Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

8+4 masallahhhh bize rabbim bu guzelligi sonuna kadar tatirsinn kucagimiza almayi nasip etsinn olmayannn herkese de bu bereketli gunlerde nasip etsinn.....

arkadaşlar Allah ıma şükürler olsun bende hamileyim testte 2. çizgiyi görünce inanamadım 6 aydır bekliyorduk bu ayda pek umutlu değildim aslında ama bi farklılık vardı bende. çok şükür ya inanamıyorum hala daha. Rabbim inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.

merhaba kizlar, yeni hamisleri kutluyorum diger hamis arkadaslarimada kolayliklar diliyorum.umarim sizde sag salim bebislerinize kavusursunuz. yorucu oldugu kadar inanilmaz keyifli bir seymis bu annelik.Allahim isteyen elleri bos birakmasin. heleki bu aralar oglumun gülücüklerini yeni kesiflerini etrafini tanima cabasini görmek o kadar guzelki.karnimda 9 ay boyunca senin gibi bir tatliyimi beklemisim diyorum.hayalimde canlandiramadigim kadra seker sevimli bir varlik.Allahim hepimizin evlatlarini korusun,bizlere bagislasin.

gunler cok yogun geciyor.anneannemizde gidiyor.bakalim nasil olcak bundan sonramiz.oglum aksamlari ve geceleri cok guzel uyuyor.acikinca uyaniyor sonra geri yatiyor ama benim problemim gunduzleri.ogleden sonraya kadar acayip miz miz,gaz sancilari genelde bu saatlerde.hep kucagimda olmak emmek uyumak istiyor.baska hic bise yapamiyorum ama yinede acayip yoruluyorum.klasik ama neyseki arabayla gezmek cok hosuna gidiyor.o yuzden kahvaltidan sonra esim ve annemle hazirlanip beraber solugu disarda aliyoruz.biz gezmis oluruyoruz oda misil misil uyuyor.bende dinlenmis oluyorum.aksamlarida banyosunu yaptirip yatiriyorum.insllah kendi basina yatmayi oynamaya alisir da bende biraz evimle ilgilenebiliri.Türkiye cok sicak olmasa bizde annemle giderdik ama yavruma kiyamiyorum.buralar soguk memleket orda piser yavrucak.orda dogsa neysede serinden cok sicaga gitmek sarsabilir yavrumu.bizden haberler böyle.

bu arada cok merak ediyorum ekincik umarims ag salim dogurmustur.ve cok merak ettigim sevgili evnur gunebkn angel,hatice can ve digerleri.umarim bebislerinizde sizde iyisiniz.öpüyoruz sizleri.

Allahım sizi hiç ayırmasın

Dün gece hiç uyumadım çok sancım vardı kasıkalrım çok ağrıdı sanki heran çıkıcakmış gibiydi.bunlar yalancı sancılar mı doktoruda aramadım eşim sabaha kadar msj yaptı çok iyi geldi. Halada bacaklarım ağrıyo

inan bebişin çıkışını bile hissettim nasıl bi rüyaysa :) valla ne sancı vardı ne acı,azcık ıkındım geldi meleğim Keşke bu kadar kolay olsa :/

umarım öyledir :) bugun benimde bebğimin oda takımı gelcek geçen hafta boyası kurumadı diye getirmemişlerdi.bugun geliyor artık çok heycanlıyım o bile yetiyo kendi gelince ne yapcam Sen en yaptın yerleştirdin mi çantan hazır mı ?

gözün aydın canım,güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah
yok hala hazır değil çantam :/
kurdunuz mu oda takımı?nasıl oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…