Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

bende eczaneden contratubex aldim, simdi onu masaj yaparak sürüyorum, bakalim faydasini görecekmiyim... benim cizgi cok belli degil, insallah dedigin gibi yavas yavas kaybolacak..

Masallah Asyamiza, o kadar büyüdü demek.. vallah yemek konusunda erken baslamissin gibi geliyor bana.. burada bebekler icin hazir yemekler var, onlar bile 4 aydan itibaren.. gece isin kolay olmaz, biberona alistirmaya bak canim.. su an ben bile uykulu uykulu emzirmeye calisiyorum - cok zor oluyor ama katlaniyorum...

Allah hepimize kolaylik versin canim...

Mikaili bol bol öpüyorum canim... insallah sende sag salim kucagina alirsin, bizim icinde öpersin...

====================

bu arada Aynisefa kardesimiz dogum yapti demek, bende merakla bekliyorum hikayesini..insallah hersey yolunda gitmistir....

Hâticecim belli bile olmyck varla yok arasi olack

Tatlim dusunsene bebegin sutunu ibmk idtemiyor yemklerden istiyor biberon
Emmeyince aclikdan bagiriyor ne yaparsin mecburum az once biberonun icine
Bebek buskuvisi koydum kizim tat istiyor sukur icti artik geceleri Boyle yaparim
Burdada Boyle dort aydan once ek gida yok ek gidaya basladim uc aylikken iyikide
Baslamisim burda cok kididen gordim cocugu dokuz aylik hala ek gida yok sadece mama
Yaramazki her mamanin icinde ayri vitamin var vitzminli alirsin yaramaz sedece receler zorlardi
Bni onuda halletim sukur mesela iki gunden beri yogourt yefiyorum cokda severek yiyor yefigimiz
Butun yemklerden beriyorum nerdeyse Tavugundan havucuna ispank patates pirasa brocoli tarhana vs
Tabi Liz bnlari yerse behrnmezki biberonu herhunde hergnde bir ogun ara ogun olarak meyva mevsilik
Hangisuyse simdi cok guzel bakmj cok rahat buyidukce gidalarina ozen tazr olmasina kafa yoruyor insan

Kızlar bişey sorcam size benim yaklaşık 1 haftadır akıntım var özellikle beyaz iç çamaşırı giyyorum anlamak için normal mi? Kiminin suyu geliyomuş anlamıyomuş bitiyomuş su içinde nasıl ayırt etcem nasıl bişey bu

hepinize iyi hafta sonları kızlar, yoğun bi hafta bitti sayılır, yarın bebişin kıyafetleri yıkanacak hadi bana kolay gelsin

selam herkese neden kimseler yok??
herkes hafta sonu keyif mi yapıyor..sizi siziiiiii
biz oğluşumla erkenden uyandık..3-4 gündür yine huysuzluğu üstünde..doktorların büyüme atağı dedikleri bu olsa gerek..geceleri sık sık kalkıyor emmek istiyor sonra vazgeçip beni tokatlıyor uyumak istemiyor ama uykusu var..böyle işte..akşama doğru da hava böyle güzelken babmız gelsinde atalım oğluşu kanguruya yürüyüşe çıkalım..canımın içi biraz güneş alsın..şimdi güzellik uykusunda kendileri.neyse kızlar öpüyoruz sizleri haydi görüşürüz.topiği boş bırakmayın kızıyorum heee.berraksu gelmiyor ben sahip çıkayım bari.herkese iyi haftasonları

selam kızlar,
pazartesi kontrolümüz vardı, benim kuzu 3.200 kg olmuş,
haftasonu tüm çamaşırları yıkandı, ütülendi, bu haftasonu odası gelecek, önümüzdeki hafta da eksikleri tamamlarım artık. hepinize kolay gelsin kızlar...

ayy ayy ne güzel benimkide mayıs sonunda gelcek ozamanda 6,7 haftam kalmış olcak mayısıda devirirsem.

Bi ikimiz kaldık galiba senin doğumda yakın sende gidersin yakında ben yalnız kalcam kime sorarım sıkımtımı kime anlatırım

kizlar bu aralar okadar cok yogunum ki kismetse mayisin dokuzunda haftaya carsamba turkiyeye gidiyorum kismetse temmuzun ondokuzunda gelecem esim evde olacak bir ay boyunca sonra beraber donecez hazirliklara basladim kizin asilari doktorlari randevular derken anca firsat bulabildim yarin da takip icin randevusunu degistirmeye gidecem yazamazsam diye korktum haber vereyim dedim....

aynisefadan haber bekliyorum bir yazsa icim rahat gidecektim iyiyiz falan diye aklimda takilmadi desem yalan olur....gunbkncim beraaksucumda yazarsa cok cok selem solersin kenidinize iyi bakin....

benımde ılk gebelıgımm... 21+2 gunluk sagsalım kucagımıza alırız ınss kızım olucak hayırlısıylaa

Merhaba sat 11 nisan bugün 3. haftalık gebe olduğumu öğrendim beta hcg 19 çıktı normalmi düşükmü bu seviye

doktora görünmedim pzt doktora muayene olacağım inşallah, Ama tahlili veren kişi hamilesin dedi:) daha bat ıma da 3 gün vardı hamile olmasaydım:)

kızlar herkese selam bende bu aralar giremiyorum foruma havalar ısındı ya malum...bugün şeker yüklemesi yaptırdım son ana kaldı biraz ama neyseki 50 gr lık yüklemede 111 çıktı çok şükür Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...gülsh_arkıkan cım bu arada hazırlar tam gaz devam galiba neler aldın neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…