- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.301
selam kızlar doğumdan 17 gün sonra ancan fırsat bulup yazabiliyorum.yorgunluk ve uykusuzkluk yanı sıra çok güzel heycan verici bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin.
29 temmuz gece sancım vardı 15 dk başladı evde ben yürüyüşler yapıyorum eşime bişey söyleyemiyorum hemen gidelim diyor diye eşim gece yattı yattarkende biz bugun gideriz erken yatayımda uykumu alıyım dedi güldük :) ben gece 1 oldu dolanıyorum evde yattım belki unuturum diye gece 3 oldu kıvranıyorum her 5 dk düştü sancım ama duramıyorum yerimde eşimi kaldırdım çok sancım var diye telaşla hazırlanırken lavoboya gittik kanamam varmış sancıdan farketmedim gittik hastaneye gündüz 12 ye kadar sancı çektim ve açılmam olmadı kanamam vardı mecburen sezaryan oldum 12,35 bebeğim geldi dünyaya hemen kalktım ayağa çok korkuttular beni sezeryan söyle böyle diye ama aynı kalktım 2 gün hastanede yattım eve geldiğimde misafir ağırladım ertesi günde işimi yaptım lazer sezeryan oldum kapanmak üzere dikişlerde. herkezi çok öpüyorum..
selam kızlar doğumdan 17 gün sonra ancan fırsat bulup yazabiliyorum.yorgunluk ve uykusuzkluk yanı sıra çok güzel heycan verici bi duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin.
29 temmuz gece sancım vardı 15 dk başladı evde ben yürüyüşler yapıyorum eşime bişey söyleyemiyorum hemen gidelim diyor diye eşim gece yattı yattarkende biz bugun gideriz erken yatayımda uykumu alıyım dedi güldük :) ben gece 1 oldu dolanıyorum evde yattım belki unuturum diye gece 3 oldu kıvranıyorum her 5 dk düştü sancım ama duramıyorum yerimde eşimi kaldırdım çok sancım var diye telaşla hazırlanırken lavoboya gittik kanamam varmış sancıdan farketmedim gittik hastaneye gündüz 12 ye kadar sancı çektim ve açılmam olmadı kanamam vardı mecburen sezaryan oldum 12,35 bebeğim geldi dünyaya hemen kalktım ayağa çok korkuttular beni sezeryan söyle böyle diye ama aynı kalktım 2 gün hastanede yattım eve geldiğimde misafir ağırladım ertesi günde işimi yaptım lazer sezeryan oldum kapanmak üzere dikişlerde. herkezi çok öpüyorum..
her geçen gün iyiye gidiyoruz ama başımda göğüs çatlakları derdi varbaşına gelen var mı?lansinoh kullanmıştım ama bi ara aksattım o ara çatlaklar oluştu,şimdi bepanten sürüyorum ama sanki hiç faydası yok memeyi ağzına alırken öyle bir acıyor ki tavsiyeleriniz varsa ltfen yazın kızlar
her geçen gün iyiye gidiyoruz ama başımda göğüs çatlakları derdi varbaşına gelen var mı?lansinoh kullanmıştım ama bi ara aksattım o ara çatlaklar oluştu,şimdi bepanten sürüyorum ama sanki hiç faydası yok memeyi ağzına alırken öyle bir acıyor ki tavsiyeleriniz varsa ltfen yazın kızlar
canim merhaba,
her gün daha iyiye gideceksin merak etme, hic korkulacak bisey yokmus degil mi sezeryanda.. inan meme ucunda ki catlaklar daha fazla canini yakiyor insanin.. ayni sorundan bende ilk zamanlarda muzdariptim, emzirecegim diye inan korkuyordum, öyle bir aciyordu ki sorma... lansinoh, medela vs kullandim ama nafile.. biraz iyi oluyor ama agzina alinca yine aciyordu.. en son careyi meme ucu almakta buldum ve iyilesene kadar onu kullandim.. seninde denemeni tavsiye ederim. Ha birde emzirmeye baslamadan önce kendi sütünden sür uclarina, biraz yumusasinlar.. Zaten iyi olduktan sonra rahat ediyorsun, 2 aylik falan olunca hic bisey kalmiyor. Ben simdi cok rahatim emzirirken, acisi kalmadi en azindan
Kolay emzirmeler ve acil sifalar canim.. Bu arada bebisinin adi ne??
canim hayirli ugurlu olsun tekrar... bebisinin adi ne, sagligi sihhati yerinde demi?? Kac kilo dogdu boyu falan nasil??
canım benimde oldu ama ben mustela ve babe nin çatlak göğüs ucu kremini kullanıyorum çok iyi mutlaka kullan...her emzirmeden sonra kullanırsan faydasını görürüsün bebğin agzında pamukcuk oldumu?
selam kizlar,
herkes nasil, iyidir insallah??
canım benimde oldu ama ben mustela ve babe nin çatlak göğüs ucu kremini kullanıyorum çok iyi mutlaka kullan...her emzirmeden sonra kullanırsan faydasını görürüsün bebğin agzında pamukcuk oldumu?
yok canım olmadı,neden sordun ki?
keyfini sür bebeginin
selam canim nasil gidiyor anneligin?bebisin nasil uzuyormu seni?
bu pamukcuk konusuunda topikde evanur söylemisti.her emzirmede olmasada gunde bir kez yumusak bir tülbentin ucuyla dilini sil diye.bende silmistim.gercekten faydasi oldu,duymustm cunku pamukcuk oldumu muthis agri veriyormus bebislere.umarim hersey yolundadir.öp beiisni yeirmize
bende de olmuştu, zamanla geçti, ben de krem kullandım ama faydası olduğunu zannetmiyorumher geçen gün iyiye gidiyoruz ama başımda göğüs çatlakları derdi varbaşına gelen var mı?lansinoh kullanmıştım ama bi ara aksattım o ara çatlaklar oluştu,şimdi bepanten sürüyorum ama sanki hiç faydası yok memeyi ağzına alırken öyle bir acıyor ki tavsiyeleriniz varsa ltfen yazın kızlar
ben hala alıştıramadım bazen canı isterse alıyo, varsa güzel bir yöntemi olan deneyelimbu arada kızlar ben ylancı memeye alıstırmak istiyorum oğlumu ama kesinlikle almıyor şerbete batırıp veriyorum şerbet tadı bitince atıyor.. göğüs ucu alırsam emermi acaba yalancı memeyi almıyor ya onuda almamazlık yaparmı sizce.???:26::26:
bu arada kızlar ben ylancı memeye alıstırmak istiyorum oğlumu ama kesinlikle almıyor şerbete batırıp veriyorum şerbet tadı bitince atıyor.. göğüs ucu alırsam emermi acaba yalancı memeyi almıyor ya onuda almamazlık yaparmı sizce.???:26::26:
bebeğim 3,200 kg 51 cm doğdu kızıımın adıda derin öykü :)
nutellacim,
ben kullandim gögüs ucu, kullan canim alir mutlaka.. bu arada emzigi de ara ara dene, bir sekilde alisiyor. Benim oglumda istemiyordu emzigi, ama sükür simdi verebiliyorum..arada cikartip atiyor ama öncekinden iyi... Serbete falan batirma, baktin onu begenmiyor, baska bir emzik dene, belki ucundan begenmiyordur.
Ben biberon konusunda inan kac tana degistirdim..
bu arada kızlar ben ylancı memeye alıstırmak istiyorum oğlumu ama kesinlikle almıyor şerbete batırıp veriyorum şerbet tadı bitince atıyor.. göğüs ucu alırsam emermi acaba yalancı memeyi almıyor ya onuda almamazlık yaparmı sizce.???:26::26:
bende de olmuştu, zamanla geçti, ben de krem kullandım ama faydası olduğunu zannetmiyorum
ben hala alıştıramadım bazen canı isterse alıyo, varsa güzel bir yöntemi olan deneyelim