Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Valla ben sayısal değerlerini bilmiyoorum ama inş. hamilesindir... Daha doğrusu hoş geldin aramıza Adet tarihin 10 gün geçmeden doktorlar bakmıyor.Ben de ilk testi evde yapmıştım 2. çizgi silik çıkmıştı doktora gittim 10 gün geçmeden tahlil yapmıyoruz dediler.10 günü geçmiş olacak mı pazartesi ?

yok canım:) benim daha adet olmama 3 gün var normale göre, ben idrarda silik çıkınca hemen yaptırdım:) sabredemedim ilk defa düşünmüştük Allah nasip etti çok şükür

hayırlı yolculuklar diyelim, türkiyeye hoş geldin diyelim eğer bidaha giremezsen.allaha emanet ol..:)

ooo :) bebeğime kıyafetlerini aldın 2 adet hastane çıkışı 2 adet pijama takımı 4,5 adet zıbın çıtçıtlı atlet aldım çorap aldım başka ne alırım bilmiyorum sen neler yaptın ? Eksiğim var mı benim :) aa bide yatağını aldım dolabını aldım

bende kıyafetlerini aldım hastane çıkışı filan yelekler hazır kapı süsü arabası puseti hazır bende tek eksik odası kaldı onuda inşallah bu hafta filan bakmaya gideriz eşimle ama hazırlık yapmak çok zevkli ve heyecanlı değilmi güle güle kullan canım hepsini Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize.

maşllah kuzucuğa
Bi ikimiz kaldık galiba senin doğumda yakın sende gidersin yakında ben yalnız kalcam kime sorarım sıkımtımı kime anlatırım
bende varım aaaa arada bi geliyorum ya ayol:)
selam canım..ne güzel demek memlekete geliyorsun..aynisefayı bende merak ediyorum ama haber yok hala.berraksuya gelince meraktan çatladım.uzuuun zamandır neden yazmıyor ki.geçen gün yine yazmıştım ama hala yazmamış bişey:26::26:kendine ve asyaya çok iyi bak öpüyoruz sizi oğluşla

amin sende bebeğinle iyi mutlu günlerde kullan.çok heycanlı bide çok ağırlaştım ben sen nasılsın yoruluyorum biran çnce temmuz gelsin istiyorum :)

bu arada kızlar çok mutluyum..ilk anneler günü hediyemi almış bulunuyorum..eşim dün oğlum adına verdi..biraz erken oldu ama dayanamamış:)) nasıl mutlu oldum duygusallaştım..cidden oğlum almış gibi oldu..Allah herkese yaşatsın..iyiki anneyim canım oğlummm mis kokulum benim

güle güle kullan canım okurken bile duygulandım biz artık seneye kaldık hediyemizi almak için...

amin sende bebeğinle iyi mutlu günlerde kullan.çok heycanlı bide çok ağırlaştım ben sen nasılsın yoruluyorum biran çnce temmuz gelsin istiyorum :)

ben hala aynıyım canım ya eğilmek dışında bi sıkıntım yok şimdilik yürümeye aynen devam ediyorum hamile kalmadan önce nasıl geziyorsam nonstop gezmeye devam ediyorum...oturmaktansa yürümek daha kolay geliyor banaevet temmuz gelsede bizde yavrumuza kavuşşak Allahın izniyle..:18:

iyi günler de mutlu günlerde kullan ne mutlu sana ben heycanlıyım bebişim karnımda olmasına rağmen

bende eğilemiyorum ama çalışıyorumya çok yoruluyorum bide karnım çok acıyo hep sağımdaydı şimdi hafif solda ortaladı daha doğrusu ve dikine gidiyo kız ama bebeğim herkez erkek diyo sinir oluyorum kaç kilo aldın çatlağın varmı durumun nasıl ?

güle güle kullan canım okurken bile duygulandım biz artık seneye kaldık hediyemizi almak için...

iyi günler de mutlu günlerde kullan ne mutlu sana ben heycanlıyım bebişim karnımda olmasına rağmen

teşekkür ederim ikinize de.Allah sağlıklı doğumlar yaşatsın ikinize de..sağlıkla kucaklayın evlatlarınızı..seneye size de hediye alacak fındıklarınız geliyor

ben şu ana kadar 12 kilo aldım ama şöyle söyliyeyim ben baştan çok kilo alıyordum sonra duruldum halbuki iştahımda filan azalma yok bakalım 2 bucuk aya kadar daha ne kadar alırım suan 65 kiloyum çatlağım şimdilik yok göbeğimde ama değişirmi bilmiyorum canım:26:

canım benm de sat 11 nisan.bugün kan testi yaptırdım 141 çıktı. ben 25günde bir adet oluyorm yani günüm geçti benm.o yüzden bu kadar fark vardır belki.ya da geç döllenme olmuş olabilir

darısı başımıza inşallah...

bu hafta da işe geldim ama pek iyi sayılmam, sabahtan beri çatı kemiklerim fena halde ağrıyo, bi de adet sancısı gibi bir sancım var 1-2 saattir devam ediyor, yukarıdan aşağıya doğru inip duruyo sancı, geçse de rahatlasam
ha bu arada oğlanın odası geldi, müthiş heyecanlı bi şey, yavaş yavaş düzenliyorum içini

Son düzenleme:

bende 10 kilo aldım yememe çok dikkat etmeme rağmen nasıl alıyorum anlamadım.çatlak bendede yok ama zaten son ayda bi anda oluyormuş kremleniyorum ama bakalım.bide kaşınıyo çıt çıt ısırıyormuş gibi acıyo çatlıcak benim galiba :)

maşşalllah oğlun sağlıkla yatsın odasında inşallah...
biz de 4 ay aşımızı olup geldik.çok ağladı yavrum.içim acıdı.(
şimdi uyuyor bende ateşini kontrol ediyorum sık sık..bu gece uyku yok yani bana..

selam canim,
nasilsin iyimisin, Tuna da iyi insallah - fazla atesi cikmamistir umarim... 16 mayis´ta bizimde ilk asimiz var, damla asisi, sanirim ondan sonra bizdede baslayacak can yakacak asilar.. nasil dayanirim bilmiyorum.

Ne var ne yok görüsmeyeli baska canim.... foruma firsat buldukca girmeye calisiyorum ama pek giremiyorum.. sizleride cok özlüyorum... Mikail simdi uyuyorda ancak firsat buldum iste.. gecmisi okumaya calisiyorum bir yandan )

Haftaya hem oglumun hem benim kontrolümüz var, insallah güzel haberlerle geliriz.. Ayni sefa´dan haber yok mu halen ya...kisa bir yazsaydi iyi olurdu..insallah hersey yolundadir..

yeni anneler terketti topiği huu nerelerdesin kızlarrr

ekincik merhaba canim,
ya terketmek degilde, eskisi gibi SIK giremiyoruz diyelim ) Senin dogum ne zaman Allahin izniyle?? Sende yavrunu kucagina alinca, bakalim vakit bulup girebilecekmisin )

Hayirli dogumlar olsunda, gerisi önemli degil.

Evanurcum selam,
sen nasilsin iyimisin, Asya hanim ne yapiyor, o da iyi insallah...büyüyormu?? ne kadarlik oldu?

ne güzel sen bari memlekete gidiyorsun izin icin, ve baya uzun kalacaksin...benim yerimede dinlen olurmu??? Memleket neresiydi senin ve su an nerdeydin??? Canim insallah cok güzel bir izin gecirirsin ve enerji dolu geri dönersin...

kendine ve Asya´ya dikkat et...görüsemezsek simdiden hayirli yolculuklar...Allaha emanet olun..öpüyorum kocamann

canim, güzel günlerde kullan insallah... bakalim bende alicakmiyim anneler günü hediyesi ), aslinda coktan aldik bizler hediyeyide bakma ))

bende ilk bebişime hamileyim oğlum 3 ay sonra geliyorrrr :)))

hayirli olsun canim hamileligin...sag salim alirsin insallah kucagina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…