Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

iyi aksamlar canim,
nasilsin iyimisin?? masallah bebisin baya büyümüs, tütütüt nazar degmesin, insallah benim oglusta büyümüstür, ama bizim randevumuza dahaaa cokkk var, 31 ocak´ta. Dogum pozisyonu ne zaman alirmis acaba??? senin dogum tarihi ne zaman??

günebkn girmemis bugün evet, insallah dogumu olmustur yaaa.. yoksa heyecandan biz dogum yapicaz ondan önce. Sag salim gelsin tuna beyde... darisi bizlerin basina insallah...

iyi aksamlar canim.nasilsin?haftalar ilerliyor..yarin benim konntrolüm var.oglumu görcem.cok özlüyorum.bakalim ne akadr olmus.
benden üc hafta öncesin bir sikayetin varmi.bu aralar bende alt karnimda bir basinc oluyo top gibi 7 sekiz saniye sürüyo geciyo.özellikle ayakda kaldigimda.sende ysadinmi böle bise.
birde bu pazar yolculugum var.Insallah sag salim gecer.yaklasik dört saat ucacagim.biraz dinlenmek iyi gelir insallah.

çok şükür herşeyi çok iyi...genellikle 32.haftadan sonra dönermiş bakalım bekliyeceğiz inş döner yoksa sezeryan olmak zorunda kalacağım....2 hafta sonra tekrardan gideeğim...merak etme annesi senin bebeğinde büyümüştür:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bence günebkn bu sefer kesin doğum yaptı...2 gün önce nişanı da gelmişti....rabbim bizede nasip eder inşallah:KK48:

sevindim canim herseyin iyi olmasina. Insallah hangisi hayirli olacaksa o olsun hakkinizda. Insallah büyümüstür benim bebiste, tekmelerini baya kuvvetlendirdi beyefendi. Aciktigi zaman baya tekmeliyo kalk anne der gibi. Allaha sükür hareket etsinde, tekmelesin varsin.

insallah canim dogumu gerceklesmistir, yakinda bize güzel haberlerle gelir. Amin canim, insallah o günleri görürüz.

iyi aksamlar canim,
nasilsin iyimisin?? masallah bebisin baya büyümüs, tütütüt nazar degmesin, insallah benim oglusta büyümüstür, ama bizim randevumuza dahaaa cokkk var, 31 ocak´ta. Dogum pozisyonu ne zaman alirmis acaba??? senin dogum tarihi ne zaman??

günebkn girmemis bugün evet, insallah dogumu olmustur yaaa.. yoksa heyecandan biz dogum yapicaz ondan önce. Sag salim gelsin tuna beyde... darisi bizlerin basina insallah...

iyi aksamlar canim.nasilsin?haftalar ilerliyor..yarin benim konntrolüm var.oglumu görcem.cok özlüyorum.bakalim ne akadr olmus.
benden üc hafta öncesin bir sikayetin varmi.bu aralar bende alt karnimda bir basinc oluyo top gibi 7 sekiz saniye sürüyo geciyo.özellikle ayakda kaldigimda.sende ysadinmi böle bise.
birde bu pazar yolculugum var.Insallah sag salim gecer.yaklasik dört saat ucacagim.biraz dinlenmek iyi gelir insallah.

hamd olsun iyiyim canim, arada sirada bendede oluyor o basinc, bazen ayaktayken bazende ayaga kalkarken hissediyorum onu... baya SIKISTIRIYOR Beni.. ama cok sürmüyor. Allaha sükür fazla bir sikayetim yok ama bazen kaburgalarim agriyor feci sekilde, otururken, yatarken falan.. ama biraz masajla geciyor... onun disinda hersey iyi sükür Allahima.
Senin yolculuk nereye hayirdir, doktor izin verdi mi peki ucmana?? Insallah sag salim gider gelirsin canim sende...

sevindim canim herseyin iyi olmasina. Insallah hangisi hayirli olacaksa o olsun hakkinizda. Insallah büyümüstür benim bebiste, tekmelerini baya kuvvetlendirdi beyefendi. Aciktigi zaman baya tekmeliyo kalk anne der gibi. Allaha sükür hareket etsinde, tekmelesin varsin.

insallah canim dogumu gerceklesmistir, yakinda bize güzel haberlerle gelir. Amin canim, insallah o günleri görürüz.

hamd olsun iyiyim canim, arada sirada bendede oluyor o basinc, bazen ayaktayken bazende ayaga kalkarken hissediyorum onu... baya SIKISTIRIYOR Beni.. ama cok sürmüyor. Allaha sükür fazla bir sikayetim yok ama bazen kaburgalarim agriyor feci sekilde, otururken, yatarken falan.. ama biraz masajla geciyor... onun disinda hersey iyi sükür Allahima.
Senin yolculuk nereye hayirdir, doktor izin verdi mi peki ucmana?? Insallah sag salim gider gelirsin canim sende...

daha dur cnm sen 28.haftandan sonra en hareketli olduğu zamanlara gireceksin...ama çok şükür varlığını,sağlılı olmasını bilmek çok çok güzel:KK49::KK49::KK49::KK49:

tuna beyimiz geldi galiba, ses soluk yok
benim oğlum da 213 gr olmuş, ama dün de dediğim gibi göremedik gül cemalini beyefendinin, halbuki ne kadar özlemiştik. neyse bir daha ki sefere.
ben de yarın sabah Ankara'ya gidicem bir kaç sonra geri dönücem yani 12 saat yollarda olucam, doktor pek önermedi ama yılbaşı gecesini de Ankara'da tek başına geçirecek değilim, umarım bi problem olmaz bi de tek başıma gidiyorum, inşallah yarın kolay ve rahat geçer

berraksuu canım sana birşey sorsam
gögüsümün beyaz kısımlarında kan toplar gibi bir şeyler var hafif morarmalar yeni başladı bu normal mi ?

ocak ayımız su gibi gelsin geçsin inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canim insallah. Sag salimde alalim bebislerimizi kucagimiza... Berraksu, Tuna bey bu sefer gercekten geldi sanirim, Gunbkn dan ses gelmedi... cok merak ettim ya.. umarim hersey yolunda gitmistir ve fazla agrisi olmadan almistir arkadasimiz kucagina yavrusunu..

Hayirli cumalar bu arada..

ya ben daha anlayamıyorum tam olarak :KK50:

Irmak, ilk hamileliginse hissedememen gayet normal canim, ben bile 23cü hafta da hissettim hareketlerini, öncesinde sanki biri karninin icini gidikliyormus gibi biseyler hissediyorsun ama insan gaz mi yoksa bebek mi tam olarak cikartamiyor.. o yüzden sabret, daha zamanin var hissetmek icin...:emir_bebek::nazar:

amin canim insallah. Sag salimde alalim bebislerimizi kucagimiza... Berraksu, Tuna bey bu sefer gercekten geldi sanirim, Gunbkn dan ses gelmedi... cok merak ettim ya.. umarim hersey yolunda gitmistir ve fazla agrisi olmadan almistir arkadasimiz kucagina yavrusunu..

Irmak, ilk hamileliginse hissedememen gayet normal canim, ben bile 23cü hafta da hissettim hareketlerini, öncesinde sanki biri karninin icini gidikliyormus gibi biseyler hissediyorsun ama insan gaz mi yoksa bebek mi tam olarak cikartamiyor.. o yüzden sabret, daha zamanin var hissetmek icin...:emir_bebek::nazar:

teşekkü ederimm..

İyi günler hamiş bayanlar benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.Bende 27+4 günlük hamileyim.Kızım olacak.Forumu sürekli takip ediyorum.çok merak ediyorum gnbakanın durumunu ,tuna bey bu sefer geldi mi?İnşallah Allahın izniyle herşey yolunda gitmiştir.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız

İyi günler hamiş bayanlar benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.Bende 27+4 günlük hamileyim.Kızım olacak.Forumu sürekli takip ediyorum.çok merak ediyorum gnbakanın durumunu ,tuna bey bu sefer geldi mi?İnşallah Allahın izniyle herşey yolunda gitmiştir.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız

hosgeldin canim aramiza. Hayirli olsun hamisligin, sende baya önde gidenlerdensin.. Insallah hayirlisiyla sag salim alalim bebislerimizi kucagimiza..:emir_bebek::nazar:

hoşgeldin canım :KK16:

arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar çokönemli bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum 1 haftadır kasıklarımda batmalar başladı bazen bir kaç saniyelim kramplar giriyorduu bu gün bir an kitlendim kaldım eşimi aradım sol alt kasığımda oluyor bu durumlarr hemen dr gittikk çok telaşlandım belki başa bişi vardır geç kalmayalım die dr gittik anlattım şikayetlerimi bize evlimisiniz dedi evet dedkkorunuyormusunuz dedi hayır dedik idrarını yaparken yanma oluyor mu dedi hyr dedim. Son adet günümü sordu 5 aralık dedik 2 sebebi vardır dedi ya sık cinsel ilişkii bu ağrılara sebep olmuş olabilir yada gebelik oluşmaya başlamış olabilir dedi. Ama adetina 5 gün var dedi bi iki gün geçkiceğini düşünürsek 7 gün sonra geliyorsunn ultrasonda bakıyruzz kan tahlili yapıyoruz şşuanda bunları yapmamız çok erken adetinin geçmesi beklicezz dedii eğer adet oolursanda adetli ultrasonda yine bakıcazz dedi ben dr netten baktım arkadaşım apandiis olabilir dedi netten böyle bilgilere ulaşmanız mümkün değil apandisle durumumunun hiç alakası yok dedi... Bir arkadaşım kendisi 2 aylık hamile bende öle şeyler olmadı gbelik belirtileri değil sende apandis olabilir dedi bende evham yaptım gebelk belirtilerini unutup apandis mi die 2 gün panik oldum çok şükürr yokmuşş :) paylaşmak istedimm sizlerle byanlarr.. Bir hafta sonra gidicezz ve gebelik olsada olmasada tekrar yazıcam :)

smear testi yaptırdım gecen ay kist herhangi miyom hiç birşey yok herşey temiz çıktı
şuanda öne doğru bazen eğilirken karnım ağrıo ve karnım altı ağrıo geriye doğru gerildiğim zaman alt karınım yine ağrıo göğüslerim yanlardan dokununca ağrıo... bu durumuları yaşayan arkadaşlarım yardımcı olur musunuz?

berraksuu canım sana birşey sorsam
gögüsümün beyaz kısımlarında kan toplar gibi bir şeyler var hafif morarmalar yeni başladı bu normal mi ?

aynen bendede oldu cnm tarif ettiğin şekilde şuan kontrol ettim de sanki hafiflemiş gibi geldi...zaten ben en büyük değişimi göğsümde yaşadım ben.belli bir haftadan sonra geçiyor cnm merak etme.

sana da hayırlı cumalar cnm...evet gelmiştir tunamız dünya ya artık çünkü günebknda bütün doğum belirtileri başlamıştı..darısı bizlere inş....cnm kızımda inşallah döner de sezeryan olmak zorunda kalmam cnm

X