Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Cnm sen ne kadarlık hamilesin?ben 28.haftamdayım ve bende bol bol sebze yiyorum sütü hamile kalmadan önce içerdim şimdi tiskindim içemiyorum onun yerine bol bol ayran, yoğurt, peynir ayrıca kırımzı ve beyaz et, kuru incir tüketiyorum.Hamur işinden uzak durmaya çalışıyorum.İlk dönemlerde maydanoz tüketmemek gerektiğini duydum.Bende tüketmedim.Özellikle balık tüketmek önemli hamilelikte omega için

Son düzenleme:

Ben daha 5 haftalık hamileyim.. Maydonoz nane tüketmek düşük olasılığını artırıyormuş ama maydonoz hayatımın bir parçası çıkarmak biraz zor ama fazla tüketmemeye çalışıyorum. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasp eder kucağımızdada görürüz inşeALLLAH.. :) Balık haftada bir tüketebiliyorum ankarada taze balık bulmak zor biraz :)

kızlar pazar günü kanamam devam edince acile gittik bebek büyümüş ama yatcaksın dedi doktor.3 kere progestan içiyorum sadece tuvalete kalkıyorum.yarın kontrole gitcez.genelde koyu renk geliyo ama sümüksü pıhtı parçası da geliyo arada.çok korkuyıruum sizin kanamalarınız nasıldı lütfen bişeler yazın çok moralim bozuk :44:

kızlar 19 aralıkta aşılama oldum ve bugün kan testim yapılda beta hcg 160 çıktı...........nasıl mutluyum anlatamam

slm geçmiş olsun benimde başımdan geçti 8. haftaydı sanırım kanamam olmuştu gece yarısı hastaneye gitmiştik..düşük riskim olduğu için 1 ay yatıp 2 ay kadarda progestan kullanmıştım..benim kanamam 2. günden itibaren koyu kahve lekeydi sonra geçti ama o korku hep içinde kalıyo insanın..sen kaç haftalıksın.hep uzan yat iş falan yapma sakın..allah bebeğini sana bağışlasın..

saol cnm ben 6 hafta oldu ama adet tarihime uymuyo geç döllenme dedi dktr. normalde 7 olması gerekiyodu.şu an adet ağrısı gibi ağrıyo karnım dün sol kasıkta sancım vardı.yarn sabah doktora gitcem sürekli gidip kontrol edesim var..sadece tuvalet için kalkıyorum genelde de sırt üstü yatıyorum.sağa ya da sola yatmak sırt üstü yatmak farklımıdr acaba yoksa yatmak mı önemli olan..nasıl yatılmalı saçma bi soru mu oldu bilmiyorum ama

yatma şekli önemli değil daha erken zaten bebeği etkilicek bişey yok sen kafana göre uzan ağırbişey kaldırma rafa falan uzanıp bişey alma..korkma allahın izniyle eğer sağlıklı bir bebek olacaksa vücut onu tutacaktır zaten..geçmiş olsun tekrardan..

Kızlar bebişler için nelere katlanmışsınız.
Bende yeni yeni koşuşturuyorum.
Dün ve bugün hastaneye gittim, dün bir tüp fazladan kan almışlar, tüpü çöpe attırdılar
Bugün şekerli su içirip kan aldılar, zaten kanım az olduğu için ilk tüpü zor aldılar, 2. kanıda bileğimin yanından almak zorunda kaldılar (
Kabus gibiydi bakmasamda, kanın çıkması için iğneyi kaldırdığını hissettim şuan bile aklıma geldikçe garip oluyorum (
Yarın sonuçları alıcam inşaAllahh sorun çıkmaz, muhtemelen cuma günüde bebişimi görmeye gidicez ondan sonra anneanneye uçuyoruz nasipse :))

ark ben geldim...31 aralık günü sabaha karşı gebelik zehirlenmesi geçirdim...acil sezeryanla bebeğim alındı şükür ikimizde iyiyiz..hastanede kalıyoruz bebeğim küvozde dualarınızı eksik etmeyin.
şimdilik çıkmak zorundayım..allaha emanet olun.

çok geçmiş olsun.tebrikte edeyim bu arada.allah bir an evvel sağlıkla evinize ulaşmayı nasip etsin inşallah.

ben birkaç soru sormak istiyorum.ev işlerinizi nasıl yapıyorsunuz.(cam perde vss.)
kaç haftada doğum oluyor normalde 40 diyor doktor ama erkek kız farklı oluyor die biliyorum.
ben 23 haftalı hamileyim izlemem gereken bir yol varmı.daha aşı vss olmadım bu ay olcam başka neler yapılıo.
ailem uzakta bende burlardan öğreniyorum çoğu şeyi.

geçmiş olsun canım ama iyisiniz ya önemli olanda bu. çok tebrik ederim sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini inşallahhhhh Allaha emanet olun.........

canım o kan alma varya bir kabus hakkaden.benim kan gördüğüm zaman tansiyonum düşer bide bakmıyorum artık kan alırlarken:)şeker mi çıktı sende neden şekerli su içirdiler?inşallah sonuçlarında iyi çıkar.bizde ayın 17 sinde gidecez bebeğimizi görmeye:)

kızlar 19 aralıkta aşılama oldum ve bugün kan testim yapılda beta hcg 160 çıktı...........nasıl mutluyum anlatamam

tebrikler canim, hayirli olsun...

canim insallah gecer kanamalarin bir an önce... benim Allaha sükür kanamam olmadi.. isnallah bundan sonrada yasamam... Rabbim kimseyede yasatmasin...

canim gecmis olsun, ama sükür atlatmissin seker yüklemesini falan.. insallah sonuclarinda güzel cikar. Hadi bebisinden güzel haberlerle dönersin insallah...

Berraksucum ya, sen ne ara gittin dogum yaptin ya :44:, hadiiii gunbkn´dan sonra acele ettin sanirim, saka maka Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin, insallah tez zamandada evinizde olursunuz. Rabbim güle güle büyütmeyi nasip etsin bebisinizi...

Gebelik zehirlenmesi oldugunu nasil fark ettin, belirtileri neler??? simdi nasilsin iyimisin?? Dikkat et kendine canim..bebisine sevgiler...

cnm geçmiş olsun nihayetinde sağlıkla kavuştun bebeğine gözün aydın :)) yeniyılın ilk bebeğini doğuranlardanmı oldun :) gebelik zehirlenmesi tansiyon yükselmesimi nasıl anladın ne olduğunu..allah yardımcın olsun ev hastane arası mekik dokucan bebişinee süt vermek için..

mrb cnm ağır ev işlerinde perde,cam eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun.Normalde 40 haftada 280 günde doğum oluyor ama kız bebekler daha erken doğuyor diye biliyorum.
Sağlık ocağında 2,5 aylıktan itibaren takibim başladı Tansiyon,kilo,kan değeri takibini yapıyorlar. 20 haftalıkken 1.tetanoz aşısı 1 ay sonrada 2. tetanoz aşım oldu sağlık ocağında
hastanede 3lü tarama testi yapılıyor
24.haftamda ayrıntılı ultrason ve bebeğin ekosu çekildi.
28.haftamdayım bu hafta şeker yüklenmesi yapılacak.

GEÇMİŞ OLSUN UMARIM BİRANEVVEL SEN VE BEBĞİN İĞİLEŞİRSİNİZ BÜTÜN DUAM SİZİNLE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…