Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar hepinize merhaba ,

umarım bütün herkes çok iyidir.

dün akşam dr gittim ve bebeğimi hem gördüm hemde o ufacık kalbinin sesini duydum o kadar güzeldi eşimle saatlerce birbirimize bakıp güldük

ve üstelik bebeğim tam 9 haftasında o kadar şaşkınım ki anlatamam.

allahım herkese bu güzel duyguyu nasip eder inş.

merhaba kızlar dün doktora gittim.son adet tarihim 13 kasım olduğu için 6 haftalık bebek bekliyoduk.vajinal ultrasonla baktı doktor fakat daha 4,5 haftalık dedi çok korktum..tarihle uymamasının nedeni gelişmiyo olabilir dedi yada yumurtlama dönemin gecikmiştir dedi zaten kilo verme sebebiyle baya değişmişti adet tarihlerim inşallah kötü bişe yoktur..9 ocakta tekrar gitcez o zaman sanırım 6 haftalık olcak.kese gözüktü yeri güzel dedi ama küçük olduğu için kalp atışı falan yok tabikii..umarım kötü bi sonuçla karşılaşmayız dua edin kızlar

canım endişelenme bende de aynı sorun vardı geç yumurtlama dönemine denk geldiği için şu an bebiş yer yapıyordur rahminde yüreğini ferah tut emi iki hafta sonra gidersen kalp atışlarını dinlersin

hiccccccc canini sikip daralma.banada aynisi söylendi.ama ben adim kadar emindim.herkesin hesapladiginin aksine 14. gün degil 16 ve 17 gün arasi yumurtlamam gerceklesmisti ve ona görede gec döllenme denilen sey gerceklesti.tabi hesaplara bakinca düzenliyim,28 güne bir regl olan birinin 14. gün yumurtlamasi olagan diye düsünüldügü icin.
o yuzden bekle.benim tek hatam heycanimdan reglimin gelmedigi gün doktora gidip kan testi yaptirmam oldu.sonra her iki güne bir bhcg kontrolüne baslandi falan filan.neyse gebeligin ispati olduktan sonra 6 haftada basladilar haftasina göre kücük falan filan demeye.o yuzden biraz bekle canini sikma.stresden gercekten büyümez Allahim korusun.kalp atisini görmek yada duymak iiicnde 8.haftaya kadar bekle.önce gidersen benim gibi hayal kirikligina düsüp depresyona girebilirsin.ben atlattim cabuk ama en iyisi o duruma hic girmemek.
simdi bebisim haftasina göre daha kilolu ve boylu masallah.annecine cekecek yavrum insallah :))

kuzumu gördüm bugün 2050 gr olmuş...ama hala doğum pozisyonunu almamış...

günebkn girmemiş nete bugün yoksa oğlumuz doğdu mu??

Slm kızlar nasılsınız bebeişler nasıl?
Bende bu günlerde bulantı başladı, iştahsızlık dışında sıkıntım yokken yeni yeni bulantılarım başladı...
Bebeğimi sürekli merak ediyorum yaa, elimden gelse hergn ultrasona giricem sizde de oluyormu bu, yoksa çokmu abartıyorum?

ayyyyy çok sevindim canım gözün aydın evet çok güzel bir duygu rabbım herkese yaşatsın inşallah.ben kalp atışını dinlemedim gördüm dinleyim demekte hiç aklıma gelmedı inan o heyecenla

ayyyyy çok sevindim canım gözün aydın evet çok güzel bir duygu rabbım herkese yaşatsın inşallah.ben kalp atışını dinlemedim gördüm dinleyim demekte hiç aklıma gelmedı inan o heyecenla

Aynen bende kıpır kıpır bişiler gördüm ama dinlemek hiç aklıma gelmedi.
Haftaya nasipse gidicem o zaman açtırayım sesi :))
Huriscim senin takvimde yanlışlıkmı var?
Bebek kaç haftalık, 44 haftalık yazıyor takvimde...

ooo başladımı bulantılar benım bazen o kadar çok oluyo kı bazen kesiliyo daha oturtamadık bi türlü.bende içimden diyom ultrason makinem olsa hemen baksam dursam ne ıyı olur

aaaa canım ben takvim yapamadım ki neden böyle yazdı ki anlamadım ya.......nasıl yapılıyo anlatsana bana gecen bastım öyle rastgele:) belkı olur dıye ama tam olmuş desene:)))))

canım endişelenme bende de aynı sorun vardı geç yumurtlama dönemine denk geldiği için şu an bebiş yer yapıyordur rahminde yüreğini ferah tut emi iki hafta sonra gidersen kalp atışlarını dinlersin

sağolun arkadaşlar destekleriniz için umarım bi problem olmaz dediğiniz gibi.9 ocakta randevum var doktorda.doktorun hesabına göre o ara 6 haftalık olması gerekiyo test istedi onları yaptırıp gidicem..kesesi oluşmuş gördük :) 0.52 cm boyutunda dedi rahimde güzel yerde dedi işte bakalım hakkkımızda hayırlısı olsun

aaaa canım ben takvim yapamadım ki neden böyle yazdı ki anlamadım ya.......nasıl yapılıyo anlatsana bana gecen bastım öyle rastgele:) belkı olur dıye ama tam olmuş desene:)))))

Canım tarihlerde yanlışlık var sanırsam senin.
Üstteki tarihe muhtemel doğum tarihi, alttakine ise satı girmiştim yanlış hatırlamıyorsam

eşime bi yaptırmaya çalışım bakalım sildim ama önceki takvimi onu yapabildım:))

İyi bakalım, bebişleri takip açısından iyi oluyo.
Bende bugün unuttum ne kadarlık olduğunu buraya girince aklıma geldi :)) kk. takipte :))

Ya ben ne yiyeceğimi bulamıyorum, deli olcem (

İyi bakalım, bebişleri takip açısından iyi oluyo.
Bende bugün unuttum ne kadarlık olduğunu buraya girince aklıma geldi :)) kk. takipte :))

Ya ben ne yiyeceğimi bulamıyorum, deli olcem (

valla benım de canım geçen bi tavuk haşlayım dedim mutfağa giremedim bulandı durdu .bi de benım ağır bişey yediğim zaman sabaha kadar midem çok kötü oluyo ya senınde böylemi? çorba salata devam valla:))doktor zaten 3 beyazdan uzak dur dedi bu aylar dıkkat edıyorum sonraki aylar bilemicem valla:)aynı bende hergün ne yicem ki diye düşünüyorum tavsiyem ceviz ve bademi ihmal etme:))

bende ağır şeyler hiç yemiyorum, sade makarna yiyeyim dedim ama o bile ağır geldi, normalde çok severim, çok az yiyebildim (
Peynir yiyebilsem onu yicem ama yok (

kuzumu gördüm bugün 2050 gr olmuş...ama hala doğum pozisyonunu almamış...

günebkn girmemiş nete bugün yoksa oğlumuz doğdu mu??

iyi aksamlar canim,
nasilsin iyimisin?? masallah bebisin baya büyümüs, tütütüt nazar degmesin, insallah benim oglusta büyümüstür, ama bizim randevumuza dahaaa cokkk var, 31 ocak´ta. Dogum pozisyonu ne zaman alirmis acaba??? senin dogum tarihi ne zaman??

günebkn girmemis bugün evet, insallah dogumu olmustur yaaa.. yoksa heyecandan biz dogum yapicaz ondan önce. Sag salim gelsin tuna beyde... darisi bizlerin basina insallah...

a.s. zammbak,
tskrler kendi adima iyiyim, sen nasilsin??

Istahsizlik normal, bendede oluyordu ilk zamanlar.. ama mecburen bebisler icin yememeiz gerekiyor... Hic abartmiyorsun canim, bende cok merak ediyorum bebisimi, her kontrolden diger kontrole kadar meraktan ölüyorum )

çok şükür herşeyi çok iyi...genellikle 32.haftadan sonra dönermiş bakalım bekliyeceğiz inş döner yoksa sezeryan olmak zorunda kalacağım....2 hafta sonra tekrardan gideeğim...merak etme annesi senin bebeğinde büyümüştürbence günebkn bu sefer kesin doğum yaptı...2 gün önce nişanı da gelmişti....rabbim bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…