- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.701
hiç moralini bozma hayatım bu ay olmazsa bidahaki ay olur geç olsun güç olmasın ve mutlaka hayırlısını iste..hayırlı olsunda ne zmn olduğu önemli değil..bi sn değilsn bebek isteyen öyle düşün bisürü insan uğraşıyo eninde sonunda bi şekilde oluyo burda yapabilceğimiz bişey yok tamamen Allahın dilemesi..Rabbim inşallah hayırlısını verr sna.malesef adet oldum canım cok morelim bozuk ilk defa adet öncesi lekelenmem olunca umutlanmıştım eşime yeni yıl hediyesi poztf sonuc vermeyi kafamda kuruyoken daha demin adet oldumoooooof offff
mrb kızlar ben 25+6 haftalık hamileyim bu aralar arada bir kasıklarım ağrıyo ve geçiyo ama artık evde bile yarımsaat ayakta kalsam belim çok ağrıyo..bugün yaklaşık 5 saattir karnım gergin ve kasık ağrısı belime vuran bi ağrı yaşıyorum korkmaya başladım bu normalmi erken doğum riski çok korkutuyo beni..doktorumada ulaşamıyorum numarasını vermemişlerdi(( eski doktorumamı sorsam..burda araştırırken 25-26. haftalarda doğum yapanlarıda gördüm çok stres oldum ((
kasık ağrısı nekadar sürer erken doğumun belirtileri nasıl yardımlarınızı bekliyorum
slm kızlar yeni yıl sağlık , mutluluk , huzur ve bebişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin yüce allahım. umarım her şey gönlünüze göre olur . mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr.
Selm kizlr herkese mutlu seneler
Gnbkn dogum yptimi hberiniz vrmi
Berrksucm nasilsin iyimisiniz bebisle
tesekkürler canim, ayni dilekleri bende sana gönderiyorum... sevgiler selamlar
merhaba canim,
sanirim gunbkn dogum yapti, yoksa simdiye coktan girer ve dogum yapmadim halen diye yazardi... dogumu gerceklesmistir ve o annesinin yanindadir.. dogumdan sonra 10 gün kadar orada kalacagini söylemisti..
Insallah hersey yolunda gitmistir ve sag salim almistir tuna beyi kucagina...
Sen nasilsin bu arada, asya nasil??? Güzel bir yil diliyorum canim...
Himmmm ozamn yapti dogum berraksuyuda goremiyorum insallh sorun yoktur
Iyiym bir okadard yorgun ve dusunceliyim kizimda kasik fitigi cikti hep agliyor crsmba gunu kan testi yapcklar pazarteside ameliyt dusuncelerdeyim cok uzuluyorum icim aciyor cok s'en nasilsin bebisin Nsl hersy yolunddir insallh sanada mutlu saglikli yillar
slm kızlar 26. haftadan itibaren ara ara karnı sertleşen varmı walla normalmi bundan sonra böylemi olucak ben hala çözemedim tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..bu arada sormak için doktoruma ulaşamıyorum onun stresiide ayrıbi basıyo beni..
slm kızlar 26. haftadan itibaren ara ara karnı sertleşen varmı walla normalmi bundan sonra böylemi olucak ben hala çözemedim tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..bu arada sormak için doktoruma ulaşamıyorum onun stresiide ayrıbi basıyo beni..
aa angel naberr?? nasi gidiyo hamilelik? rastgele girdim bu sayfaya ve soruyu gorunce cevap verim dedim bi baktim bizim angel25 :)) bendede o sertlikler oluyo sonra geciyo..nasi gidiyo cinsiyet belli mi
aarkadaslar merhaba bende yeniyim bu arada :)) herkese mutlu yillar, hayirli dogumlar..
günaydın cnm benim şu an 28 haftalık oldu sertleşmeler ara ara bendede oluyor sabahları ve uzun süre ayakta durunca uzandığım zaman geçiyor
slm angelciim.yeni yilin mutlu umutlu ailenle dolu dolu olsun.ben bu aralar masallah baya baya hisseidoyrum oglumu.hatta dün baya baya bir hareketliydi klasik muzik vardi piyanoda. babasida eliyle farketti hareketleri .
bence yavas yavasda olsa hareket etmekten korkma.bebegin assadaymis derken kafasi assadami rahminmi assaya sarkikmis dedi doktorun anlamadim.benim bebegim bir ayi gecti tepetaklak basi assada hep.ve korkulacak bise degil dediydi doktor.ucak yolculugu bile yaptim kiz.öyle korkak olma sadece dikkatli ol arkadasim.ben bu arada su an tatildeyim.keyif yapiyorum otelde.
sabit 1 saat 2 saat ayakta kalma.ufak capli corbalar falan yap yada pilav salata.kizartmalar uzun sürüyo bekle bekle.önemli olan agir tasimaman.uzaga yuksege fazla uzanmaman ve ayakta sabit kalmaman.malzemeleri masada oturarak dogra soy.
bu arada günebkn dogum yapmismi merak ettim.yapmistirda insallah sag salim gecmistir merak ettim nasil oldu hersey.
cnm saol ya sizede mutlu sağlıklı neşeli yıllar valla veletleri düşünmekten :)) yeniyılıda kutlamayı unuttuk :)
sen oğlunu baya modern yetiştiriyosun :)) müzik ruhun gıdasıdır..benim kızımda gülşeni duyunca şarkısına tempo tutuyoo :)) annesi mozart ninni dinleticeğine sallama masallar anlatıyoyada türkçepop dinliyoruz uyanıksa tekme atıyo tempoya göre slow sarmıyo :))) bebeğin biraz aşağıda diyen sağlıkocağındaki hemşire bide istanbuldaki farklı bi doktor 4-5 cnm aşada dedi ama kafaüstümü duruyo neşekil içimde hiç sormadım..sadece bebek aşağıda olunca erkendoğum riskine daha yakınsın diyolar..pazartesi doktora sorcamda oda yoğunluktan 1 saat bekletiyo sonra muayene 10 dk sürüyo hiçbişe anlamıyorum kızımada doyamıyorum sorucağımıda unutuyorum..bide hastaneye gitceğim günler inadına şişiyom sanki orda daha fazla çıkıyorum tartmayın evde dijital baskülüm var takip ediyorum diyorum yalancı gibi oluyorum 26+2 de 12,5 kg aldım yokmu artıran
yemeklerim sebze olunca yıka yıka saatler sürüyo ben bide pirpirikli tek tek ıspanak yıkarım :)) böcek falan bişey olmasın sonra onuda doğramim ığğğğ..pratik yemekler sağlıklı olmuyo ya ben sebzeye sardım ıspanak,karnıbahar,brokoli,pazı kavurması,kereviz bide balık yapıyom haftada bir oda sardalya küçük balık olması lazımmış..
sen tatildesin demek türkiyedemisin nerdesiniz otelde neden kalıyosun :)) walla şimdi canım otel çekti aşeriyorum:))) uludağda olup karlarda yuvarlanmak geldi
kızlarr berraksu doğummu yaptı acaba bilen varmı gerçi 34. haftadaydı erken değilmi??
canim ben dinlettigimden ziyade otelde bu tür caliyor.o yuzden.bende evde pop dinletiyordumama degisik bir kiprtiydiydi.sonra okudum rahatsizlik duydugu icin kaciyor olabilirmis diye vazgectim.film izlerken bile kumanda elimde sürekli ses kisma acma yapyiorum.bizim hosumuna gidiyor dedigimiz sey rahatsiz edebilir die.canm bu arada Antalyadayim.ben pek sevmem kar kis uludag dusunemem ama seviyorsan Allah sana ksimet eder insallah.
bu arada sebze yemen cok guzel.bende severim.ispanakdi falan hatta baskasinin hazirladigini yiyemem.hele disarda asla marul salatasi yemem.ben isin kolayini ispanagi marulu yada sebze neyse koca bir plastige suyla doldurup icinede bi kac kapak sirke doldurarak bekletiyorum.camuru dibe cöküyor varsa börtü böcegi ölüyor ve yüzüne cikiyor.bir saat bekliyorum ama.daha önce böcekleri varmi die isiga tuta tuta kaldimi die baka baka belim kirilirdi.sana belki tavsiye olur.