Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

merhabalar kızlar beni de aranıza alın beni sat 13 kasımdı ve 15inde hcg tahlil yaptırdım 34 çıktı..ayın 20sinde de yaptırdım ve 872 çıktı.Kan tahlili kriterlerine göre 3. haftaada yazıyo ama bugün aile hekimine gittim 5 haftalık yazdı bilgilere.doktor ultrasonda birşey görememişti 10 gün sonra falan tekrar gel dedi bakalım nolcak bir de elevit verdi kullanmam için çok uykum oluyo uyumamaya çalışsam da içim uyuyo sanki :)

aynen cnm bende çok heycanlandım...malesef tel yokdoğum yaptıysa bile ancak 10 gün sonra haberimiz olacak annesinde kalacak...çok merak ediyordu bebğini allah kurtarsın inşallah.....

Arkadaşlar, aile hekimi dolayısıyla sağlık ocağında kan tahlili vs. yapılıyor mu? aile hekimi gebelikle ilgili ilaç yazabiliyor mu?

Slm kızlar, günebakancım inşaAllah bebeğine kavuşmuşsundur...

Rabbim bizlerede göstersin kucağımıza alacağımız günleri...

teşekkür ederim inşallah ister istemez stres oluyo her ne kadar da takmayalım desekte.. ben zaten duygusal oldum şimdiden küçük bişeyde gözlerim doluyo o zaman halimı düşünemiyorum inşallah hayırlısıyla:))

inşallah çookkk kolay bi doğumun olur:)sağlıklı hayırlı bi şekilde rabbim kavuştursun meleğine:))

evanurcum cnm umarım iyisindir...bebeğin nasıl???günebkn da büyük ihtimalle doğuma gitti...rabbim bana da o günleri yaşatsın inşallah..

Selam herkese yazamadim cunku pazartesi gunu mevlut okuttum yogunluk ve yorgunluk vardi simdidevar ama uykusuzlukdan dolayi herzamanki gibiyim kosturuyorum isde

Gnbkn berraksucum az kaldi bebislerinizi almaya allhm saglikla almaknasip etsin insallh

Gnbkn canim dogumyapmadanbirhafta boyunca adet sancisi Gibi resmen ayaklarimincekildigini hissederdim songun okadar. Cokyorgun ve halsizdimki wc ye gitmk bile yorardi bni birde ogun resmen suratim bembeyaz di ve cok snirliydim bn son gunumde bnlari yasadim yinede akilndbulunsun diyeyazsim kendinize iybakin

allah kabul etsin cnm rabbim bize de göstersin inşallah

evanurcum cnm umarım iyisindir...bebeğin nasıl???günebkn da büyük ihtimalle doğuma gitti...rabbim bana da o günleri yaşatsın inşallah..

Aaaaa hadi baklm allh ytdimcisi olSun ikigun boyuncad giremezse anlakigeldi bebis suanda emziriyorum az once bunaltti glamakdn helak olmustu yavrum kramp zamblari cok kotu insalllh sendebebisini saglikl alirsin

Aaaaa hadi baklm allh ytdimcisi olSun ikigun boyuncad giremezse anlakigeldi bebis suanda emziriyorum az once bunaltti glamakdn helak olmustu yavrum kramp zamblari cok kotu insalllh sendebebisini saglikl alirsin

amin cnm....günebknın sabah ağrıları vardı dr gitti açılma başlamıştı..bende bir an önce günler geçsin istiyorum...mis kokulu bebeğini öp benim için kendine de çok iyi bak..

Son düzenleme:

selam şekerim seninle aynı tarihlere denk gelmişiz benim de ilk 88 3gün sonra 467çıkmıştı aynen dediğin gibi doktorlar son adet tarihini hesaplarken kan testi yumurtlama dönemine göre hesaplıyor.elevit dediğin ilaç ne işe yarıyor? bana doktor sadece folikasit ilacı yazdı.sevgiler...

amin cnm....günebknın sabah ağrıları vardı dr gitti açılma başlamıştı..bende bir an önce günler geçsin istiyorum...mis kokulu bebeğini öp benim için kendine de çok iyi bak..

Bnce almistir cokdn bebisini kucagina gelir bitanem ogunlerde neden bilmiyorum ama hasthanede cok mazlumlar sesleri bile cikmiyor neaamanki Ève geldikdn sonra basldi bnmkisi cok agliyor okadar cok bru ile islemiski agliyisi normalde aglamdigi zaman bile agliyor geliyor bna emin ok ogunlerde gelecek bir bkmissin bebegin kucaginda tamam cnim operim sende kendine cok iyi bk biliyorum son zmanmar beklemeler cok Zor hayirlisiyla geldigi zman butun o bunalimmli gunler bitiyor bmbask bir Hayat bqliyor ozman bak bebek icin az mi mucadeler verildi hamile oldugum ogrendigim gun sadece ani olarak kaldi kalp acim bitmisti buda oyle olack dogumdan sonra hamilelik fotolara bakarken hayall Gobi geldi sanki hic tasimamis hic hamile kalmadan olmus Gobi oldum ne cabukda gecti dedim halbuki ozamnlar oyle degildi sadece sabir birbkmissin sentine bebisin kucaginda olack ama cok guzel bir duygu inanki ne Ana ne baba ne kardes ne es sevgisi bu sevginin tarifi yok cok baska bebegini al kucagina onun kokusunu hisset hele birde emzir ayyyy bambaska ama bunlari ragmn icin sabir isde Optm kocmn bebisiniyobk

aynen cnm bende çok heycanlandım...malesef tel yokdoğum yaptıysa bile ancak 10 gün sonra haberimiz olacak annesinde kalacak...çok merak ediyordu bebğini allah kurtarsın inşallah.....

insallah sag salim almistir canim bebegini kucagina.. dedigin gibi ancak 10 gün sonra haberimiz olur artik, eger bir yerden giripte biseyler yazmazsa...

Slm kızlar, günebakancım inşaAllah bebeğine kavuşmuşsundur...

Rabbim bizlerede göstersin kucağımıza alacağımız günleri...

amin canim insalllah, o günleri görmek nasip olur bizlerede... ve burada güzel anilarimizi paylasiriz ve bebegimizle yasayacagimiz ilkleri..

merhaba Evanurcum,

cok güzel ifade etmissin hislerini ya.. annelik gercekten baska bir duygu demek ki...

çok merak ediyordu bebeğiini ...ultrasyonda hep yüzünü kapatıyordu...merakı gitmiştir cnm yaa...

günebkn dert ortağı oluyordu 8.haftamızdan bugüne şimdi günler nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Slm arkadaşlar, biraz önce lavaboya gittim ve akıntım çok koyu sarı olmuş, tedirgin oldum doğrusu.
Bugünlerde çok koşturuyorum ondan olabilirmi acaba?

Slm arkadaşlar, biraz önce lavaboya gittim ve akıntım çok koyu sarı olmuş, tedirgin oldum doğrusu.
Bugünlerde çok koşturuyorum ondan olabilirmi acaba?

arada öyle oluyor cnm ...evet çok koşuşturuyorsan olabilir ..12.haftana kadar çok yormamaya çalış kendini biliyorsun bu haftalarda düşük riski yüksek olabiliyor dikkatli ol.

arada öyle oluyor cnm ...evet çok koşuşturuyorsan olabilir ..12.haftana kadar çok yormamaya çalış kendini biliyorsun bu haftalarda düşük riski yüksek olabiliyor dikkatli ol.

Canım insan tek olunca olmuyor malesef, resmen koşa koşa gidiyorum bi yerlere yetişmekte güçlük çekiyorum.
Bu akşamki akıntı çok tedirgin etti beni, kahveye dönüktü sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…