Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba kızlar benimde ilkk bebegım cokk heycanlıyım onu cokk merak edıyorum 24 aralık dıolar bakalım güzel çileğimm benımm

merhaba kızlar benimde ilkk bebegım cokk heycanlıyım onu cokk merak edıyorum 24 aralık dıolar bakalım güzel çileğimm benımm

bi an çok uzun geldi ama sen daha yolun başındasın tabi. Benim temmuzda okadar yoruldum ki artık zaman geçmiyor bana :) allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım

bi an çok uzun geldi ama sen daha yolun başındasın tabi. Benim temmuzda okadar yoruldum ki artık zaman geçmiyor bana :) allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım

evet daha cok var 10 hftamdayım ıste :) rabbım sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın :) kuzucuklarımızz

iç yatak işini naptınız? çok kararsız kaldık eşimle :/ bi tarafı sert bi tarafı yumuşak tip yataklar var onlardan mı alsak yoksa normallerden mi bi türlü karar veremedik

:) ben hiç bilemedim şimdi bugun bakıcaktım bende işten çıkışta hafta sonu gelsin odası artık diye bilemedim bende :26: ?

merhaba güzel annisler ve anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz? Uzun bir aradan sonra yine girebildim foruma...gecmisi okuyabildigim kadariyla herkes iyi sükür.. bazi arkadaslarimiz dogum yapmis onlarida tebrik ediyorum..

Bize gelince Allaha sükür oglumda bende iyiyiz, su anda oglum uyuyor - o uyanmadan biseyler yazayim dedim...

Günbkn, Evanur, Berraksu - sizler nasilsiniz arkadaslar, bebisler nasil - güzel güzel büyüyorlar mi??? Hepiniz iyi ki varsiniz, bana o kadar destek oldunuz ki, anlatamam.. hamileligimin basindan beri manevi desteklerinizle rahat bir hamilelik gecirdim...her konuda paylasimlarda bulundugunuz icin cooooookkkkkkk tesekkür ediyorum...

Aynisefacim canimmmm,
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu insallah...gercekten cok tatli oluyorlar degil mi??? Senden güzel haber almak sevindirdi beni, cok merak ediyordum hikayeni... gecmis olsun canim, simdi nasilsin??? Neden oturamiyorsun, dikis yerlerin iyilesmedi mi daha? Insallah bir an önce o agrilarinda gecer... Allaha sükür benimde agrim kalmadi diyebilirim..hersey yavas yavas yoluna giriyor...

Canim ismini ne koydunuz oglusunun??? Bizim ki Mikail oldu :)

Firsat buldukca girersen sevinirim canim...

geçer geçer merak etme, ben de anlamadım nasıl geldik 37. haftaya, şu an topiğimizde sırada ben varım galiba...

hayirli ve kolay dogum diliyorum canim..Allah yardimcin olsun..

sanada hayirli dogumlar canim..Allah tek avazda kurtarsin insallah..

Aynisefacim ne güzel sana yardimci olan bir ebe var, bilgili birinin yaninda olmasi güzel... Sütün yetiyormu, ek gida vermiyorsun henüz degil mi???

Doydugunu nasil anliyorsun, bir memeyi kac dakika emziriyorsun??

öpüyorum canim seni ve oglusunu...

selam kızlar benim de ilk hamileliğim kızım olacak 23 eylül doğum tarihi

hayirli olsun canim.

senin hamileliginde hayirli olsun canim..

çok sağol canım,hayırlısı ile atlatırız inşallah normal doğum mu yaptınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…