Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Bugunde kimsecikler yok heeeee herkes star i izliyor sanirim Yaaa gunbkncim okadar hamile arkadaslar vardi yoklar simdi yeni hamileliklerinin verdigi sevincle yazdilar gittiler bizim bebisimiz olmasina ragmn giriyoruz bebisleri olsa ne olack acaba

öyle valla:)) cee dedi gitti hepsi

selam kızlar dün akşam annemlerdeydim, işten sonra yemek için gitmiştik, yemekten sonra ben de bir sancı anlatamam, resmen yürüyemiyorum, zar zor eve geldik, 1 saat sonra falan geçti, ne oluyoruz dedim walla, daha çok erken, neyse bugün iyiyim şükür, öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı :KK54: :KK54: :KK54:

benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 1 yıl sonra yine hamileyim şuan 20.haftamızdayız cemreee geliyorrr :)

selam kızlar dün akşam annemlerdeydim, işten sonra yemek için gitmiştik, yemekten sonra ben de bir sancı anlatamam, resmen yürüyemiyorum, zar zor eve geldik, 1 saat sonra falan geçti, ne oluyoruz dedim walla, daha çok erken, neyse bugün iyiyim şükür, öpüyorum sizleri ve kuzucuklarınızı :KK54: :KK54: :KK54:

bu donemlerde rahiminde kasilmalar olabilir yalanci sancilar bunlar yavas yavas rahimindeki kasilamalar olacakki doguma hazirlik amacli merak etme cok normal

merhaba.iyisiniz dimi.okudum biraz msj alrinizi .sagolun desteginiz icin.hem moral verdi hem güldürdü.agrilardan kisacasi anam agladi ama fazla bahsetmeyim iyisimi.gece dolan dolan sabaha kadar.ayni günebkna benziycegim dogru yani

bebisim karnimda henuz.40. haftaaya basliyorum.ama sabiriszlaniyo boncugum karnimda.
yeni hamilelere güzel bir yolculuk diliyorum.Allah tamamina erdirsin.ilk paylasmaya basladiigm gunelr aklima geldi.
bu arada sizlerle muhabbet etmeyi özledim yaaaa....

merhaba.iyisiniz dimi.okudum biraz msj alrinizi .sagolun desteginiz icin.hem moral verdi hem güldürdü.agrilardan kisacasi anam agladi ama fazla bahsetmeyim iyisimi.gece dolan dolan sabaha kadar.ayni günebkna benziycegim dogru yani

bebisim karnimda henuz.40. haftaaya basliyorum.ama sabiriszlaniyo boncugum karnimda.
yeni hamilelere güzel bir yolculuk diliyorum.Allah tamamina erdirsin.ilk paylasmaya basladiigm gunelr aklima geldi.

olsun tatlim siz iyi olun yeter olsun konusursun yine bizimle hayirlisiyla tek nefesde insallah...

Haaaa dogru diyorsun bizde olmasak efsane olur bu topik heee
valla bacım ya:))
geçmiş olsun canım
benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 1 yıl sonra yine hamileyim şuan 20.haftamızdayız cemreee geliyorrr :)
maşallah tebrikler
taze taze anne adayı geldiiiii benim minnak kuzum daha 6,5 haftalıkkk :KK49:
maşallah sana da
Kizlar test yaptim positiv bugun gunum gelmesi lazimdi dayanamadim test yaptim ve POSiTİV
tebrikleeeer

ayy bizi de heyecan basıyo sen doğurmadıkça:)) bekleyip duruyoruz..sağlıkla kucakla inşallah canım..inan dün yatmadan kolay doğur diye dua ettim..
bizimle sohbeti özledin he özleyin bizi anacıııımmmm:KK53::KK53:

dikkat et kendine, allah kolaylık versin sana da bebişe de :KK54: :KK54: :KK54:

Gunebkncim nasilsin oglusun nasil

Bugun aynisefa yazmamis ayyy artik catliyacm heee dogursada rahatlasa

selam kızlar hepinize iyi haftasonları, ha bu arada berraksudan haber yok dimi, acaba ben mi kaçırıyorum mesajlarını

Gunebkncim nasilsin oglusun nasil

Bugun aynisefa yazmamis ayyy artik catliyacm heee dogursada rahatlasa
iyiyiz canım çok şükür..oturuyoruz oğluşla babamızı bekliyoruz:)) sen nasılsın asya nasıl?? aynisefa bence doğurdu içime doğdu valla:KK1:
selam kızlar hepinize iyi haftasonları, ha bu arada berraksudan haber yok dimi, acaba ben mi kaçırıyorum mesajlarını

sana da iyi hafta sonları canım..berraksuyu bende çok merak ediyorum inan bende bugün yazacaktım..umarım bi sorun yoktur..çünkü bebiş uyuyunca falan illa girerdi..neden girmiyor acaba:44::44:inşallah bebekte o da iyidir

gunbkn, evanur, aynisefa... merhabalar,

nasilsiniz iyimisiniz?? Uzun zamandir giremedim foruma ya, oglusumdan firsat olmuyor. Umarim hepiniz iyisinizdir... Ayni sefa dogurdumu acaba - insallah sag salim o da alir yavrusunu kucagina.

Bizde iyi olmaya calisiyoruz oglusumla...Oglumun gaz problemi oluyor, zar zor cikartiyor. Gunbkn, senin Tuna´dada oluyordu degil mi canim, sen nasil hallediyorsun gaz sorununu???

Hepinizi cok özledim inanin... firsat buldukca girmeye calisacagim... birazdan dogum hikayemi paylasacagim... umarim SIKILMADAN okursunuz...

Iyi hafta sonlari diliyorum.... bebisleri ve sizleri kocamannn öpüyorum....

Merhaba güzel annisler,
uzun zamandir giremedim foruma, malum oglusum tüm zamanimi aliyor. Bilgisayar basina oturacak zaman kalmiyor, o uyurken bende uyumaya calisiyorum – yoksa geceleri cok yorgun oluyorum.
Nasilsiniz iyimisiniz, umarim hepiniz iyisinizdir, gecmisi okuyamadim – dogum yapan anneleride tebrik ediyorum, Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin yavrularini.. doguracak olanlarida bir avazda kurtarsin Rabbim….
Dogum hikayemi paylasmak istiyorum artik, nerdeyse 1 ay oldu dogum yapali….
Normal dogumdan korktugumu her seferinde dile getirmistim, aslinda hem normal hemde sezeryandan korkuyordum. Ama sonucta bebek sahibi olmakta istiyordum. Neyse gelelim hikayemize. 35ci haftamiza gelmeden, dogum yapacagim hastaneye gidip sezeryan olmak istedigimi söyledim. Orada ki kaydi yapan ebeler nerdeyse beni döveceklerdi sezeryan istedigim icin.. Bir tanesi 6 hafta ilgilenemezsin bebeginle, cok agrin olur, sonra bize gelip dert yanma falan dediler.. Ben zaten korkan biriyim, onlar öyle dedikce ben daha da cok korktum, kafam karisti – ama yinede dogum icin randevu verdiler. Neyse 25 mart´ta hastaneye yatacaktim ve 26 mart´ta dogum olacakti. Son 10 gün gecmek bilmedi sanki, korku, heyecan falan. Neyse 25 mart Pazar oldu ve ben saat 14:30 da hastanedeyim, odami falan gösterdiler, esyalarimi koydum ve hemsire isterseniz disari cikabilirsiniz, aksam 8 gibi gelirsiniz dedi. Bende tamam olur dedim, esim ben, abim ve yengemle beraber annemlere gittik, orada yemek falan yedik. Sonra 8´e dogru hastaneye geldim, esim beni birakti eve döndü. O gece sürekli yasin okudum, dua ettim, bir ara dalmisim. Sabah kalktigimda yine heyecan var tabi ki, saat kacta doguma alacaklarini söylemediler tam olarak, esimde girecegi icin saat 10-11 gibi olur demislerdi. O gün sabah bana önlük ve giymem icin corap getirdiler, sonra banyoya gittim giyindim, ama önlügün arkasini ilikleyemedim – banyoda biri daha vardi, ondan yardim istedim. O da yasca benden kücük bir bayandi, 32ci haftasindaydi hamileliginin. Bebegi gelismedigi icin sezeryan olacakti. Ikimizdede bir heyecan – dedim ben senden önceyim sanirim… o da benim gibi korkuyordu.. neyse görüsürüz dedik ayrildik.. Esim ve ben oda da bekliyorduk, o kizi götürdüklerini gördüm, meger o benden önceymis.. sonra beni almaya geldiler, ameliyathaneye ciktik, orada ben o kizi gördüm, adiyla seslendim bitti mi dedi, o da merhaba hatice – evet benim ki bitti dedi..o anda ameliyat ekibinden biri saka yaparak gülerek „evet onun isini bitirdik“ dedi.
Neyse ben esimle halen bekliyorum, esim ameliyathaneye girmek icin giydirildi, o arada anestezici geldi ve kendini tanitti, ameliyati yapacak doktor geldi kendini tanitti, korkmayin – bu sürekli yapilan bisey dedi. Esimin kuaför oldugunu ögrenmisler, Sonra sakaci birisi gelerek, sac kestirmeye yikatmaya ve fön cektirmeye geldiniz degil mi diye bana sordu &#61514:KK66:. Bende evet dedim. Sonra beni iceri aldilar, spinal anestezi yapilacak falan, o sakaci olan bana moral veriyor, korkma diyor – ben sana anlatacagim neler yapiliyor diye dedi. Belden yaptiklari igneyi gercekten hic hissetmedim. Sonda falan taktilar, alt tarafim uyusuk oldugu icin hissetmedim bile. Sonra beni yatirdilar, perde falan cekildi, sonra esimi iceri aldilar ve dogum basladi. Anestezi uzmani sürekli bana nasil oldugumu soruyordu. Cok fazla sürmeden bebisim geldi dünyaya, ben o an aglamaya basladim, cok farkli bir duyguydu yasadigim, esimde cok duygulandi. Oglusumu hemen doktor kontrol etti falan – esim yanina gitti – sonra bana gösterdiler kisa. Sonrada esim bebekle birlikte cocuk odasina gitti, benimde dikislerimi bitirdiler. O sakaci olan adam bana hadi yatagini getirdim, gec bakalim yatagina dedi, biliyor ya ben kipirdayamiyorum. Bende nasil geceyim dedim, ahhh su kadinlar – ne istediklerini hemen bize söylemezler diye güldü . Sonra beni uyanma odasina aldilar– ayaklarimi hissetmiyordum halen. Üsüme falan geldi, üzerime sicaklik veren bisey örttüler, kesi yerime agir kücük iki torba koydular. Orada agri kesici serum taktilar. Bu arada oglusum ögleyin 12:12 gece dünyaya geldi (3.090 gr ve 53 cm). 1 saat sonra beni odama götürdüler, esim oglumu getirdi, o an yine aglamaya basladim.
O gün hic ayaga kaldirmadilar, ayaklarimin uyusuklugu gecmedigi icin. Ertesi gün sabah saat 6´da hemsire geldi, sandalyeyle banyoya götürdü, ilik dus aldirdi ve oradan yürüyerek geri geldim….ilk 2 gün iyiydi, agrilar dayanilir haldeydi, serum takili oldugundan . 3cü günden itibaren agri kesici hap verdiler, sadece oturup kalkarken agrilar oluyordu, yürürken daha iyiydi… 7 gün hastanede kaldik, nasil emzirecegimizi, nasil bebisi giydirecegimizi falan gösterdiler. Kilo alip almiyor mu, sariligi varmi falan ona baktilar, sonra duyma testi, kalca cikigi varmi ultrason falan yapildi, kan tahlilleri vs vs.. ve Cumartesi evimize geldik. Iste o gün bugündür oglusum Mikailim bizimle.
Biraz uzun oldu hikayem ama umarim SIKILMADAN okursunuz.

Gunbkcim iyiyiz tatlim bk saat kac hala ayaktayiz omrumu yedi buyidukce daha miz miz oluyor ne yepacm bilmiyorum

Hatice cil tebrik ederim allh anali babali buyutsun bnm doktorumun du sozunu hic unutmam sezryan olan kisiler illlki aci cekeck diye bir sey yok o kisinin bunyesine bagli kimi bunye guclu olur kaldirir kimisi kirilgan olur demisti gerckdende Boyle
Muhum oln iyisiniz ya gecer hepsi malesef gaz sancilari bn hep dua ederdim allhim kizima verme bna verdiyd ama Kabul olmadi

X