Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba canim,

masallah oglusunun degerlerine, insallah hep öyle devam eder. Amin canim amin. Nasilsiniz iyimisiniz bu arada??? Bizim kontrolümüzde 5 aylik olunca yani bu ayin sonunda, bakalim oglusum ne kadar olmus... bizimde asilarimiz var, canini yakacak yine doktor ama onun sagligi icin. Bende bakamiyorum canim ya, korkyorum. Insallah bu sefer benimkininde atesi cikmaz, kolay atlatiriz.

Burun tikanikligi icin ben Tetrisal kullaniyorum, doktora sormustum o verdi. Burnunun icin nemli durur kurumaz demisti. Yorgunlugun canim demir eksikliginden olabilir dedigin gibi, bazen bende öyle yorgun hissediyorum kendimi, sonra geciyor. Sabahlari öyle bir uykum geliyor ki bazen sorma, ama bu seferde oglusum uyumak istemiyor, 9 da ayakta , daha önceleri emer yine uyurdu ve 10:30 yada 11 gibi kalkardi, büyüdükce degisiyor iste...

Sen nasil yaptin bir uyku düzeni oturtabildin mi? Bir günün nasil geciyor? Ek gidaya ne zaman ve neyle baslayacaksin, sordun mu doktora???

Simdilik bizzden bu kadar canim... bu arada Bayramin simdiden kutlu olsun... öpüyoruz sizi kocaman...

ben hep damaklı aldım simdi damla uclu alıyım diorum..birde bakkal memesi yazıyor nette cogu bebek alıyomus bu emziği...nitekim bende zamanında bakkal emziğini emmişim

insallah canim bu emzigi alir...seninde bayramin simdiden kutlu olsun...

glsh_Arikan Allah sağlıklı uzun bir ömür versin inşallah benimde kızım olacak benimde düşündüğüm isimlerden birisi öykü ama çok kararsızım birde nehir düşündüm bana yardım edin alternatifler bekliyorum:)Herkese sağlıklı huzurlu bayramlar diliyorum

Son düzenleme:

selam hatcie cancigim...seninde simdiden ramazan bayramin mübarek olsun. tüm arkadaslarimin.
insallah mikailcigimin kontrolleri ve asilari sorunsuz gecer.bu asi olayi cok sinir bozucu ama napalim iyilikleri icin sonucta.bu burun spreyini bir bakimc anim.grip nezle yok ama surekli deidign gibi kuruma var ici toz doluyo tikaniyo.valla cocugun her gun burnundayim sabah kalkinca birde yatmadan önce.oda sikildi bende artik.yikamak maksatli deniz suyu olan burun damlasini sikiyorum ama cokda memnund egilim.ama bir burunzede olarak fazlada spreylere falan alissin istemiyorum ama napim gece duyuorum rahat nefes alamadiigni.onun dsinda her sey iyi.
canim ben oglumu hala emziriyorum.hatta bende senin gibi meraklanmaya baslamistim acaba geceleri mama mi versem doymuyormu diye.tam bu hafta denicektim doktora gitmeyi bekledim.derken doktor süper dedi hic gerek yok mamaya buyudukce sütün kivamida degisiyormus.kaka yapmasida.gece benimkisi uclerde uyaniyor bazen daha erken bazen daha gec.sonra birde sabah 5.5 yada 6.5 gibi.doktor gayet normal dedi uyanmasi.acikmasi.hani ne bilim okuyorum kesintisiz sabaha kadar uyku falan diyorlar ya internet bilgileri.her cocukda öyle degilmis.
ek gida icin acele etme alerjilere karsi matabolizmasi henuz hazir degilmis. 5 ayin sonunda 6. aya girerken hafif sadece öglenleri iki uc kasik sade buharda pismis püre havucla basla dedi.tatli oldugu icin ilgisini ceker yer dedi.sonra her gun yada bi kac gun arayla patatese baslarsin dedi.sonrada digerleri. 6 aydan sonra patates havuc et yada patates brokolo et o sekil degismeye basliycak.kasiga alismasi öncelikle önemli dedi ama benim oglan dogdugu ilk haftada hastaneden kasiga alisik.vitamin D si hap seklidne oglumun.kasikda suda eritip iciroyurm o zamandan beri agzini saprdatarak bayilir ondan icmeye.sanmyiorum kasik sorunu yasiycagimi ama tadini severmi bilmyiorum ama ben pismis havucu hic sevmem bakalim oglm napicak.

bu arada oglum ek gidaya gecerken insallah Türkiyede olcaz teyzesi.insallah memleket sebzeleri iyi gelri yavruma.ilk orda basliycagi icin sevinyiorum.dedesiyla taze taze citir citir pazarlardan aliriz yavusumun sebzelerini insallah.

merhaba canm,
tesekkürler seninde tekrar kutlu olsun bayramin. Ek gida konusunda bende acele etmek istemiyorum. Benim oglumda kasiga alisik, pek seviyor... kasikla bazen su veriyorum, daha öncede ishal olmustu, o zaman vermistim bisey.. insallah kasikla ilgili sorun yasamayacagiz. Kesintisiz uykuya gelince, benim ki kalkiyor 2 kere falan gece, karni aciktigi icin... o da bence normal, acliktan uyunmuyor ki... Senin D vitamini iyiymis, bende damla verirken kolay olmuyor - 2 damla dedi doktor ama verirken 3-4 damla oluveriyor. Olmazsa sorayim bende doktora hap seklinde varmi diye...

Insallah canim seneye bayramda TR de olabiliriz bizde... ailemle yani.. senin annen-baban TRdeler mi canim? Esinin ailesi varmi orada peki?

canim kocamannnn öpüyoruz siziiii, Allaha emanet olun,,,,

küçük asabi prensim yalancı gögüs ucunu beğenmedi,acıya acıya yine emzirmeye devam :) inşallah hemen geçer :/

canim, sen denemeye devam et meme ucunu - birde bol bol kremle ve kendi sütünden sür yumusasin ve hava ile kurusun gögüs ucun ok... insallah bir an önce gecer, sende rahat rahat emzirirsin...

bazen çok huysuz ve mızmız oluyor,meme için ağlamasını görsen sanki etini koparıyorlar,o ağlıyo benim gözler doluyo ağlıyorum :) iyice sulugöz oldum.22günlük oldu asabi prens .)

Merhaba canım,
Bilmemmi o durumları, sen şimdi buna ağlıyorsun ama 1-2 ay sonra gözlerinden yas gelmeye başlayınca hiç dayanamazsın. Maşallah büyüyor desene, zaman su gibi geçiyor. Adını ne koymustunuz canım?

bende ilk bebeğime hamileyim daha yeni gördüm bu sayfayı :) bir şeylerin hayalini kurup duruyorum ama kucağıma aldığımda nasıl olacağımı düşününce ağlamaya başlıyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin :))

Hayırlı olsun canım,
Mutluluktan mı ağlıyorsun? Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bazen çok huysuz ve mızmız oluyor,meme için ağlamasını görsen sanki etini koparıyorlar,o ağlıyo benim gözler doluyo ağlıyorum :) iyice sulugöz oldum.22günlük oldu asabi prens .)

benim oğlumu tarif ettin sanki meme için çıldırıyo hele bi kaçırsın o zman işimiz var demektir bütün gece dikiyo ayağa bizi....bende cok duygusal oldum herşeye gözlerim doluyo

allah isteyen herkese nasip etsi işallah kimselerin kucağı boş kalmasın.......yeni hamişler hayırlı olsun...

benim de ilk bebeğim...allahım olmayan herkese nasip etsin...az kaldı bizim ins:)

inşallah bir nefeste kurtulursun canım baya az kalmış Allah kucağına almayı kucağımızda da sevmeyi nasip etsin bebeklerimizi:) cinsiyeti nedir isim filan kararlaştırdınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…