Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

OH SENDE SAĞSAĞLİM DOĞUMUNU YAPTIN OĞLUNU KUCAĞINA ALDIN RAHATLADIN SIRA BİZDE .ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BİZİM YERİMİZDE KOKLA BEBĞİNİ EN KISA SÜREDE DOĞUM HİKAYENİ BEKLİYORUZ:nazar::nazar::nazar::nazar:

amin insallah canim, cok sagolasin.. dogum hikayemi yazacagim canim, sizi daha fazla merakta birakmak istemiyorum.

:KK76::KK76::KK76::KK76: bosver gecmisi gelecege bak :KK9::KK1::KK76:

:nazar: ay masallah canim yaaa. gözün aydin cok sükür.sag salim kavustunuz.Allah minik Mikailimizi analai babali büyümeyi nasip etsin.ona istedigin güzellikleri yasatsin insallah.saglikli huzurlu mutlu bir aile olarak koca bir hayat.
nasil ama evde bebek kokusu olmasi!?bir hafta kalmissin umarim cok fazla canin yanmamistir tazecik anne.neyse atllattiniz,minigin iicn degiyior dimi herseye:KK55:

canim nasilsin iyimisin??? Ne kadar kaldi senin doguma?

Cok sükür sag salim kavustuk oglusumuza, darisi senin basina insallah. Evde bebek kokusu olmasi cok güzel canim ya, babasi hele cok seviyor onu, öpüp duruyor... sagolsun her seyde yardimci oluyor... Canim yanmadi degil ama sükür yavas yavas geciyor, bebis aglayinca insan acisini unutuyor ve onunla ilgileniyor...Anne olmak cok güzel bir duygu... Rabbim dileyen isteyen herkese yasatsin insallah.

şükürler olsun güzel haberlerini aldık, doğum hikayeni de bekliyoruz

oğlum olacak canım, bizimkisi doktordan pek hoşlanmıyor, ne zaman gitsek uykuda, inşallah doğduğunda da bol bol uyu, evet şu 30 rakamını geçince insan artık daha çok doğum psikolojisine giriyor, ama ben artık çok yoruluyorum yürümek çok zor geliyo

gözünaydın darısı başımıza, bu gaz sıkıntısı bitmeyen dert yeni anneler için umamrım çöüzm bulabilirsin

yazicam canim hikayemi... sen nasilsin bu arada, umarim iyisindir, bebiste iyidir.

massalah massalah hadi bakalim simdi basladi telas....anali babali buyutsun rabbim oglusunu darisi diger hamislerin basina...

evet canim, telasemiz basladi ama cok güzel bir telase.. Sen nasilsin Asya falan, iyidir umarim...

Canim ya, sen hapsurunca dikis yerlerinden cok agri falan hissettin mi?? Ben hapsurmaktan korkuyorum... :KK1: :KK1:

mrb anne olan arkadaşlar ve hamişler anne olanların hikayelerini okudukça çok mutlu oluyorum.Darısı başıma.40+7deyim ama hala benim kızın gelmeye niyeti yok.Hiçbir doğum belirtimde yok.Cumaya kadar doğmazsa cuma günü suni sancı ile doğumu başlatacaklar.Hayırlısı inşallah

:) umarım sağlıklı kucağına alırsın bebişini çok azkalmış benimde kızım olcak 24. haftadayım bende bana hiç geçmiyo zaman bide bak senin kızın 40+7 miş 9 ay 10 tamamlamış rahat yeri :)

Hâticecim tabikide acir normal ikinmak oksuruk wc ye oturup kalkmk vs karin kaslarini zorlayack hareketleri acitir cok norml oksurugun veya egilip kakltiginda ellerini birbirine kenetle parmklarinla ellerini birlestir kalkacagin yerde karnini kaplayack sekilde dikis yerlerine koy parmklarini birbirine birlestirerek karnini altdan yukari avucunun icine al ellerini hafif bir baski uygulayarak kalk veya oksur cok rahat edecksin acimasi yariya inecektir

Hâticecim tabikide acir normal ikinmak oksuruk wc ye oturup kalkmk vs karin kaslarini zorlayack hareketleri acitir cok norml oksurugun veya egilip kakltiginda ellerini birbirine kenetle parmklarinla ellerini birlestir kalkacagin yerde karnini kaplayack sekilde dikis yerlerine koy parmklarini birbirine birlestirerek karnini altdan yukari avucunun icine al ellerini hafif bir baski uygulayarak kalk veya oksur cok rahat edecksin acimasi yariya inecektir

tamam canim, denerim o sekilde....peki ne kadar sürede geciyor bu hapsururken yada öksürürken ki baski??? Sende ne kadar sürdü??

kızlar bende 28+3 gün hamişim,27 ocak 2012 denk gelıyor doğum tarıhı:) cok heyecanlıyım ve kızım olacak

kızlar benımkısı erken davrandı 35 haftalık doğdu:) şuan uyanık yatağında tavana bakarak mırıldanıyor,bu cocuk hıc uyumuyor napıcam bılmıyorum:) sabah 5te uyuyor

amin insallah canim, cok sagolasin.. dogum hikayemi yazacagim canim, sizi daha fazla merakta birakmak istemiyorum.

canim nasilsin iyimisin??? Ne kadar kaldi senin doguma?

Cok sükür sag salim kavustuk oglusumuza, darisi senin basina insallah. Evde bebek kokusu olmasi cok güzel canim ya, babasi hele cok seviyor onu, öpüp duruyor... sagolsun her seyde yardimci oluyor... Canim yanmadi degil ama sükür yavas yavas geciyor, bebis aglayinca insan acisini unutuyor ve onunla ilgileniyor...Anne olmak cok güzel bir duygu... Rabbim dileyen isteyen herkese yasatsin insallah.

yazicam canim hikayemi... sen nasilsin bu arada, umarim iyisindir, bebiste iyidir.

evet canim, telasemiz basladi ama cok güzel bir telase.. Sen nasilsin Asya falan, iyidir umarim...

Canim ya, sen hapsurunca dikis yerlerinden cok agri falan hissettin mi?? Ben hapsurmaktan korkuyorum... :KK1: :KK1:

cok sukur hatice can cim.umarim kalan agrilarinda tez zamanda gecer bol bol oglusunla vakit gecirirsin.bütün arkadaslarim sirayla sag salim son iki hafta dogum yapti .baya bir heycan yaptim heraldeki ,son gunlerde rüyamda cok fazla kendimi dogumda buluyorum :)) hayirlisi olsun.normal dogumu beklediigm icin hazir 22 günüm var daha.agrilarimda artti sagolsun oglum canimi yakiyor.bazen sanki tirnaklariyi icimi kesiyor gibi bir batma oluyo.o geciyor mideme bastirioyr .bu gece mide yanmamdan uyuyamadim.sabah uyurdum bu seferde ayakalrim sizladi kalktim.ne var ne yok topige bakim hic olmazsa daha iyi dedim.neyse bos ver beni.sen minisine bak.ne tatli ne tatlidir simdi.
zaten topikte en sevdigim sey dunyaya getirddiginiz bebislerinizin günlük maceralarini okumak oluyo.evanur bir ara anlatirdi,bu aralar buyudu ya yogun galiba.gunebkninda msfr leri vardi.önce hazirlik sonra agirlamayla gecti.bakalim naapti.yorgunluktan tus oldu yatiyormu dicem ama oglusu sanmiyorum izin vermemistir:KK53: :KK14:

kızlar benımkısı erken davrandı 35 haftalık doğdu:) şuan uyanık yatağında tavana bakarak mırıldanıyor,bu cocuk hıc uyumuyor napıcam bılmıyorum:) sabah 5te uyuyor

tebrikler canim.Allah anali babali saglik sihhat iicnde buyutmeyide nasip etsin insallah.e annesi acele etmis erken gelmis,erkende uyuyabilcegini sanma zaten.bende o mirildanma sesini bekliyorum agu agu diye.:KK9: kim ne hosdur :nazar::emir_bebek:

:nazar:hay masallah canim.kizcagizin seni birakmiyo demek.ilk kez duyuorum dogmaya acele etmeyeninide.insallah benim oglanda erken gelmez böle bekler 40.haftayi.normal dogum dusunmustun heralde hep.bende normal dusunuyorum.bakalim nasil olcak.hic sancin falandami yok.öle sessiz sakinmisiniz yoksa yeteri kadar sansinmi yok sasirdim acikcasi:KK53:

hayır cnm sancım falanda yok doktor teyzesi ve babasıda söylüyor bu kızın hiç gelesi yok diye.Açılmamda yok

haticecim biz iyiyiz tatlım senin güzel haberlerini bekliyoruz,
bu arada geçen hafta çiilekten oda siparişimizi verdik 15-20 güne kadar gelecek inşallah

hayır cnm sancım falanda yok doktor teyzesi ve babasıda söylüyor bu kızın hiç gelesi yok diye.Açılmamda yok

:KK1:eeeeeeeeeeee en rahat yer ana kucagi... pamuk gibi yatiyor orda annecigi

haticecim biz iyiyiz tatlım senin güzel haberlerini bekliyoruz,
bu arada geçen hafta çiilekten oda siparişimizi verdik 15-20 güne kadar gelecek inşallah
inde

hayirli olsun canim.minisin saglikla dunyaya gelirde iyi gunelrde kullanir insallah.bende 33. haftadaydim oglumun esyalari geldiginde.gec diye panik yaptim .cunku mobilya kokusu vardi gercektende.neyseki topikte okudum sabunlu suyla silersem kokusu cabuk gidiyormus gunlerce kis gunu havalndirmama gerek kalmiyormus diye.neyseki sildim bi güzel icinede lavanta keseleri astim.yikanip ütülendi ve yerlestirdim cicilerimizi.icim rahatladi.simdi popomu kaldircak halim yok.fazlada gecikmemek gerekmis gercekten.tabi benim gibi aileden yakinlardan uzakda ve yanliz olanlar icin diyorum.simdi yatak odasina oglum rahat uyusun diye lavanta cicegi alacagim.iyi uyumasina katki sagliyormus .pencereye koyarim.sinek böcekde gelmez isininca .öyle iste, darisi sana .hummali bir calisma bekliyor seni annesi :KK49:

merhaba güzel annisler,

ben geldim, artik anne olarak bu sefer... Allaha sükür dogum yaptim ve oglusumla evimizdeyiz.. 1 hafta hastanede kaldik, daha cumartesi günü eve geldik... o yüzden ancak yazabiliyorum...

gecmisi henüz okuyamadim ama okumaya calisacagim.... hepiniz iyisinizdir insallah.. bu arada baska dogum yapan var mi??

En kisa sürede hikayemi yazacagim...simdilik haber vereyim dedim...:emir_bebek::nazar:
maşallah maşallah.:nazar::nazar:Rabbim sağlık uzuuuuuuuuuuun bir ömür versin minik oğluna..sana da çok geçmiş olsun.hikayeni bekliyoruz:)
dünür bende yakında olsaydım sana bişey yapar getirirdim çok yorma dinlen ama

:KK14::KK14::KK14:yorgunum dünür keşke yakın olsaydın

kızlar çoook yorgunum..ama çok şükür misafir işini de atlattık...gece 1,30 a kadar mutfağı topladım:KK56::KK56::KK56:Allahtan yapılan herşey beğenildi..ama ben bittim..başım çatlıyor topuklarımın altında top var sanki zor yürüyorum..dün oğlum hiç durmadı..hep ağladı:KK43: somurttu misafirlerin yanında..o da yorulmuş olacak ki sabah uyudu..normalde bu saatlerde uyumaz..böyle işte kızlar..umarım herkes iyidir..bu arada tatile çıkasım geldi çok yorgunum dinlenmek istiyorum..dur ben bunu bi eşime söyleyim :KK55::KK55::KK55::KK55:

tamam canim, denerim o sekilde....peki ne kadar sürede geciyor bu hapsururken yada öksürürken ki baski??? Sende ne kadar sürdü??

mutlaka dene derim cok faydasini goreceksin kirkina kadar olur zamanla gecer benim bile bu ayin on yedisinde bes ay olacak sirt ustu yattgimda ic dikislerim aciyor geriliyor falan ama oksurunce yok zamanla gececek

kizlar sabahtan beri bas agrisindan catlamak uzereyim.midemde yaniyo.hava kapali cok sikintili ve gece hic iyi uyumadim ondan galiba.bebegim kipr kipr masallah yoksa coktan doktoru arardimda.aramadim o yuzden.ne yapabilirim!?

kizlar sabahtan beri bas agrisindan catlamak uzereyim.midemde yaniyo.hava kapali cok sikintili ve gece hic iyi uyumadim ondan galiba.bebegim kipr kipr masallah yoksa coktan doktoru arardimda.aramadim o yuzden.ne yapabilirim!?

Cok normal Boyle olman iyi yine Bnm 26.haftamda baslamisti migde yanmam iliK sut ile icine bal koy ic cok iyi geliyor migde yanmami bu sekilde gecirmisti uyuyamazsin heyecan oteki yandanda bebegin hareketleri cok normal karin buyudukce nefes alip vermk hareketlerin kisitlanir ayaklarinin altina yastik koy bol bol dinlen

Cok normal Boyle olman iyi yine Bnm 26.haftamda baslamisti migde yanmam iliK sut ile icine bal koy ic cok iyi geliyor migde yanmami bu sekilde gecirmisti uyuyamazsin heyecan oteki yandanda bebegin hareketleri cok normal karin buyudukce nefes alip vermk hareketlerin kisitlanir ayaklarinin altina yastik koy bol bol dinlen

valla simdi hemen yapicam.evanurcum cok saol ya.hic bise yememeyi denedim kuru ekmek yedim sadece az önce yine ayni.yandim kavruldum su an.neyseki az önce bir yagmur yagdi bas agrim gecti resmen.simdi midemde sira.
evanur her eve lazimsin hmmm :KK42:
kizicigin napiyo.resmine bakiyorum.sanki kizgin bakmis gibi süslü.:nazar: pozuda sizin kraliyet ailesinden bir torun imaji:KK9: tom
bis seni emi...ayak topuklarini isir anneci yerime minik minik:KK9:

:KK1:eeeeeeeeeeee en rahat yer ana kucagi... pamuk gibi yatiyor orda annecigi

inde

hayirli olsun canim.minisin saglikla dunyaya gelirde iyi gunelrde kullanir insallah.bende 33. haftadaydim oglumun esyalari geldiginde.gec diye panik yaptim .cunku mobilya kokusu vardi gercektende.neyseki topikte okudum sabunlu suyla silersem kokusu cabuk gidiyormus gunlerce kis gunu havalndirmama gerek kalmiyormus diye.neyseki sildim bi güzel icinede lavanta keseleri astim.yikanip ütülendi ve yerlestirdim cicilerimizi.icim rahatladi.simdi popomu kaldircak halim yok.fazlada gecikmemek gerekmis gercekten.tabi benim gibi aileden yakinlardan uzakda ve yanliz olanlar icin diyorum.simdi yatak odasina oglum rahat uyusun diye lavanta cicegi alacagim.iyi uyumasina katki sagliyormus .pencereye koyarim.sinek böcekde gelmez isininca .öyle iste, darisi sana .hummali bir calisma bekliyor seni annesi :KK49:

bi an önce gelse de ben de odasını toparlasam iyi olacak, çünkü gün geçtikçe iyice harekete edemez oluyorum,

bi an önce gelse de ben de odasını toparlasam iyi olacak, çünkü gün geçtikçe iyice harekete edemez oluyorum,

günaydin ekincik.uyuyamadinmi !? erkencisin benim giib.sabaha karsi normalde hep kalkiyodumda bgn neyse uyumusum.dunku rahatsizliktan sonra aksam esime yaptirdigim masaj ve ilik balli sütten sonra uyumusum.gece sadece iki kere kalktim ve kendimi deliksiz uyumus sayiyorum.:KK1::KK1:
valla bende bir an önce gelsin diye planladim kafamdada.aklimda ne süslemeler ne süslemeler vardi.mobilyalar geldi ama bende 70 yas anneanne hizi olunca, anca klasik temizleme ütü isiyle ugrastim.olsun zaten cicili bicili bebislerimizin esyalari ya.yeter.kapi süsüde hazirladim.simdiden assammi diyorum :KK1: görgüsüz sey.annem gelcek neyse doguma bi kac gun kala unutmazalr insallah ortaya bir yerlere koymak lazim.

Kızlar 24 hafatdayım doktor bana vitamin falan vermedi 4 aya kadar fleblex fol kullandım bide dekavit feleblox folalarji yaptı decavitte ağır geldi mecburen bıraktım elevit duydum iyi bi ilaçmış kullansam mı ama doktor vermedi siz kullandınız mı vitamin yada benzer ilaç?:26:

Kızlar 24 hafatdayım doktor bana vitamin falan vermedi 4 aya kadar fleblex fol kullandım bide dekavit feleblox folalarji yaptı decavitte ağır geldi mecburen bıraktım elevit duydum iyi bi ilaçmış kullansam mı ama doktor vermedi siz kullandınız mı vitamin yada benzer ilaç?:26:

günaydin glsh. ben hamileligimin basindan beri femibion kullaniyorum.ilk ucuncu aydan itibaren olan femibion folik asit hapim gunde iki tane.birisi omega 3 digerinde folik asit ve bazi vitaminler var.halar cok ufak degil ama emzirme dönemine kadar alicam.emzirmem bitnce birakacagim.
ayriten kan sayim duusk oldugu icin demir hapi Ratiopharm verdi.hamilelikten önce almaya baslamistim.doguma hazirlik icindi.icimi kolay 50 mg minicik bir hap.yaklasik 9. aydayim ve hamile olmama ragmen baya bir rahat ettim. eskiden demir eksiklgiinden ara ara yildizlar ucusurdu etrafimda
bunun disinda magnezyum aldiigmi söylemistim.uzun yillardan beri her yagmurdan önce bacaklarim sizlar yada ustum acik yattigimda kramp girerdi.magnezyum eksikligiymis megerse.
Elevit kullanan arkadaslarim oldu.cok kilo yaptigindan sikayetcilerdi ama etkisi nasil bilemicem.yazarlar belki birazdan ...

Bende ilk 4 ayad kullandım decaviti ve freplex fol bende çok kilo yaptı heray otomatik artıyodu kilom alarji olunca bıraktım tabi yememe de dikkat ediyorum ama vitamin şart mı bilemedim beden 5 günde bi decaviti alıyorum vitamin açısından zengin eksik kalmasın bebekte böyle idare ediyorum napıyım

günaydin ekincik.uyuyamadinmi !? erkencisin benim giib.sabaha karsi normalde hep kalkiyodumda bgn neyse uyumusum.dunku rahatsizliktan sonra aksam esime yaptirdigim masaj ve ilik balli sütten sonra uyumusum.gece sadece iki kere kalktim ve kendimi deliksiz uyumus sayiyorum.:KK1::KK1:
valla bende bir an önce gelsin diye planladim kafamdada.aklimda ne süslemeler ne süslemeler vardi.mobilyalar geldi ama bende 70 yas anneanne hizi olunca, anca klasik temizleme ütü isiyle ugrastim.olsun zaten cicili bicili bebislerimizin esyalari ya.yeter.kapi süsüde hazirladim.simdiden assammi diyorum :KK1: görgüsüz sey.annem gelcek neyse doguma bi kac gun kala unutmazalr insallah ortaya bir yerlere koymak lazim.
ben de süsleyeyim istiyorum odasını ama pek de yapabileceğimi zannetmiyorum bu arada ben de yavaş yavaş kapı süsü bakayım iyi hatırlattın, liste yapayım eksikler için yoksa bir şeyleri atlıcam gibi
ben 3-4 ay folic plus kullandım sonra elevit kullanmaya başladım, geçe gün kan testinde demir eksikliği olduğunu farkedince komfer diye küçük şişelerde şurup verdi, şimdi bi gün elevit kullanıyorum, bi gün komfer
günaydin glsh. ben hamileligimin basindan beri femibion kullaniyorum.ilk ucuncu aydan itibaren olan femibion folik asit hapim gunde iki tane.birisi omega 3 digerinde folik asit ve bazi vitaminler var.halar cok ufak degil ama emzirme dönemine kadar alicam.emzirmem bitnce birakacagim.
ayriten kan sayim duusk oldugu icin demir hapi Ratiopharm verdi.hamilelikten önce almaya baslamistim.doguma hazirlik icindi.icimi kolay 50 mg minicik bir hap.yaklasik 9. aydayim ve hamile olmama ragmen baya bir rahat ettim. eskiden demir eksiklgiinden ara ara yildizlar ucusurdu etrafimda
bunun disinda magnezyum aldiigmi söylemistim.uzun yillardan beri her yagmurdan önce bacaklarim sizlar yada ustum acik yattigimda kramp girerdi.magnezyum eksikligiymis megerse.
Elevit kullanan arkadaslarim oldu.cok kilo yaptigindan sikayetcilerdi ama etkisi nasil bilemicem.yazarlar belki birazdan ...
demek ki ben elevit yüzünden aldım bunca kiloyu, tamam suçlu bulundu :KK53: :KK53: :KK53:

X