Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam kızlar doğumdan 17 gün sonra ancan fırsat bulup yazabiliyorum.yorgunluk ve uykusuzkluk yanı sıra çok güzel heycan verici bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin.
29 temmuz gece sancım vardı 15 dk başladı evde ben yürüyüşler yapıyorum eşime bişey söyleyemiyorum hemen gidelim diyor diye eşim gece yattı yattarkende biz bugun gideriz erken yatayımda uykumu alıyım dedi güldük :) ben gece 1 oldu dolanıyorum evde yattım belki unuturum diye gece 3 oldu kıvranıyorum her 5 dk düştü sancım ama duramıyorum yerimde eşimi kaldırdım çok sancım var diye telaşla hazırlanırken lavoboya gittik kanamam varmış sancıdan farketmedim gittik hastaneye gündüz 12 ye kadar sancı çektim ve açılmam olmadı kanamam vardı mecburen sezaryan oldum 12,35 bebeğim geldi dünyaya hemen kalktım ayağa çok korkuttular beni sezeryan söyle böyle diye ama aynı kalktım 2 gün hastanede yattım eve geldiğimde misafir ağırladım ertesi günde işimi yaptım lazer sezeryan oldum kapanmak üzere dikişlerde. herkezi çok öpüyorum..

her geçen gün iyiye gidiyoruz ama başımda göğüs çatlakları derdi var başına gelen var mı?lansinoh kullanmıştım ama bi ara aksattım o ara çatlaklar oluştu,şimdi bepanten sürüyorum ama sanki hiç faydası yok memeyi ağzına alırken öyle bir acıyor ki tavsiyeleriniz varsa ltfen yazın kızlar

canım ben de spinal sezryan oldum,gerçekten de dendiği kadar korku dolu değildi sonrası.anestezi uzmanım çok iyiydi,dediği zamanda açıldı bacaklarım ve sonrasında fena ağrılar çekmedim

canım ben de spinal sezryan oldum,gerçekten de dendiği kadar korku dolu değildi sonrası.anestezi uzmanım çok iyiydi,dediği zamanda açıldı bacaklarım ve sonrasında fena ağrılar çekmedim

canim merhaba,
her gün daha iyiye gideceksin merak etme, hic korkulacak bisey yokmus degil mi sezeryanda.. inan meme ucunda ki catlaklar daha fazla canini yakiyor insanin.. ayni sorundan bende ilk zamanlarda muzdariptim, emzirecegim diye inan korkuyordum, öyle bir aciyordu ki sorma... lansinoh, medela vs kullandim ama nafile.. biraz iyi oluyor ama agzina alinca yine aciyordu.. en son careyi meme ucu almakta buldum ve iyilesene kadar onu kullandim.. seninde denemeni tavsiye ederim. Ha birde emzirmeye baslamadan önce kendi sütünden sür uclarina, biraz yumusasinlar.. Zaten iyi olduktan sonra rahat ediyorsun, 2 aylik falan olunca hic bisey kalmiyor. Ben simdi cok rahatim emzirirken, acisi kalmadi en azindan

Kolay emzirmeler ve acil sifalar canim.. Bu arada bebisinin adi ne??

canim hayirli ugurlu olsun tekrar... bebisinin adi ne, sagligi sihhati yerinde demi?? Kac kilo dogdu boyu falan nasil??

canım benimde oldu ama ben mustela ve babe nin çatlak göğüs ucu kremini kullanıyorum çok iyi mutlaka kullan...her emzirmeden sonra kullanırsan faydasını görürüsün bebğin agzında pamukcuk oldumu?

tavsiyeler için teşekkürler canım benim,göğüs ucunu bir deneyeyim bakalım valla fena bi acı,dediğin gibi
adı Uygar Ata oldu

ay canim benim seni öyle iyi anliyorumki.ben o kadar duzenli lansinohu hamileyken surdum ama aynen nafile.hic bir faydasi olmadi bana. ilk uc hafta valla emzirirken resmen bagiriyodum bazen ahhh diye.oglum bile alistiydi feryadima.hatta uucndaki et sisti sisti sanki böyle su toplamisti.hani diyorlar ya kahverengi bölgeyi agzina tam vercen diye.gercekten dogru ama yavrumun agzi miniickti.sonra oglumun ebesi emzirme baslarken memeyi agzina degdir kacir.tam actiginda bebeginin agzina sen kendin sok dedi .bir iki kezden sonra ögrendim.meme ucu almistim ama ben kullanamadim.dene bakalim.nasil olcak.Alllahim insallah bugunleri bir cirpida kolayca atlatmani saglar.sirf bu yuzden emzirmeyi biraknlar bile oldu.zor gercekten yaaa...
selam kizlar,

herkes nasil, iyidir insallah??

selam hatice can cigim.biz iyiiyz.oglumun 4. kontrolu vardi.masallah normalin ustunde gitmis.Allahim herkesin evladina saglik sihhat versin.morallendim azcik ama asida oldu yavrum.kombi asi pnomokok ve rota.canini yaktilar.bakamadim bile ama sesi dunyayi aldi bu sefer.simdi yavrum yorgun neyseki atesi yok.onun disinda hersey iyi gidiyo.bizim doktor genc bir adamcaz.herseyi soruiyorum oda hic sikilmadan cevapliyo-mama tarifi bile verdi ayol.:))) benimkinin sik sik burnu tikaniyo.burun damlasi damlatiyorum su deniz suyu olanlardan.sonra o el pompasiyla temizliyorum.aliskanlik yaparmi diye korkuyorum ama hic bise olmaz dedi. odayi nemlenidirmi diye sordum gerek yok dedi.bu yil cogu cocudka varmis buralarda megerse ayni sorun.
kendim biraz yorgunum.cam.kan testi yaptircam.heralde eskisi gibi demir eksiklgiim basladi.hamilelikte duzene girdiydi ama simdi yine kendimi hic birsey yapmadan yorgun hissediyorum.hatta oglum kalkmasada
gece yataktan,sabahlari yorgun uyaniyorum.iste böyle.

mikalcigimi öpüyoruz

keyfini sür bebeginin

canım benimde oldu ama ben mustela ve babe nin çatlak göğüs ucu kremini kullanıyorum çok iyi mutlaka kullan...her emzirmeden sonra kullanırsan faydasını görürüsün bebğin agzında pamukcuk oldumu?

selam canim nasil gidiyor anneligin?bebisin nasil uzuyormu seni?
bu pamukcuk konusuunda topikde evanur söylemisti.her emzirmede olmasada gunde bir kez yumusak bir tülbentin ucuyla dilini sil diye.bende silmistim.gercekten faydasi oldu,duymustm cunku pamukcuk oldumu muthis agri veriyormus bebislere.umarim hersey yolundadir.öp beiisni yeirmize

yok canım olmadı,neden sordun ki?

benim oğlumun ağzında pamukcuk oldu bi kaç gündür ondaki benim göğsüme bendeki de onun ağzına geciyormus o yüzden de göğüs uclarım iyileşmiyormus karbonatlı suyla temizliyorum ardından da kremi sürüyorum ama haticanın dediği gibi göğüs ucu cok mantıklı bende deniyim...

çok şükür herşey yolunda canım evet bende siliyorum agzının içini tülbent ve karbonatlı suyla tabi gögüs ucunuda silmek gerekiyomus...bebişi öpüorum koklaya koklaya sende öp bebişini kurban olurum onlara yaşama sebebim

bu arada kızlar ben ylancı memeye alıstırmak istiyorum oğlumu ama kesinlikle almıyor şerbete batırıp veriyorum şerbet tadı bitince atıyor.. göğüs ucu alırsam emermi acaba yalancı memeyi almıyor ya onuda almamazlık yaparmı sizce.???:26::26:

bende de olmuştu, zamanla geçti, ben de krem kullandım ama faydası olduğunu zannetmiyorum
ben hala alıştıramadım bazen canı isterse alıyo, varsa güzel bir yöntemi olan deneyelim

nutellacim,
ben kullandim gögüs ucu, kullan canim alir mutlaka.. bu arada emzigi de ara ara dene, bir sekilde alisiyor. Benim oglumda istemiyordu emzigi, ama sükür simdi verebiliyorum..arada cikartip atiyor ama öncekinden iyi... Serbete falan batirma, baktin onu begenmiyor, baska bir emzik dene, belki ucundan begenmiyordur.

Ben biberon konusunda inan kac tana degistirdim..

bebeğim 3,200 kg 51 cm doğdu kızıımın adıda derin öykü :)

allah bagıslasın canım ya bak hamiş hamiş bekliyoduk ne zaman olcak diye...benimkinin yar kırkı cıktı bile memeye düşkünlük dışında bi sorun yok cok şükür ğlum 3900gr oldu bu arada teyzesi kızımız ne alemde nsı gidiyo prensesli günler???

ben hep damaklı aldım simdi damla uclu alıyım diorum..birde bakkal memesi yazıyor nette cogu bebek alıyomus bu emziği...nitekim bende zamanında bakkal emziğini emmişim

bende de olmuştu, zamanla geçti, ben de krem kullandım ama faydası olduğunu zannetmiyorum

ben hala alıştıramadım bazen canı isterse alıyo, varsa güzel bir yöntemi olan deneyelim

selam kizlar sizde bebislerde iyidirler insallah?
emzik konusunda yazmak istedim.basindan beri almadiigm emzik türü kalmadi.o dis araligi icin kenarli tipitip seyden bile aldik.agzina veriyordum birtt diye atiyorordu.oglum hic birini istemedi.bende israr etmedim.zaten bir bebek almiyorsa almiyormus diye hep okuudm internette.bundan iki hafta önce noolduysa oldu agzina nuk un latex olan emzigini verdim öylesine oyun oynarken. bir somurmaya basladi sapir supur..aciktiginda emziriyorum.ikisinin ayrimini iyi bilyior.sonra agladigi zaman emzik veriyorum emiyor.yatagina yatiriyorum agzina emzigi veriyorum orda kendi kendine uykuya hazirlaniyo.yüzünede bir kucuk pike yada bez parcasi gözlerini örtüyo. valla ya bir rahatladimki sormayin gitsin.
esim gecen gun yabanci bir kaynaktan uc aylik bebekleri okuyordu.emzik almayanlar bu ayda buyuk ihtimal emzige baslarmis diye.hakketten benimkisi basladi.bu haftada aventin silikonluemzigini verdim.digeri iz birakiyo agzinda kocaman diye.valla onuda sevdi.yani emziklerle alakasi yokmus.almicaksa almiyo.biraz daha sabredin belki ucuncu ay da sizinkide baslar.cokda sart degil ama ben cok rahatladim.bos zamanim cogaldi.her aglamada kucaklamam gerekmiyo.agzinda emzik oynuyo oyuncaklariyla.valla dusa bile cok hizli girer cikar olduydum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…