- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.381
Aynisefaaa burdasin hala masallahhh, ben koptum bayaogllun nasil sagligi yerindemiii.?
Aynisafacim kizim uc yasindayken baslayacm dort senelik devretmistim ama arada sirada gidiyorum calismaya degilde muhasebe isleri icin ayda iki kere basladim yeni isci girfigi icin imza falan dosyalar onemli degil ama onay isteyen seyler icin gidiyorum okadar
Dukkan bnm oldugundan kirayi aliyorum kazancinda yuzde onbesini Boyle sozlesme vardi 2014 eylul ayindada sona erecek sonra kostur dur....eskiden bebisin yokken kosusturmada yoktu yorgunluk falan normal ayak agrilarin hamlik gidince kesilir uzandigin zamn ayaklarini dik kan dolasimin icin iyi olur hatda yatagin altdan kalkiyorsa gece yattigknda kaldir ayak tarafini ayaklarini dikmen iyi gelecek
Ekincik gecmis olsun bitanem bn bnmkini erken bilirdim ama seninki bndende erken insallh biter birman once
geceleri emiyo, gündüzleri de diş sıkıntısı yoksa emiyo varsa ancak uyutup uyku mahmurluğuyla emzirebiliyorum, bazen çok dikkat ediyorum yemeye içmeye baze de çok sıkılıyorum boşluyorum, yarın işe de başlıyorum hadi hayırlısı bakalım, bir düzen kurduk derken hoop şimdi yeniden bozulacak
selam kizlar nasilsiniz bugun bu saate kadar gelen giden olmamais bakiyorumdaaaa...
dunden beri huysuz atesliyiz ogle uykusuna yatirdim zor oldu ama uyudu....
yeni dogum yapacak olan yok mu aramizda...
AYnisefacim simdi heyecn cok vardir heeee kismetse yolculuk nezamn ucak ile
Gideceksen kalkarken aglamiyorlarda inerken kulaklari kotu oluyor var ise fitilin
Periyotlardayken ucaga bnmeden once ver rahat edersin bn giderkn yaomadim bunu
Uc bucuk saat surekli agladi tam ucak indi kizim uyumustu ama donuste verdim gazi
Okadar cok rahat ettimki hep uyudu insallh seninkide bole olur
Dort gozle bekliyordurlar turkidekiler ne heyecn ne heyecn nezamn geleceksin
küçük prensim gündüz uyumamamk için direniyor,o kadar yorgunluğa gece de deliksiz uyumuyor.kimi kınadım ki ben acaba
Zor gunlerin bu zamnlar tavsiye ederim yalancibmemeyi yoksa agzi hic durmaz
Ben hala yanimda yatiriyorum yatak odasinda kucuk besigi var bir yasina kadar
Yatabilir sekilde almistum geceleri daha cok vizildiyorlar bir yasindan sonra ayiracam
Ozamn tam tamina konusarak anladakiliriz artik anlayabilir tam anlamiyla dediklerimi birde o sevgiyi
Doya doya almis olur yabnci ulkedd yasiyorum burda cok gordim kucuklykden beri birakilipda ileriye dogru
Cocuk Larinda anne baba sevgisini olmadigini gordum yaninda yatir hem senin icin bu donmler daha rahat
Olur
Kanguruyu kullndim kisin cok rahat oldu bnm icin uzerine bir battaniye atarak ciktim hep birde ilk zamnlar senin
Kokunu duyguyu zamn daha sakin olacakdir disarida ben maksikoziye koyamadm desem yeridir tavsiye ederim agirladyilca
Bebegin kangurutu taktiginda belin agriyabilir bnm oyle olmustu
canim benim oglummun kirki cikti rahatlamistim biraZ ama uyku konusu hafif problemdi.oglum uykuyu hep seviyor ama o aralar bensiz uyuyamiyordu.yanimda yatirmaya baslamistim.geri yataginda zor alistirdim.ama tam olarak ucuncu ayinda gözle görülür derecede baya bir rahatladim.umarim sendede öyle olur.Allahtan öyle olduda simdi gece inan zor kalkiyorum emzirmeye.ilk aylarda oglumdan önce uyanirdim simdi uyukluyorum emzirirkenbizim bu gün kırkımız cıktı sanki dünden beri oğlumun huyu degişti iyi yönd inşallah seninkide öyle olur bakalım bizimki hep böyle mi gider yoksa yine tersine döner mi?
Aynisefacim ohhhh massalh iyisiniz iki ay iyi iyi
Bn tam ara verimdigi zamn gittim alti aya kadar burda asi var sonra ara vriyorlar sumdide bir yasinda
Asi var ama bn girmeden once bildirdim talipcilerine zaten yok défiler iyi zamana denk dhstu dediler ama takip
Edenleri bildirki birsey yapsinlar care bulunsun
Evet norml fitil falan idimleri aynibmi bilmiyorum ama perdolon isminde fitil kullndim agri kesici ates dusurucu
Kramplari icinide indukden havaalanindan ciktikdan sonra ver bnde bile gaz sorunuboluuor indukden sonra az kldi
Gitmenize
yarın 40ımız çıkacak Allaha çok şükür.belki de artık gündüzleri uyur meleğim :)
selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz ve sizler iyisiniz inşallah . ben fena degılım.tatıle geldık gelcez bavul hazırla oglandan snra benım son kontrollerımız ve asılıarımız deken gıremez oldum nete. sımdı tatile geldık tabıı ailemını yanına.özlem gıderızoruz ama ınanılmaz bır sıcak vardı neysekı atlattık ama oglum kucaktan dusmez oldu.tam besıncı ayda ıyıce etrafın farkına varırken annene dede dayı ve dıgerlerı ortasında hareketlı bır yasamın varlıgını kavradı ve 7/24 action ıstıyo. sımdı onu burda normal duzeıne oturtmaya calısıyorum cok yoruldum.8 kilo olmuş belım yanım ayrılıo agrıdan. son gunlerdede rüzgar cok estı gözü capak yaptı ve tek gözünü extradan kırpmaya başlayınca bıraz telaşlandım. doktora götürcem ama herkez herseyın normal oldugunu söyleince bekledım.ama önümüzdekı hafta planımda var.
aynı sorunu yaşıyanımız oldumu aramızda hiç duymadım.,oglum aglıyo cıkmak zorundayım.öptüm bebıslerınızı ve sızı.kendınıze cooookkkkkkkk ıyı bakın