- 13 Ekim 2011
- 3.548
- 330
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #3.361
cnm tedirgin olduysan bi kontrle git istersen.
Çok şükür kendimi çok sıkıntıya sokmuyorm, hatta bazen varlığını bile unutuyorum, belki yeni olduğu için çok üzerine düşmüyorum.
Sadece bazayı falan kaldırmamaya dikkat ediyorum, onun dışında her işim rahatlıkla yapıyorum, bugüne kadarda bel ağrım bile olmadı çok şükür.
İnşaAllah bundan sonrasıda rahat geçer, sadece mide bulantısı olsunda zayıflayayım diyorum :))
Bnce almistir cokdn bebisini kucagina gelir bitanem ogunlerde neden bilmiyorum ama hasthanede cok mazlumlar sesleri bile cikmiyor neaamanki Ève geldikdn sonra basldi bnmkisi cok agliyor okadar cok bru ile islemiski agliyisi normalde aglamdigi zaman bile agliyor geliyor bna emin ok ogunlerde gelecek bir bkmissin bebegin kucaginda tamam cnim operim sende kendine cok iyi bk biliyorum son zmanmar beklemeler cok Zor hayirlisiyla geldigi zman butun o bunalimmli gunler bitiyor bmbask bir Hayat bqliyor ozman bak bebek icin az mi mucadeler verildi hamile oldugum ogrendigim gun sadece ani olarak kaldi kalp acim bitmisti buda oyle olack dogumdan sonra hamilelik fotolara bakarken hayall Gobi geldi sanki hic tasimamis hic hamile kalmadan olmus Gobi oldum ne cabukda gecti dedim halbuki ozamnlar oyle degildi sadece sabir birbkmissin sentine bebisin kucaginda olack ama cok guzel bir duygu inanki ne Ana ne baba ne kardes ne es sevgisi bu sevginin tarifi yok cok baska bebegini al kucagina onun kokusunu hisset hele birde emzir ayyyy bambaska ama bunlari ragmn icin sabir isde Optm kocmn bebisiniyobk
kızlar selam.geçmişi okuyamıyorum halim yok çünkü
hemen yazıp çıkıcam merak etmeyin diye..dün gece hastanedeydim..adet sancısı gibi çok şiddetli ağrılarım oldu..nst de 20 dk.bir sancım çıktı..alttan bakıldığında açıklığımda var..yatmak istemediğim için eve geldim.ama her an hazırlıklı ol dedi dr.beklemedeyim...suyum gelebilirmiş.sancılarım 15 dk ya inerse hemen gidicez..kasıklarım felaket ağrıyo..bakalım oğlum daha ne kadar bekleyecek..dualarınızı eksik etmeyin oğlum ve benim için...doğurmazsam yine yazarım..hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere
yeni hamişler isimlerini eklesin lütfen.gunebkn canım tuna bebekle sağ salim dönmenizi bekliyoruz..MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ -CİNSİYETİ
evanur........................................ 17 Kasım -kız(minik Asya'yı sağlıcakla büyüt)
berraksuuu.................................. 18 şubat -kız
gunebkn..................................... 2 Ocak -erkek
troubled..................................... 20 Mart -erkek
HaticeCan................................... 5 Nisan -erkek
glsh-arikan................................. 29 Temmuz -
gunnur2010................................ 11 Ocak -kız
nutella61................................... 30 Temmuz -
IIFaToShII.................................. 12 Ağustos -
tulll.......................................... 16 Ağustos -
zammbak................................... 11 Ağustos -
ekincik....................................... 2 Haziran -erkek
hacettepeli4807.......................... 5 Haziran -
e2burner.................................... 4 Ağustos -
Minnasu..................................... 28 Şubat -kız
nursavaskan............................... ............ -erkek
icetea17..................................... ............................
sakaar....................................... ............................
cırkınordekyavrusu....................... ............................
baska-basak............................... ............................
sirinatike.................................... ............................
yuksel84.................................... ............................
Sedda89.................................... ............................
huris33...................................... ............................
-Bertaraff................................... ............................
dilniya....................................... ............................
serkan-deniz............................... .............................
evlimutlu00................................. ............................
onlymine.................................... ............................
piXie86...................................... ............................
Ceydaerhan................................ ............................
-ELA-06..................................... ...........................
HanımeliHH................................ ............................
yeni hamişler isimlerini eklesin lütfen.gunebkn canım tuna bebekle sağ salim dönmenizi bekliyoruz..
İnşaallah canım, cümlemizinkini korusun Rabbim..Dediğim gibi çok şeyler yaşadık ama şimdi ki aklım olsa hiç birini takmazdım..Eltim de doğuma kadar kanamalı geçirdi ama şükür kızı 4 yaşında.Özellikle kahverengi akıntım çok oldu benim.Ablam çok söyledi bebek yerleşirken, tutunurken olur kendini üzme diye ama hamilelik psikolojisi işte..Kesinlikle şuna inanıyorum ki pozitif düşünüp ona göre neşeli hamilelik geçirisen daha güzel gelişiyor herşey..Ben ço kstresli geçirdim herkes huysuz olacak oğlun dedi ve haklılar oğlum çok huysuz:) Arkadaşımla aynı anda hamileydik o aksine çok neşeliydi inanmayacaksınız belki ama maaşallah çocuğu o kadar uslu ki, hep neşeli bebek..
Kısacası hiç kendinizi üzmeyin zaten her şey olacağına varıyorsa kasıp ta bebeğinizi de üzmeye gerek yok değil mi arkadaşlar? Allah cümlemizin evladına sağlık versin.Allah sizlerinkini de tamamına erdirsin..İnşaallah vatana millete, ailesine hayırlı, sağlıklı evlatlarınız olur..İyi geceler..
içime benimde su serptin :)
1 hafta 3 gündür kahverengi akıntılarım devam ediyor.
günde 1 kere geliyor.
doktor progestan verdi.
kalp atışını da 6+3 günlükken gördük :)
şuan 7+3 günlüğüm. doktor kırmızı kan veya parça olmadığı sürece doktora gelme dedi. geçen hafta 6 kere gittim de
haftaya salı tekrar gideceğim.
ama bebeğime birşey olacak diye çok korkuyroumç.doktora neden oluyor bu akıntı dediğimde düşmek istiyor dedi, ama kalp atışı ,büyüklüğü herşeyim güzelmiş.
hatt 2 hafta önce bebeğime 4-5 günlük küçük haftasıyla uyuşmuyor demişlerdi, yavaş büyüyor demişlerdi ( not karından baktılar )
sonra alttan muayane ettiler aa herşey normalmiş dediler, orda kadını boğmamak için zor tuttum ya kendimi neyse
hiç bulantımda yok, doktor bulantının olması hamileliğin normal olduğunun göstergesidir dedi, onada bir canım sıkıldıbelim ağıyor ve çook uyuyorum o kadar .
birşey yoktur dimi ?
merhaba hanımlar bende 1 aylık hamileyim yarın kalp atışlarını dinlemeye gitcez bakalım herşeyin hayırlısı mide bulantım halsizlik iştehsizlık var ve çok su içmeye başladım bende umarım normal bişidir bu
inş canım içiyorum bu sefere wc den çıkamıyorum hele gece uykudan 3 kere felan uyanıyorum şimdilik sadece folikasit hapı kullanıyorum ama kan tahlili istiyecekmi bakalım
canim hic kafani yorma.bu tür seyler hepimizin basindan gecti.beni nerdeyse sirf kese daha görünmedi diye ameliyata alcaklari.dis gebelik bile diyemediler.icerde ic organlara kanama vardir die.cunku kan testinde hamile cikiyorum ne icerde ne disarda kese göremiyorlardi.neyse tam hastaneye yattim operasyona gircem son kontrolde birde baktilarki kese göründü.bu sefer basladilar eger görünmemisse demek iki kese var ikiz olabilir dediler. neyyse aradan zaman gecti tek oldugu anlasildi bu sefer bu kücük galiba demeye basladilar.sonrada kalp atislari duyulmadi bir türlü.git yat dinlen hi bise yapma dediler.bende gittim ama eve degil baska doktor arastirmaya. .derken bebisim 7 hafta sonlari kalbi atmaya baslamis.masallah.kanamam oldu hastaneye gittim.kalbinin attigina sahit oldum.dünyalar benim oldu.simdi dunya tatlisi bir doktorum var.onu taniyana kadar neler cektim eski topiklerdeki yazilarimdan biliniriçime benimde su serptin :)
1 hafta 3 gündür kahverengi akıntılarım devam ediyor.
günde 1 kere geliyor.
doktor progestan verdi.
kalp atışını da 6+3 günlükken gördük :)
şuan 7+3 günlüğüm. doktor kırmızı kan veya parça olmadığı sürece doktora gelme dedi. geçen hafta 6 kere gittim de
haftaya salı tekrar gideceğim.
ama bebeğime birşey olacak diye çok korkuyroumç.doktora neden oluyor bu akıntı dediğimde düşmek istiyor dedi, ama kalp atışı ,büyüklüğü herşeyim güzelmiş.
hatt 2 hafta önce bebeğime 4-5 günlük küçük haftasıyla uyuşmuyor demişlerdi, yavaş büyüyor demişlerdi ( not karından baktılar )
sonra alttan muayane ettiler aa herşey normalmiş dediler, orda kadını boğmamak için zor tuttum ya kendimi neyse
hiç bulantımda yok, doktor bulantının olması hamileliğin normal olduğunun göstergesidir dedi, onada bir canım sıkıldıbelim ağıyor ve çook uyuyorum o kadar .
birşey yoktur dimi ?
Merhaba,
ben geldim :) yani bende geldim burdayım artık :) kendi testlerimle pozitifi görmüştüm ama dün doktora gittik eşimle kesemizi de gördük rahatladık :) Rabbim herkese nasip etsin inş. :)
merhaba hanımlar bende 1 aylık hamileyim yarın kalp atışlarını dinlemeye gitcez bakalım herşeyin hayırlısı mide bulantım halsizlik iştehsizlık var ve çok su içmeye başladım bende umarım normal bişidir bu