Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

maşallah maşallah ne güzel anlatmışsın.
ay canım ya..benimki de bu ara huysuz ..dr büyüme atağı diyor..büyüyeceği zaman olur dedi..huysuz olur ağlar uyumaz dedi ama bakalım ne zaman düzelir(durup dururken bir ağlamaya başlıyor nasıl koştuğumu bilemiyorum ambulans gibi bağırıyor valla:)) sanki birici canını yakmışçasına ..hele cuma günü saatlerce ağladı.anneme gitmiştim.ne oldugunu anlamadan geldim geri..böyle işte canım

bende heycanla okudum ,sizden kuvvet alıyorum hergeçen gün daha korku sarıyor eşim bende daha heycanlı panikli oan kendimi mi bebğimi yoksa eşimi düşüncem bilmiyorum biran evvel doğum yapıp bebeğimi kucağıma almak istiyorum geçsin artık günler..

çok teşekkür ederim kızlar yanıtlarınız için içimi rahatlattınızvallahii. Braz geç oldu ama başladm folik asite.

çok tecrübesiz olduğum için ne yiyip ne içmem gerektiğini hiç bilmiyordum fakat çevremden duya duya biraz bişiler öğrenmeye başladım sizinle paylaşmak istiyorum sizde katkıda bulunursanız çok sevinirim.
Süt içmem grekiyor fakat midem bulandığı için bu aralar bıraktım sütü. Beya peynir yoğurt yiyorum
üzüm pekmezi içiyorum hergün.özel olarak yemeye çalştığım şeyler bunlar. Bunların dışında her zmaan yedikleimi yemeye çalışyorum.
çayı bırakamdığm için çok açık içiyorum . Katkılı maddeler cips kola hazır yiyeceklerden uzaklaştım. Meyve yiyorum bol bol. Bildiğiniz başka şyler varmı:26::26::26:

merhaba canim,
tesekkürler canim. Amin insallah cümlemizinkini. Gercektende bünye meselesi sezeryan sonrasi olan agrilar.. Allaha sükür fazla bir agrim yok su an falan, ilk haftada agri cektim o da dikisler alininca daha iyi oldu..
Haklisin, önemli olan sag salim aldik yavrumuzu ve evimizdeyiz simdi. Bende dua ediyorum, ogluma rahat bir uyku ver Rabbim diye..o huzursuz oldumu ben dayanamiyorum, elimden bisey gelmedigi icin.. herseyi yapmaya calisiyorum... depresyona girecegim diye korkuyorum ya..

Evanurcum, sen kesi yerine herhangi birsey yaptin mi, yani masaj falan, hani orada ki sertlikler kaybolsun diye? Contratubex diye bir krem var, günebkn da söylemisti - sen kullandin mi?? Simdi nasil kesi yerin, üzerinden tam olarak kac ay gecti??

Asya nasil bu arada??? öp onu benim yerime..

Tskrler canim okudugun icin.. insallah sende sag salim bir cirpida kucagina alirsin yavrunu... ne zaman dogum belli mi, normal mi yoksa sezeryan mi olacak?

selam kızlar ben 32 haftalık hamileyim problemli bir hamilelik süreciyle çok şükür bu güne kadar geldim ama yine bir sorunum var bir haftadır sağ kaburgamın alt kısmı inanılmaz ağrıyor oturup kalkarken yürürken her dakika ağrım var hele geceler kabus olmaya başladı hiç uyuyamıyorum ne sağa ne de sola dönebiliyorum sırt üstü de nefesim kesiliyor benim durumumda olup da bir çaresini bulan var mı acaba bu duruma dayanamıyorum artık yardım lütfen

haticecim kesik yerime herhangi bir krem kullanmadim ne kul torbasi falan sadece dus aldigimda pansuman yapar gibi kuruladim iyilesmeye basladigi zaman kasinacak sakin kasima su anda ip gibi bir cizik alyans parmagim kadar kesigim git gide seninnkide kaybolur....zaman gerkiyor bnmki uc bucuk ayda cizik olusmaya basladi ama bazen havalar bozacagini dikislerimizin sizlamasindan anliyorum....gecer zamanla

asya bni cok yoruyor mamayi artik yemiyoruz eskisi gibi corba ev yemeklerini pure haline getirip yedirdigimde bayiliyor ne yapacam bilmiyorum oyle boyle gunduz iyide geceleri kalkiyor nasil yapacam yemek mi verecem biberon icse daha iyi olur ama bakalim cok mizmiz kucakda durmuyor oturmayacan surekli kucagimda evin icinde gezdirecem....kollarimda dayanmiyor artik

basakss cim daha ne olsun cok guzel zaten sutu tamamlayici seylerde yiyrsun yogurt peynir gibi cay konsuunda bir sey diyemem sevmem cayi hamileykende icmedim hic dr.na sor derim ilac konusundada dedigim gibi mutlaka balik vitaminli olanindan al derim

gunbakncim nasilsin tatlim oglus nasil benmki mizmiz ligi uzerinde herzamanki gibi

aynisefa dedgin gibi dogum yapti haydi bakalim gelecegi yazacagi gunu iple cekiyorum ayyy nasil oldu acaba ama bebegine alinca kucagina unutmustur herseyi...

dr.daha bişey söylemedi her aklıma geldiğinde kalbim durcakmiş gibi oluyor.

ben de 27 haftalık hamileyim benimde çok ağrım vardı ama akşamları eşim belime kalçama masaj yapıyo çok iyi geliyo çok rahat uyuyorum bide buzda koyabilirsin.

Öncelikle hayırlı olsun aramızda çok fark yok.ben hastanede çalışıyorum burda bana hemşirelerin söylediği balık ye ama tavuk 3 ay asla yeme dediler her sabah haşlama yumurta ile süt içiyorum .mutlaka ceviz ye dediler bende ceviz bol olduğu için yiyorum kuru incir ,hurma , kuru üzüm yiyorum çayı bende cok seviyordum doktor günde 3 tane ama açık iç dedi

gunbakncim nasilsin tatlim oglus nasil benmki mizmiz ligi uzerinde herzamanki gibi

aynisefa dedgin gibi dogum yapti haydi bakalim gelecegi yazacagi gunu iple cekiyorum ayyy nasil oldu acaba ama bebegine alinca kucagina unutmustur herseyi...

iyiyiz canım çok şükür..arada bir gelen anlamsız ağlama nöbetlerimiz var ama nedendir bilemedim:44::44:
30 nisanda da aşımız var huysuzluk tavan yapacak yani..bakalım bekliyıoruz.asya nasıl canım?asyanın mızmızlığı sanırım dişten falandır artık 5 aylık oldu 6 aylıkken falan çıkarır dimi?
aynisefa kesin doğurdu evet..bende meraktayım gelse de yazsa ne oldu ne bitti

ne sıkılması göz yaşları içinde okudum, mikalini öp bizim için

bu hafta sonu bebişin odası gelecek, odalarda değişiklik yapacağız ev birbirine girecek yine hayırlısı bakalım, şu haftayı da atlatsak iyi olacak, sonra yavaş yavaş eksikler tamamlanacak

evet her asi olundugunda huysuz olurlar..daha erken normalde dis cikartmasi icin ama bes aylikkende cikartan bebeklerde var ama dis etleri sert veya beyazlamis olarak degil salyalari herzamanki gibi yogunlukda zannetmem dis olsun kucagima alip gezdirdigimde susuyor anlayacagin kucaga alip gezinmek istiyor....

basakss cim daha ne olsun cok guzel zaten sutu tamamlayici seylerde yiyrsun yogurt peynir gibi cay konsuunda bir sey diyemem sevmem cayi hamileykende icmedim hic dr.na sor derim ilac konusundada dedigim gibi mutlaka balik vitaminli olanindan al derim
cnmm çok tşk ederimmmmmmmmmmmm

aa bende günde 2 veya 3 kez çok açık içiyorumm zararı olmaz heralde çok sağol cnmm dediklerini yapıcam. sende hyırlsı ile kucağına alırsın inşallahh evet aramızda fazla yok

ben de 27 haftalık hamileyim benimde çok ağrım vardı ama akşamları eşim belime kalçama masaj yapıyo çok iyi geliyo çok rahat uyuyorum bide buzda koyabilirsin.

teşekkürler canım ben de bir deneyeyim tavsiyeni umarım iyi gelir Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alamamızı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…