- 15 Aralık 2011
- 166
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.261
Kizlar sonunda kizimi kucagima aldim cok mutluyum eve gelince aytinsini yazarim
canım hayırlı uğurlu olsun,Allahım analı babalı büyütsün
herkesler bebeğini kucağına aldı, şimdi seni bekliyoruz
aayy ben de sağ salim bi atlatsaydım :/ doktorumu aradım bugün,cumartesi öğleni bekleme,sabah 8de gel dedi
Kizlar sonunda kizimi kucagima aldim cok mutluyum eve gelince aytinsini yazarim
aayy ben de sağ salim bi atlatsaydım :/ doktorumu aradım bugün,cumartesi öğleni bekleme,sabah 8de gel dedi
Kizlar aranıza yeni katıldım.
Bende 9 haftalik hamileyim
slm bende gldim simdi araniza
aaaaaaaaaaaaa süper haber valla.glsh cigim Allah anali babali sag salim buyutmek nasip eder insallah... tebrik ederim seni... misler gibi koklaya koklaya öp kizimizi...
ahaaa hadi babakalim canim sira sende... bi kac gunle dogumu bekleyen ben kaldim diye simdi iyce heycanlanirsin dimi.hadi insallah kolaycacik sende yavrunu kucagina alirsin canim.
gigimystery bugün bitmek bilmez sana...
hoşgeldiniz kızlar siz de bizim gibi sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Kizlar aranıza yeni katıldım.
Bende 9 haftalik hamileyim
canim büyük gün yarin demek, hadi hayirlisi insallah.... sakin korkma, stres yapma - hersey güzel olacak... yavruna kavusacaksin ne güzel...
Allah kolayliklar versin canim... dualarimiz seninle insallah.
hayirli olsun canim sanada, güzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle...
sen de atlatacaksın bazen çok uzun gelecek bazen de zamanın nasıl geçtiğine inanamayacaksın, ben de buraya yazmaya başladığımda 14 haftalık hamileydim, şimdi 2 aylık oldu oğlummaşallah kızlar tüm süreci atlattınız darısı bize
hoşgeldinmerhabalarrrr ben geldimm
of off sorma canım yaa :) şipşak olsun bitsin yarın :)
canlarım bana dua edininş. en kısa zamanda siteye girip size güzel haberleri veririm
canlarım bana dua edininş. en kısa zamanda siteye girip size güzel haberleri veririm