herkese merhabalar
.biraz geç oldu ama kısaca doğum hikayemizi paylaşayım.7 mart günü gidip hastane işlemlerini hallettik,ebe ve hemşireleriyle tanıştık ve diğer gün sabah 7:30 da orada olmak üzere ayrıldık.gece geç saate kadar oturup yatağa gittiysem de nafile uzun bir süre uyuyamadım ve sabah namazından sonra kalktım,biraz kuran okudum.eşim benden daha heyecanlıydı dolayısıyla o benden daha önce kalkmıştı.saat 7 de eşim,ablam ve abim hep birlikte hastaneye gittik.gider gitmez ameliyat için hazırlayıp serum taktılar.eşim neredeyse hiç odaya girmedi diyebilirim hem stresten hem heyecandan.saat 9:00 da doktorum geldi konuştuk ve ameliyathaneye aldılar (gözyaşlarıyla uğurlandım)spinal olacağı için uzman bayan uyuşturmadan önce herşeyi anlatıp beni rahatlatmaya çalıştı,5 dk içinde hazırladılar ve dr um geldi ve işlem başladı.drum doğumun her anını tek tek anlatıp beni sürekli konuşturdu.hissettiğim tek şey heyecandı.oğluşumun rahimden alındığı ana kadar her anını baş ucumdaki lambadan takip ettim.meleğimin doğduğu andaki ağlama sesiyle herşey bitmiş ve dünya durmuştu benim için.gözyaşları içinde onu izledim temizleyip sarıp yanıma getirdiler onu öptüm kokladım(tabi o arada heyecandan tansiyonum düşmüş biraz
)saat 9:45 te 3800 gr ağırlığında 50cm boyunda dünya tatlısı bir oğlumuz oldu.onu giydirip yukarı aldılar.benim dikişlerim atıldıktan sonra beni odaya çıkardılar eşim 4 senelik bir hasretin ardından bebeğimize kavuşmamıza rağmen hiç odaya girmemiş kapıda beni bekliyordu.beni yatağa aldılar,başucuma gelip iyi olduğuma inandıktan sonra bebeğimize baktı.birgün sonra hastaneden çıktık.
kısaca doğum hikayemiz böyle.Rabbim bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin.herkesin evladını kendine bağışlasın.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz
..