Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun

miniş oğlum bana bu güzel duyguyu yaşattığın için çok sağol,Allahım iyi ki seni bize vermiş.sağsalim doğarsın da seneye kokunla kutlarım inşallah bu günü...seni çok seviyorum melek yavrum

gününüz günumuz kutlu olsun. .umarim hamis arkadaslarim sag salim kavusurlar yavrucuklarina.annelik ne güzel bir duyguymus anlatamam.yavrumu mis gibi kokluyorum,yumusacik teni.iki saatten fazla uyusa özlüyorum.gögsümdem süt geliyo,bir agri yapiyor görmedigim zamanlarda.inanilmaz tecrübeler yasiyorum.
hele ilk dogdu karsimda masaya yatirdilar babasiyla sef doktor göbegi kesecekler.aglamasini kesti bir bakiyor koca koca gözlerle etrafa.merakli merakli.hep o anin hayalin kurmustum kafamda nasil olcak ne yapacak nasil biseye benziycek diye.bambaska bir yüz bambaska bir sevgi.hayal etmesi gercekten zor oldugu kadar varmis.tamamen farkli bir durum. kucagima verdikelrinde henuz ameliyat masasindaydim.dikis atilcakti.o an kendi acimi aklima bile getirmedim, kollarim omzum öyle bir kasildiki nasil incitmeden onu tuitabilirim,sarabilirim yavrumu usumesin diye.
yavrum gögsüme verdiler.bir yapistiki sanki uzun zamandir beni taniyormus gögsumu taniyormus gi
biydi.minicik agziyla emmeye calismasi ugrasmasi.

simdi profosyonel oldu teyzeleri.likir likir iciyor.masallah yavruma.iki saati gectimi ucuncu saat ac kurt gibi bana yapisiyor.owwwwwwww bir yaygara aciktiysa.alti kirliyse.ama geceleri hic olmazsa bir kere kalkiyo yavrum.o konuda annesini simdilik uzmuyor.sabaha kadar sonra tekrar uyuyor.
evimize ebemiz geliyo.yaklasik bir hafta oldu .direktifleri dogrultusunda duzenimizi oturttuk.emzirme sürelerimiz belli.ona göre alt degistirme sorunuda cözüldü.uykususuda ona göre uzun oluyo-kisa süt emdiginde kisa uyuor ve az az yarim saatde bir altini kirletiyordu simdi uc saatte yada ona yakin surede hepsi tamam.vala ilk hafta kafam sistiydi ,biri on dakika emzir öburu tek meme bosalsin .digeri bir ondan bir ondan ver.hepsi belkide dogru bilgilerdir belkide ama yeni dogum yapmis annenin yorgunluguna daha cok yorgunluk ekledikelrinin farkidna degiller.simdi hic olmazsa profosyonel yardim alinca bahanemde oluyo,ebemiz öyle söyledi diye nasil iyi cözü dimiii.

oglumu bekliyorum uyansin emzircem geri yatacagiz.bende fena degilim bu arada gezmeye basladim ama hala oturmak bana aci veriyor.normal dogum yapacak arkadaslar iyce arastirsinlar,bebeginizin kordonuna kadar son ultrasonlarda baktirin.benim oglum kordona dolanmis bir türlü cikamadi uzadikca uzadi dogum.disardan kepce ardimi gerekti.durumunuz musait degisle normal dogum diye israr etmeyin.önemli olan begeinizin sagligi.sezeryan olmayim hemen ayaga kalkarim dedim ama simdide epizyotomi acim var dikisim var.ne fark ederki.neyse , yeterki oglum saglikli olsun.

hepinizi sevgiyle öpüyoruz oglusumla.kendinize bebisleirnize iyi bakin.

Allahım bize de nasip etsin inşallah onlarla dolu güzel günleri sağlıklı bi şekilde büyütürsünüz inşallah meleğinizi

kızlar bugün itibariyle işe gelmeyeceğim, bir süre görüşemeyebiliriz, laptopu eve götürüyorum ama internet işini halledene kadar topiğe uğrayamam, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın, benim oğlan 4 kg olmuş bu arada, hepinizi öpüyorum...

maşşallah :) bide 4 kilonun çıkışı var tosuncuğun

Hayirli aksamlar arkadaslar hayirlisiyla insallah yarin ilk konrtolumuze gidicez..".insallah guzel sonuclar aliriz rabbimin izniyle.....

Cok sükür rabbim binlerce kez hamd-ü senalar olsun .....kalbi pıtpıt bi guzel atiyodu ki hic bitmesin istedim o ses..... :'/

yazılacak o kadar güzel cümleler varki şuan sadece Rabbime şükrediyorum bana ve eşime böylesine mükemmel bir duyguyu yaşattığı için .büyük bir sabır ve şükürle bebeğiimi kucağıma alacağım günü bekliyorum.ilk bebeğimiz ilk heyecanımız günler nasıl geçiyor anlayamıyorum ama her gün yeni bir şey öğreniyorum onunla Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin.dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah

ben de minişin bazı kıyafetlerini yıkadım bugün,kuruyunca ütüleyip kaldırcam,bu hafta tüm kıyafetlerini yıkayıp kaldırayım da artık o iş bari bitsin
ne koydunuz peki çantaya ?

şimdilik :), bebk için 2 adet hastane çıkısı 10 lu set olanlardan sebamed şampuan sabun krem, mendil,havlu, kendim içinde 1 gecelik, 1 pijama, çorap, ped, sabun, şampuan tarak diş fırçası macunu, yüz kremi vücüt kremi,tarak daha ekliceklerim var toka iç çamaşırı bende aklıma geleni koyuyorum int bakıyorum :44:

bugün tüm kıyafetleri yıkanıp kalcak inş. ben de çantayı hazırlamaya başlasam iyi olcak
çok teşekkür ederim paylaştığınız için
yatak olarak oyun parkı yataklarından aldık ama iç yatağına henüz karar veremedik,siz aldınız mı?

ben 3 kapaklı bi dolap ve yatağını aldım,daha gelmedi odada. Ya hafta sonu yada haftaya gelcek bende daha yatağını uyku setini almadım bu hafta sonu onları alayım bari haftayada yerleştirim biter işim artık çok hareket edemiyorum yatakta bile dönemiyorum dönerken karnımı tutup dönüyorum canım acıyo ona zararvercem diye korkuyorum çalışıyorum bide haziranın sonunda ayrılrım işten dinlenirim haziran gelsin diye bekliyorum yoruldum artık :)

Bide 30.haftadan sonra kilo alımı duruyor deniyor int.okudum kimide 30.haftadan sonra kilo alınıyor diyor kişiden kişiyemi değişiyor o zaman bu 30 .haftadan sonra kilo aldınız mı siz hamişler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…