Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

selam arkadaslarim.gecmisi elimden geldigince okuamya calistim.anladigim kadariyla herkez iyi.evanurumda görüsemeden tatile cikmis.sag salim gider gelirler insallah.Türkiyeyede tam gitmenin zamni,sicaklar bastirmadan bebislerimizle.
bizde oglumla cok dolu gunler yasiyoruz.zaman nasil geciyor anlamiyorum.butun günüm gecem onunla.neyseki geceleri rahat uyuorda biraz bende rahat ediyorum.az daha kendini kurtarsaydi topigede ugramaya zamanim olurdu.simdi annemde gidecek.kendimi alistiriyorum sadece oglumla esimle olan duzenime.bakalim nasil olcak.
sevgili ekincik,sirada sen varsin.umarim hayirli sag sag salim bir dogum atlatirsin.kalbimiz dualarimiz seninle inan buna

saol canim Allah razi olsun ,Allah hepimiizn evlatlarini sag salim yetistirmeyi bizlere nasip etsin insallah.oglunda oglumda bebisleirmiz isimleriyle yasasinlar insallah.oglumun adini Ediz koyduk teyzesi.babasi istemisti taa en basinda, bende karsi cikmadim.alistim hosuma gidioyr benimde.
evet evimize ebemiz geliyor.hem beni hemde oglumu kontrole.oglumu emzirmem konsuunda uykusu alt temizligi konusunda direktifler veriyor.uyguladigim zaman gercekten rahat ediyordum.o yuzden devam uyguluyorum.benimde alt dikisimi karnimi kontrol ediyor ayrica saglik durumumu.acil doktorluk bise yoksa kendi yönlendirmesiyle rahatliyorum.dogumum anlattigim giib pekde normal olmadi .bunada sukur .sag salim atllatik ya önemli olan o.epizyotomiden dolayi dikis yerim agriyla geriliyordu.galiba bu aralar dikisin ipleri eridi yok olduki rahatladim sayilir.kanamamda azaldi.

hatice cancigim oglumu 15 dakika emziriyorum 2 dakika mola sonra alt degistirioyrum sonra diger memeden 15 dakika emziriyorum.kucagimda uyuya kaliyor.o zaman 3 saat en az 2.5 saat deliksiz uyuyor.egerki az emzirirsem 10 dakika falan yada 15 az uyuor hem kendi yoruluyor hem bana uyu uyan yorucu oluyor.gundzleri ac karnina mutlaka vitamin D veriyorum.bir sene boyunca alcakmis.emzirmeden önce ilik ilik melissa anason,rezene ve kimyondan olusan toz bir cayimiz var onu iciroyrum.gaz sorununuda cok iyi cözüyorum.benim oglumda sagolsun az miktar gaz sahibi.ac karnina ebemiz en azindan 20 gr gunluk icse yine yeter diyor.150 gr ama kadar icebiliyor.kendimde bol bol emzirme cayi iciyorum aynisi anneler icinde var ya.ayrica emzirenler icin emzirme icecegi var.demir yogunlukta olanmeyve suyu.dogumda kan kaybettigim icin icmem gerekiyormusayrica demir hapinada devam.bu arada biranin ana maddesi olan maltz iceceginden gune bir tane iciyorum.gerisi zaten bildigin gibi.ama maltz ve su ictigim zaman,birde annem Türkiyemden kuru incir getirmisti onu yedigim zaman gögsüme acayip agri giriyor.aninda süt cosuyor.tavsiye ederim diger arkadaslarada.

yönlendirmelerle ek gida olayina hic girmedim. girmeyide dusuunmuyorum.cunku bebegim cok iyi besleniyormus.gunde her bez degismede nerdeyse bos yok teyzesi.doktorda dedi sütün süper kalite.oglum ucuncu haftada masallah 4 kilo sekizyuze yaklasti.sürekli emzirmek usenmeden kaliteyi artiriyormus gercekten.,denedim.dun unuttum disrada yemek yerken lahana vardi bol..oglum iki gun cani cikti nerdeyse sakin yemeyin,nolur.
umarim sendede hersey guzel gidordur.mikailcigimi sevgiyle öpüyorum.sende yazarsin neler yaptiginizi.
cevaplamaya hazirim sorularinizi.

Son düzenleme:

listemizi düzenleyelim

kızlarrr herkese merhaba biliyorum uzun zamandır yokum vakit bulamıyorum girmeye...okuduklarıma göre kimi doğum yapmış kimi yeni katılmış aramıza malum uzun zmandır yoktum ya gelişmeler olmuş baya...biz de oğlumla iyiyiz çok şükür temmuzu bekliyoruz artık dörtgözle bugün hastanede seminer vardı anne bebek üzerine ona katıldım baya bilgilendim açkçası..bir de doğumhaneyi filan gördm merak ediyodum iyi oldu...bizden haberler bu kadar hepinize hayırlı doğumlar kızlar...

evet nerelerdeydin dünde aklımdan geçtin nerde acaba diye :)

slm cnm epeydir giremiyodum nete hayırlı olsun hoşgelmiş ediz bebek :))) allah analı babalı büyütsün..bizim cimcime durmuyo yine kısa kısa yazıyorum öptümm

Hanimlarrrr size bisey sormak istiyorumm benim hic bulantimda yok , tiksinme ,aserme, hicbişey hissetmiyorum.... Yoksa daha o gunler gelicek mi? Anlamadimmm ....?

evet nerelerdeydin dünde aklımdan geçtin nerde acaba diye :)

sorma ya bu aralar bi koşturmaca gidiyor...bebişlerinizin odası hayırlı olsun bizimkide yarın gelcek inşallah...doğum yapınca da böyle mesajlaşıcaz burası askeriye gibi sırası gelen terhis oluyo tıplı berraksu evanur aynısefa gibi:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…