Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı sağolun :) Geçen pazartesi gitmiştim kanda çıktı bebiş 6gün sonra gel ultasynda bakalım bde hromon testlerine bakacaklar sanırsam zaten bana öyle bişey derse kürtja felan bi doktorla kalmam ben :)) Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip eder bebişlerimizi :)

malesef adet oldum canım cok morelim bozuk ilk defa adet öncesi lekelenmem olunca umutlanmıştım eşime yeni yıl hediyesi poztf sonuc vermeyi kafamda kuruyoken daha demin adet oldum oooooof offff
hiç moralini bozma hayatım bu ay olmazsa bidahaki ay olur geç olsun güç olmasın ve mutlaka hayırlısını iste..hayırlı olsunda ne zmn olduğu önemli değil..bi sn değilsn bebek isteyen öyle düşün bisürü insan uğraşıyo eninde sonunda bi şekilde oluyo burda yapabilceğimiz bişey yok tamamen Allahın dilemesi..Rabbim inşallah hayırlısını verr sna.

mrk etme cnm olabiliyo bu haftalarda hazırlayıcı kasılmalarmış bunlar sanırım ama yinede dr.una danışmanda fayda var tabi..

Selm kizlr herkese mutlu seneler

Gnbkn dogum yptimi hberiniz vrmi
Berrksucm nasilsin iyimisiniz bebisle

slm kızlar yeni yıl sağlık , mutluluk , huzur ve bebişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin yüce allahım. umarım her şey gönlünüze göre olur . mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr.

tesekkürler canim, ayni dilekleri bende sana gönderiyorum... sevgiler selamlar

Selm kizlr herkese mutlu seneler

Gnbkn dogum yptimi hberiniz vrmi
Berrksucm nasilsin iyimisiniz bebisle

merhaba canim,

sanirim gunbkn dogum yapti, yoksa simdiye coktan girer ve dogum yapmadim halen diye yazardi... dogumu gerceklesmistir ve o annesinin yanindadir.. dogumdan sonra 10 gün kadar orada kalacagini söylemisti..

Insallah hersey yolunda gitmistir ve sag salim almistir tuna beyi kucagina...

Sen nasilsin bu arada, asya nasil??? Güzel bir yil diliyorum canim...

günaydın kızlar, hepinize mutlu ve bebeklerinizle huzurlu yıllar diliyorum. bizim tunacık sonunda geldi galiba, rabbim günebkna da kolaylıklar versin

günaydın kızlar cumartesl kalp stışı duyduk ilk kez ve iğne oldum o gün yattım dün daha yoğun pıhtı gibi gelmeye başladı acile gittik bebek büyümüş biraz pozitif dedi düşük tehliken var dedi ilaç verdi perşembeye kadar yatıcam o gün kontrolum var.kızlar bişe sorcam bu akıntı afedersiniz ama çok kötü kokuyo çürük gibi sanki

slm kızlar 26. haftadan itibaren ara ara karnı sertleşen varmı walla normalmi bundan sonra böylemi olucak ben hala çözemedim tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..bu arada sormak için doktoruma ulaşamıyorum onun stresiide ayrıbi basıyo beni..

Himmmm ozamn yapti dogum berraksuyuda goremiyorum insallh sorun yoktur

Iyiym bir okadard yorgun ve dusunceliyim kizimda kasik fitigi cikti hep agliyor crsmba gunu kan testi yapcklar pazarteside ameliyt dusuncelerdeyim cok uzuluyorum icim aciyor cok s'en nasilsin bebisin Nsl hersy yolunddir insallh sanada mutlu saglikli yillar

insallah canim berraksu´da iyidir bebiside iyidir.

Canim Allah büyük, sag salim ameliyatini olup kurtulacak Asya. Senin endiselerini gercekten iyi anlayabiliyorum, cünkü benim yegenimde 5,5 yasinda yaklasik 3 hafta önce oda fitik´tan ameliyat oldu. Daha önce 2008 de sag tarafinda ki fitiktan ameliyat olmustu, bu seferde sol tarafindakinden oldu...
O ameliyata girip cikana kadar inan yüregim hop etti, Allahima sükürler olsun cok cabuk atlattti...Asya icin dua edicem, Rabbim onuda sag salim kurtarsin ameliyati basarili gecsin...

Ben hamd olsun iyiyim canim, bebiste iyi büyüyor teyzesi, her gün tekmelerini kuvvetlendirmeye basladi...karnimda baya büyümeye basladi , ben halen inanamiyorum hamile olduguma, bazen kendi kendime Allahim ben hamilemiyim..cünkü inan ben hamile olmadan önce hamile kalmaktan, dogum yapmaktan falan cok korkuyordum.. ama simdide korkuyorum fakat bebisimizde olsun istiyorum... Allah büyük tek istegim sag salim kucagimiza alabilmek....

Sende dualarini eksik etme canim biz hamislerden... sag salim hayirlisiyla dogum yapalim, kucagimiza alalim... Seni ve Asya´yi kocamannn öpüyoruz teyzesi... bizi habersiz birakma tamam mi???

Kendinede iyi bak, Allaha emanet ol...

aa angel naberr?? nasi gidiyo hamilelik? rastgele girdim bu sayfaya ve soruyu gorunce cevap verim dedim bi baktim bizim angel25 :)) bendede o sertlikler oluyo sonra geciyo..nasi gidiyo cinsiyet belli mi??

aarkadaslar merhaba bende yeniyim bu arada :)) herkese mutlu yillar, hayirli dogumlar..

günaydın cnm benim şu an 28 haftalık oldu sertleşmeler ara ara bendede oluyor sabahları ve uzun süre ayakta durunca uzandığım zaman geçiyor

cnm ya nerelerdesin walla topik kapandı hepimiz dağıldık ara ara diğer arkadaşlarıda görüyorum da en çok aynısafayla yazışıyoruz özelden..benim kızım olucak :)) prensesim geliyo 5. doktor gözüyle :)) kesin prenses dediler allah gönlüme göre verdi :)) bide sağ salim kucağımıza alsak..sen nasılsın senin belliydi de kermitin :))))) doktorların insafsızdı dimi :)) özelden yazarsın senlede irtibatı koparmayalım..

günaydın cnm benim şu an 28 haftalık oldu sertleşmeler ara ara bendede oluyor sabahları ve uzun süre ayakta durunca uzandığım zaman geçiyor

slm cnm walla başkalarındada olduğunu duymak içimi rahatlattı biraz..benim 2 ay önce çok yorulduğumda yürüdüğümde sertleşiyodu hani sebebi var yordum diyodum şimdide zırt pırt evde otururken bile olunca endişelendim..kasık ağrısı oluyomuu sanki adet olucakmış gibi ama daha hafifi..doğuma kadar böylemi gitcek acaba ona göre alışmak lazım valla korkunca daha uzun sürüyo sertliği..

Angelll gecmis olsun arkadasim.msj kutum doluymus demek haberim yoktu.cok gecmis olsun ama bence sende panik yapma.kasik agrilari 6 aydan itibaren basliycakmis.nettede okudm.rahim yavas yavas kendini doguma hazirlik icin kasilmaya basliyomus.birde malum yemek hazirlarken falan ayakta sabit duruncada insanin karni assaya dogru agri yapiyor.bende esimle bir yere gittigimde biraz fazla bakindimi kiziyorum.yürüyünce yine daha az ama sabit durmak aci veriyo.erken dogum teshisini nasil hemen koydun kiz.anaaaaa...Allah korusun...
birde agrilarin icin on dakikalik egzersiz var.ben denedim iyi geliyo.birde step bandi aldim 10 dakika yavas yavas inip cikiyorum sonra o egzersizi yapiyorumd erin nefes alarak.bana hastalik sigortam gönderdi bir egzersiz programi ama aynisi hamile bilgi yada hamile portal die bir sitede var.isine yariycaktir.[/QUOTE]

saol cnm evet bende okuyorum ama normal dedikleri şey erken doğum belirtileriyle de aynı olunca hangisi acaba diye telaşlanıyorum..bende yemek yaparken çok ayaktayım bazen 1 bazen 2 saat yemekle uğraştığımı biliyorum çok ağrı oluyo hem belimde hem kasıklarımda..sabir durmak çok yoruyo..ay ben o step hareketini yapsam hepten karnım gerilir ( korkudan çokda hareketsiz kalıyorum yaa.bide bebek aşada yorma iş yapma diyolar bende yatarak popomu genişletiyorum resmen :))) gerçi market pazar azcık azcık taşıyorum heptende hareketsiz değilim aslında..işin komik tarafı eğilip doğrulmaya falan hep korkuyorum bişe olcak bebeğime diye warya bu düşük tehlikesi benim içime öylebi işlediki çıkmak bilmiyo resmen hamişliğin tadını çıkaramadım sende öyle oldumu..bide bebişin hareketleri nasıl dışardan bellimi benim daha yeni hafif sallantı gibi oluyo göbemmde :)) kızım içerde jöle gibi sallıyoo :))

slm angelciim.yeni yilin mutlu umutlu ailenle dolu dolu olsun.ben bu aralar masallah baya baya hisseidoyrum oglumu.hatta dün baya baya bir hareketliydi klasik muzik vardi piyanoda. babasida eliyle farketti hareketleri .
bence yavas yavasda olsa hareket etmekten korkma.bebegin assadaymis derken kafasi assadami rahminmi assaya sarkikmis dedi doktorun anlamadim.benim bebegim bir ayi gecti tepetaklak basi assada hep.ve korkulacak bise degil dediydi doktor.ucak yolculugu bile yaptim kiz.öyle korkak olma sadece dikkatli ol arkadasim.ben bu arada su an tatildeyim.keyif yapiyorum otelde.
sabit 1 saat 2 saat ayakta kalma.ufak capli corbalar falan yap yada pilav salata.kizartmalar uzun sürüyo bekle bekle.önemli olan agir tasimaman.uzaga yuksege fazla uzanmaman ve ayakta sabit kalmaman.malzemeleri masada oturarak dogra soy.

bu arada günebkn dogum yapmismi merak ettim.yapmistirda insallah sag salim gecmistir merak ettim nasil oldu hersey.

cnm saol ya sizede mutlu sağlıklı neşeli yıllar valla veletleri düşünmekten :)) yeniyılıda kutlamayı unuttuk :)
sen oğlunu baya modern yetiştiriyosun :)) müzik ruhun gıdasıdır..benim kızımda gülşeni duyunca şarkısına tempo tutuyoo :)) annesi mozart ninni dinleticeğine sallama masallar anlatıyo yada türkçepop dinliyoruz uyanıksa tekme atıyo tempoya göre slow sarmıyo :))) bebeğin biraz aşağıda diyen sağlıkocağındaki hemşire bide istanbuldaki farklı bi doktor 4-5 cnm aşada dedi ama kafaüstümü duruyo neşekil içimde hiç sormadım..sadece bebek aşağıda olunca erkendoğum riskine daha yakınsın diyolar..pazartesi doktora sorcamda oda yoğunluktan 1 saat bekletiyo sonra muayene 10 dk sürüyo hiçbişe anlamıyorum kızımada doyamıyorum sorucağımıda unutuyorum..bide hastaneye gitceğim günler inadına şişiyom sanki orda daha fazla çıkıyorum tartmayın evde dijital baskülüm var takip ediyorum diyorum yalancı gibi oluyorum 26+2 de 12,5 kg aldım yokmu artıran
yemeklerim sebze olunca yıka yıka saatler sürüyo ben bide pirpirikli tek tek ıspanak yıkarım :)) böcek falan bişey olmasın sonra onuda doğramim ığğğğ..pratik yemekler sağlıklı olmuyo ya ben sebzeye sardım ıspanak,karnıbahar,brokoli,pazı kavurması,kereviz bide balık yapıyom haftada bir oda sardalya küçük balık olması lazımmış..
sen tatildesin demek türkiyedemisin nerdesiniz otelde neden kalıyosun :)) walla şimdi canım otel çekti aşeriyorum:))) uludağda olup karlarda yuvarlanmak geldi

kızlarr berraksu doğummu yaptı acaba bilen varmı gerçi 34. haftadaydı erken değilmi??

canim ben dinlettigimden ziyade otelde bu tür caliyor.o yuzden.bende evde pop dinletiyordumama degisik bir kiprtiydiydi.sonra okudum rahatsizlik duydugu icin kaciyor olabilirmis diye vazgectim.film izlerken bile kumanda elimde sürekli ses kisma acma yapyiorum.bizim hosumuna gidiyor dedigimiz sey rahatsiz edebilir die.canm bu arada Antalyadayim.ben pek sevmem kar kis uludag dusunemem ama seviyorsan Allah sana ksimet eder insallah.

bu arada sebze yemen cok guzel.bende severim.ispanakdi falan hatta baskasinin hazirladigini yiyemem.hele disarda asla marul salatasi yemem.ben isin kolayini ispanagi marulu yada sebze neyse koca bir plastige suyla doldurup icinede bi kac kapak sirke doldurarak bekletiyorum.camuru dibe cöküyor varsa börtü böcegi ölüyor ve yüzüne cikiyor.bir saat bekliyorum ama.daha önce böcekleri varmi die isiga tuta tuta kaldimi die baka baka belim kirilirdi.sana belki tavsiye olur.

kızlarr berraksu doğummu yaptı acaba bilen varmı gerçi 34. haftadaydı erken değilmi??

Merhaba şeker anne adayları :) Kaçıncı aylarınızdasınız? Sebze bende çok tüketmeye çalışıyorum esktara süt içmeye çalışyıorum her sabah üç tane ceviz yiyorum güne bir tane kivi yemekte iyiymiş zek, oluyomuş günde bir tane yiyemesemde üç günde bir iki günde bir tüektmeye başladım :) bi de balık çok önemli diyolarda Ankarada taze balık bulmak zor Önerebileceğinz başka şeler var mı

oh hadi bakalım iyi tatiller size antalya yazın neysede kışın engüzeli abant yada uludağda tatil yapmak daha romantik :))) almanya negüzel ülkeymiş hep tatil yapıyosunuz :))
ses olayını bende bilmiyorum gerçekten rahatsız olduğu içinmi bilimsel bi açıklamasını duymadım zaten göbeğime kulaklıkla dinletmiyorum genelde hafif müzikleri dinletin diyolar..walla benimki dizi izleyemesede seslerini dinliyo mecbur :)))
sen kaç kilo aldın tartıldınmı bana hergören almamışsın kilon yok diyo halbuki şaka gibi 80 oldum :)) hayatımın dönüm yaptığı an balina gibi hissediyorum kendimi :)) boyum uzun ya millet nereye sakladın kiloları diyo :))
doktorlar moralimi bozuyo çevrem moral veriyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…