- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.321
bebeğim 3,200 kg 51 cm doğdu kızıımın adıda derin öykü :)
masallah canim ismide pek hos olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim 3,200 kg 51 cm doğdu kızıımın adıda derin öykü :)
selam hatice can cigim.biz iyiiyz.oglumun 4. kontrolu vardi.masallah normalin ustunde gitmis.Allahim herkesin evladina saglik sihhat versin.morallendim azcik ama asida oldu yavrum.kombi asi pnomokok ve rota.canini yaktilar.bakamadim bile ama sesi dunyayi aldi bu sefer.simdi yavrum yorgun neyseki atesi yok.onun disinda hersey iyi gidiyo.bizim doktor genc bir adamcaz.herseyi soruiyorum oda hic sikilmadan cevapliyo-mama tarifi bile verdi ayol.:))) benimkinin sik sik burnu tikaniyo.burun damlasi damlatiyorum su deniz suyu olanlardan.sonra o el pompasiyla temizliyorum.aliskanlik yaparmi diye korkuyorum ama hic bise olmaz dedi. odayi nemlenidirmi diye sordum gerek yok dedi.bu yil cogu cocudka varmis buralarda megerse ayni sorun.
kendim biraz yorgunum.cam.kan testi yaptircam.heralde eskisi gibi demir eksiklgiim basladi.hamilelikte duzene girdiydi ama simdi yine kendimi hic birsey yapmadan yorgun hissediyorum.hatta oglum kalkmasada
gece yataktan,sabahlari yorgun uyaniyorum.iste böyle.
mikalcigimi öpüyoruz
ben hep damaklı aldım simdi damla uclu alıyım diorum..birde bakkal memesi yazıyor nette cogu bebek alıyomus bu emziği...nitekim bende zamanında bakkal emziğini emmişim
merhaba canim,
masallah oglusunun degerlerine, insallah hep öyle devam eder. Amin canim amin. Nasilsiniz iyimisiniz bu arada??? Bizim kontrolümüzde 5 aylik olunca yani bu ayin sonunda, bakalim oglusum ne kadar olmus... bizimde asilarimiz var, canini yakacak yine doktor ama onun sagligi icin. Bende bakamiyorum canim ya, korkyorum. Insallah bu sefer benimkininde atesi cikmaz, kolay atlatiriz.
Burun tikanikligi icin ben Tetrisal kullaniyorum, doktora sormustum o verdi. Burnunun icin nemli durur kurumaz demisti. Yorgunlugun canim demir eksikliginden olabilir dedigin gibi, bazen bende öyle yorgun hissediyorum kendimi, sonra geciyor. Sabahlari öyle bir uykum geliyor ki bazen sorma, ama bu seferde oglusum uyumak istemiyor, 9 da ayakta , daha önceleri emer yine uyurdu ve 10:30 yada 11 gibi kalkardi, büyüdükce degisiyor iste...
Sen nasil yaptin bir uyku düzeni oturtabildin mi? Bir günün nasil geciyor? Ek gidaya ne zaman ve neyle baslayacaksin, sordun mu doktora???
Simdilik bizzden bu kadar canim... bu arada Bayramin simdiden kutlu olsun... öpüyoruz sizi kocaman...
insallah canim bu emzigi alir...seninde bayramin simdiden kutlu olsun...
selam hatcie cancigim...seninde simdiden ramazan bayramin mübarek olsun. tüm arkadaslarimin.
insallah mikailcigimin kontrolleri ve asilari sorunsuz gecer.bu asi olayi cok sinir bozucu ama napalim iyilikleri icin sonucta.bu burun spreyini bir bakimc anim.grip nezle yok ama surekli deidign gibi kuruma var ici toz doluyo tikaniyo.valla cocugun her gun burnundayim sabah kalkinca birde yatmadan önce.oda sikildi bende artik.yikamak maksatli deniz suyu olan burun damlasini sikiyorum ama cokda memnund egilim.ama bir burunzede olarak fazlada spreylere falan alissin istemiyorum ama napim gece duyuorum rahat nefes alamadiigni.onun dsinda her sey iyi.
canim ben oglumu hala emziriyorum.hatta bende senin gibi meraklanmaya baslamistim acaba geceleri mama mi versem doymuyormu diye.tam bu hafta denicektim doktora gitmeyi bekledim.derken doktor süper dedi hic gerek yok mamaya buyudukce sütün kivamida degisiyormus.kaka yapmasida.gece benimkisi uclerde uyaniyor bazen daha erken bazen daha gec.sonra birde sabah 5.5 yada 6.5 gibi.doktor gayet normal dedi uyanmasi.acikmasi.hani ne bilim okuyorum kesintisiz sabaha kadar uyku falan diyorlar ya internet bilgileri.her cocukda öyle degilmis.
ek gida icin acele etme alerjilere karsi matabolizmasi henuz hazir degilmis. 5 ayin sonunda 6. aya girerken hafif sadece öglenleri iki uc kasik sade buharda pismis püre havucla basla dedi.tatli oldugu icin ilgisini ceker yer dedi.sonra her gun yada bi kac gun arayla patatese baslarsin dedi.sonrada digerleri. 6 aydan sonra patates havuc et yada patates brokolo et o sekil degismeye basliycak.kasiga alismasi öncelikle önemli dedi ama benim oglan dogdugu ilk haftada hastaneden kasiga alisik.vitamin D si hap seklidne oglumun.kasikda suda eritip iciroyurm o zamandan beri agzini saprdatarak bayilir ondan icmeye.sanmyiorum kasik sorunu yasiycagimi ama tadini severmi bilmyiorum ama ben pismis havucu hic sevmem bakalim oglm napicak.
bu arada oglum ek gidaya gecerken insallah Türkiyede olcaz teyzesi.insallah memleket sebzeleri iyi gelri yavruma.ilk orda basliycagi icin sevinyiorum.dedesiyla taze taze citir citir pazarlardan aliriz yavusumun sebzelerini insallah.
küçük asabi prensim yalancı gögüs ucunu beğenmedi,acıya acıya yine emzirmeye devam :) inşallah hemen geçer :/
güzel anneler nasılsınız?minişler nasıl?
hamd olsun canim kendi adima ben iyiyim, oglusumda iyi sükür. Sen nasilsin, findigin nasil - büyüyormu güzel güzel ?
Öpüyorum canim...
maşallah,Allahım onlara sağlık sıhhat versin canım,öp zuzuyu yerime
evet benim prensim de her geçen gün büyüyo
amin canim amin... öperim tabikide... sende öp minik prensi.. Nasil gidiyor, kac günlük oldu findik??
bazen çok huysuz ve mızmız oluyor,meme için ağlamasını görsen sanki etini koparıyorlar,o ağlıyo benim gözler doluyo ağlıyorum :) iyice sulugöz oldum.22günlük oldu asabi prens .)
bende ilk bebeğime hamileyim daha yeni gördüm bu sayfayı :) bir şeylerin hayalini kurup duruyorum ama kucağıma aldığımda nasıl olacağımı düşününce ağlamaya başlıyorum Allah isteyen herkese sağlıkla versin :))
bazen çok huysuz ve mızmız oluyor,meme için ağlamasını görsen sanki etini koparıyorlar,o ağlıyo benim gözler doluyo ağlıyorum :) iyice sulugöz oldum.22günlük oldu asabi prens .)
Hayırlı olsun canım,
Mutluluktan mı ağlıyorsun? Allah sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim de ilk bebeğim...allahım olmayan herkese nasip etsin...az kaldı bizim ins:)