Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

aman napalim kolay degil bebegimizi tasiycaz diye yoruluyoruz dogru duzgun uykuda yok.ben en cok is yaparken yada dönerken kivrilirken yada öne egilirken bebegime zarar verirmiyim diye . bir hareket yapyiorum saatlerce acaba iyimi bisemi oldu diye dusunmeye koyuluyorum.:44:

amin canim iyi dilekelrin icin.bak bu yurutec olayinda kiz erkek farkini hic dusunmemisdim.anaaaa neler neler var dikkat edilmesi gereken.

evet ya bitmez bunlar( tatil de çamaşır bulaşık yemek derdi olmuyor ya rahat oluyorum valla.iyiki işi bırakmışım yoksa delirirdim:95::95::95::95:
cok haklisin vallahi insan olur kiz kahrindan cok kotu bnce pedegog lazim o cocuga kagit falan yemesi normal degil kizzz o cocuga kalemde versin butun duvarlari her yeri mafeder...

aman desen ki bunu pedagog 'a götürün tersler insanı..en iyisi he hee deyip geçmek..

Aynisefacim daha dur evlat daha neler ogretecek bazen oyle bir an yasayacksknki biraz daha karnimda kalsaydin diyeceksin ama varliklari bile guzel tenlerkkin kokusu nefs alis lari daha bir cok sey senin de az kaldi ayyy ayyy heyecn cokdur heee. Bebegin gobisunde degilde kucaginda olack insallh

Gunebakncim tabikide denmezde oyle hani insan rahatsiz olunca caresini arar

Yaa tatlim bnm bu cizelgede gariplik seziyorum neden mi baksana kiz ucuyor buyumek icin normalde besinci ayinin uzerinde olmasi gerekmiyor muydu bnm anlamadigim tarigini yanlis yazsan bugunu bes aylik gostermezdi acaba bilmefihimdenmidir bilmiyorum

Senin oglus nasil tuna prens

canım benimki de öyle gösteriyor baksana..biraz ileride çıkıyor..5 aylık olunca tam 5 in üzerinde değilde ortada duruyor..ilginç valla.büyümek için can atıyor minikler
benim oğluş iyi teyzesi çok şükür...ben çayımı içerken o da anakucağında bana agular yapıyor
Lilypie - First Birthday ticker scene selection
üstteki linkten yeni çizelge dene istersen belki değişik olur:)) asyayı ve seni öpüyoruz oğluşumla

(Bekar kıza)
- Evlenmeyi düşünmüyon mu? Daha ne duruyon? Bi Konuştuğun yok mu? / Niye birini bulmuyon? Bul da evlen artık kızım, yaşın geçiyor.
(Piyasadan habersiz teyze)
... *

(Birkaç yıllık evli kadına)
- Çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?
+ İstemiyoruz.
- Aa, istememek olur mu, yavrum? İlkini hemen doğur, sonra istemezsin. İlkini hemen istemezsen bir daha çocuğun olmaz, Allah korusun. Eltimin kızı da istemedi istemedi, sonra istedi de olmadı.

(Tek örnekle infertilite uzmanı olmuş teyze)
*

(Birkaç yıllık evli kadına)
- Çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?
+ İstiyoruz da henüz olmadı. Bakalım.
- Aa, kusur kimde?
+ (Hafif morararak) Bilmem.
+ Aaa bilmemekle olur mu yavrum. Olacak olsa olurdu şimdiye kadar. Vakitlice bir doktora görünün. Dur bakayım, eltimin kızı da bir doktora gidiyordu. Sana adını bulayım.
(Ürolog kimliğiyle konuşan teyze)
*

(Tüp bebek yaptırdığını öğrendiği kadına)
_ Kaç sene sonra tüp bebek yaptırdınız?
+ 3.
- Niye hemen yaptırdınız? Biraz daha deneseydiniz, yavrum.
(Stratejik zamanlama uzmanı teyze)
*

(Hamile kadına)
- Çok doktora gitme, kızım. Çok gösterme bebeği. Kör olur diyorlar.
(Felaket tellallığına soyunan teyze)
*

(Bilumum durumlar üzerine)
- Doktor ne anlayacak, yavrum? Sen dediğimi yap. Gör bak hemen düzelir.
(Alternatif tıpa soyunmuş teyze)
*

(Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen kadına)
- Yok, yok, bu kız karnı değil. Kız olsa yayvan olurdu. Seninki sivri. Bu kesin oğlan.
(Ultrason cihazı yutmuş teyze)
*

(Doktorun sezaryen önerdiği kadına)
- Sen hiç anasının karnında kalmış çocuk gördün mü? Doğar elbet, bekle hele. Kestirme sakın karnını. O kadar para verme sezaryene.
(Finansman danışmanı teyze)
*

(Çocuğu emmeyi reddeden kanına)
- Hava sıcak ya memmende süt bozulmuştur. Ondan istemiyordur çocuk. Memmene buz koy, gör bak nasıl emecek.
(Diyecek laf bulamadığım teyze)
*

(İlk çocuğunu doğuran kadına)
- Arayı açma, hemen yap bir daha. Eltimin kızı arayı açtı da hiç iyi olmadı.
(Stratejik planlama uzmanı teyze)
*

(İki çocuktan başka doğurmak istemeyen kadına)
- Şimdiki gençler tembel. Bizim zamanımızda hazır bez olacaktı, o hoooo, vallahi on tane doğururdum.
(Çocuk büyütmeyi sadece alt değiştirmek sanan teyze)
*

(Dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığını öğrendiği kadına)
- Aaa, keşke dondurtmasaydınız. Bu çocuk soğuk olur şimdi. Eltimin kızı da öyle doğurdu da, valla aha böyle Nemrut gibi bir şey oldu.
(Allah eltisinin kızına sabır versin dediğimiz teyze)
*

(Çocuğun iştahsızlığından şikâyet eden kadına)
- Aç bırak, bak nasıl emiyor / yiyor.
(Beslenme uzmanı teyze)

VALLA BEN BİR KAÇ MADDEYİ BİREBİR YAŞADIM..HELE HELE AAA ÇOCUĞUNUZ YOK MU? NEDEN OLMUYOR KUSUR KİMDE VS VS

gunbakncim hosuma gitmedi desem yalan olur gulermisin aglarmisin....bnde yasadim birkac maddeyi....

Galiba aynisefa dogum yapti naksaniza normal degil mutlaka girerdi dogumuna gun sayan bir kadin zanntmem tatile iki gunlugune veya otirmaya gitsin genelde bu donmler temkinli olunulur bilmiyorumb icimden Boyle geciyor oglusuda kendiside iyidir insallh

bencede en son 16 sında girmiş..oğluşu kucağındadır şimdiinşallah çok iyilerdir ikiside
sıra bana geliyor kızlar :18: :18: :18: :18:

ayyy bebişler teker teker geliyor benim oğlum da abi oluyor

kesinlikle dogum yapti aynisefa....bn demistim mutlaka gunde bir kere yaz daha dogurmadim diye ama dunden beri haber yok...allahin izniyle bebisi kucaginda....

kesinlikle dogum yapti aynisefa....bn demistim mutlaka gunde bir kere yaz daha dogurmadim diye ama dunden beri haber yok...allahin izniyle bebisi kucaginda....

ayy ne heyecanlı dimi?
annesi gelmişmiydi onun gelmesi iyi olurdu doğumda..inşallah yetişmiştir annesi

slm kizlar

iki gundur muthis agrim gelip gidiyor. dun hava bozuk diye böbrekleri usuttum sancim tuttu saniyordum ne bilim megerse dogum sancisiymis.ayrica arkasindan muthis bir siiznti ama Allaha cok sukur suuym gelmemis.ama heran dogum gerceklesebilirmis. belden gelen agri varya.evanurum söylemistide kafa calismayinca basmadiydi.ay baya bir farkli bir agri.esim söyledide dogum sancisi bu diye,hic aklima gelmedi .evdeyim su an. iki gecedir uyumadim uyuycam simdi.bacaklarim ayriliyor sanki.
cumaya oglum sabrederse akapuntura agri gidermeye gitcem.Benim iicn dua edin.oglumu insallah sag salim dunyaya getirim.edersiniz gerci bilirim siz vefali insanlarsiniz.

kendinize iyi bakin bebislerinizede.

azcik daha beklesene yavrum yaaaa

Son düzenleme:

artık yakındır senin kuzucuğun gelmesi, bir çırpıda sağ salim gelir inşallah, biz de kesin doğum yaptı aynısefa diyoduk ama neyse biraz daha beklicez

ayyy seninki de bana döndü kız..beni de doğurdu sanmıştınız da ben pat diye online olmuştum doğurmadım diye
basınçta var demiştin geçen gün sen zaten.o basınçtan sonra sancı geliyor işte güzelim demiştim ya..Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin oğlunu inşşallah..kolay ötesi doğumlar olsun inşallahhh...azcık daha bekler oğlun umarım canım.öpüyoruz oğluşumla

aynisefacim allah biliyor ya dogurdun zannettim ama anlattiklarina bakilirsa cok yakin bir noktadasin kiz neyden korkuyorsun ki simdi gelmesin diye ben 37.haftamda yaptim dogumumu senin ki tam zamani bnce zaten hamillelik hesaplamalariyla ayni tarihde gelenlde olmuyor bebekler....sakin ol sen az cok biliyorsun artik neyin ne oldugunu korkulacak hic bir sey yok bol bol dinlen telefonunu mutlaka yaninda gezdir evde birisi yokken de dusa falan girme sakin...

Bugunde kimsecikler yok heeeee herkes star i izliyor sanirim Yaaa gunbkncim okadar hamile arkadaslar vardi yoklar simdi yeni hamileliklerinin verdigi sevincle yazdilar gittiler bizim bebisimiz olmasina ragmn giriyoruz bebisleri olsa ne olack acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…