- 27 Eylül 2011
- 459
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.841
sorma ya bu aralar bi koşturmaca gidiyor...bebişlerinizin odası hayırlı olsun bizimkide yarın gelcek inşallah...doğum yapınca da böyle mesajlaşıcaz burası askeriye gibi sırası gelen terhis oluyo tıplı berraksu evanur aynısefa gibi:)))))
Hanimlarrrr size bisey sormak istiyorumm benim hic bulantimda yok , tiksinme ,aserme, hicbişey hissetmiyorum.... Yoksa daha o gunler gelicek mi? Anlamadimmm ....?
Ben de az bulantı ve tiksinme oldu ama çok şükür kayda değer şekilde değildi.Sende de olmayabilir.4. aydan sonra kalmıyor zaten olsa da.
evet , benim sancılarım başladı 2 haftadır kasığıma sanki dayanıyo çıkıcakmış gibi sancı oluyor sendede var mı ?
ben ben
ben de :/ peki diyelim doğuma kadar her şey yolunda gitti,nasıl doğum yapcaksın karar verdin mi ?
normal doğum olurda inşallah hemen kalkarım hemde sağlık açısından bide sende çatlak oldumu bende 2 tane pembi çizgi oldum sabak akşam yağlıyorum bide çidikliyorum oraları kızrana kadra umarım geçer
çatlak olmadı canım çok şükür,ben de sabah ve yatmadan önce bebk yağı sürüyorum.göbek deliğinden aşağı ve yukarı çizgiler bende de oluştu,ama onlar doğumdan sonra geçiyormuş
normal doğum iyi hoş da korkuyorum ya
sezeryan yasaklandı artık :) bide normal doğum daha sağlıklı bende korku çok ama yorulduğum için korkularımı yenebilirim rahatlıkla.kasığıma baskı yapıyo bazen doğuruyormuyum acaba diyorum
iyi halt ettiler yasaklayıpBenim paşa hala ters duruyor,oturmuş keyif çatıyor :d
üzgünüm şekerim yasak kalacak orda ya döner çıkar yada kalır orda
aman teyzoşu korkmasın sonra
valla başbakanımızın emri öyle söyle bebekine .aman hayırlısıyla bi doğuralım da kucağımıza bi alalımda ooff zamanda hiç geçmiyo
artık çok sık acıkıyoruz :)