- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.681
haticecim kesik yerime herhangi bir krem kullanmadim ne kul torbasi falan sadece dus aldigimda pansuman yapar gibi kuruladim iyilesmeye basladigi zaman kasinacak sakin kasima su anda ip gibi bir cizik alyans parmagim kadar kesigim git gide seninnkide kaybolur....zaman gerkiyor bnmki uc bucuk ayda cizik olusmaya basladi ama bazen havalar bozacagini dikislerimizin sizlamasindan anliyorum....gecer zamanla
asya bni cok yoruyor mamayi artik yemiyoruz eskisi gibi corba ev yemeklerini pure haline getirip yedirdigimde bayiliyor ne yapacam bilmiyorum oyle boyle gunduz iyide geceleri kalkiyor nasil yapacam yemek mi verecem biberon icse daha iyi olur ama bakalim cok mizmiz kucakda durmuyor oturmayacan surekli kucagimda evin icinde gezdirecem....kollarimda dayanmiyor artik
ne sıkılması göz yaşları içinde okudum, mikalini öp bizim için
bu hafta sonu bebişin odası gelecek, odalarda değişiklik yapacağız ev birbirine girecek yine hayırlısı bakalım, şu haftayı da atlatsak iyi olacak, sonra yavaş yavaş eksikler tamamlanacak
heycandan biran evvel olsun istiyor insanda geç olsunda güç olmasın bende hemen alıyım yada olsun istiyorum eşim çok rahat alırız nasılsa diyor deli ediyor beni
hepinize iyi hafta sonları kızlar, yoğun bi hafta bitti sayılır, yarın bebişin kıyafetleri yıkanacak hadi bana kolay gelsin
Kızlar bebeğimin odasını aldım mayıs sonu gelcek zaman hemen geçsin istiyorum...
hadi hayırlısı tatlım, güle güle mutlu zamanlarda kullansın bebişin inşallah
selam kızlar,
pazartesi kontrolümüz vardı, benim kuzu 3.200 kg olmuş,
haftasonu tüm çamaşırları yıkandı, ütülendi, bu haftasonu odası gelecek, önümüzdeki hafta da eksikleri tamamlarım artık. Hepinize kolay gelsin kızlar...
ayy ayy ne güzel benimkide mayıs sonunda gelcek ozamanda 6,7 haftam kalmış olcak mayısıda devirirsem.