 aylik olduk - zaman cok cabuk geciyor...

hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah... sag salim kucagina alirsin insallah yavrunu... bende 3cü hamileligimde aldim ilk bebisimi kucagima... su an 5 aylik oldu bile findigim...

yenilerde dogum yapacak yokmu.valla beklemeye alistik.biizm dönem bitti yeni dogumlar bekliyoruz ayol

hatice cancigim nasilsiniz? mikailcigim napiyo.yeni dogum yapanlar baya mesguller .ilk uc ay malum bizimde amma yogundu yaa.birak yazmayi bakamiyorduk bile topige.bu arada türkiyeye ailemin yanina gitcem.esiminde benimde ailemiz tr de.
giderken bebek arabasi götürcem ya.yaklasik bir ay sonra oglum 5 aylik olmus olcak.oturmaya 6 ayda baslaniyo yavas yavas ama arabayi acaba sport halinde kullanmaya orada gerek olurmu.kac aylikda baslaniyo onu merak ediyorum.

saol canim insallah sag salim gider geliriz.masallah mikailimiz ammada buyumus.seninde sütiün yaramis süper ölcüleri tütütütütüt bin kere . demek ek gidaya dabasladiniz.bende besinci ay bitmeye yakin baslarim.ay naapti ilk tadina baktiginda cok merak ettim.muthis sevimli olmustur. kasigi isirp tutuyormu,ben d vitaminini verirken yapiyor benim bicirik.o yuzden cok sabirsizlaniyorum ek gidada neler yapcak diye.
asinizida olmussunuz.gecmis olsun.gece nöbettesin yani.insallah sags alim atlatir .kombi asilar kac tane mikrop birden asilaniyor cok zor valla iyi mücadele ediyor bebisler.
bu arada ek gidaya gecince su icirmekde gerekiyor mu.hani ezirirken sadece cay veriyoruz ya.ek gida olunca mecvbur suda alirlar heralde.sormak lazim .ben tr de basliycagim icin.
sende tr ye yolculuk yapican dimi yoksa daha varmi?

suyu bol icmen guzel.ben emzirme harici cocukluktan kalma suyu cok sever cok icerim.bahaneyle isime yariyor.esimde sag olsun bildigi icin surekli getiroyr elime veriyor.gecen hesaplamis gunde 6 litreye yakin sivi aliyormusum.üc litresi su gerisi cay meyve suyu.ya fazla kilo derdine nerdeyse sutten olacaktim.yemeyi kesmeyi birak azaltmamla beraber memisler fos fos oldu inanamazsin.

tekrar merhaba canim,
Allaha sükür sütüm yariyor, azda olsa ek mama verdim ama minigim fazla icmiyor mamayi. Sorma ilk defa verirken cok heyecan yaptim halende öyle, acaba nasil yiyecek falan diye.. marketten alirken insanin cani hepsini alasi geliyor, oglum sunuda yesin bunuda yesin diye. kasigi isiriyor, birde disi cikiyor ya, ona sürttürüyor . Ilk olarak tavuk eti püresi yedi, sonra havuc, kabak, armut, ve hindi eti püresi... su veriyorum canim...vermek lazim cünkü sonucta yemek yemis oluyor.

evet bu gece nöbetteyim canim, ama olsun oglusum icin deger. Bu sene tr yolculugumuz yok malesef, daha kücük oldugu icin istemedim ben gitmek... insallah seneye yürür, büyümüs olur o zaman gideriz.

Senin yolculuk ne zaman nasipse? Bu arada su konusunda sen masallah ya, ben o kadar icemiyorummmm - en iyisi bende deneyeyim o kadar icmeyi, belki sütüm daha iyi olur artar.

Öpüyorum canim, habersiz birakma beni...

hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin insallah... sag salim kucagina alirsin insallah yavrunu... bende 3cü hamileligimde aldim ilk bebisimi kucagima... su an 5 aylik oldu bile findigim...

Çookk teşekkür ederim. Rabbim güzel yazılar yazsın inşallah bebişine güle güle büyüt..

nasilsiniz kizlar az cok gecmisi okudumda massallah eskilerimiz almislar bebislerini kucaklarina simdi yeni cicis anne adaylarinda hadi bakalim saglicakla....

aile sorunlarim vardi oyuzden kotu gunler gecirdim buyuk cogunlugu bitti sayilir ama kalan izler var anlayacaginiz kotu gunlerdi....oyuzden giremedim daha dogrusu girdim baktim ama yazacak sohbete katilacak morel kafa bulamadim kendimde oyuzden yazmadim...

kizim buyudu teyzoslari buyudu massalah altdan iki tane disimiz bile cikti ustlerde gelmek uzere bakalim nezamani bulur cok yaramaz olduk emekliyoruz koltuklara dayanarak ayaga kalkiyor tutundugu yerde ayaga kalkiyor daha tutnarak yuruyemiyor ama oda olur bnm diresoarim assada oraya cikip duruyor yapma diyorum bnmle kavga ediyor anne baba gibi laflari bilincli bir seikilde diyor neden se agladiginda anne mutlu oldugunda baba diyor....bnden simdilik bukadar daha sonra yazarim yine kendinize iyi bakn

canim merhaba,
tekrar hosgeldin aramiza... gecmis olsun diyeyim insallah tamamen gecer ailevi problemlerin ve bir daha yasanmaz. Simdi daha iyi olmana sevindim..demek minik findik büyüdüde disleri mi cikti??? Benim oglusumda dün asi oldu teyzesi, ateslenip duruyor, az önce uyuttum da simdi bir iki lokma bisey yiyorum... geceyi zaten nöbette gecirdim... insallah bugünü atlatinca atesi falan kalmaz...

Sizin asilar ne alemde, var mi yakinda asisi falan... bu arada kilo boy gelisimi nasil gidiyor??

CAnim sevindim seni tekrar gördügüme...hosgeldin... öpüyorum...

sogol bitanem ateslenmesinin sebebi usutmus olabilir enfeksiyon durumu olabilir yedinci ayimizin sonunda iki tane disimiizi patlattik zannettmem dislerle alakasi oldugunun atesinin...zaman gectikce okadar cok insan alisiyor ki uykusuzluga ben simdi oyleyim cok zor donemlerden gectim biliyorsundur fitik li olmasi beni yedi bitirdi o geceler ayyy aman allahim kabus gibiydi ama sukurler olsun cani icinde ya benmle ya o yeter bana...atesli olunca mizmizliklarida cok olur acayip huylari degisiyor hasta olduklari zaman hele buyusun hastalandiklari zaman daha bir baska oluyor huylari....

bizim taaa bir yasinda asimiz var kilo 10.200 boy 75 kilosuna fazla diyorlar ama yuruyunce verir iki hafta once gitmistik genelde bu donmlerde sisiyorlar yurumeye basladiklarindada kilo veriyorlar aslinda cok bir kilosu yok ama isde 90 60 90 istiyorlar besbelli....

tesekkur ederim bnde cok ozledim sizleri ama isde morel olmayinca yaptigim bir seyden zevk alamiyordum anlayacagin acayip bir sekilde depresyondaydim sukurler olsun ki bitmedi ama kurtuldum depresyondan...

ben geldim herkes nerde yavvvvvvvvv

hos geldin canim.cooookkkkkkkkkkk sevindim gelmene.kiziskanda masallah buyutmussun.nazarlardan saklasin Allahim.zayif olsa dert sisman olsa dertttttttt anlamadim gitti milleti. bak görüyomuusn anne babayada baslamis.benimkide bir dese dunyalar benim olur heralde. anlatcak soracak cok sey var oglum vizildiyo.sipa yazdirtmadi.neyse geri gelmeye caliscam.kizicigini öp asyamki benim icin.

ayyy sanki varya en sevdigim dostlarimi uzun bir aradan sonra gormus gibiyim heeeee

aynen oyle vallahi amannn millete ne tasirken dogururken bakarken kimseler yoktu yanimda hepsi iyi gun dostu oyuzden hepsine yol verdim...basladi yaaa agladigi zaman annneee diyor mutluyken baba baba baba ama bilincli diyor eminim buna...der der merak etme ok bitanenm operim ben buralardayim....

sizler doğum yaptığınızda ben yeni hamileydim şimdi oğlumun 40 ı cıkacak nerdeyse burası böyle bi yer işte insan duygulanıyo heleki bu gibi zamanlarda...bu arada hoşgeldin yenide

sizler doğum yaptığınızda ben yeni hamileydim şimdi oğlumun 40 ı cıkacak nerdeyse burası böyle bi yer işte insan duygulanıyo heleki bu gibi zamanlarda...bu arada hoşgeldin yenide

Evet hatirladim allh saglik Versin yeterki baksana ne cabukda gecmis bir dahaki yaza tam kivamda olur bebisin insallh

Bu donmlerde duygusallk norml bn iki ay aglamistim en ufak seylere ama geciyor hormnlar duzeldikce

Daha dur yeni hamislerde var aramizda daha onlarda var

Kizlar bir yil olack dogum gunune topigin kurucusunu belliyorum

Berraksucum nerelerdesin supriz yapda gel ogun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…