Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

dün gece hissetiim önceleri çok açık sarı-kahve arası geldi tuvalette farkettim..az önce de baktım çamaşırım kirlenmiş ceviz büyüklüğünde baya koyu bir kahverengiydi

sen hemen telaslanma.az bekle.bende yok denecek kadar azdi ama cogu arkadasda baya baya oldu.anormal bir duurm degil yani.panik yapmana erken canim.gececekmi.bildigim kadariyla dis gebelikse bile bi kadar erken kanama olmuyo.olsa bile baya temiz kan akiyo biliyorum ablamdan.

sen hemen telaslanma.az bekle.bende yok denecek kadar azdi ama cogu arkadasda baya baya oldu.anormal bir duurm degil yani.panik yapmana erken canim.gececekmi.bildigim kadariyla dis gebelikse bile bi kadar erken kanama olmuyo.olsa bile baya temiz kan akiyo biliyorum ablamdan.

anladım canım işte doktorun gelişmiyo olabilir dediğine taktım biraz sanırım..benim kan renginde değil resmen çikolata kahvesi..biraz karnım ağrımaya da başladı of :KK43:

aynen canim ne guzel anlatmissin.ayni benim yasadiklarim.benide dig gebelik süphesiyle hastaneye yatirdilar.sabah operasyon öncesi son ultrasonda igne deligi kadar minik oglusumun kesesi göründüde pacayi kurtardim.kalp atisi icinde 7.hafta bitmek uzere git.hemen karalar baglamayin kizlar.biz ettik siz etmeyin :44:

aaa cnm ne güzel ya bak snnkide kıl payı yırtmış..işte dünyada yicek lokması varsa kimse engel olamıyo..ama insan çok üzülüyo biliyomusun bn düşündükçe içim bi tuhaf oluyo o vicdansızlar ani bi kararla hmn bebeğimi bndn alcaklardı o aslında ordaydı ama onlara uysaydım günahsız bi yavru göz göre göre gidicekti diye düşünüp ağlıyorum bzn...işte bide hamilelik duygularda tavan şuanda ztn :))

kızlar keyfim kaçtı biraz..5. haftadayım daha önce de söylemiştim ya gelişmiyo olabilir ya da geç döllenme olabilir demişti doktor çünkü adet tarihimle kesenin büyüklüğü uymuyodu.az önce kahverengi akıntım olduğunu farkettim pek normal bişe değil sanırım :KK43:

cnm hmn dr.a gitmelisin eğer aksi bi durum varsa bitakım iğneler yapıyolarmış bildiğim kadarıyla önlemek için...bekleme bnce

kızlar doktorumla görüştüm gel hemen iğne yapalım dedi kendisi çıkcakmış gerçi ama başka bi doktorla görüşcem dedi..dua edin lütfen çok korkuyorum

bana yardım edin lütfen kafam cok karısık. adet günüme 2 gün varken kahverengi 1-2 damla akıntım oldu bugünde adetim 1 gün gecmiş durumda acık pembe akıntım oldu test yaptım negatf :KK43: ne adet oluyorum ne test pozitf cıkıyo anlamadım neden tecrubeli anneler cvp vern bna lütfn neyin nesi bu

bana yardım edin lütfen kafam cok karısık. adet günüme 2 gün varken kahverengi 1-2 damla akıntım oldu bugünde adetim 1 gün gecmiş durumda acık pembe akıntım oldu test yaptım negatf :KK43: ne adet oluyorum ne test pozitf cıkıyo anlamadım neden tecrubeli anneler cvp vern bna lütfn neyin nesi bu

canım benimde bu yıl iki kez adetim gecikti normalde düzenliydi hep ikisinde de de ümitlendim çok ma negatifti 3. sünde tuttu inşallah seninde tutmuştur bu kez...normalde adetlerin düzenli mi?

kızlar doktorumla görüştüm gel hemen iğne yapalım dedi kendisi çıkcakmış gerçi ama başka bi doktorla görüşcem dedi..dua edin lütfen çok korkuyorum

mrk etme cnm herşey yoluna girer..stres yapma bol bol dua et giderken yeter..Allah yardımcın olsun güzel hbrlerle gel inşallah

canım benimde bu yıl iki kez adetim gecikti normalde düzenliydi hep ikisinde de de ümitlendim çok ma negatifti 3. sünde tuttu inşallah seninde tutmuştur bu kez...normalde adetlerin düzenli mi?

evett canım ilk defa 1 gün gecikti normalde cok düzenlidir:emir_bebek: hiç adet olcakmış gibi belirtim yok ama testlerde negatf pazrtesi kan testi yaptrsam cıkarmı

evett canım ilk defa 1 gün gecikti normalde cok düzenlidir:emir_bebek: hiç adet olcakmış gibi belirtim yok ama testlerde negatf pazrtesi kan testi yaptrsam cıkarmı

cnm daha 1 gün gecikmiş çıkmayablr sn salı yada çarş.idrar testi yap bidaha yine negatifse kan testi yaptrrsın..normalde 5 gündn az gecikmelerde sonuç vermeyebiliyo bnm 3 gün gecikmişti öle çıktı..bekle bakalm hyrlısı olsn...

dün gece hissetiim önceleri çok açık sarı-kahve arası geldi tuvalette farkettim..az önce de baktım çamaşırım kirlenmiş ceviz büyüklüğünde diyebilirim baya koyu bir kahverengiydi

benimde oldu 1 hafta kahverengi lekelenmem oldu doktor dinlen yorma kendini dedi eğer açık pembe kanaman olursa gel dedi.normal yerleşmeye çalışıyor o ondan.

benim etrafımdakilerde dış gebelik olablir diye beni çok korkuttular benimde sağ tarafımda vardı aynı ağrıdan gögüslerimde aynı ağrı hamilesindir merak etme benim bide hiç kusmam olmadı 2,5 aylık hamileyim hafif bulantı geçirdim ama çok başım ağrıdı.erkek zaten bide kalp atışlarını bile duymaya bilirsin
6,5 hafta olsun bence öyle git dr.yada gidip duymazzsanda korkma

erken yazıcaktım.kalp atışları için

Slm kızlar nasılsınız?
Bebişler ne kadar büyümüş, benim bebeğim 8+4 oldu ve karnım şişti sizce normalmi?
Daha erken değilmi?

Slm kızlar nasılsınız?
Bebişler ne kadar büyümüş, benim bebeğim 8+4 oldu ve karnım şişti sizce normalmi?
Daha erken değilmi?

o hamilelikle alakalı kasıklara doğru bi şişkinlik oluyo cnm ilerde geçer..bu haftalarda büyümesine imkan yok..yani 4.ayda hafif hafif şişmeye başlar..5. ayda fln anca belirginleşiyo karın..

cnm daha 1 gün gecikmiş çıkmayablr sn salı yada çarş.idrar testi yap bidaha yine negatifse kan testi yaptrrsın..normalde 5 gündn az gecikmelerde sonuç vermeyebiliyo bnm 3 gün gecikmişti öle çıktı..bekle bakalm hyrlısı olsn...

malesef adet oldum canım cok morelim bozuk ilk defa adet öncesi lekelenmem olunca umutlanmıştım eşime yeni yıl hediyesi poztf sonuc vermeyi kafamda kuruyoken daha demin adet oldum :KK43::KK43: oooooof offff

mrb kızlar ben 25+6 haftalık hamileyim bu aralar arada bir kasıklarım ağrıyo ve geçiyo ama artık evde bile yarımsaat ayakta kalsam belim çok ağrıyo..bugün yaklaşık 5 saattir karnım gergin ve kasık ağrısı belime vuran bi ağrı yaşıyorum korkmaya başladım bu normalmi erken doğum riski çok korkutuyo beni..doktorumada ulaşamıyorum numarasını vermemişlerdi :KK43:(( eski doktorumamı sorsam..burda araştırırken 25-26. haftalarda doğum yapanlarıda gördüm çok stres oldum :KK43:((
kasık ağrısı nekadar sürer erken doğumun belirtileri nasıl yardımlarınızı bekliyorum

cnm ya nbr sana ulaşamıyorum farklı zamanlarda 3 kere yazdım gönderemedim msj kutun dolu diyodu..benim bugün kasıklarım çok ağrıyoo :KK43:( önceden düşük riski yaşadımya şimdide erken doğum korkusu sardı ::KK43:( herkesde oluyomu acaba bugün çok sert karnım bide kasık bel ağrısı çekince endişeleniyoryum allah korusun...

canium gecmis olsun.bak yazan arkadaslar var lekelenme konusunu cogu yasiyor.panik yapma.doktorda bakacakmis.herseyin hayirlisi diye dusun.

aaa cnm ne güzel ya bak snnkide kıl payı yırtmış..işte dünyada yicek lokması varsa kimse engel olamıyo..ama insan çok üzülüyo biliyomusun bn düşündükçe içim bi tuhaf oluyo o vicdansızlar ani bi kararla hmn bebeğimi bndn alcaklardı o aslında ordaydı ama onlara uysaydım günahsız bi yavru göz göre göre gidicekti diye düşünüp ağlıyorum bzn...işte bide hamilelik duygularda tavan şuanda ztn :))

aaa bende ilk aylarimda aglak mualla olduydum.bu konudan sonra esimle bile hala konusuyoruz nasil kurtulduk o günden die.resmen operasyon icin serumum falan takilmisti.cok sükür bu günüme.

cnm ya nbr sana ulaşamıyorum farklı zamanlarda 3 kere yazdım gönderemedim msj kutun dolu diyodu..benim bugün kasıklarım çok ağrıyoo :KK43:( önceden düşük riski yaşadımya şimdide erken doğum korkusu sardı ::KK43:( herkesde oluyomu acaba bugün çok sert karnım bide kasık bel ağrısı çekince endişeleniyoryum allah korusun...

Angelll gecmis olsun arkadasim.msj kutum doluymus demek haberim yoktu.cok gecmis olsun ama bence sende panik yapma.kasik agrilari 6 aydan itibaren basliycakmis.nettede okudm.rahim yavas yavas kendini doguma hazirlik icin kasilmaya basliyomus.birde malum yemek hazirlarken falan ayakta sabit duruncada insanin karni assaya dogru agri yapiyor.bende esimle bir yere gittigimde biraz fazla bakindimi kiziyorum.yürüyünce yine daha az ama sabit durmak aci veriyo.erken dogum teshisini nasil hemen koydun kiz.anaaaaa...Allah korusun...
birde agrilarin icin on dakikalik egzersiz var.ben denedim iyi geliyo.birde step bandi aldim 10 dakika yavas yavas inip cikiyorum sonra o egzersizi yapiyorumd erin nefes alarak.bana hastalik sigortam gönderdi bir egzersiz programi ama aynisi hamile bilgi yada hamile portal die bir sitede var.isine yariycaktir.:KK49:

daha bir gün gecikmiş çıkmaması normal canım her insana göre değişiyo kiminin adetine birkaç gün varken bile testte pztf cıkıyor o yüzden sadece bekle ve dua et ALLAH'A....

slm kızlar yeni yıl sağlık , mutluluk , huzur ve bebişlerimize hayırlı doğumlar nasip etsin yüce allahım. umarım her şey gönlünüze göre olur . mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr.

X