Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evanurcum günaydin canim,
arada girmen bile bize moral oluyor. Desene Asya hanim büyümeye basladi, annesini baya zorluyor :-), abimin ufakliklarda ayni, uyumamak icin onlarda direniyorlar adeta... insallah Asyan´nin uykusu düzenli bir hale gelir, senide fazla yormaz.

Cok sagol canim, insallah saglikli sihhatli bir dogum nasip olurda güzel haberlerle gelirim... Bende sirami savmak üzereyim. Ben ve benim gibi dogum yapacak tüm hamile arkadaslara Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah..

Asya hanimi öp benim yerime...:KK54:

sevgili Hatice can,umarim yetismisimdir.bgn hastaneye yatisin vardi.kismetse yrn minik bebisiinle kavusma gunun.Allahim sizi kolaylikla birbirinize kavusturur insallah.güzel Allahim yardim edecektir size.umarim icindeki heycan sadece minik mikaille kavusma heycani olurda gerisi hic dusunmeye bile vaktin olmaz :)
dualarimiz seninle olacak inan bana.unuttum sanma yani.

bi kac gundur biraz yorulmustum ama dun durduk yerde oturur vaziyette aniden rahatsizlandim hastenedeydik.gözlerimde basincla beraber uzun bir süre kararma oldu.biran tutredim hafizam gitti sanki.esimle korktuk Allahtan yanimdaydi.solugu hastanede aldik.tüm kontroller yapildi neyse bebegimde bende iyiymisiz.hava deisikligine bagli olabilirmis.tansiyonuim hep dusuk 100/62. dunde duusktu.
ablam daha önce dugumunda hep bunu yasamais sonrada iki hafta erken dogum yapmisti.bana egerki öyle bsie basina hgelirse hemen hastaneye git demisti.kendisi gitmemis ve önemli bir durummus.hani malum gebelik zehirlenmesi olabilir diye.bendede o ihtimal vardi ama özellikle 30.hafta muayenesinde söylüyorlar. risk kalktiydi.korktum bir an ama neyeki her sey iyi.dört hafta sonra görüsüürz dediler hastanede.
bu arada aklima berraksuunun günebknin dogumunu merakla beklerken kendisinin aniden hastaneye gitmesi bebegini dunyaya getirmesi aklima geldi.dedim hatice cana yazamadim ama galiba ondna önce hastanede olcam galiba die :).kismet belli olmuyormus bu isler ögrenmis olduk ya.
umarim dogum hikayeni bizimle carcabuk paylasacak kadar tez zamanda iyi olursunuz.cok cok öpüyoruz oglusumla sizi.hayirli dogumalr olsin insallah.

sevgili Hatice can,umarim yetismisimdir.bgn hastaneye yatisin vardi.kismetse yrn minik bebisiinle kavusma gunun.Allahim sizi kolaylikla birbirinize kavusturur insallah.güzel Allahim yardim edecektir size.umarim icindeki heycan sadece minik mikaille kavusma heycani olurda gerisi hic dusunmeye bile vaktin olmaz :)
dualarimiz seninle olacak inan bana.unuttum sanma yani.

bi kac gundur biraz yorulmustum ama dun durduk yerde oturur vaziyette aniden rahatsizlandim hastenedeydik.gözlerimde basincla beraber uzun bir süre kararma oldu.biran tutredim hafizam gitti sanki.esimle korktuk Allahtan yanimdaydi.solugu hastanede aldik.tüm kontroller yapildi neyse bebegimde bende iyiymisiz.hava deisikligine bagli olabilirmis.tansiyonuim hep dusuk 100/62. dunde duusktu.
ablam daha önce dugumunda hep bunu yasamais sonrada iki hafta erken dogum yapmisti.bana egerki öyle bsie basina hgelirse hemen hastaneye git demisti.kendisi gitmemis ve önemli bir durummus.hani malum gebelik zehirlenmesi olabilir diye.bendede o ihtimal vardi ama özellikle 30.hafta muayenesinde söylüyorlar. risk kalktiydi.korktum bir an ama neyeki her sey iyi.dört hafta sonra görüsüürz dediler hastanede.
bu arada aklima berraksuunun günebknin dogumunu merakla beklerken kendisinin aniden hastaneye gitmesi bebegini dunyaya getirmesi aklima geldi.dedim hatice cana yazamadim ama galiba ondna önce hastanede olcam galiba die :).kismet belli olmuyormus bu isler ögrenmis olduk ya.
umarim dogum hikayeni bizimle carcabuk paylasacak kadar tez zamanda iyi olursunuz.cok cok öpüyoruz oglusumla sizi.hayirli dogumalr olsin insallah.

iyi pazarlar canim,
evet yetistin ben hastaneye gitmeden. Bugün yatisimiz yapilacak. Hayirlisiylada yarin kavusacagiz oglusumuza.. sanada gecmis olsun, sende dikkat et kendine ve bebise.. Tansiyon düsüklügü neden oluyormus bisey söylediler mi peki?

Dedigin gibi dogum isi gercekten siraya bakmiyor, anidende olabiliyor. Su son haftalarda sende kenini yormamaya calis. Geceleri cok zorlanmaya basliyor insan.
Ben gece baya bir heyecanliydim, yani uyku tutmadi desem yeridir, bakalim bu gece nasil gececek hastanede yanliz basima.. :-) . Dualarindan eksik etmedigini biliyorum canim... Insallah dedigin gibi bir an önce hikayemizi yazmak nasip olur...

Tekrar sagol canim, oglusumla öpüyoruz sizi teyzesiii:KK54::KK54: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

evanurcum günaydin canim,
arada girmen bile bize moral oluyor. Desene Asya hanim büyümeye basladi, annesini baya zorluyor :-), abimin ufakliklarda ayni, uyumamak icin onlarda direniyorlar adeta... insallah Asyan´nin uykusu düzenli bir hale gelir, senide fazla yormaz.

Cok sagol canim, insallah saglikli sihhatli bir dogum nasip olurda güzel haberlerle gelirim... Bende sirami savmak üzereyim. Ben ve benim gibi dogum yapacak tüm hamile arkadaslara Rabbim hayirli dogum nasip etsin insallah..

Asya hanimi öp benim yerime...:KK54:

Elimden geldigi surece girmeye calisiyorum cok fana oldu bildigin Gobi degil adeta cildirtiyor béni cok Zor uyutuyorum turkiyeyede gidecez insallh ucakda nasil yapacam bilmiyorum ama ozamn alti ay bir haftalik oluyor ama bakalim artik oyle boyle birsyler olack ayyyy simdiki sendeki acayip bir heyecndir korkma hersey cok guzel olacak birde al bak kucagina ozamn dunyan degisecek saglikla kucagina alirsin insallh

iyi pazarlar canim,
evet yetistin ben hastaneye gitmeden. Bugün yatisimiz yapilacak. Hayirlisiylada yarin kavusacagiz oglusumuza.. sanada gecmis olsun, sende dikkat et kendine ve bebise.. Tansiyon düsüklügü neden oluyormus bisey söylediler mi peki?

Dedigin gibi dogum isi gercekten siraya bakmiyor, anidende olabiliyor. Su son haftalarda sende kenini yormamaya calis. Geceleri cok zorlanmaya basliyor insan.
Ben gece baya bir heyecanliydim, yani uyku tutmadi desem yeridir, bakalim bu gece nasil gececek hastanede yanliz basima.. :-) . Dualarindan eksik etmedigini biliyorum canim... Insallah dedigin gibi bir an önce hikayemizi yazmak nasip olur...

Tekrar sagol canim, oglusumla öpüyoruz sizi teyzesiii:KK54::KK54: :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ay hadi bakalim hayirlisi.sags alim gecsin .heycanlandim iyce.yanina meyveli sekerlerden aldin mi?. yemek yemek istemezsin heycandan belkide yememeni söylerler.hem enerji verir hemde agzinin tadi gittiginde ativerirsin kolaycacik.

ben hep dusuk tansiyonluydum.hep ölcülüyorum 100/60 falan cikiyordu.dün yine öyle cikti.sadece bir kez granül kahve ictim diye
firlamisti anlik.ama genetik demir eksikligi var.hamilelikte düzenli hap almayla duzeldiydi.ama son bu ayda gereksinim artiyormus ya.yarin doktor kontrolüm var.ona sorcam neden böyle oldu,azmi geliyor demirim artik diye.hastanede bakmadilar dün kan oranima.
neyse kafani bunlarla mesgul etmiyim.zaten sen simdi coktan yola cikmissindir belki.bilmiyorum aksammi yatisin.yanina refakatci birakcaklarmi bakalim.nasil oclak.öpüyorum seni Allahim sana güc kuvvet versin.

herkese merhaba,size bu mesajı oğluşumla beraber yazıyorum.rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etti çok şükür.8 martta saat 9:15 te doğum yaptım ve diğer gün çıktık ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı gelen gidenden.doğum hikayemi anlatamayacağım şimdi çünkü oğlumu emziriyorum.sadece şunu söyleyebilirim ne çekmiş olursanız olun onu kucağınıza alınca hiçbirini hatırlamayacaksınız.Allah herkese nasip etsin anne-baba olmayı..

herkese merhaba,size bu mesajı oğluşumla beraber yazıyorum.rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etti çok şükür.8 martta saat 9:15 te doğum yaptım ve diğer gün çıktık ama bir türlü yazmaya fırsatım olmadı gelen gidenden.doğum hikayemi anlatamayacağım şimdi çünkü oğlumu emziriyorum.sadece şunu söyleyebilirim ne çekmiş olursanız olun onu kucağınıza alınca hiçbirini hatırlamayacaksınız.Allah herkese nasip etsin anne-baba olmayı..

süper yaa:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
bende ozelden msj yazcaktim haberini bekliyoruz aklimizdasin diye.
Allahim saglikli mutlulukla anali babali büyütmek nasip etsin oglunu.ne mutlu sana.darisi sirasiyla Hatice can diars drusella angel ve bekleyen bizlere olsun insallah.
masallah 17 günlük oldunuz bile.ayyy sabirsizlanmaya basladim yaaa.yavrumun özlemi icindeyim.

allah anali babali buyutsun tabikide yazmaya vaktin olmaz zamanla yazarsin massallah darisi tum hamislerin basina sanirim normal dogum yaptin galiba zor oldu oyle hissettim yanlisim varsa duzelt....tabikide o duyguyu zaten kelimelere cumlelere sigdiramaz kimseler anlatilmaz yasanilir insallah tum hamislerin basina

kizlar hatice bugun hastahaneye yatacakdi sanirim yarin bebisini alacak kucagina insallah hep beraber dua edelim insallah tek nefesde hersey guzel olur insallah.....merakla bekliyorum dogum hikayeni su anda cok heyecanlisindir zaten bugece hic uyumadan gecireceksin heyecandan saglikla kucagina al insallah

hayirli olsun saglikli kucagina aldin bakalim darisi bize en kisa surede neler yasadin bekliyoruz bide hastenede yanina neler aldin 5bucuk benim nezaman hazirlayayim cantami

maşallah.Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı hatice ve diğer arkadaşlara
bu arada hatice şimdi hastanede yatıyordur ve büyük ihtimal uyumuyordur:)) Rabbim sağlıkla kurtarsın onu ve yavrusunu

Mujdemm varrr!!! Cumartesi sabah 4te sancilandim aksam 8.20de dogum basladi 8.36da kizim kucagimdaydi :)))) sanci kismi kabus gibiydi ama epidurali alinca cok rahatladim, dogumsa hicbirsey degil, sanci gelince sicak suya girin, dogumdan hic ama hic korkmayin 5 ikinmada 15 dk da bitti cok guzel bi duygu Allah herkese nasip etsin. 3100 gr, 51 cm boyunda sarisin mavi gozlu bi kizim oldu :)))

mujdemm varrr!!! Cumartesi sabah 4te sancilandim aksam 8.20de dogum basladi 8.36da kizim kucagimdaydi :)))) sanci kismi kabus gibiydi ama epidurali alinca cok rahatladim, dogumsa hicbirsey degil, sanci gelince sicak suya girin, dogumdan hic ama hic korkmayin 5 ikinmada 15 dk da bitti cok guzel bi duygu allah herkese nasip etsin. 3100 gr, 51 cm boyunda sarisin mavi gozlu bi kizim oldu :)))

ayyy ço güzel allah analı babalı büyütsün bi ömür mutlu olun.:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Mujdemm varrr!!! Cumartesi sabah 4te sancilandim aksam 8.20de dogum basladi 8.36da kizim kucagimdaydi :)))) sanci kismi kabus gibiydi ama epidurali alinca cok rahatladim, dogumsa hicbirsey degil, sanci gelince sicak suya girin, dogumdan hic ama hic korkmayin 5 ikinmada 15 dk da bitti cok guzel bi duygu Allah herkese nasip etsin. 3100 gr, 51 cm boyunda sarisin mavi gozlu bi kizim oldu :)))

canim ya cok cok tebrik ediyorum.:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
ne mutlu sana .Allahim size koca bir ömür saglik mutluluk huzur dolu bir yasam versin.darisi su an hastanede bebisini belkide kucaklayan hatice cana ve bizlere olsun.bana da baya bir moral oldu.acisada canim,en azindan cokda uzun surmuyor sonucta diye dusuncem.bende normal dogum dusunuyorum.
ilk bebek bakimi tecrübelerinide umarim bizimle paylasirsin firsat bulup.dogumunu haber verdigin icin tesekkürler bu arada.merak ettirmemis oldun bak hamile hamile :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay masallah ne bereketli aymis.aralik ayi sonu ocak basinda haberler pespese geldiydi bir durmustu.simdi dunden beri bir acioyurm ne güzel haberler geliyo tekrardan.....
oglumun kontrolunden geldik .oglum 36. haftadaa tam tamina 3.130 gram olmus.ay yerim ben onu.ultrasonda gördüm dudaklarini yaliyodu kendi kendine yavruskam.hem keyifci hem obur oclck galiba.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49:

ikinizi de tebrik ediyorum kızlar, doğum hikayelerinizi müsait olduğunuz bi zamanda uzun uzun bekliyoruz, allahım sizleri ve bebeklerinizi korusun
ne uzun bi yolculuk şu hamilelik hele benim gibi 3. haftasında öğrenirseniz, beta hcg denen garip bir kavram girer hayatınıza önce onu ölçmekle başlar içimizdeki yaşam, sonra beta hcg nin yükselmesini bekleriz, sonra içimizdeki ilk yaşam belirtisini görmeyi, sonra kalp sesini duymayı, sonra sonra bir sürü şey 7. haftalardayken ne kadar uzun gelmişti bu serüven o günlerde 30 haftalık bi hamilelik benim için ne kadar fazlaydı, 6,16,26 derken geldik 30. haftamıza artık içimde bi noktadan fazlası var kocaman bi adam kendi kendine yaşıyo ve her hareketinde her kıpırdanışında ben buradayım diyor ve artık son aylar iyice geçmek bilmiyor

selam kizlar nasilsiniz bizi sorarsaniz mizmizis cok ugrastiyor yoruyor beni.....cani sagolsun....

yeni cicis anneler anali babali buyutun mutlu oluyorum burda okuyunca bebislerinizi kucaginiza alinca seviniyorum....darisi diger hamislerin basina insallah....haticeden haber yok sanirim insallah bebisi kucagindadir merakla bekliyorum haberini.....

hepinizi kocaman opuyorum kendinize ve bebislerinize iyi bakin....

[bende ilk bebeğimeee hamileyimm:)) 9 haftalıkk şuan... vee ççççoookk Mutlu ve heycanlıyım... (allahımm bozmasın inş..)

hamileleğim çok güzel geçiyor tadını tam anlamıyla suan ıcın cıkarabiliyorum... birtek göğüslerim ağrı değilde feciii bir kaşıntı var... delırcek gibi oluyor bazennn...:) ama acıkcası bu bile hoşuma gidiyor... Annneee oluyorrrummm:)))

[bende ilk bebeğimeee hamileyimm:)) 9 haftalıkk şuan... vee ççççoookk Mutlu ve heycanlıyım... (allahımm bozmasın inş..)

hamileleğim çok güzel geçiyor tadını tam anlamıyla suan ıcın cıkarabiliyorum... birtek göğüslerim ağrı değilde feciii bir kaşıntı var... delırcek gibi oluyor bazennn...:) ama acıkcası bu bile hoşuma gidiyor... Annneee oluyorrrummm:)))

Tebrik ederim allh sagsaglim kucaginada almak nasip etsin hormonlar degistigi icin gohus kasintin regli kaninda yapabilir bn adet olmadan once hertarafim kasinir ben hamile iken badem yagi ve bebek yagi kullndm catlama azda olsa oldu ama dogum yaptikdn bir kac ay sonra yok oldu tavsiye ederim daha dur oynamaya basladiginda icin bir hos olack hele borde karnin buyudugu de doyum olmayack en cok Bnm hosuma giden esimin karnimi sevmesiydi sanirim hérkesin hosuna gider saglikla kucagina alirsin insallh :nazar:

aaa cnm tesadüfen gördüm seni :)) hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kavuştun yani kermitine :))) :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: prensesin çokk dadluudur şimdii :) benimde kısmetse yarın sabah sezeryanım bende prensesime kavuşucam inşallahh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canim ya cok cok tebrik ediyorum.:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
ne mutlu sana .Allahim size koca bir ömür saglik mutluluk huzur dolu bir yasam versin.darisi su an hastanede bebisini belkide kucaklayan hatice cana ve bizlere olsun.bana da baya bir moral oldu.acisada canim,en azindan cokda uzun surmuyor sonucta diye dusuncem.bende normal dogum dusunuyorum.
ilk bebek bakimi tecrübelerinide umarim bizimle paylasirsin firsat bulup.dogumunu haber verdigin icin tesekkürler bu arada.merak ettirmemis oldun bak hamile hamile :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay masallah ne bereketli aymis.aralik ayi sonu ocak basinda haberler pespese geldiydi bir durmustu.simdi dunden beri bir acioyurm ne güzel haberler geliyo tekrardan.....
oglumun kontrolunden geldik .oglum 36. haftadaa tam tamina 3.130 gram olmus.ay yerim ben onu.ultrasonda gördüm dudaklarini yaliyodu kendi kendine yavruskam.hem keyifci hem obur oclck galiba.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49:

cnm dünürüm :KK1::KK1::KK1::KK1:nbr demek bu topiğe takılıyosunuz :)) tek tek yakalıyorum diars da doğumyapmış amerikanyalarda :))
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: edizimiz tombiş olcak annesi :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: demek..bizim kızda 3100 civarı dediler bakalım yarın çıkcak akla kara :)) yarın sabah sezeryana giricem allahın izniyle sağ salim kavuşim kızıma :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: karnımda bile çok özledim bebişimi doğurunca kimselere vermicem gibi geliyoo :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: zaten yeni doğduğunda hastanede evde kucaktan kucağa dolaşılmasını hiç istemiyorum kime nasıl sölicem :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: çokmu pimpirikliyim acep :KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

X