- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.701
Merhaba sat 11 nisan bugün 3. haftalık gebe olduğumu öğrendim beta hcg 19 çıktı normalmi düşükmü bu seviye
doktora görünmedim pzt doktora muayene olacağım inşallah, Ama tahlili veren kişi hamilesin dedi:) daha bat ıma da 3 gün vardı hamile olmasaydım:)
Valla ben sayısal değerlerini bilmiyoorum ama inş. hamilesindir... Daha doğrusu hoş geldin aramızaAdet tarihin 10 gün geçmeden doktorlar bakmıyor.Ben de ilk testi evde yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı doktora gittim 10 gün geçmeden tahlil yapmıyoruz dediler.10 günü geçmiş olacak mı pazartesi ?
kizlar bu aralar okadar cok yogunum ki kismetse mayisin dokuzunda haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kismetse temmuzun ondokuzunda gelecem esim evde olacak bir ay boyunca sonra beraber donecez hazirliklara basladim kizin asilari doktorlari randevular derken anca firsat bulabildim yarin da takip icin randevusunu degistirmeye gidecem yazamazsam diye korktum haber vereyim dedim....
Aynisefadan haber bekliyorum bir yazsa icim rahat gidecektim iyiyiz falan diye aklimda takilmadi desem yalan olur....gunbkncim beraaksucumda yazarsa cok cok selem solersin kenidinize iyi bakin....
kızlar herkese selam bende bu aralar giremiyorum foruma havalar ısındı ya malum...bugün şeker yüklemesi yaptırdım son ana kaldı biraz ama neyseki 50 gr lık yüklemede 111 çıktı çok şükür allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...gülsh_arkıkan cım bu arada hazırlar tam gaz devam galiba neler aldın neler yaptın
ooo :) bebeğime kıyafetlerini aldın 2 adet hastane çıkışı 2 adet pijama takımı 4,5 adet zıbın çıtçıtlı atlet aldım çorap aldım başka ne alırım bilmiyorum sen neler yaptın ? Eksiğim var mı benim :) aa bide yatağını aldım dolabını aldım
maşllah kuzucuğaselam kızlar,
pazartesi kontrolümüz vardı, benim kuzu 3.200 kg olmuş,
haftasonu tüm çamaşırları yıkandı, ütülendi, bu haftasonu odası gelecek, önümüzdeki hafta da eksikleri tamamlarım artık. hepinize kolay gelsin kızlar...
bende varım aaaa arada bi geliyorum ya ayol:)Bi ikimiz kaldık galiba senin doğumda yakın sende gidersin yakında ben yalnız kalcam kime sorarım sıkımtımı kime anlatırım
selam canım..ne güzel demek memlekete geliyorsun..aynisefayı bende merak ediyorum ama haber yok hala.berraksuya gelince meraktan çatladım.uzuuun zamandır neden yazmıyor ki.geçen gün yine yazmıştım ama hala yazmamış bişey:26::26:kendine ve asyaya çok iyi bak öpüyoruz sizi oğluşlakizlar bu aralar okadar cok yogunum ki kismetse mayisin dokuzunda haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kismetse temmuzun ondokuzunda gelecem esim evde olacak bir ay boyunca sonra beraber donecez hazirliklara basladim kizin asilari doktorlari randevular derken anca firsat bulabildim yarin da takip icin randevusunu degistirmeye gidecem yazamazsam diye korktum haber vereyim dedim....
aynisefadan haber bekliyorum bir yazsa icim rahat gidecektim iyiyiz falan diye aklimda takilmadi desem yalan olur....gunbkncim beraaksucumda yazarsa cok cok selem solersin kenidinize iyi bakin....
bende kıyafetlerini aldım hastane çıkışı filan yelekler hazır kapı süsü arabası puseti hazır bende tek eksik odası kaldı onuda inşallah bu hafta filan bakmaya gideriz eşimle ama hazırlık yapmak çok zevkli ve heyecanlı değilmi güle güle kullan canım hepsini allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize.
bu arada kızlar çok mutluyum..ilk anneler günü hediyemi almış bulunuyorum..eşim dün oğlum adına verdi..biraz erken oldu ama dayanamamış:)) nasıl mutlu oldum duygusallaştım..cidden oğlum almış gibi oldu..Allah herkese yaşatsın..iyiki anneyim canım oğlummm mis kokulum benim
amin sende bebeğinle iyi mutlu günlerde kullan.çok heycanlı bide çok ağırlaştım ben sen nasılsın yoruluyorum biran çnce temmuz gelsin istiyorum :)
bu arada kızlar çok mutluyum..ilk anneler günü hediyemi almış bulunuyorum..eşim dün oğlum adına verdi..biraz erken oldu ama dayanamamış:)) nasıl mutlu oldum duygusallaştım..cidden oğlum almış gibi oldu..allah herkese yaşatsın..iyiki anneyim canım oğlummm mis kokulum benim
ben hala aynıyım canım ya eğilmek dışında bi sıkıntım yok şimdilik yürümeye aynen devam ediyorum hamile kalmadan önce nasıl geziyorsam nonstop gezmeye devam ediyorum...oturmaktansa yürümek daha kolay geliyor banaevet temmuz gelsede bizde yavrumuza kavuşşak allahın izniyle..:18:
güle güle kullan canım okurken bile duygulandım biz artık seneye kaldık hediyemizi almak için...
iyi günler de mutlu günlerde kullan ne mutlu sana ben heycanlıyım bebişim karnımda olmasına rağmen
bende eğilemiyorum ama çalışıyorumya çok yoruluyorum bide karnım çok acıyo hep sağımdaydı şimdi hafif solda ortaladı daha doğrusu ve dikine gidiyo kız ama bebeğim herkez erkek diyo sinir oluyorum kaç kilo aldın çatlağın varmı durumun nasıl ?
Merhaba sat 11 nisan bugün 3. haftalık gebe olduğumu öğrendim beta hcg 19 çıktı normalmi düşükmü bu seviye
doktora görünmedim pzt doktora muayene olacağım inşallah, Ama tahlili veren kişi hamilesin dedi:) daha bat ıma da 3 gün vardı hamile olmasaydım:)
bu arada kızlar çok mutluyum..ilk anneler günü hediyemi almış bulunuyorum..eşim dün oğlum adına verdi..biraz erken oldu ama dayanamamış:)) nasıl mutlu oldum duygusallaştım..cidden oğlum almış gibi oldu..Allah herkese yaşatsın..iyiki anneyim canım oğlummm mis kokulum benim
ben şu ana kadar 12 kilo aldım ama şöyle söyliyeyim ben baştan çok kilo alıyordum sonra duruldum halbuki iştahımda filan azalma yok bakalım 2 bucuk aya kadar daha ne kadar alırım suan 65 kiloyum çatlağım şimdilik yok göbeğimde ama değişirmi bilmiyorum canım:26:
darısı başımıza inşallah...
bu hafta da işe geldim ama pek iyi sayılmam, sabahtan beri çatı kemiklerim fena halde ağrıyo, bi de adet sancısı gibi bir sancım var 1-2 saattir devam ediyor, yukarıdan aşağıya doğru inip duruyo sancı, geçse de rahatlasam
ha bu arada oğlanın odası geldi, müthiş heyecanlı bi şey, yavaş yavaş düzenliyorum içini
maşşalllah oğlun sağlıkla yatsın odasında inşallah...
biz de 4 ay aşımızı olup geldik.çok ağladı yavrum.içim acıdı.(
şimdi uyuyor bende ateşini kontrol ediyorum sık sık..bu gece uyku yok yani bana..
yeni anneler terketti topiği huu nerelerdesin kızlarrr
kizlar bu aralar okadar cok yogunum ki kismetse mayisin dokuzunda haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kismetse temmuzun ondokuzunda gelecem esim evde olacak bir ay boyunca sonra beraber donecez hazirliklara basladim kizin asilari doktorlari randevular derken anca firsat bulabildim yarin da takip icin randevusunu degistirmeye gidecem yazamazsam diye korktum haber vereyim dedim....
aynisefadan haber bekliyorum bir yazsa icim rahat gidecektim iyiyiz falan diye aklimda takilmadi desem yalan olur....gunbkncim beraaksucumda yazarsa cok cok selem solersin kenidinize iyi bakin....
bende ilk bebişime hamileyim oğlum 3 ay sonra geliyorrrr :)))