- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.681
haticecim kesik yerime herhangi bir krem kullanmadim ne kul torbasi falan sadece dus aldigimda pansuman yapar gibi kuruladim iyilesmeye basladigi zaman kasinacak sakin kasima su anda ip gibi bir cizik alyans parmagim kadar kesigim git gide seninnkide kaybolur....zaman gerkiyor bnmki uc bucuk ayda cizik olusmaya basladi ama bazen havalar bozacagini dikislerimizin sizlamasindan anliyorum....gecer zamanla
asya bni cok yoruyor mamayi artik yemiyoruz eskisi gibi corba ev yemeklerini pure haline getirip yedirdigimde bayiliyor ne yapacam bilmiyorum oyle boyle gunduz iyide geceleri kalkiyor nasil yapacam yemek mi verecem biberon icse daha iyi olur ama bakalim cok mizmiz kucakda durmuyor oturmayacan surekli kucagimda evin icinde gezdirecem....kollarimda dayanmiyor artik
bende eczaneden contratubex aldim, simdi onu masaj yaparak sürüyorum, bakalim faydasini görecekmiyim... benim cizgi cok belli degil, insallah dedigin gibi yavas yavas kaybolacak..
Masallah Asyamiza, o kadar büyüdü demek.. vallah yemek konusunda erken baslamissin gibi geliyor bana.. burada bebekler icin hazir yemekler var, onlar bile 4 aydan itibaren.. gece isin kolay olmaz, biberona alistirmaya bak canim.. su an ben bile uykulu uykulu emzirmeye calisiyorum - cok zor oluyor ama katlaniyorum...
Allah hepimize kolaylik versin canim...
ne sıkılması göz yaşları içinde okudum, mikalini öp bizim için
bu hafta sonu bebişin odası gelecek, odalarda değişiklik yapacağız ev birbirine girecek yine hayırlısı bakalım, şu haftayı da atlatsak iyi olacak, sonra yavaş yavaş eksikler tamamlanacak
Mikaili bol bol öpüyorum canim... insallah sende sag salim kucagina alirsin, bizim icinde öpersin...
====================
bu arada Aynisefa kardesimiz dogum yapti demek, bende merakla bekliyorum hikayesini..insallah hersey yolunda gitmistir....