- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.401
OH SENDE SAĞSAĞLİM DOĞUMUNU YAPTIN OĞLUNU KUCAĞINA ALDIN RAHATLADIN SIRA BİZDE .ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BİZİM YERİMİZDE KOKLA BEBĞİNİ EN KISA SÜREDE DOĞUM HİKAYENİ BEKLİYORUZ
amin insallah canim, cok sagolasin.. dogum hikayemi yazacagim canim, sizi daha fazla merakta birakmak istemiyorum.
bosver gecmisi gelecege bak
ay masallah canim yaaa. gözün aydin cok sükür.sag salim kavustunuz.Allah minik Mikailimizi analai babali büyümeyi nasip etsin.ona istedigin güzellikleri yasatsin insallah.saglikli huzurlu mutlu bir aile olarak koca bir hayat.
nasil ama evde bebek kokusu olmasi!?bir hafta kalmissin umarim cok fazla canin yanmamistir tazecik anne.neyse atllattiniz,minigin iicn degiyior dimi herseye
canim nasilsin iyimisin??? Ne kadar kaldi senin doguma?
Cok sükür sag salim kavustuk oglusumuza, darisi senin basina insallah. Evde bebek kokusu olmasi cok güzel canim ya, babasi hele cok seviyor onu, öpüp duruyor... sagolsun her seyde yardimci oluyor... Canim yanmadi degil ama sükür yavas yavas geciyor, bebis aglayinca insan acisini unutuyor ve onunla ilgileniyor...Anne olmak cok güzel bir duygu... Rabbim dileyen isteyen herkese yasatsin insallah.
şükürler olsun güzel haberlerini aldık, doğum hikayeni de bekliyoruz
oğlum olacak canım, bizimkisi doktordan pek hoşlanmıyor, ne zaman gitsek uykuda, inşallah doğduğunda da bol bol uyu, evet şu 30 rakamını geçince insan artık daha çok doğum psikolojisine giriyor, ama ben artık çok yoruluyorum yürümek çok zor geliyo
gözünaydın darısı başımıza, bu gaz sıkıntısı bitmeyen dert yeni anneler için umamrım çöüzm bulabilirsin
yazicam canim hikayemi... sen nasilsin bu arada, umarim iyisindir, bebiste iyidir.
massalah massalah hadi bakalim simdi basladi telas....anali babali buyutsun rabbim oglusunu darisi diger hamislerin basina...
evet canim, telasemiz basladi ama cok güzel bir telase.. Sen nasilsin Asya falan, iyidir umarim...
Canim ya, sen hapsurunca dikis yerlerinden cok agri falan hissettin mi?? Ben hapsurmaktan korkuyorum...