Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kizlar kolay gelsin ...kendize iyi bakinki bebislerinizede siz bakcaksiniz.evanur sende son haberler biraz heycan verici.insallah kisa süreli bir gecikme yasiyosundur.bebekleri ara vermeden dunyaya getirmek son yillarda cok tavsiye diliyor ama daha minik asya cok minik .yavrum daha süt kuzusu.e seninde toparlaman anca sürer daha..ama olursada Allahin takdiri ne diceksin.insallah gönlüne göre bir sonuc alirsin.bence bir test yap

Ekincik naptın bebeğini gördün mü napıyodu :)
gördük canım benim velet yine ellerini yanağının altına almış uyuyordu, anlayacağın hiç yüz vermedi bize, 2.280 kilo olmuş, küçük insan olmuş bayağı seçiliyo artık, yüzü de dolgunlaşmış, 2 hafta sonra yine randevumuz var

yine gözyaşlarımı tutamadım, bilmiyorum o anı yaşayınca ne olur, oğluna da sana da huzurlu sağlıklı mutlu ömürler diliyorum

masallah canim bebisin buyuyor ne guzel.sagligi yerinde yani.akilli uslu bir bebismi seni beklyior acaba.benimkide mikkir mikkir oynuyo genelde karnimda.zorluyo doktoru görüntü alana kadar.
ben bu arada oglunmu kizinmi olcakti bilmiyorum. göremedim tickerindada.Allah saglikli hayirli evlat nasip etsin hepimize.
bu aylarda bebislerimizin buyudugunu göruyoruz ama tüm haliyle uzaktan görünümü artik mümkün olmuyo malesef.tek tek vucut kontrelleri yapiliyo.sende 30 u gectin ya gunler cabuk akar bundan sonra.gecmiyor gibiydi sanki hic .bekle bekle

kızlaaarrrrrr ölüyoruuuum yorgunluktan.sabahtan beri temizlik yapıyorum..arada oğluma da bakıyorum tabi:)
şimdi eşim gelecek o gelince de kek börek falan yapıcam.ama her bi yerim ağrıyor.evi pırıl pırıl yaptım

isterseniz sizde gelin buyrun beklerim anacııım

ayyy canim yaaa cok zor allah yardimcin olsun daha kek borek yakin olsaydik gercekden gelirdim yardima yarin da servise yardim ederdim hic yokdan bnmkisi daha buyuk seninkinden birde mama olunca daha da tok duruyor birde kucakdaysa sabaha kadar oyle durabilir kucagi cok seviyor....insallah yarini bir an once atlatirsin

slm kızlar 28 martta doğum yaptım kızıma kavuştuk :) çok güzel bi duyguymuş yanımdayken bile özlüyorum ama gaz problemimiz çok fazla sürekli ağlıyo ne meme ne alt değişmek kesmiyo susuyo tekrar başlıyo ( elimden rezene çayı vermekten başka bişey gelmiyo daha 5 günlüğüz gaz için ne yapabiliriz ilaç için erken dediler bilen varsa çokkkkk sevincem wallaa

ay ay ay masallah.hayirli olsun angelcim.
kizimiz dogdugda gaz sancilarina care arastirmaya basladin.ben bile inanamiyorum.nasil mis gibi gibi kokluyosun dimi.kizcagizi karninda bile uyandiriyodun sevmek icin. e artik wc ye bile gitmezsin hmmm.
nasil sanami benziyor babasinami kizicigin.eve hemen geldinizmi,dogum nasildi korkuu yaptinmi yoksa kolay atlattiinmi yaz cok merak ediyorum.sagollsun önceki gün drusellla haber verdi.facede görmüs kizimizi sag salim dunyada diye haber verdiydi.öp ezgimizi yerimize koklaya koklaya.
dikkatli olun nazarlara gelmeyin Allahim korusun sizi.

birde hatice can dan haber alsaydim tam olcak.catladik ayol tam bir hafta oldu .

valla yakin olsam gelirdim bende yardima.zaten bos bos bekle bekle gez toz bise yaptigimda yok yardimi ederdik sonundada kalan böreklerden cöreklerden yok demez indiriirdim mideye hmmm .günün sonu ödül olarak.iyi bari böyle zamanda bahaneylede ev temizleniyo ya.gelen kirletmezse baya bir gider ne guzel hehehe.birde iyi yönunden bakmak lazim

massalah bitanem allah anali babali buyutsun darisi diger hamislerin basina insallah....canim inanki ilac kullansanda gecmiyor sanirim gazlari kolik derecede benmkide oyle ama buyudukce gececek daha da aglamalari azalacak fenoy cayi kizimada damlasini kullanmama ragmen ayniydi hic bir etkisini gormedim artik cocgundan insallah kismetse bu ayin 17sinde bes aylik olacaz ama hala da cekiyorum gaz sancilarini ama eskisi gibi degil zamanla gecer ugrastiracak ama gececek

:))) uyutmuyo yeri göğü inletiyo sıpam..Allahım herkesi bebeğine sağ salim kavuştursun darısıda senin başına şekerim :)) bizimki uyutmuyo walla şuan kayınvalidem pışpışlıyo bende nete takılıyorum gözlerim kapanıyo karnımda bile uyumuyodu gerçektende uyumuyomuş

merhaba güzel annisler,

ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...

gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??

En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...

dünür bende yakında olsaydım sana bişey yapar getirirdim çok yorma dinlen ama

OH SENDE SAĞSAĞLİM DOĞUMUNU YAPTIN OĞLUNU KUCAĞINA ALDIN RAHATLADIN SIRA BİZDE .ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BİZİM YERİMİZDE KOKLA BEBĞİNİ EN KISA SÜREDE DOĞUM HİKAYENİ BEKLİYORUZ

bosver gecmisi gelecege bak

ay masallah canim yaaa. gözün aydin cok sükür.sag salim kavustunuz.Allah minik Mikailimizi analai babali büyümeyi nasip etsin.ona istedigin güzellikleri yasatsin insallah.saglikli huzurlu mutlu bir aile olarak koca bir hayat.
nasil ama evde bebek kokusu olmasi!?bir hafta kalmissin umarim cok fazla canin yanmamistir tazecik anne.neyse atllattiniz,minigin iicn degiyior dimi herseye

aboooooooooooooooo yerim ben onu ajini buynunu .heeee aglarmi demek haaa.öyle ki artik, aglamasi sana saz gibi gelecek dimi.kizi dürtün dürttün alisti ,anne beni sev diye agliyo iste hala
minik prensesim Allahim koruusn seni nazardan yavrum...

şükürler olsun güzel haberlerini aldık, doğum hikayeni de bekliyoruz

oğlum olacak canım, bizimkisi doktordan pek hoşlanmıyor, ne zaman gitsek uykuda, inşallah doğduğunda da bol bol uyu, evet şu 30 rakamını geçince insan artık daha çok doğum psikolojisine giriyor, ama ben artık çok yoruluyorum yürümek çok zor geliyo

gözünaydın darısı başımıza, bu gaz sıkıntısı bitmeyen dert yeni anneler için umamrım çöüzm bulabilirsin

mrb anne olan arkadaşlar ve hamişler anne olanların hikayelerini okudukça çok mutlu oluyorum.Darısı başıma.40+7deyim ama hala benim kızın gelmeye niyeti yok.Hiçbir doğum belirtimde yok.Cumaya kadar doğmazsa cuma günü suni sancı ile doğumu başlatacaklar.Hayırlısı inşallah

Son düzenleme:

massalah massalah hadi bakalim simdi basladi telas....anali babali buyutsun rabbim oglusunu darisi diger hamislerin basina...

hay masallah canim.kizcagizin seni birakmiyo demek.ilk kez duyuorum dogmaya acele etmeyeninide.insallah benim oglanda erken gelmez böle bekler 40.haftayi.normal dogum dusunmustun heralde hep.bende normal dusunuyorum.bakalim nasil olcak.hic sancin falandami yok.öle sessiz sakinmisiniz yoksa yeteri kadar sansinmi yok sasirdim acikcasi

kizlar drusella arkadasimda dogum yapmis az önce ögrendim Allahim anali babali saglik sihhat icinde buyutmek nasip etsin insallah..sirada ben vardim galiba diyordum ama simdi eisik arkadasimiz oldu.beklediigm tüm dogumlar sag salim gerceklesti.eisik sendende haber gelsin sira bend eolcak hayirlisiyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…