Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhaba kızlar benimde ilkk bebegım cokk heycanlıyım onu cokk merak edıyorum 24 aralık dıolar bakalım güzel çileğimm benımm:KK19:

merhaba kızlar benimde ilkk bebegım cokk heycanlıyım onu cokk merak edıyorum 24 aralık dıolar bakalım güzel çileğimm benımm:KK19:

bi an çok uzun geldi ama sen daha yolun başındasın tabi. Benim temmuzda okadar yoruldum ki artık zaman geçmiyor bana :) allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım

bi an çok uzun geldi ama sen daha yolun başındasın tabi. Benim temmuzda okadar yoruldum ki artık zaman geçmiyor bana :) allah tamamını erdirsin sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım

evet daha cok var 10 hftamdayım ıste :) rabbım sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın :) kuzucuklarımızz

iç yatak işini naptınız? çok kararsız kaldık eşimle :/ bi tarafı sert bi tarafı yumuşak tip yataklar var onlardan mı alsak yoksa normallerden mi bi türlü karar veremedik :KK43:

:) ben hiç bilemedim şimdi bugun bakıcaktım bende işten çıkışta hafta sonu gelsin odası artık diye bilemedim bende :26: ?

merhaba güzel annisler ve anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz? Uzun bir aradan sonra yine girebildim foruma...gecmisi okuyabildigim kadariyla herkes iyi sükür.. bazi arkadaslarimiz dogum yapmis onlarida tebrik ediyorum..

Bize gelince Allaha sükür oglumda bende iyiyiz, su anda oglum uyuyor - o uyanmadan biseyler yazayim dedim...

Günbkn, Evanur, Berraksu - sizler nasilsiniz arkadaslar, bebisler nasil - güzel güzel büyüyorlar mi??? Hepiniz iyi ki varsiniz, bana o kadar destek oldunuz ki, anlatamam.. hamileligimin basindan beri manevi desteklerinizle rahat bir hamilelik gecirdim...her konuda paylasimlarda bulundugunuz icin cooooookkkkkkk tesekkür ediyorum...

umarim bebislerinizde sizde iyisinizdir.
:emir_bebek::nazar:

28 nisan sabahi saat 05.04 gece epidural normal dogumla oglumu dunyaya getirdim.amma anam agladi diyebilirim.5 gün hastanede kalmak zorunda kaldim.
bir hafta öncesinden kalca batmalarim basladi ve oturamiyoprdum nete giremedim bir türlü.27 si sabahi sancilarim basladi doktoruma kontrole gittim ama henuz sanci olmadiigni ama bebegimin 4 kilo dogabilme ihtimaline karsi hastaneye gitmemi belki heyet karariyla bebegimin alinmasinin gerekecegini söyledi.ayni gun bizde hastaneye gittik kontrol oldum daha beklemem gerektigini bir sorun olmiycagini söylediler.eve geldik .bu arada annem gelmisti.yemek yaptik yedik derken bende yine sanci basladi.esime dedim beni hasteneye götür belki bir agri kesici verirler.hani dogum malum beklenmiyor ya :KK45:
gittik.acilma 5 cm gecmis,dogum baslamis meger.hemen odaya aldilar.neyseki bavulumuz arabanin arkasindaydi.epidurali yaptilar.tabi o yapilana kaar kan testi aldilar biraz beklemek zorunda kaldim.oylece baya bir sanci cektim.epiden sonra biraz rahatladim derken tikac ve suyum geldi.sag olsun ebeler cok özenli tertemiz aninda temizlediler.derken oglum basincla assaya gelmeye basladi.yavrum tam geliyor kafa dayaniyo.geri iceri kaciyo.hayatimin en zor anlariydi.yavrum icin cok direndim.iki doktor bir ebe karnima bastiriyorlar falan derken iki metal geldi. uygulandi ve oglumu disradan yardimla cikardiler.cok sukur sagligi yerinde onun.ben ama oturamiyorum hala canim cok yaniyor.simdi sezeryan diyenleri cok iyi anlyiorum.megerse yavrum kendi kordonuna o kadar dolanmiski.cikinca gördük koluna kafasina.tam kapiya geliyo iceri geri kacmasi ondanmis..

simdi cok mutluyum oglum cok tatli teyzeleri,bayiliyorum ona.Allah hepimizin evlatalrini bizlere bagislasin... cok akilli.alti kirlenince acikinca agliyo sadece.ilk gunler uykusuzluktan ölüyordum.simdi iki saat uyusam baya enerjik hissediyorum kendimi.bugun kontroldende geldik.ilk bir ayburda yogun kontrol var.ama yavrum masallah cok iyiymis.

sizlerle sohbet etmek cok guzeldi.tootomun uzerine oturmaya basladigiminda oglumda izin verdikce girmeye caliscam.kendinize cok iyi bakin.bebislerinizede.oglumla öpüyoruz sizleri...

Aynisefacim canimmmm,
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu insallah...gercekten cok tatli oluyorlar degil mi??? Senden güzel haber almak sevindirdi beni, cok merak ediyordum hikayeni... gecmis olsun canim, simdi nasilsin??? Neden oturamiyorsun, dikis yerlerin iyilesmedi mi daha? Insallah bir an önce o agrilarinda gecer... Allaha sükür benimde agrim kalmadi diyebilirim..hersey yavas yavas yoluna giriyor...

Canim ismini ne koydunuz oglusunun??? Bizim ki Mikail oldu :)

Firsat buldukca girersen sevinirim canim...

geçer geçer merak etme, ben de anlamadım nasıl geldik 37. haftaya, şu an topiğimizde sırada ben varım galiba...

hayirli ve kolay dogum diliyorum canim..Allah yardimcin olsun..

benim miniğim de tam tersi pozisyonda duruyor,kafası göbeğimde :) doktorum döner dedi ama bakalım daha zaman var nasıl olsa...doktorum bi akslik olmaz herşey yolunda giderse %80 normal yaparım dedi ama bilemiyoum,korkuyorum o ağrılara dayabilir miyim bilmiyoum :/

sanada hayirli dogumlar canim..Allah tek avazda kurtarsin insallah..

gününüz günumuz kutlu olsun. .umarim hamis arkadaslarim sag salim kavusurlar yavrucuklarina.annelik ne güzel bir duyguymus anlatamam.yavrumu mis gibi kokluyorum,yumusacik teni.iki saatten fazla uyusa özlüyorum.gögsümdem süt geliyo,bir agri yapiyor görmedigim zamanlarda.inanilmaz tecrübeler yasiyorum.
hele ilk dogdu karsimda masaya yatirdilar babasiyla sef doktor göbegi kesecekler.aglamasini kesti bir bakiyor koca koca gözlerle etrafa.merakli merakli.hep o anin hayalin kurmustum kafamda nasil olcak ne yapacak nasil biseye benziycek diye.bambaska bir yüz bambaska bir sevgi.hayal etmesi gercekten zor oldugu kadar varmis.tamamen farkli bir durum. kucagima verdikelrinde henuz ameliyat masasindaydim.dikis atilcakti.o an kendi acimi aklima bile getirmedim, kollarim omzum öyle bir kasildiki nasil incitmeden onu tuitabilirim,sarabilirim yavrumu usumesin diye.
yavrum gögsüme verdiler.bir yapistiki sanki uzun zamandir beni taniyormus gögsumu taniyormus gi
biydi.minicik agziyla emmeye calismasi ugrasmasi.:nazar:

simdi profosyonel oldu teyzeleri.likir likir iciyor.masallah yavruma.iki saati gectimi ucuncu saat ac kurt gibi bana yapisiyor.owwwwwwww bir yaygara aciktiysa.alti kirliyse.ama geceleri hic olmazsa bir kere kalkiyo yavrum.o konuda annesini simdilik uzmuyor.sabaha kadar sonra tekrar uyuyor.
evimize ebemiz geliyo.yaklasik bir hafta oldu .direktifleri dogrultusunda duzenimizi oturttuk.emzirme sürelerimiz belli.ona göre alt degistirme sorunuda cözüldü.uykususuda ona göre uzun oluyo-kisa süt emdiginde kisa uyuor ve az az yarim saatde bir altini kirletiyordu simdi uc saatte yada ona yakin surede hepsi tamam.vala ilk hafta kafam sistiydi ,biri on dakika emzir öburu tek meme bosalsin .digeri bir ondan bir ondan ver.hepsi belkide dogru bilgilerdir belkide ama yeni dogum yapmis annenin yorgunluguna daha cok yorgunluk ekledikelrinin farkidna degiller.simdi hic olmazsa profosyonel yardim alinca bahanemde oluyo,ebemiz öyle söyledi diye:KK9: nasil iyi cözü:KK9: dimiii.

oglumu bekliyorum uyansin emzircem geri yatacagiz.bende fena degilim bu arada gezmeye basladim ama hala oturmak bana aci veriyor.normal dogum yapacak arkadaslar iyce arastirsinlar,bebeginizin kordonuna kadar son ultrasonlarda baktirin.benim oglum kordona dolanmis bir türlü cikamadi uzadikca uzadi dogum.disardan kepce ardimi gerekti.durumunuz musait degisle normal dogum diye israr etmeyin.önemli olan begeinizin sagligi.sezeryan olmayim hemen ayaga kalkarim dedim ama simdide epizyotomi acim var dikisim var.ne fark ederki.neyse , yeterki oglum saglikli olsun.

hepinizi sevgiyle öpüyoruz oglusumla.kendinize bebisleirnize iyi bakin.:emir_bebek:

Aynisefacim ne güzel sana yardimci olan bir ebe var, bilgili birinin yaninda olmasi güzel... Sütün yetiyormu, ek gida vermiyorsun henüz degil mi???

Doydugunu nasil anliyorsun, bir memeyi kac dakika emziriyorsun??

öpüyorum canim seni ve oglusunu...

selam kızlar benim de ilk hamileliğim kızım olacak 23 eylül doğum tarihi

hayirli olsun canim.

senin hamileliginde hayirli olsun canim..

merhaba güzel annisler ve anne adaylari,

nasilsiniz iyimisiniz? Uzun bir aradan sonra yine girebildim foruma...gecmisi okuyabildigim kadariyla herkes iyi sükür.. bazi arkadaslarimiz dogum yapmis onlarida tebrik ediyorum..

Bize gelince Allaha sükür oglumda bende iyiyiz, su anda oglum uyuyor - o uyanmadan biseyler yazayim dedim...

Günbkn, Evanur, Berraksu - sizler nasilsiniz arkadaslar, bebisler nasil - güzel güzel büyüyorlar mi??? Hepiniz iyi ki varsiniz, bana o kadar destek oldunuz ki, anlatamam.. hamileligimin basindan beri manevi desteklerinizle rahat bir hamilelik gecirdim...her konuda paylasimlarda bulundugunuz icin cooooookkkkkkk tesekkür ediyorum...

Aynisefacim canimmmm,
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin oglusunu insallah...gercekten cok tatli oluyorlar degil mi??? Senden güzel haber almak sevindirdi beni, cok merak ediyordum hikayeni... gecmis olsun canim, simdi nasilsin??? Neden oturamiyorsun, dikis yerlerin iyilesmedi mi daha? Insallah bir an önce o agrilarinda gecer... Allaha sükür benimde agrim kalmadi diyebilirim..hersey yavas yavas yoluna giriyor...

Canim ismini ne koydunuz oglusunun??? Bizim ki Mikail oldu :)

Firsat buldukca girersen sevinirim canim...

hayirli ve kolay dogum diliyorum canim..Allah yardimcin olsun..

sanada hayirli dogumlar canim..Allah tek avazda kurtarsin insallah..

Aynisefacim ne güzel sana yardimci olan bir ebe var, bilgili birinin yaninda olmasi güzel... Sütün yetiyormu, ek gida vermiyorsun henüz degil mi???

Doydugunu nasil anliyorsun, bir memeyi kac dakika emziriyorsun??

öpüyorum canim seni ve oglusunu...

hayirli olsun canim.

senin hamileliginde hayirli olsun canim..

çok sağol canım,hayırlısı ile atlatırız inşallah :KK66: normal doğum mu yaptınız ?

X