- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.381
yap canım ya eninde sonunda öğreneceksin nasılsa..öptüm seni
maşallah canım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..uzuuun ömürler versin sana ve oğluna
bu arada kızlar benden bu kadar bugün ve yarın giremem.malum misafir hazırlığı şimdi temizlik yapmaya gidiyorum..dua edin bana öptüm hepinizi..
selam canım.Allah kolaylık versin..asya hanım demek kucakçı hee:))olsun sağlıklı olsun da..
adet günün geçti demek ayyyy ben bile heyecan yaptım..arkadaşım bi test yap bence ve bana da haber et:))Rabbim hayırlısını versin.
misafir konusuna gelince gözümde büyüyor valla salı günü( yarın evi temizleyeceğim işte oğluş uyursa bakalım dediğin gibi ysrdım eden olur sanırım..
kendine ve asyaya çok iyi bak canım öptüm
gördük canım benim velet yine ellerini yanağının altına almış uyuyordu, anlayacağın hiç yüz vermedi bize, 2.280 kilo olmuş, küçük insan olmuş bayağı seçiliyo artık, yüzü de dolgunlaşmış, 2 hafta sonra yine randevumuz varEkincik naptın bebeğini gördün mü napıyodu :)
herkese merhabalar.biraz geç oldu ama kısaca doğum hikayemizi paylaşayım.7 mart günü gidip hastane işlemlerini hallettik,ebe ve hemşireleriyle tanıştık ve diğer gün sabah 7:30 da orada olmak üzere ayrıldık.gece geç saate kadar oturup yatağa gittiysem de nafile uzun bir süre uyuyamadım ve sabah namazından sonra kalktım,biraz kuran okudum.eşim benden daha heyecanlıydı dolayısıyla o benden daha önce kalkmıştı.saat 7 de eşim,ablam ve abim hep birlikte hastaneye gittik.gider gitmez ameliyat için hazırlayıp serum taktılar.eşim neredeyse hiç odaya girmedi diyebilirim hem stresten hem heyecandan.saat 9:00 da doktorum geldi konuştuk ve ameliyathaneye aldılar (gözyaşlarıyla uğurlandım)spinal olacağı için uzman bayan uyuşturmadan önce herşeyi anlatıp beni rahatlatmaya çalıştı,5 dk içinde hazırladılar ve dr um geldi ve işlem başladı.drum doğumun her anını tek tek anlatıp beni sürekli konuşturdu.hissettiğim tek şey heyecandı.oğluşumun rahimden alındığı ana kadar her anını baş ucumdaki lambadan takip ettim.meleğimin doğduğu andaki ağlama sesiyle herşey bitmiş ve dünya durmuştu benim için.gözyaşları içinde onu izledim temizleyip sarıp yanıma getirdiler onu öptüm kokladım(tabi o arada heyecandan tansiyonum düşmüş biraz )saat 9:45 te 3800 gr ağırlığında 50cm boyunda dünya tatlısı bir oğlumuz oldu.onu giydirip yukarı aldılar.benim dikişlerim atıldıktan sonra beni odaya çıkardılar eşim 4 senelik bir hasretin ardından bebeğimize kavuşmamıza rağmen hiç odaya girmemiş kapıda beni bekliyordu.beni yatağa aldılar,başucuma gelip iyi olduğuma inandıktan sonra bebeğimize baktı.birgün sonra hastaneden çıktık.
kısaca doğum hikayemiz böyle.Rabbim bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin.herkesin evladını kendine bağışlasın.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz..
gördük canım benim velet yine ellerini yanağının altına almış uyuyordu, anlayacağın hiç yüz vermedi bize, 2.280 kilo olmuş, küçük insan olmuş bayağı seçiliyo artık, yüzü de dolgunlaşmış, 2 hafta sonra yine randevumuz var
yine gözyaşlarımı tutamadım, bilmiyorum o anı yaşayınca ne olur, oğluna da sana da huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum
kızlaaarrrrrr ölüyoruuuum yorgunluktan.sabahtan beri temizlik yapıyorum..arada oğluma da bakıyorum tabi:)
şimdi eşim gelecek o gelince de kek börek falan yapıcam.ama her bi yerim ağrıyor.evi pırıl pırıl yaptım
isterseniz sizde gelin buyrun beklerim anacııım
slm kızlar 28 martta doğum yaptım kızıma kavuştuk :) çok güzel bi duyguymuş yanımdayken bile özlüyorumama gaz problemimiz çok fazla sürekli ağlıyo ne meme ne alt değişmek kesmiyo susuyo tekrar başlıyo ( elimden rezene çayı vermekten başka bişey gelmiyo daha 5 günlüğüz gaz için ne yapabiliriz ilaç için erken dediler bilen varsa çokkkkk sevincem wallaa
kızlaaarrrrrr ölüyoruuuum yorgunluktan.sabahtan beri temizlik yapıyorum..arada oğluma da bakıyorum tabi:)
şimdi eşim gelecek o gelince de kek börek falan yapıcam.ama her bi yerim ağrıyor.evi pırıl pırıl yaptım
isterseniz sizde gelin buyrun beklerim anacııım
slm kızlar 28 martta doğum yaptım kızıma kavuştuk :) çok güzel bi duyguymuş yanımdayken bile özlüyorumama gaz problemimiz çok fazla sürekli ağlıyo ne meme ne alt değişmek kesmiyo susuyo tekrar başlıyo ( elimden rezene çayı vermekten başka bişey gelmiyo daha 5 günlüğüz gaz için ne yapabiliriz ilaç için erken dediler bilen varsa çokkkkk sevincem wallaa
ay ay ay masallah.hayirli olsun angelcim.
kizimiz dogdugda gaz sancilarina care arastirmaya basladin.ben bile inanamiyorum.nasil mis gibi gibi kokluyosun dimi.kizcagizi karninda bile uyandiriyodun sevmek icin.e artik wc ye bile gitmezsin hmmm.
nasil sanami benziyor babasinami kizicigin.eve hemen geldinizmi,dogum nasildi korkuu yaptinmi yoksa kolay atlattiinmi yaz cok merak ediyorum.sagollsun önceki gün drusellla haber verdi.facede görmüs kizimizi sag salim dunyada diye haber verdiydi.öp ezgimizi yerimize koklaya koklaya.
dikkatli olun nazarlara gelmeyin Allahim korusun sizi.
birde hatice can dan haber alsaydim tam olcak.catladik ayol tam bir hafta oldu .
Isterseniz sizde gelin buyrun beklerim anacııım
merhaba güzel annisler,
ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...
gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??
En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...
merhaba güzel annisler,
ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...
gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??
:))) uyutmuyo yeri göğü inletiyo sıpam..Allahım herkesi bebeğine sağ salim kavuştursun darısıda senin başına şekerim :)) bizimki uyutmuyo walla şuan kayınvalidem pışpışlıyo bende nete takılıyorum gözlerim kapanıyokarnımda bile uyumuyodu gerçektende uyumuyomuş
şükürler olsun güzel haberlerini aldık, doğum hikayeni de bekliyoruzmerhaba güzel annisler,
oğlum olacak canım, bizimkisi doktordan pek hoşlanmıyor, ne zaman gitsek uykuda, inşallah doğduğunda da bol bol uyu, evet şu 30 rakamını geçince insan artık daha çok doğum psikolojisine giriyor, ama ben artık çok yoruluyorum yürümek çok zor geliyomasallah canim bebisin buyuyor ne guzel.sagligi yerinde yani.akilli uslu bir bebismi seni beklyior acaba.benimkide mikkir mikkir oynuyo genelde karnimda.zorluyo doktoru görüntü alana kadar.
ben bu arada oglunmu kizinmi olcakti bilmiyorum. göremedim tickerindada.Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin hepimize.
bu aylarda bebislerimizin buyudugunu göruyoruz ama tüm haliyle uzaktan görünümü artik mümkün olmuyo malesef.tek tek vucut kontrelleri yapiliyo.sende 30 u gectin ya gunler cabuk akar bundan sonra.gecmiyor gibiydi sanki hic .bekle bekle
merhaba güzel annisler,
mrb anne olan arkadaşlar ve hamişler anne olanların hikayelerini okudukça çok mutlu oluyorum.Darısı başıma.40+7deyim ama hala benim kızın gelmeye niyeti yok.Hiçbir doğum belirtimde yok.Cumaya kadar doğmazsa cuma günü suni sancı ile doğumu başlatacaklar.Hayırlısı inşallah