Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

NE GÜZEL HERKEZ TEK TEK KAVUŞUYO BEBEĞİNE BENİMDAHA TEMMUZDA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BİZİM İÇİNDE Bİ SARIL KOKLA BEBEŞİNİ

gülşahçım biz de görücez o günleri inşallah, ne kaldı şunun şurasında diyorum ama yaklaştıkça vakit geçmiyo

NE GÜZEL HERKEZ TEK TEK KAVUŞUYO BEBEĞİNE BENİMDAHA TEMMUZDA SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM.HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN BİZİM İÇİNDE Bİ SARIL KOKLA BEBEŞİNİ

saol arkadaşım darısı seninde başına heycandan yarına nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç geçmez sanılan o sayılı günler öyle çabuk geçiyoki merak etme bide bakmışsın 37 lere gelmişsin ..rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kavuştursun ...

gülşahçım biz de görücez o günleri inşallah, ne kaldı şunun şurasında diyorum ama yaklaştıkça vakit geçmiyo

geçmiyor valla daha ben cinsiyetini tam öğrenemedim 22+3 oldum yarın ayrıntılı taramam var umarım netleşir doktor kıza benziyo dedi ama % de vermedi.değişedebilir dedi.

ahh ahh inşallah :) amin cümlemiz öncelik sende musait olunca bize anlat sabırsızlıkla bekliyorum bide çantana ne koydu ne zman hazırladın ?

ayyyyyyyyyyyy angelim bakalim nasil olcak .
gun geldi haaa.inanmiyorum daha nasil olcak bilmem ne derken soru sor sor sor her pimpirige cok sükür bu zamani gördük.s.sira sende sonrada drusellada.
diarsda süpriz hafta sonu almis kizcagizini kucagina.ne guzel.normal dogumla 15 dk sürmüs.darisi bana olsun inslalah.bende normal istiyorum ya.
simdi hatice candan haber beklliyorduk, yapmistir coktan dogumunu.insallah bebisiyle ikiside iyidirler.
sende sezeryan olcan hemen haber veremezsin belki.Allahim kolaylikla atlatmanis aglar insallah.

e bizede gelsin artik canim sira dicemde neyse daha annem gelmeden bekleisn ogluskam.her gün diyorum tosunuma oglum annenneneyi beklicez hic sabirsizlanma diye.
bugundenmi yatarsin hastaneye nasil olcak.annen biraz daha iyidir heralde.merak etme annen müdahale eder bos ver hic düsünme dicegin varsada cekinme. elletmek istemiyosan elletme tabiki hakkin.ben neyse hastaneye kimse gelmicegi icin en azidnan gelriiz
diyenlere hastane adi vermicegim icin bilemezler normal yani seninde uzerine dusmen.daha cocuk anneye dunyaya yeni aliscak ne kadar hassas onun bunyesi bagisiklik sistemi gelismeden hooooop kalabaliga olmasin tabi.

öpüyoruz oglumla sizi ayol. kendinize iyi bakin ok

bu arada gece sbahaa kadar on dakikada bir uyanarak uyudum.tipimi görseniz aynen böyle
ay bu agrilar dogumdan sonra hemen gecer dimi.ne dönebilyiorum ne kalkabilyiorum.birde dönerken kart kurt sanki assadan kemik sesi geliyo gibi oldu.insallah ogluma bise olmuyodur.

slm cnm ben çantamı 33 de falan hazır tuttum hepsi kırıştı bidaha ütüledik :)) şimdi sonkez rütuşları yapıyo ablam..çantama bebiş için 3 hastane takımı,bez,biberon,emzilk süt için still tea çay,,çorap yelek yedek 2 battaniye..kendime 2 gecelik 1 pijama çorap sabahlık ped çamaşır.. aklıma gelen bunlar..

ahh ahh inşallah :) amin cümlemiz öncelik sende musait olunca bize anlat sabırsızlıkla bekliyorum bide çantana ne koydu ne zman hazırladın ?

cnm ya walla dediğin gibi öyle böyle paronayak ola ola yolun sonuna geldik çok şükür..evim dolu ablamla yiğenimde var 7 de kayınvalidemle eltide geliyo yarın sabah erkenciyiz 6 da hastanede olucaz..şimdi kuaföre gidim saçıma bi kesimle fön yaptırim şeklim şemalim güzel olsun diyom :)) allah kısmet ederse eve sağ salim döndümde yazarım sana..RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN...

Hatice ne yaptı acaba ?
evet ya bende meraktayım.keşke teli olsa arasak..inşallah kuzucuğu ve kendi çok iyidir.

canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin.inşallah ağrısız acısız atlatırsın...

kızlaaar bu arada salı günü misafirlerim var..eşimin işyerindekiler cümbür cemaat geleceklermiş
yaklaşık 25-30 kişi.napcam ben ya gelme denmez..çoluk çocuk yorgunluk üfffffffff:18::18:şimdiden telaş sardı.annem gelecek yardım için.börek çörek yapmak için ama akşam gidicek.vay benim halime..eşime sıkı sıkı tembihledim oğlumu sakın ha bırakma sürekli senin kucağında olsun o gün dedim:))napıyım korkuyorum bebek daha sonuçta.böyle işte kızlar..dua edin bana Rabbim sabır versinhaydi öptüm hepinizi...

aynısefaaaa duy anacım bunları bana yine misafir geliyor kovsam mı netsem acaba kız

amin canim insallah.cumbur cemaat beklemeninde ayri bir guzelligi vardir belkide.ayol bu kadar kisi ne yer ne icer nerde yatar.Türkiyenin evleride bosa en az uc oda bir salon degil bari hazir millet varken toz alsinlar balkonlari yikat saka saka.ama en azidnan belki sohbet edcem diye vakit daha cabuk gecer.birde kuaförde söyle güzellestinmi tamamdir.cekilen resimelr bir ömür kalacagi icin iyi bir hazirlik olur.nazarlara kapi acmayinda aman ha.tütütüütü ana kiz parlarsiniz yrn ay ne guzellllllllllllllllll

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.pes diyorum ayol
kovmada aniden Allah korusunda rahatsizlandim yapabilirsin.neyse bosver.hazir alismisken agirlada bari kurtul gitsin. bende simdiden taktik ögreniyorum hahahaha dusunurken.ay öyle bir söyledinki ben burdan korktum ayol hem is yerindekiler hemde cümbür cemaat.kendi eski is yerim geldi aklima.zoraki gibi gidilir ama bir türlü kalkmak bilmezdik
.birde hepsi bitti börek cörek düsüynüsounuz valla Türkiyede msfr ne yer icer nasil agirlicam olayi var ya hani helede böyle zamanda.tövbe yarabbim.
gerci avrupadaki Türklerde bir alem .hastaysan hastaya gecmis olsuna gelirler.hasta kalkar hasta hasta cay servisi yapar.

götür odaya yatir bence onalrinda cocugu olmustur,uygulamislardir taktik.annen bekler basinda bugun keyfi yok dersiniz.büyük insanalrin icinde ne isi var. valla benim esim uzaktan bile baktirmaz.esim bu arada pedogog hic dinlemez ayip olur falan diye.

Hatice cancigim naaptin acaba iyiniz insallah

aaaaaaaaaaaa kizlar bu ara da gittik öglen esimle hastaneye kaydimizi yaptirdik.dogum yapacagim yeri gördüm.insallah 26 sina nisanin kavusuruz bizde oglusumla.
bana sadece tüm gecelik getirmemi söylediler vede dus icin havlu.bebek icin herseyi onalr hazirliyorlarmis veriyorlarmis.bende bir bavul hazirladiydim.esime diyodum hazirladimda umarim unutmazsin panikten

alıştım ben be artık dokunmuyor o kadarbebek şekerini iyiki fazla yaptımışım yoksa yetmeyecekmiş ya:)eşin iyi yapar aslında hemen herkes eller sinir bozucu oluyor tabi.ama ben pek diyemem ayıp olur diyedediğin doğru ikram beklerler valla..akşamdan bişiler yapmaya çabalarım bende oğlumu uyutup tabi uyursa..artık kader.annem ne yaparsa artık o kadar..
maşşalllahhaz kaldı seninde..Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah...valla eşin bavulunu unutabilir benim eşim kapıyı kilitleyememişti ben o sancılı halimle kilitlemiştim düşün artık..o mu doğuracak ben mi belli değil..boşa demiyorlar babalar 9 doğururmuş diye demek ki?bu arada oğluma bi tane badi aldım üstünde """ANNECİM SEN UYU BABAM BAKSIN İŞİ NE""" yazıyor..akşama giydirip sürpriz!! yapacağım bakalım tepkisi ne olacak

Son düzenleme:
saol cnm amin inşallah...

evet ya bende meraktayım.keşke teli olsa arasak..inşallah kuzucuğu ve kendi çok iyidir.

canım Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin.inşallah ağrısız acısız atlatırsın...

:)))))))))))))) cnm negüzel azşeyler götürcen taşıma derdin yok..ben çok heycanlıyım sanırsam yusuf yusuf sendromu başladı walla stresten doğal ishal olcam lavmanada gerek kalmıcak ben kaçim misafirler geliyo..öptüm seni cnm

bu tisortu merak ettim dogrusu,annesi bir poz cekersin umarim oglusunuda görürürz söz duasini okuycak görünce :))))))))))

yok yok sen bana uyma agirla misafirleride bitir bari.Allah eksik etmesin yinede kapiyi calani.bu arada bebek sekeri ben 41 yaptirdim galiba yetmez siparisi artiriiim bari.Tr de olsaydim 141 de yetmez demek

canim Allahim sana yardimci olur,cok kolaycik atlatirsiniz insallah.bunalr guzel heycanlar .heycanla bizde haberini beklicez.

bi ara çekerim canım inşallah:) babamız pek sevdi badisini oğlumun.ama üstünde yazanı yani anne uyusun sen bana bak baba kısmını uygulamadı
ben bebek şekeri 50 tane yaptırmıştım..her aileye verince yetiyor tek tek kişilere versem 150 de yetmezdi sanırsam..salıya da az kaldı yaa( şimdiden korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…