- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.601
valla bende heyecanlıyım canım ama bugünde doğurmadımakşam sancılarım baya vardı.ama düzene girmeyince bende gitmedim.yarın kontrol var bakalım ne olacak..sende kendine ve oğluşuna çok dikkat et güzelim öpüyorum
valla canım bugünde doğuramadım:)) sancılar gelip geçici bende bekliyorum..çok şükür yarın38 oluyoruz kontrol var..
geçmiş olsun neden öyle oldu ki?kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben canım ama..sen bol bol süt iç yoğurt falan ye..iyi gelir belki
cnm sen doğurmadın mı kıyamamaman allahım gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam hem kalsyumdan hem de ince kıyafetler giymekten kaynaklandı benim ki baya bi üşütmüşüm
şükür şimdi iyiyim...ama sabaha kadar kıvrandım evin içinde
dün akşam hangi doktora gittin sorun yok diyenemi var diyenemi bide zıttına git inşallah bi sorunun yoktur cnm
yok valla doğurmadım hala:))
sancılanıyorum baya ama gelen giden yok.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.üşütme kış zaten biraz zor ama..
benimde yarın dr randevum var öğleden sonra..akşama yazarım gelişmeleri artık inşallah..
hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz...gerçi şafak kalmadı senin artık...bugün ark yanına gittim söylemiştim ya bebeği geceleri hiç uymuyor diye...şuan 2 aylık oldu maşallah bi akıllanmış bi akıllanmış...utanarak bi gülmesi var anlatamam çok tatlı...gerçekten bebeklerin huzursuzluğu 40 ı çıktıktan sonra kalmıyor..darısı bize inşallah.
inşallah canım bakalım..maşşallah bebeğine arkadaşının.demek uslanmış.tam ısırmalık zamanları..gülmeye de başlamışsa tadından yenmez
Ayyyy insalh bnmkide oyle duzelir bnmki hepden cildirdi birtek gohusumdeykn sesi yok aglamasi bakalim fitik icn ne dencek yarin temizmndkn snra tam anlayacm ozamn huyu nasil su durumda anlmk cok Zor sen nasilsin elden geldigince okuoyorum insallh agrisizolur dogum coksabirsizlaniyorsn biliyorm sabir isde gnbkn ttlimmm senbnce 40.haftanibekliyon allh cektirmesnoptm kizlr
Ayyyy insalh bnmkide oyle duzelir bnmki hepden cildirdi birtek gohusumdeykn sesi yok aglamasi bakalim fitik icn ne dencek yarin temizmndkn snra tam anlayacm ozamn huyu nasil su durumda anlmk cok Zor sen nasilsin elden geldigince okuoyorum insallh agrisizolur dogum coksabirsizlaniyorsn biliyorm sabir isde gnbkn ttlimmm senbnce 40.haftanibekliyon allh cektirmesnoptm kizlr
dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum.((( benim meleğimin suçu neydi ki ?
38 olduuuk 38 olduuuk oğluşumla
yarını ve doğuracağım günü saymazsak:))sadece 3 günüm var..ben böyle hesaplıyorum daha çabuk geçiyo:))
ama erken gelirse oğluşum bişeycik demem
38 olduuuk 38 olduuuk oğluşumla
yarını ve doğuracağım günü saymazsak:))sadece 3 günüm var..ben böyle hesaplıyorum daha çabuk geçiyo:))
ama erken gelirse oğluşum bişeycik demem
allahım sen yardım et yarabbim sabaha kadar kollarımın ,bacaklarımın,kaburgalarımın ağrısından öldüm çok kötüyümsaat 3 gibi yoğun ağrı sırtımın üst tarafındaydı şimdi saat 6,30 kollarım ve kaburgalarım çok şiddetli ağrıyor resmen inliyorum.
merhaba kızlar,
rabbim inş. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
bende 7 haftalık hamişim. dr bu hafta için kalp atışını duymaya gelin dedi... ya o kadar çok heycanlıyım ki anlatamam korkuyorum da bi yandan rahatım diyorum mutluyum ama bi yanım hep böyle korkuyor..
ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtajla sonuçlandı. sürekli midem bulanıyor, iştahsızım , çok sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor. ara ara belim ağrıyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor....
siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve gördünüz ? yardımlarınızı bekliyorum..
allah yardımcımız olsun
valla bende heyecanlıyım canım ama bugünde doğurmadımakşam sancılarım baya vardı.ama düzene girmeyince bende gitmedim.yarın kontrol var bakalım ne olacak..sende kendine ve oğluşuna çok dikkat et güzelim öpüyorum
valla canım bugünde doğuramadım:)) sancılar gelip geçici bende bekliyorum..çok şükür yarın38 oluyoruz kontrol var..
geçmiş olsun neden öyle oldu ki?kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben canım ama..sen bol bol süt iç yoğurt falan ye..iyi gelir belki
kızlar 5.haftadadayım ve bugün müthiş bi mide bulantısıyla uyandım. umarım böyle devam etmezarada da kasıklarım karnım ağrıyor, normal demi bunlar? ilk ya daha her şeyde hemen heyecan yapıyoruz:)
canim gecmis olsun, son zamanlarda bu agrilar artiyor gibi desene...Rabbim kolayliklar versin..
merhaba canim,
hayirli olsun öncelikle hamisligin. Bizde 7 haftalikken görmüstük kalp atislarini, inan bende de öyle bir heyecan vardi ki sorma, doktorda heyecandan lavaboya herhalde bir 6-7 defa gitmisimdir.. kalp atislarini gördük ve rahatladik esimle.. lütfen kalbini ferah tut, hersey güzel olacak buna inan... ve bol bol dinlenmene bak...
gunebkn,
bugünde dogum yapmamissin canim, arkasi yarin gibi heyecanli bir bekleyis bu senin dogumun...taha bey herkesi heyecanlandirmaya basladi, kesin bu ilerde cok can yakacak, kizlari heyecanlandiracak..
Canim her gün 250 gr yogurt yiyogum, sütte icmeye dikkat ediyorum, ayrica magnezyumda aliyorum ama iste hapsurunca aniden sanci girdi kasigima..sükür bugün daha iyiyim... bu arada 38 haftalik olmussunuz cok sevindim inan ki...erken dogacak falan derken, bu haftaya gelmis olmaniz gercekten güzel... Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....
canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah.. agrilar normal, bulantilarda ilk zamanlarda normal, ilerleyen aylarda geciyor.. bende öyleydi en azindan...
tşk cnm aynen öyle bir de gündüz pek birşeyim yok akşam 9 dan sonra başlıyor..kas ağrısı yaşıyorum aman bol bol kalsiyum alın çok zor
tamam canim, tavsiyeni dikkate alicam, insallah öyle bisey yasamam bir daha..
iyi geceler, tatli rüyalar....