- 8 Ağustos 2011
- 73
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.721
cnm ya nerelerdesin walla topik kapandı hepimiz dağıldıkara ara diğer arkadaşlarıda görüyorum da en çok aynısafayla yazışıyoruz özelden..benim kızım olucak :)) prensesim geliyo 5. doktor gözüyle :)) kesin prenses dediler allah gönlüme göre verdi :)) bide sağ salim kucağımıza alsak..sen nasılsın senin belliydi de kermitin :))))) doktorların insafsızdı dimi :)) özelden yazarsın senlede irtibatı koparmayalım..
Benim insafsizlar 20. Haftada soyledi Allahtan hatta kizim annesini daha fazla uzmemek icin hemen gosterdi bize :)) benim cinsiyetten sonra biraz sorunlarim oldu.amniyosentez istediler emin olmak icin kabus gibiydi yapilmasi ve o 2 hafta bekleme sureci..cok sukur hersey normal cikti.. Amniyosentezden sonra 2 kez hastanede yattim kalp carpintilarim coktu. 24 er saat gozetimde kaldim kalp 177 atiyodu normal insanda 80-100 arasi dusun yani..sebebini bulamadilar stres hrhalde.. Artik duzeldi ama ilac vermek istediler almadim.cunku bebegin gelisimi durabilir dediler. Bugun kontrolum vardi bebegim masallah 1 hafta onde. Kilosu 1236gr normale gore az buyukmus :)) zaten 16 kilo aldim bugune kadar insanlar inanamiyo sadece gobek var kocaman hersey normal kilom nerde bilmiyorum :) doktor kiloyu yasakladi yarin spora basliyorum. Bide bugun guatr dan suphelendiler test yapilacak bakalim bu hafta yine.. Bizde durumlar boyle biraz bunaltici gecti ama hala ben cok sansli bir hamileyim hic sorunum yok :)) dun evimize duvar kagidi dosedik o kadar iyiyim yani :))
Sende durumlar ne???
Merhaba şeker anne adayları :) Kaçıncı aylarınızdasınız? Sebze bende çok tüketmeye çalışıyorum esktara süt içmeye çalışyıorum her sabah üç tane ceviz yiyorum güne bir tane kivi yemekte iyiymiş zek, oluyomuş günde bir tane yiyemesemde üç günde bir iki günde bir tüektmeye başladım :) bi de balık çok önemli diyolarda Ankarada taze balık bulmak zorÖnerebileceğinz başka şeler var mı
Cnm sen ne kadarlık hamilesin?ben 28.haftamdayım ve bende bol bol sebze yiyorum sütü hamile kalmadan önce içerdim şimdi tiskindim içemiyorum onun yerine bol bol ayran, yoğurt, peynir ayrıca kırımzı ve beyaz et, kuru incir tüketiyorum.Hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum.İlk dönemlerde maydanoz tüketmemek gerektiğini duydum.Bende tüketmedim.Özellikle balık tüketmek önemli hamilelikte omega için
cnm ya nerelerdesin walla topik kapandı hepimiz dağıldıkara ara diğer arkadaşlarıda görüyorum da en çok aynısafayla yazışıyoruz özelden..benim kızım olucak :)) prensesim geliyo 5. doktor gözüyle :)) kesin prenses dediler allah gönlüme göre verdi :)) bide sağ salim kucağımıza alsak..sen nasılsın senin belliydi de kermitin :))))) doktorların insafsızdı dimi :)) özelden yazarsın senlede irtibatı koparmayalım..
Benim insafsizlar 20. Haftada soyledi Allahtan hatta kizim annesini daha fazla uzmemek icin hemen gosterdi bize :)) benim cinsiyetten sonra biraz sorunlarim oldu.amniyosentez istediler emin olmak icin kabus gibiydi yapilmasi ve o 2 hafta bekleme sureci..cok sukur hersey normal cikti.. Amniyosentezden sonra 2 kez hastanede yattim kalp carpintilarim coktu. 24 er saat gozetimde kaldim kalp 177 atiyodu normal insanda 80-100 arasi dusun yani..sebebini bulamadilar stres hrhalde.. Artik duzeldi ama ilac vermek istediler almadim.cunku bebegin gelisimi durabilir dediler. Bugun kontrolum vardi bebegim masallah 1 hafta onde. Kilosu 1236gr normale gore az buyukmus :)) zaten 16 kilo aldim bugune kadar insanlar inanamiyo sadece gobek var kocaman hersey normal kilom nerde bilmiyorum :) doktor kiloyu yasakladi yarin spora basliyorum. Bide bugun guatr dan suphelendiler test yapilacak bakalim bu hafta yine.. Bizde durumlar boyle biraz bunaltici gecti ama hala ben cok sansli bir hamileyim hic sorunum yok :)) dun evimize duvar kagidi dosedik o kadar iyiyim yani :))
Sende durumlar ne???
cnm çok geçmiş olsun ya sen neler yaşamışsın öyle :18::18::18::18: 2li 3 lü taramalarda sorunmu çıktı göbekten sumu aldılar( çok acıdımı ya bide o işlem için sonucunda düşüğede sebeb oluyo diye duymuştum rabbim korumuş bebeğini..ilaç içmeyerekte bebeğine zarar vermesin diye kendini riske atmışsın allah yardım etmiş gerçektende..strese bağlı ritm bozukluğu oluyomuş seninde öyle bişeymi oldu acaba..benimde kalbim çok hızlı atıyo hemen herşeyde nefes nefese kalıyorum özelliklede yemek yerken yürürken :)) ama hepsi hamilelikten..prensesin maşşallah büyümüş annesi :)) benimkide 800-900 gr civarıdır sanırsam..sende baya kilo almışsın kan hapımı içiyodun oçok hızlı aldırıyo bende fena şişdim ama görüntüde boy olduğu için sırıtmıyo..bende bu aralar kaburga batmalarından şikayet ediyorum geceleri uykum çok fena oldu dön sağa dön sola yanlarım ağrıyo..bazen kendimi sırtüstü uyumuş buluyorum karnımın etleri bile ağrıyo ne alakaysa bilmiyorum..dışardan bellimi yumoşun hareketleri bizim babamız hasretle bekliyo tekme atarken kızım kızım diye karnımı öpüyo konuşuyo bizim cadıda tık yok ona naz yapıyooo tekmeleri ben sevince atıyo
benimde haftaya p.tesi kontrolüm var bakalım nekadar olmuş fındığım :)) bu aralar gün içinde çok kez karnım feci geriliyo taş gibi sert oluyo sendede oluyomu
kızlar pazar günü kanamam devam edince acile gittik bebek büyümüş ama yatcaksın dedi doktor.3 kere progestan içiyorum sadece tuvalete kalkıyorum.yarın kontrole gitcez.genelde koyu renk geliyo ama sümüksü pıhtı parçası da geliyo arada.çok korkuyıruum sizin kanamalarınız nasıldı lütfen bişeler yazın çok moralim bozuk :44:
kızlar 19 aralıkta aşılama oldum ve bugün kan testim yapılda beta hcg 160 çıktı...........nasıl mutluyum anlatamam
slm geçmiş olsun benimde başımdan geçti 8. haftaydı sanırım kanamam olmuştu gece yarısı hastaneye gitmiştik..düşük riskim olduğu için 1 ay yatıp 2 ay kadarda progestan kullanmıştım..benim kanamam 2. günden itibaren koyu kahve lekeydi sonra geçti ama o korku hep içinde kalıyo insanın..sen kaç haftalıksın.hep uzan yat iş falan yapma sakın..allah bebeğini sana bağışlasın..
saol cnm ben 6 hafta oldu ama adet tarihime uymuyo geç döllenme dedi dktr. normalde 7 olması gerekiyodu.şu an adet ağrısı gibi ağrıyo karnım dün sol kasıkta sancım vardı.yarn sabah doktora gitcem sürekli gidip kontrol edesim var..sadece tuvalet için kalkıyorum genelde de sırt üstü yatıyorum.sağa ya da sola yatmak sırt üstü yatmak farklımıdr acaba yoksa yatmak mı önemli olan..nasıl yatılmalı saçma bi soru mu oldu bilmiyorum ama
ark ben geldim...31 aralık günü sabaha karşı gebelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryanla bebeğim alındı şükür ikimizde iyiyiz..hastanede kalıyoruz bebeğim küvozde dualarınızı eksik etmeyin.
şimdilik çıkmak zorundayım..allaha emanet olun.
ark ben geldim...31 aralık günü sabaha karşı gebelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryanla bebeğim alındı şükür ikimizde iyiyiz..hastanede kalıyoruz bebeğim küvozde dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar bebişler için nelere katlanmışsınız.
Bende yeni yeni koşuşturuyorum.
Dün ve bugün hastaneye gittim, dün bir tüp fazladan kan almışlar, tüpü çöpe attırdılar
Bugün şekerli su içirip kan aldılar, zaten kanım az olduğu için ilk tüpü zor aldılar, 2. kanıda bileğimin yanından almak zorunda kaldılar(
Kabus gibiydi bakmasamda, kanın çıkması için iğneyi kaldırdığını hissettim şuan bile aklıma geldikçe garip oluyorum(
Yarın sonuçları alıcam inşaAllahh sorun çıkmaz, muhtemelen cuma günüde bebişimi görmeye gidicez ondan sonra anneanneye uçuyoruz nasipse :))
kızlar 19 aralıkta aşılama oldum ve bugün kan testim yapılda beta hcg 160 çıktı...........nasıl mutluyum anlatamam
kızlar pazar günü kanamam devam edince acile gittik bebek büyümüş ama yatcaksın dedi doktor.3 kere progestan içiyorum sadece tuvalete kalkıyorum.yarın kontrole gitcez.genelde koyu renk geliyo ama sümüksü pıhtı parçası da geliyo arada.çok korkuyıruum sizin kanamalarınız nasıldı lütfen bişeler yazın çok moralim bozuk :44:
Kızlar bebişler için nelere katlanmışsınız.
Bende yeni yeni koşuşturuyorum.
Dün ve bugün hastaneye gittim, dün bir tüp fazladan kan almışlar, tüpü çöpe attırdılar
Bugün şekerli su içirip kan aldılar, zaten kanım az olduğu için ilk tüpü zor aldılar, 2. kanıda bileğimin yanından almak zorunda kaldılar(
Kabus gibiydi bakmasamda, kanın çıkması için iğneyi kaldırdığını hissettim şuan bile aklıma geldikçe garip oluyorum(
Yarın sonuçları alıcam inşaAllahh sorun çıkmaz, muhtemelen cuma günüde bebişimi görmeye gidicez ondan sonra anneanneye uçuyoruz nasipse :))
çok geçmiş olsun.tebrikte edeyim bu arada.allah bir an evvel sağlıkla evinize ulaşmayı nasip etsin inşallah.
ben birkaç soru sormak istiyorum.ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz.(cam perde vss.)
kaç haftada doğum oluyor normalde 40 diyor doktor ama erkek kız farklı oluyor die biliyorum.
ben 23 haftalı hamileyim izlemem gereken bir yol varmı.daha aşı vss olmadım bu ay olcam başka neler yapılıo.
ailem uzakta bende burlardan öğreniyorum çoğu şeyi.
slm kızlar nasılsınız?
Bebişler ne kadar büyümüş, benim bebeğim 8+4 oldu ve karnım şişti sizce normalmi?
Daha erken değilmi?
cnm geçmiş olsun nihayetinde sağlıkla kavuştun bebeğine gözün aydın :)) yeniyılın ilk bebeğini doğuranlardanmı oldun :) gebelik zehirlenmesi tansiyon yükselmesimi nasıl anladın ne olduğunu..allah yardımcın olsun ev hastane arası mekik dokucan bebişinee süt vermek için..