-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.361
Kizlar bir yil olack dogum gunune topigin kurucusunu belliyorum
Berraksucum nerelerdesin supriz yapda gel ogun....
selam kızlar bi fırsat bulup giremiyorum iyiz çok şükür bir aylık olduk 4 kilo olduk bizde çok şükür meme emiyoruz yalancı memeyede alıştık sayılır günler nasıl geçiyor saat dakikalar bilmiyorum inanın hiç haberim yok işe başlamama 2 ay kaldı ogünü düşünüyorum .
bide kızlar artık yatagına yatırsam mı zamanı geldimi sizler ne yaptınız ,2cisi kanguru kullanan var mı ?
selam kızlar bi fırsat bulup giremiyorum iyiz çok şükür bir aylık olduk 4 kilo olduk bizde çok şükür meme emiyoruz yalancı memeyede alıştık sayılır günler nasıl geçiyor saat dakikalar bilmiyorum inanın hiç haberim yok işe başlamama 2 ay kaldı ogünü düşünüyorum .
bide kızlar artık yatagına yatırsam mı zamanı geldimi sizler ne yaptınız ,2cisi kanguru kullanan var mı ?
Ayyyy berraksu ozamn cok mesgul prensesi yoruyor sanirim annesini
Gnbkncim gec cikan disi daha saglikli derler nekadar dogrudur orasini bilmem artik asya nin ilk disleri yefinci ayin sonunda
Altdan iki tanesini birden patlatmisti yaklasik iki haftadan beride sut duskerini vikartmaya calisiyor ilkinde ne ates ne ishal
Oldu ama sut duslerinde cok huzursuz ve ishaliz bakalim nezamana patlar lkimbilir massallh oglusunu sensé buyutmussn buyudukce
Cok tatli iluyorlar massant masssalh hepsine allhim nazarlardan kotuluklerden korusun anasiz babasiz birakmasin meleklerimizi
mrb arkadaşlar sonunda topiğimize dönmüşsünüz...umarım anneler ve bebekleri çok iyidir...beni sorarsanız benim kızım şu sıra çok huysuz tam bi düzene girdi diyorum haydaaaa birden değişiyor ...şu sıralar uyumakta çok zorluk çekiyor.uykuusu gelince aniden ağlamaya başlıyor bir görseniz nefesi kesilecek zannediyorum...ninni söylemekten bademciklerim şişti artık bağıra bağıra söylüyorum sakinleştirebilmek için...henüz dişi çıkmadı sanırım onun huzursuzluğu var...sanırım bana bi topik daha lazım ilk bebeği huysuz olan anneler diye
bu arada kizlar oglumun kirki cikana kadar daha sik kalkmama ragmen daha kolay uyanirdim gece.simdi sabahlari uyandigimda zorla kalkiyorum.agirlastim iyce ve ayaklarim sizliyo. basinca sabah uzerine aman yarabbim bir agri inanilmaz,iki gundur kosmaya basladim yuruyusude artirdim belki faydasi olur.doktora gitcem useniyorum bir randevu alamadim hala :44:
kızlar sizin bebişler diş çıkarmaya başlamamış ama benimki 3 aylık diş çıkarmaya başladık bile kabus gibi, gaz bitti derken dişler başladı ama yine de gaz sancısı kadar berbat değil gaz sancısınn saati belliydi bu diş huysuzluğunun günün hangi saatinde olacağı belli değil, belli belirsiz birden ağlamaya başlıyo eller sürekli ağzında jelle biraz masaj yapıp ağrıyı hafifletmeye çalışsam da anlık çözüm sayılır, daha bi şey tutamıyo ki parmaklarıyla dişlerini sıkıştırmaya çalışıyo o da yemiyo, bazen emziğini tutuyorum ağzına onu ısırıp duruyo, siş kaşıyıcı aldık ama onu da bizim tutmamız lazım ağzına, anlayacağınız küçücük meleğim dişleriyle mücadele halinde, çok ağrıdığı zaman emmiyo kuzum, şimdi de ağlaya ağlaya aç bir şekilde yattı
bende de aynı sorun var sabahları kalktğımda ayaklarım acayip ağrıyo ve artık iyice yorgun ve halsiz hissetmeye başladım, benim de doktora uğramam lazım
tek bende degilmis yani.bende hamileikten önce demir eksikligi ve magnezyum eksikligi vardi.simdi bu bebisler butun enerjimizi aliylorlar ben ondan süpheleniyorum .yine azalmayami basladi acaba .ben emzirdgimden beri ilaclarima devam ediyordum son bir aydir unutuyorum icmeyi.demir magnezyun kalsiyum.Allahtan bol yogurt süt peynir incir tükeiyorum .beslenmemde iyi olmasa tam cökerim biliyorum.oglumun hatirina yemek duzenim iyi.yoksa onuda boslardim yorgunluktan