Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

canım benim adet günüme bir hafta kala aynı şekilde kasılma olmuştu çok can yakıyodu birden bıçak saplıyorlar gibi...ve belimde ayrılcak gibi ağrıyordu adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrenmiştim inşallah seninde kasılmaların bu yüzdendir:))))

aynen bendede oldu cnm tarif ettiğin şekilde şuan kontrol ettim de sanki hafiflemiş gibi geldi...zaten ben en büyük değişimi göğsümde yaşadım ben.belli bir haftadan sonra geçiyor cnm merak etme.

çok teşekkür ederim tatlım.
bu arada gunebakan doğum yaptı sanırım hayırlısı ile tunasına kavuşmuştur. darısı bizlerin başına

canım öncelikle herşeyin hayırlısı olsun
benimde hamileliği öğrenmeden önceki şikayetlerim aynı senin anlatığın gibi :))
bu ağrıların başlangıcında kan testi yapmıştım çok erken gebeliği yakalamış oldum değerimiz 42 çıkmıştı sonra ki günlerde artı tabii büyük stres sen en iyisi adet tarihini bekle ve kan testin yap. müjdeli haberlerini bekliyoruz...

kızlar kontrollere özel hastanede devam ediyorum... doktorum 12. haftaya kadar yapılmasını gereken bir sürü test verdi başta hemogram, idrar ve daha değişik bir sürü test kanda mikrop varmı yokmu acaba aranızdan bunları yaptıran var mı?

bir de bu testlerden sonra 5. aya kadar test falan yokmuş. sadece rutin kontrolden başka .

tecrübelerini bekliyorum.

yaptır cnm o testleri önemli..herşeyine bakılıyo kan değerlerine bulaşıcı bi hastalık varmı yokmu idrarda enfeksiyon varmı bisürü şey...yani bebeğin içn alınacak önlemler açısından önemli..herkes yaptırmştr heralde..

yaptırcam canım saol verdiğin bilgiler için ... allaha emanet ol

Merhaba şeker anne adayları :) 1aylık hamileyim bu pazartesi doktora gidip idrar kan testleri yaptıracam dış gebelik düşük tehlikesi var mı yok mu diye açıkcası korkuyorum Ve yaklaşık 3-4 gündür sol kasığımda ağrı var bu sizde oluyor mu önceden böyle bir şey olmazdı hani gebelik ağrılarından mı acaba yoksa dışgebelik belirtisi felan mı ( Bu arada göğüslerim acaip şişti ve ağrı yapıyolar Sizde ne gibi sıkıntılar var?

hehe sevgili berraksu arkadasim, hatice can benim msjimin kalan arka kismini galiba sen yazmissin sanmis.göndermede bir abukluk olunca.Tatile benden baska giden varsa ama bilemem.ama bence tek berraksu sensin.
bir gün daha bitti .oglusum büyüyo tik tikliyo uykumda karnisimi.sanki o öle yaparken ihanet gibi geliyo geri uyumak.uyanip onu dinliyorum
ayyy görmemisin bebegi olmus iste

Son düzenleme:

benim etrafımdakilerde dış gebelik olablir diye beni çok korkuttular benimde sağ tarafımda vardı aynı ağrıdan gögüslerimde aynı ağrı hamilesindir merak etme benim bide hiç kusmam olmadı 2,5 aylık hamileyim hafif bulantı geçirdim ama çok başım ağrıdı.erkek zaten bide kalp atışlarını bile duymaya bilirsin
6,5 hafta olsun bence öyle git dr.yada gidip duymazzsanda korkma

günaydin canim.Allah sanada hayirlisiyla bir evlat sahibi olmayi nasip eder insallah.bence korkma bu tür seyleri düsünüp.insallah öyle degildir.Ayni sikayetler hemen hemen ilk haftalarda bendede olmustu.yani yasadigim kadariyla sikyaetine göre hamile olma sansin yüksek.

cnm mrk etme bişi olmaz bnde aynı snn gibi korkuyodum korktuğumda başıma geldi açıkcası 5-6 haftalık flndı kontrole gittiğimde boş gebelik dedi dr..kürtaja alcaklardı hemen ertesi gün bnde başka hastaneye gttm ordaki dr.da bekleyelm dedi 10 gün sonra gidince miniğimin kalp atışlarını duyduk..Rabbim korudu onu..snn yaşadığın şeyler normal hamilelik belirtileri..adet sancısından brz daha fazla ağrır kasıkların ama bu ağrılar biraz dvm ediyo yani..göğüslerinin şişliğide devam edicek brz rahatsız edicek sni şişlik ve sızılar ama olsun bebiş var içerde..ama şimdi hmn gitme bnce kontrole bi 7 haftalık fln olsn öyle git snn başınada bnm başıma gelenden gelmesin üzülürsün strese girersin sonra..dr.dan dr.a fark ediyo çünkü..

kızlar keyfim kaçtı biraz..5. haftadayım daha önce de söylemiştim ya gelişmiyo olabilir ya da geç döllenme olabilir demişti doktor çünkü adet tarihimle kesenin büyüklüğü uymuyodu.az önce kahverengi akıntım olduğunu farkettim pek normal bişe değil sanırım

valla normal.hepimize geldi aynisi.büyük akintilarmi devamli olarak ,yoksa camsiiri kirleten bir durum kadarmi.

valla normal.hepimize geldi aynisi.büyük akintilarmi devamli olarak ,yoksa camsiiri kirleten bir durum kadarmi.

dün gece hissetiim önceleri çok açık sarı-kahve arası geldi tuvalette farkettim..az önce de baktım çamaşırım kirlenmiş ceviz büyüklüğünde diyebilirim baya koyu bir kahverengiydi

aynen canim ne guzel anlatmissin.ayni benim yasadiklarim.benide dig gebelik süphesiyle hastaneye yatirdilar.sabah operasyon öncesi son ultrasonda igne deligi kadar minik oglusumun kesesi göründüde pacayi kurtardim.kalp atisi icinde 7.hafta bitmek uzere git.hemen karalar baglamayin kizlar.biz ettik siz etmeyin :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…