- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.361
Kızım oluyor46: miniş miniş yumoşmis kokulu
anlaştık dünür... doğsun hele senin kız istemeye de geliriz çiçeğimizi çikolatamızı alıp
ftaalrca.16 haftandangunaydin kizlar... ben de tum gece uyuyamadim.. heralde 4-5 kere kalktim yataktan dolan dur evin icinde... arada da burnum kaniyotatli yiyeyim diyorum yedikten iki dakika sonra cikiyo... uf ben mi bu kadar hassasim sadece yaa :/
canim allah gönlüne göre versin,tebrk ederim.allah anali babali buyutemyide nasip etsin.ne mutlu sana.nihayet kesinlesti yani.
Ayol yakinda dugun var desenize.artik dogum hazirlikalri yerini dugun hazirlikalrina birakicak yani.bizde azcik kurtlarimizi dökeriz sikir sikir
gülşahçım tebrik ederim tatlım
bizim de yarın kontrolümüz var bakalım neler yapıyo benim velet
herkese günaydıııın..nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım hafta sonu?
bende oğluşumu uyuttum evi toparlayacağım:))daha sonra da oğluşu anneme bırakıp alışverişe çıkıcam malum salı günü 30 kişilik bir misafir grubu bekliyoruzalalım alacaklarımızı menüyü ayarlayalım dimi şimdiden
bu arada berraksuu nasıl acaba göremiyorum hiç.nehir hanım fırsat vermiyor muhakkak yoksa uğrardı..neyse iyi olsunlarda ..umarım bebiş de kendi de çok iyilerdir..haticenin oğluşu da baya büyüdü hee5 günlük oldu dimi..o da gelip doğum hikayesini anlattı mı baya rahatlayacağım..neyse kendinize iyi bakın
selam canım..anlattıkların çok normal artık son haftalar.benimde son haftalarda sinirim had safhadaydı..eşim nasılsın dese sanki kötü bişey demiş gibi geliyordu parlıyordum..aslında çektiğim sıkıntının acısını ondan çıkarıyordum sonradan anladım.Allahtan o sesini çıkarmıyordu...evet canım annem yakında çok şükür yoksa napardım bilmiyorum..annem bi kaç bişey yapıcak bende yarın akşamdan bi kaç çeşit yapmaya çalışıcam oğluş uyuyunca o kadar..böyle işte canım..bizde seni öpüyoruz teyzesi oğlumla..gerçi oğlum öpmüyor yalıyor ama idare et artıkmerhaba günebkncim.baya bir gec oldu anca girebildim.sukur iyiyim ben sende iyisin galiba.hazirliga basliycakmissin.e anca nerdeyse 30 kisi.kolay degil.neyseki annecin yakindaymis.
bende annemi bekliyorum.24 ünde gelcek,hem özledim hem bu aralar cok istiyorum yanidma olsun.esim sanki bu aralar sadece bana bakinca hamile oldugum aklina geliromus gibi oluyor sinir oluyorum.camasirlari yikiyor asior bulasiklari hallediyor.kahvalti hazirliyor ama sanki dunyayi yapmis gibi bir havada.ya diyorum ben yaparken farkinda bile degildin.uc aydir yapmiyorum sanki dunyanin kanunu degisti.
dun evi süpürdüm sildim toz aldim.askim yapma bsie oclak diyor ama napim tozdada uyunmuyorki.dedim bu son temizligim zaten.sende artik biraz lavaboyu silmekten cok arada yerlerede baksan fena olmaz dedim.
ney yapsa sinirime dokunuoyr artik.sanki ilgilenmiyormus gibi geliyor ya.ne zaman bsie dicek olsam bir dakika canim diyor bekliyorum.ay niye benim bekleyen anlaamdim yani.
zaten yanlizim sinirlerim bozulyuor ya.midem kavruluyor.ac birakiyorum kendimi aksamalri yinede bir yanma .gece uykudan ölcem bacak sizlamam ve mide yanmam sirasiyla uyutmuyo.üstüne üstlük yanimda kalkipda ay gece hic uyutmadin dedimi iyce patliyorum.
sinirlerim cok bozuk anlyicagin.popomu kaldiracak halim yok oglumun hareketleri sagolsun caniumi yakmaya basladi zaten.su gunumuz gelsede rahatlasam diyorum artik bende.
hatice can ve angeldan henuz ses seda yok.arada torubled ve diars da yazsada en son onalrin dogum hikayelerini okumustuk naaptilar bebisler iyimi iyi olurdu.
en hayirlimiz gune bkn sen ve evanurcum cikti. bebislerinizin heranini nerdeyse yasadik sayilir.
canim snaa kolay gelsin.msfr diye yorma kendini fazla ufak tefek bir hazirlik yapsan yeter.onlarda buyuk seyler beklemezler zaten yeni anneden.enerjin oglunla kendine lazim zaten.öpüyroum minik Tunacigi.iyi geceler.
selam herkese.....bayadan beri giremedim bnm kiz cok fena oldu durdugu yerde durmuyor surekli kucak istiyor uyumamak icin direniyor birde disaridanda basladigim icin artik hergun taze corbalar sebzeler yapip veriyorum ev isi yemek derken bir bakmisim aksam olmus inanin ki dermanim olmuyor nasil yatacagimi sasiriyorum aksam olunca offff birde bu aralar sikintilardayim adet gunum gecti test yapmayada okadar cok korkuyorum ki pozitif cikacak diye allahin isine bak yaaaa eskiden sevenirken adetim gecikti diye simdide allah biliyor ya uzuluyorum cunku bnm kiz cok huysuz miz miz bir bebek fitik ameliyati ilk dogdugunda aglamalari biryandan da kolikleri zor gecti simdide oyle su durumda ikinciyi kaldiracak gucum yok artik rabbim ne eylerse guzel eyler hayirlisi ama kafama takmiyorum desem yalan olur....
haticeden hala sese yok sanirim....gunbncm insallah bir an once atlatirsin cok zor hem bebek hemde gelen kisileri agirlamak stres yapma yapsanda gelecekler yapmasanda en guzeli kendini yorma illaki bayan birileri gelir yetisemedigin yerde soylersin yapsinlar servisi falan sonucda bebekli ev orasi yardimda etmeleri lazim...
selam canım.Allah kolaylık versin..asya hanım demek kucakçı hee:))olsun sağlıklı olsun da..
adet günün geçti demek ayyyy ben bile heyecan yaptım..arkadaşım bi test yap bence ve bana da haber et:))Rabbim hayırlısını versin.
misafir konusuna gelince gözümde büyüyor valla salı günü( yarın evi temizleyeceğim işte oğluş uyursa bakalım dediğin gibi ysrdım eden olur sanırım..
kendine ve asyaya çok iyi bak canım öptüm
herkese merhabalar.biraz geç oldu ama kısaca doğum hikayemizi paylaşayım.7 mart günü gidip hastane işlemlerini hallettik,ebe ve hemşireleriyle tanıştık ve diğer gün sabah 7:30 da orada olmak üzere ayrıldık.gece geç saate kadar oturup yatağa gittiysem de nafile uzun bir süre uyuyamadım ve sabah namazından sonra kalktım,biraz kuran okudum.eşim benden daha heyecanlıydı dolayısıyla o benden daha önce kalkmıştı.saat 7 de eşim,ablam ve abim hep birlikte hastaneye gittik.gider gitmez ameliyat için hazırlayıp serum taktılar.eşim neredeyse hiç odaya girmedi diyebilirim hem stresten hem heyecandan.saat 9:00 da doktorum geldi konuştuk ve ameliyathaneye aldılar (gözyaşlarıyla uğurlandım)spinal olacağı için uzman bayan uyuşturmadan önce herşeyi anlatıp beni rahatlatmaya çalıştı,5 dk içinde hazırladılar ve dr um geldi ve işlem başladı.drum doğumun her anını tek tek anlatıp beni sürekli konuşturdu.hissettiğim tek şey heyecandı.oğluşumun rahimden alındığı ana kadar her anını baş ucumdaki lambadan takip ettim.meleğimin doğduğu andaki ağlama sesiyle herşey bitmiş ve dünya durmuştu benim için.gözyaşları içinde onu izledim temizleyip sarıp yanıma getirdiler onu öptüm kokladım(tabi o arada heyecandan tansiyonum düşmüş biraz )saat 9:45 te 3800 gr ağırlığında 50cm boyunda dünya tatlısı bir oğlumuz oldu.onu giydirip yukarı aldılar.benim dikişlerim atıldıktan sonra beni odaya çıkardılar eşim 4 senelik bir hasretin ardından bebeğimize kavuşmamıza rağmen hiç odaya girmemiş kapıda beni bekliyordu.beni yatağa aldılar,başucuma gelip iyi olduğuma inandıktan sonra bebeğimize baktı.birgün sonra hastaneden çıktık.
kısaca doğum hikayemiz böyle.Rabbim bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin.herkesin evladını kendine bağışlasın.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz..
herkese merhabalar.biraz geç oldu ama kısaca doğum hikayemizi paylaşayım.7 mart günü gidip hastane işlemlerini hallettik,ebe ve hemşireleriyle tanıştık ve diğer gün sabah 7:30 da orada olmak üzere ayrıldık.gece geç saate kadar oturup yatağa gittiysem de nafile uzun bir süre uyuyamadım ve sabah namazından sonra kalktım,biraz kuran okudum.eşim benden daha heyecanlıydı dolayısıyla o benden daha önce kalkmıştı.saat 7 de eşim,ablam ve abim hep birlikte hastaneye gittik.gider gitmez ameliyat için hazırlayıp serum taktılar.eşim neredeyse hiç odaya girmedi diyebilirim hem stresten hem heyecandan.saat 9:00 da doktorum geldi konuştuk ve ameliyathaneye aldılar (gözyaşlarıyla uğurlandım)spinal olacağı için uzman bayan uyuşturmadan önce herşeyi anlatıp beni rahatlatmaya çalıştı,5 dk içinde hazırladılar ve dr um geldi ve işlem başladı.drum doğumun her anını tek tek anlatıp beni sürekli konuşturdu.hissettiğim tek şey heyecandı.oğluşumun rahimden alındığı ana kadar her anını baş ucumdaki lambadan takip ettim.meleğimin doğduğu andaki ağlama sesiyle herşey bitmiş ve dünya durmuştu benim için.gözyaşları içinde onu izledim temizleyip sarıp yanıma getirdiler onu öptüm kokladım(tabi o arada heyecandan tansiyonum düşmüş biraz )saat 9:45 te 3800 gr ağırlığında 50cm boyunda dünya tatlısı bir oğlumuz oldu.onu giydirip yukarı aldılar.benim dikişlerim atıldıktan sonra beni odaya çıkardılar eşim 4 senelik bir hasretin ardından bebeğimize kavuşmamıza rağmen hiç odaya girmemiş kapıda beni bekliyordu.beni yatağa aldılar,başucuma gelip iyi olduğuma inandıktan sonra bebeğimize baktı.birgün sonra hastaneden çıktık.
Kısaca doğum hikayemiz böyle.rabbim bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin.herkesin evladını kendine bağışlasın.doğum yapacak olanların da allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz..
yap canım ya eninde sonunda öğreneceksin nasılsa..öptüm seniAyyyy ayyy bulabilsem ceserat yapacmda korkuyorum cunku Zor bir bebek Asya kolay gelsin sana simdiden yaptigin yere kadar kendini parcalama okadar herkes anlayisla karsilamk zorunda sende kendine iyi bk Optum seni ve ogmusunu
maşallah canım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..uzuuun ömürler versin sana ve oğlunaherkese merhabalar.biraz geç oldu ama kısaca doğum hikayemizi paylaşayım.7 mart günü gidip hastane işlemlerini hallettik,ebe ve hemşireleriyle tanıştık ve diğer gün sabah 7:30 da orada olmak üzere ayrıldık.gece geç saate kadar oturup yatağa gittiysem de nafile uzun bir süre uyuyamadım ve sabah namazından sonra kalktım,biraz kuran okudum.eşim benden daha heyecanlıydı dolayısıyla o benden daha önce kalkmıştı.saat 7 de eşim,ablam ve abim hep birlikte hastaneye gittik.gider gitmez ameliyat için hazırlayıp serum taktılar.eşim neredeyse hiç odaya girmedi diyebilirim hem stresten hem heyecandan.saat 9:00 da doktorum geldi konuştuk ve ameliyathaneye aldılar (gözyaşlarıyla uğurlandım)spinal olacağı için uzman bayan uyuşturmadan önce herşeyi anlatıp beni rahatlatmaya çalıştı,5 dk içinde hazırladılar ve dr um geldi ve işlem başladı.drum doğumun her anını tek tek anlatıp beni sürekli konuşturdu.hissettiğim tek şey heyecandı.oğluşumun rahimden alındığı ana kadar her anını baş ucumdaki lambadan takip ettim.meleğimin doğduğu andaki ağlama sesiyle herşey bitmiş ve dünya durmuştu benim için.gözyaşları içinde onu izledim temizleyip sarıp yanıma getirdiler onu öptüm kokladım(tabi o arada heyecandan tansiyonum düşmüş biraz )saat 9:45 te 3800 gr ağırlığında 50cm boyunda dünya tatlısı bir oğlumuz oldu.onu giydirip yukarı aldılar.benim dikişlerim atıldıktan sonra beni odaya çıkardılar eşim 4 senelik bir hasretin ardından bebeğimize kavuşmamıza rağmen hiç odaya girmemiş kapıda beni bekliyordu.beni yatağa aldılar,başucuma gelip iyi olduğuma inandıktan sonra bebeğimize baktı.birgün sonra hastaneden çıktık.
kısaca doğum hikayemiz böyle.Rabbim bu eşsiz duyguyu herkese nasip etsin.herkesin evladını kendine bağışlasın.doğum yapacak olanların da Allah yardımcısı olsun.hepinizi öpüyoruz..