- 8 Ağustos 2011
- 73
- 0
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.721
cnm ya nerelerdesin walla topik kapandı hepimiz dağıldık ara ara diğer arkadaşlarıda görüyorum da en çok aynısafayla yazışıyoruz özelden..benim kızım olucak :)) prensesim geliyo 5. doktor gözüyle :)) kesin prenses dediler allah gönlüme göre verdi :)) bide sağ salim kucağımıza alsak..sen nasılsın senin belliydi de kermitin :))))) doktorların insafsızdı dimi :)) özelden yazarsın senlede irtibatı koparmayalım..
Benim insafsizlar 20. Haftada soyledi Allahtan hatta kizim annesini daha fazla uzmemek icin hemen gosterdi bize :)) benim cinsiyetten sonra biraz sorunlarim oldu.amniyosentez istediler emin olmak icin kabus gibiydi yapilmasi ve o 2 hafta bekleme sureci..cok sukur hersey normal cikti.. Amniyosentezden sonra 2 kez hastanede yattim kalp carpintilarim coktu. 24 er saat gozetimde kaldim kalp 177 atiyodu normal insanda 80-100 arasi dusun yani..sebebini bulamadilar stres hrhalde.. Artik duzeldi ama ilac vermek istediler almadim.cunku bebegin gelisimi durabilir dediler. Bugun kontrolum vardi bebegim masallah 1 hafta onde. Kilosu 1236gr normale gore az buyukmus :)) zaten 16 kilo aldim bugune kadar insanlar inanamiyo sadece gobek var kocaman hersey normal kilom nerde bilmiyorum :) doktor kiloyu yasakladi yarin spora basliyorum. Bide bugun guatr dan suphelendiler test yapilacak bakalim bu hafta yine.. Bizde durumlar boyle biraz bunaltici gecti ama hala ben cok sansli bir hamileyim hic sorunum yok :)) dun evimize duvar kagidi dosedik o kadar iyiyim yani :))
Sende durumlar ne???