Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Kizlar sonunda kizimi kucagima aldim cok mutluyum eve gelince aytinsini yazarim

aaaaaaaaaaaaa süper haber valla.glsh cigim Allah anali babali sag salim buyutmek nasip eder insallah... tebrik ederim seni... misler gibi koklaya koklaya öp kizimizi...

aayy ben de sağ salim bi atlatsaydım :/ doktorumu aradım bugün,cumartesi öğleni bekleme,sabah 8de gel dedi

ahaaa hadi babakalim canim sira sende... bi kac gunle dogumu bekleyen ben kaldim diye simdi iyce heycanlanirsin dimi.hadi insallah kolaycacik sende yavrunu kucagina alirsin canim.

aynen öyle,heycan stres panik hepsi var :) amin canım çok sağol,dua edin bana

aayy ben de sağ salim bi atlatsaydım :/ doktorumu aradım bugün,cumartesi öğleni bekleme,sabah 8de gel dedi

canim büyük gün yarin demek, hadi hayirlisi insallah.... sakin korkma, stres yapma - hersey güzel olacak... yavruna kavusacaksin ne güzel...

Allah kolayliklar versin canim... dualarimiz seninle insallah.

Kizlar aranıza yeni katıldım.
Bende 9 haftalik hamileyim

hayirli olsun canim sanada, güzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle...

amin amin canım meleğimi sağ salim bi alsam kucağıma

maşallah kızlar tüm süreci atlattınız darısı bize
sen de atlatacaksın bazen çok uzun gelecek bazen de zamanın nasıl geçtiğine inanamayacaksın, ben de buraya yazmaya başladığımda 14 haftalık hamileydim, şimdi 2 aylık oldu oğlum
merhabalarrrr ben geldimm
hoşgeldin
of off sorma canım yaa :) şipşak olsun bitsin yarın :)

yarın bu saatlerde kucağında bebeğin koklaşıyo olacaksın

kizlar slm varmi aranizda hamilelikte balik yagi kapsülü kullanan kullanan tecrübeli adaylar farki görenler?kullnsammi kullanmasammi bilemedim hem emzirirknde kullandinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…