- 23 Şubat 2010
- 1.580
- 11
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.381
Slm kızlar bu sabah doktorum aradım haftaya gidecektim ama yarın gel dedi.
Dün akşam balık yedim ama midemi çok kötü yaptı, hala onun bulantısını çekiyorum(
Hiçbişey yiyemyorum(
kızlar benide alın aranızaa internetten hesaplarıma göre bugün tam 1 aylık oluyor bebişimm bilgilerinizden yararlanırım inşallah allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimizee
allah allah cnm ndenki acaba balıkmı taze değildi acaba ?? normaldede miğden bulanıyormu hassaslaştınmı yiyeceklere karşı
slm kızlar, aynısefa cnm sanada çok slm :)) daha önceden bu topiği takip ediyodum ara vermişim baya..bende minik kızımla 25. haftamızın içindeyim allahım hepimizi nazarlardan kötülüklerden korusun inşallah...kızlar bi sorm olcak bebişin dışardan hareketleri kaçıncı haftada belli oluyo eşimin içi gidiyo garibim tekmeleri hissedemiyo henüz sizdede böylemiben nezaman farketcem diyo :))
kızlar benide alın aranızaa internetten hesaplarıma göre bugün tam 1 aylık oluyor bebişimm bilgilerinizden yararlanırım inşallah allah hayırlı doğumlar nasip eder inşallah hepimizee
Endişe etme benım arkadasımın 1 gun boyunca ara ara kanaması oldu ve aynı ılacı verdı ama bol bol dınlendı yataktan cıkmadı nerdeyse ve yedıklerıne cok dıkkat ettı ve 1 haftaya kadarda toparladı kendını içini ferah tut sen cok şükür gelişimi herşeyi iyiymiş.. kendını strese sokma bebişde etkılenır.. kalp atıslarını nasıl duydun bızımkı gıbımıydı yoksa dahamı hızlıydı ?
canim hic kafani yorma.bu tür seyler hepimizin basindan gecti.beni nerdeyse sirf kese daha görünmedi diye ameliyata alcaklari.dis gebelik bile diyemediler.icerde ic organlara kanama vardir die.cunku kan testinde hamile cikiyorum ne icerde ne disarda kese göremiyorlardi.neyse tam hastaneye yattim operasyona gircem son kontrolde birde baktilarki kese göründü.bu sefer basladilar eger görünmemisse demek iki kese var ikiz olabilir dediler. neyyse aradan zaman gecti tek oldugu anlasildi bu sefer bu kücük galiba demeye basladilar.sonrada kalp atislari duyulmadi bir türlü.git yat dinlen hi bise yapma dediler.bende gittim ama eve degil baska doktor arastirmaya. .derken bebisim 7 hafta sonlari kalbi atmaya baslamis.masallah.kanamam oldu hastaneye gittim.kalbinin attigina sahit oldum.dünyalar benim oldu.simdi dunya tatlisi bir doktorum var.onu taniyana kadar neler cektim eski topiklerdeki yazilarimdan bilinir
simdi cok sükür.bebegimde büyüdü bende rahatladim.birde diyorlarki ilk ay cok önemli ama sagolsun bazi doktorlar o kadar kasap varii calisiyorki önemli olan aylari stres icinde gecirmek zorunda kaliyosun.özellikle 2.ay Allahim koruusn en önemli organlarin olusumuna denk geldigi icin sakatlik riski yüzünden gercekten dikkatli olalim.sonra testlerinizden alinan sonuclara göre.ismii yaparsiniz spormu yada her ne ise rahatlarsiniz.kendinizi bos birakin.birakin esiniz yardim etsin yada ev biraz toz ve daginik kalsin.uc aydan sonra toparlarsiniz.fazlada benim gibi doktorlarin söyledikelrini kafaya takip arastirmalara girmeyin.gece uykualriniza giriyor.doktorunuz folik asit dediyse onu icin.demiriniz eksikse yada kanama ihtimaline karsi bazilarina progestan veriyo.ihtiyaciniz olsa sizede verir zaten.rahat olalim.ben ettim siz etmeyin
canım hangi doktora gittin , nerede doktor, olmadı bende ona gideyim . şimdi kaç aylıksın . allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
selam şekerim seninle aynı tarihlere denk gelmişizbenim de ilk 88 3gün sonra 467çıkmıştı aynen dediğin gibi doktorlar son adet tarihini hesaplarken kan testi yumurtlama dönemine göre hesaplıyor.elevit dediğin ilaç ne işe yarıyor? bana doktor sadece folikasit ilacı yazdı.sevgiler...
canım karından bebekte görülmedi , kalp atışıda, eşim ısrar etti alttanda bakın içimiz rahat etsin diye.
o zaman bebişi gördük, kalp atışı da güzeldi , özellikle doktora sordum.
tabi 1 hafta önceydi bu , şimdi nasıl hiç bilmiyorum.
korkuyorum açıkçası da , salı gününü iple çekiyorum.
salı gelişmeleri haber verririm, umarım olumlu bir gün olur. dua et olurmu, bende size dua edeceğim.
allahıım hepimizin bebeklerini sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin..
karnıma elimi koyup nasıl dua ediyorum ama görmeniz lazım.
sen nasılsın , iyi misin.
bebişin cinsiyeti hakkında ne hissediyorsun ?
allah karnımızı dolu , kucağımızı boş koymasın inşallah.
yeni hamişler isimlerini eklesin lütfen.gunebkn canım tuna bebekle sağ salim dönmenizi bekliyoruz..
canım elevit in içinde birsürü vitamin falan var
A vitamini (retinol) 4000 I.U. (1201.2 µg)
B1 vitamini (tiamin hidroklorür) 1.6 mg
B2 vitamini (riboflavin) 1.8 mg
B6 vitamini (piridoksin hidroklorür) 2.6 mg
B12 vitamini (siyanokobalamin) 4 µg
C vitamini (askorbik asit) 100 mg
D3 vitamini (kolekalsiferol) 500 I.U. (12.5 µg)
E vitamini (α-tokoferol asetat) 15 mg
Biotin (B8 vitamini) 200 µg
Kalsiyum pantotenat (B5 vitamini) 10 mg
Folik asit 0.8 mg
Nikotinamid 19 mg
4 mineral
Kalsiyum 125 mg
Demir 60 mg
Magnezyum 100 mg
Fosfor 125 mg
3 eser element
Bakır 1 mg
Mangan 1 mg
Çinko 7.5 mg
ben bunu kullanıyorum şimdilik..dediğim gibi adet tarihime göre 5 haftalık ama kan testinde 3 haftalık sınırları içinde çıktı hepimize hayırlısı
canım öncelikle hayırlı olsun.aynı ilacı bende kullandım ve hala da kullanıyorum vitamin hapı.daha sonra kansızlık olduğu için gyno ferro sanol da kullanmaya başladım.merak eetme herşey yolundadır..
amin inşallah..çok sevındıgım bebegının ıyı olduguna.. bendeki sorunda 1 hafta küçük olması ve kalbının yavaş atması ama ben gec döllenme ve kalbının yenı olustugu ıcın öyle attıgını dusunuyorum doktorda pek olumsuz konusmadı ama hemen haftaya çagırdı..bende çarşamba gunu kontrole gıdıcem ve o zaman kalbını guclu duymamız gerekıcek.. bende dua edıyorum hep bır aksılık cıkmasın dıye çok istedim çünkü. sanada bol bol dua edıcem ınşallah kucagımıza alıcaz saglıkla..bende hıc mıde bulantısı yok arada kasık agrım oluyor regl olucakmısım gıbı ama gecıyor dınlenınce.. sende yedıklerıne ve dınlenmene dıkkat et en azından ılk 3 ayı atlattıkmı dahada rahatlıcaz.. ben bebeğimi kız hissediyorum çünkü bana çok naz yapıyor gıbı gelıyor üzüyor annesini=) ama çevremdekilerde hep erkek diyor.. ama en önemlisi saglıklı olsun.. senin tahmını dogumu ne zaman ılk cocugun mu ?