Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

valla bende heyecanlıyım canım ama bugünde doğurmadım:KK1::KK1:akşam sancılarım baya vardı.ama düzene girmeyince bende gitmedim.yarın kontrol var bakalım ne olacak..sende kendine ve oğluşuna çok dikkat et güzelim öpüyorum:KK16::KK16:

valla canım bugünde doğuramadım:)) sancılar gelip geçici bende bekliyorum..çok şükür yarın38 oluyoruz kontrol var..

geçmiş olsun neden öyle oldu ki?kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben canım ama..sen bol bol süt iç yoğurt falan ye..iyi gelir belki

cnm sen doğurmadın mı kıyamam :KK19::KK19::KK19:aman allahım gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam hem kalsyumdan hem de ince kıyafetler giymekten kaynaklandı benim ki baya bi üşütmüşüm

şükür şimdi iyiyim...ama sabaha kadar kıvrandım evin içinde:KK43:

merhaba kızlar,
eylulde dıs gebelık tanısı konuldu ...bu ay ıse yumurtlama takıbı amacıyla kullanılan testlerle sanırım hamıleyım..
sat 27 kasım
22 aralıkta regl olmam gerekırken olmadım
ıdrar testınde cıft cızgıyı gordukten sonra dun yanı adetımın gecıktıgı 5.gun kanda baktırdım 271 cıktı..korkuyorum...acaba dusuk mu ben mı kuruntu yapıyorum...yarın tekrar yaptırıcam::::

cnm sen doğurmadın mı kıyamam :KK19::KK19::KK19:aman allahım gece öyle bir sancı çektim ki anlatamam hem kalsyumdan hem de ince kıyafetler giymekten kaynaklandı benim ki baya bi üşütmüşüm

şükür şimdi iyiyim...ama sabaha kadar kıvrandım evin içinde:KK43:

yok valla doğurmadım hala:))
sancılanıyorum baya ama gelen giden yok.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.üşütme kış zaten biraz zor ama..
benimde yarın dr randevum var öğleden sonra..akşama yazarım gelişmeleri artık inşallah..

dün akşam hangi doktora gittin sorun yok diyenemi var diyenemi bide zıttına git inşallah bi sorunun yoktur cnm

sorun yok diyen bebeğimi ilk ultrasonda gören doktordu. ben ise çok rahatsız olduğum için daha yakın bir doktora gittim oda sorun var dedi ve ultrasonda bebeği göremedi.

yok valla doğurmadım hala:))
sancılanıyorum baya ama gelen giden yok.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine.üşütme kış zaten biraz zor ama..
benimde yarın dr randevum var öğleden sonra..akşama yazarım gelişmeleri artık inşallah..

hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz...gerçi şafak kalmadı senin artık...bugün ark yanına gittim söylemiştim ya bebeği geceleri hiç uymuyor diye...şuan 2 aylık oldu maşallah bi akıllanmış bi akıllanmış...utanarak bi gülmesi var anlatamam çok tatlı...gerçekten bebeklerin huzursuzluğu 40 ı çıktıktan sonra kalmıyor..darısı bize inşallah.

hadi bakalım cnm güzel haberlerini bekliyoruz...gerçi şafak kalmadı senin artık...bugün ark yanına gittim söylemiştim ya bebeği geceleri hiç uymuyor diye...şuan 2 aylık oldu maşallah bi akıllanmış bi akıllanmış...utanarak bi gülmesi var anlatamam çok tatlı...gerçekten bebeklerin huzursuzluğu 40 ı çıktıktan sonra kalmıyor..darısı bize inşallah.

inşallah canım bakalım..maşşallah bebeğine arkadaşının.demek uslanmış.tam ısırmalık zamanları..gülmeye de başlamışsa tadından yenmez:KK1::KK1:

inşallah canım bakalım..maşşallah bebeğine arkadaşının.demek uslanmış.tam ısırmalık zamanları..gülmeye de başlamışsa tadından yenmez:KK1::KK1:

Ayyyy insalh bnmkide oyle duzelir bnmki hepden cildirdi birtek gohusumdeykn sesi yok aglamasi bakalim fitik icn ne dencek yarin temizmndkn snra tam anlayacm ozamn huyu nasil su durumda anlmk cok Zor sen nasilsin elden geldigince okuoyorum insallh agrisizolur dogum coksabirsizlaniyorsn biliyorm sabir isde gnbkn ttlimmm senbnce 40.haftanibekliyon allh cektirmesnoptm kizlr

Ayyyy insalh bnmkide oyle duzelir bnmki hepden cildirdi birtek gohusumdeykn sesi yok aglamasi bakalim fitik icn ne dencek yarin temizmndkn snra tam anlayacm ozamn huyu nasil su durumda anlmk cok Zor sen nasilsin elden geldigince okuoyorum insallh agrisizolur dogum coksabirsizlaniyorsn biliyorm sabir isde gnbkn ttlimmm senbnce 40.haftanibekliyon allh cektirmesnoptm kizlr

canım eğer oğlum beklerse 38+4 de sezeryan yani 2 ocakta..dr öyle gün verdi..yarın kontrol var bakalım ne diyecek..sancılarım ara ara devam ediyor ama:KK43:

cnm senin bebeğinin ağrısı vardır...inş en kısa zamanda düzelir:KK48::KK48::KK48::KK48:

38 olduuuk 38 olduuuk oğluşumla:nazar::nazar::nazar::nazar:
yarını ve doğuracağım günü saymazsak:))sadece 3 günüm var..ben böyle hesaplıyorum daha çabuk geçiyo:))
ama erken gelirse oğluşum bişeycik demem:KK16::KK16::KK16::KK16:

dün bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj sonucu bize veda etti, bunun altından nasıl kalkacağımızı bilmiyoruz. eşim aynı acıyı birdaha kaldıramamm diye en az 1 sene istemiyor,, forumdaki arkadaşlar ailemle yaşadığım problemleride ilir , beni okadar üzdüler ,okadar sinirli bir süreç geçirdim ki,, bebeğimi kaybettim. daha kimsenin haberide yok . çook kötüyüm, ailemi görmekk bille istemiyorum. :KK43:((( benim meleğimin suçu neydi ki ?

canim cok üzüldüm.ne dicegimi bilemiyorum.Allahim sana saglik sihhat versin dayanma gücü versin.en yakin zamanda toparlarsin insallah.Belkide bebegin ve senin icinde hayirlisi böleydi.bosa demiyoruz en önemlisi olan saglik...

yarını ve doğuracağım günü saymazsak:))sadece 3 günüm var..ben böyle hesaplıyorum daha çabuk geçiyo:))

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah annesi birde aylar önceden korkuyordun erken doğum riski var diye...
bari beklesiindee yeni yıl bebeği olsun(inşallah)temennimiz...
bende de öyle bir tik olduki saat 00.00 iple çekiyorum kızım çizelgede ilerledikçe öyle mutlu oluyorum ki bir günü tamamlamanın huzuruyla...

sevgili günebkn ,kac gündür misafirim vardi giremedim,bayada merak ettim.acaba merhaba dedimi diye ama hala sicak yerinde demek oglusun.gecen annemle konsuurken bana ablani üc gunde seni iki saatte falan diye dogumlarini anlatiyordu.artik sende anlatirsin oglusuna oglum seni dogurmam on gün sürdü die.
Allahim sanada güc kuvvet versin.

bu arada son bir haftadir ara ara karnimin alta dogru bir basincla birlikte sertlesme oluyo top gibi.7 sekiz saniye sürüyo geciyo.gecen ablamlar geldi karin kendini doguma yavas yavas hazirlarmis bu haftalardan itibaren.okudum nettede.sizde böyle seyler hissettinizmi yada su an hisseden var mi merak ettim!?:44:

allahım sen yardım et yarabbim sabaha kadar kollarımın ,bacaklarımın,kaburgalarımın ağrısından öldüm çok kötüyüm :KK5::KK5::KK5:saat 3 gibi yoğun ağrı sırtımın üst tarafındaydı şimdi saat 6,30 kollarım ve kaburgalarım çok şiddetli ağrıyor resmen inliyorum.

canim gecmis olsun, son zamanlarda bu agrilar artiyor gibi desene...Rabbim kolayliklar versin..

merhaba kızlar,

rabbim inş. bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

bende 7 haftalık hamişim. dr bu hafta için kalp atışını duymaya gelin dedi... ya o kadar çok heycanlıyım ki anlatamam korkuyorum da bi yandan rahatım diyorum mutluyum ama bi yanım hep böyle korkuyor..

ilk gebeliğim boş gebelik nedeniyle kürtajla sonuçlandı. sürekli midem bulanıyor, iştahsızım , çok sevdiğim yemekleri bile canım istemiyor. ara ara belim ağrıyor ve sağ kasığımda batmalar oluyor....

siz bebeğinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ve gördünüz ? yardımlarınızı bekliyorum..
allah yardımcımız olsun

:nazar::emir_bebek:

merhaba canim,
hayirli olsun öncelikle hamisligin. Bizde 7 haftalikken görmüstük kalp atislarini, inan bende de öyle bir heyecan vardi ki sorma, doktorda heyecandan lavaboya herhalde bir 6-7 defa gitmisimdir.. kalp atislarini gördük ve rahatladik esimle.. lütfen kalbini ferah tut, hersey güzel olacak buna inan... ve bol bol dinlenmene bak...

valla bende heyecanlıyım canım ama bugünde doğurmadım:KK1::KK1:akşam sancılarım baya vardı.ama düzene girmeyince bende gitmedim.yarın kontrol var bakalım ne olacak..sende kendine ve oğluşuna çok dikkat et güzelim öpüyorum:KK16::KK16:

valla canım bugünde doğuramadım:)) sancılar gelip geçici bende bekliyorum..çok şükür yarın38 oluyoruz kontrol var..

geçmiş olsun neden öyle oldu ki?kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum ben canım ama..sen bol bol süt iç yoğurt falan ye..iyi gelir belki

gunebkn,
bugünde dogum yapmamissin canim, arkasi yarin gibi heyecanli bir bekleyis bu senin dogumun...taha bey herkesi heyecanlandirmaya basladi, kesin bu ilerde cok can yakacak, kizlari heyecanlandiracak..

Canim her gün 250 gr yogurt yiyogum, sütte icmeye dikkat ediyorum, ayrica magnezyumda aliyorum ama iste hapsurunca aniden sanci girdi kasigima..sükür bugün daha iyiyim... bu arada 38 haftalik olmussunuz cok sevindim inan ki...erken dogacak falan derken, bu haftaya gelmis olmaniz gercekten güzel... Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....

kızlar 5.haftadadayım ve bugün müthiş bi mide bulantısıyla uyandım. umarım böyle devam etmez :KK43: arada da kasıklarım karnım ağrıyor, normal demi bunlar? ilk ya daha her şeyde hemen heyecan yapıyoruz:)

canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah.. agrilar normal, bulantilarda ilk zamanlarda normal, ilerleyen aylarda geciyor.. bende öyleydi en azindan...

canim gecmis olsun, son zamanlarda bu agrilar artiyor gibi desene...Rabbim kolayliklar versin..

merhaba canim,
hayirli olsun öncelikle hamisligin. Bizde 7 haftalikken görmüstük kalp atislarini, inan bende de öyle bir heyecan vardi ki sorma, doktorda heyecandan lavaboya herhalde bir 6-7 defa gitmisimdir.. kalp atislarini gördük ve rahatladik esimle.. lütfen kalbini ferah tut, hersey güzel olacak buna inan... ve bol bol dinlenmene bak...

gunebkn,
bugünde dogum yapmamissin canim, arkasi yarin gibi heyecanli bir bekleyis bu senin dogumun...taha bey herkesi heyecanlandirmaya basladi, kesin bu ilerde cok can yakacak, kizlari heyecanlandiracak..

Canim her gün 250 gr yogurt yiyogum, sütte icmeye dikkat ediyorum, ayrica magnezyumda aliyorum ama iste hapsurunca aniden sanci girdi kasigima..sükür bugün daha iyiyim... bu arada 38 haftalik olmussunuz cok sevindim inan ki...erken dogacak falan derken, bu haftaya gelmis olmaniz gercekten güzel... Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....

canim hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah.. agrilar normal, bulantilarda ilk zamanlarda normal, ilerleyen aylarda geciyor.. bende öyleydi en azindan...

tşk cnm aynen öyle bir de gündüz pek birşeyim yok akşam 9 dan sonra başlıyor..kas ağrısı yaşıyorum aman bol bol kalsiyum alın çok zor:KK43::KK43::KK43:

günaydın kızlar,
dün doktor kontrolüm vardı, oğlumu görücem diye çok mutluydum ama bizim velet bize küsmüş, dönmüş totosunu göstermedi kendisini, dün 12'den akşama 6 ya kadar aç durunca olacağı bu dedi doktor bi daha aç bırakmam yavrumu walla çok üzüldüm

X