ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?giremiyorum dogru durust.canim ya.listemiz hayirli olsun.bu arada.ben liste acamiyorum.bana ogret acayim listeyi ilk sayfa alalim.daha kolay olur.:44::44:

bende bakınıyorum kimse yok ya

bakalım buay başlayabilcekmiyiz çalışmlara:)hayırlısı olsun inş

Hadi bakalım oh oh ohhhhh

adetine 2 gün kala test yap canım..

SeLam liste haylirli olsun bakalim kacinci siradan girecegim
Suan yoldayim istanbuldan ciktik feribot bekliyoruz kizima kavusacagim aksama dogru insallh manisa gidiyoruz.

2. 2. Allah kavuştursun canım

selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?giremiyorum dogru durust.canim ya.listemiz hayirli olsun.bu arada.ben liste acamiyorum.bana ogret acayim listeyi ilk sayfa alalim.daha kolay olur.:44::44:

Valla bulantılarım başladı

Sürekli uyuyasım var çok sıcak bunalıyorum kızımda hiç durmuyor ilgi istiyor

ayvayı yedim ben 8 ay nasıl gececek

Tmm canım ben sana kodu özel msjla yollayımda sen ilk sayfaya ekle

ikinci bebekde az oliyor bulantilar diye biliyorumtamam canim yolla ekliyim.

canim nasil kopyaliyim onu bilemedim becereksizim

nazlma canım ilk sayfada msjda benim nickimi sil

[quotee.surmeli] yazan yeri bide en sonda [/quoteee] yazanı sil liste benden alıntı olmuş oldu normal olsun

gunaydin canim.tamam yapdim dedigini.bravo sana masallah.bu konulari iyi biliyorsun

Günaydın

Buğünden itibaren Folic plusa başladımm Günde 3 tane yemeklerden sonra alıyorum

merhabalar hanımlar benımde 4 yasında emir adında bır oglum var bızde kardes istiyoruz ama bızım oglanda 2 senede olmustu esımde sperm sayısı düşüktü artık ıkınıcıyı nedkar zamanda tutturuuz bılemıcem adetıme 1 hafta var bakalım bu yılın basından berı denemeler yapıyoruz hayorlısı artı hamıle olan arkadasıda kutlarım umarım ısteyen herkes en kısa sürede hamıle kalır

Günaydın

Buğünden itibaren Folic plusa başladımm Günde 3 tane yemeklerden sonra alıyorum

oh oh sifa olsun bebisimizecanim benim adete 4 gun kaldi.ama birkac gundur belim az az agriyordu.ama bu gun kasiklarim ve belim cok agriyor.sanirim adet oluyorum:26:gerci kizima hamileykende boyle cok agrim vardi.hayirlisi olsun bakalim

canim ALLAH gonlune gore versin.insallah kavusursun bebisine tez zamanda.

Hoşgeldin aramıza canım

İnşaallah bu sefer bebişin seni çok bekletmez

oh oh sifa olsun bebisimizecanim benim adete 4 gun kaldi.ama birkac gundur belim az az agriyordu.ama bu gun kasiklarim ve belim cok agriyor.sanirim adet oluyorum:26:gerci kizima hamileykende boyle cok agrim vardi.hayirlisi olsun bakalim

Hadi bakalım hayırlısı olsun..

kırmızılar gelmesiinnnn bebiş gelsin bebişş

Hoşgeldin aramıza canım

İnşaallah bu sefer bebişin seni çok bekletmez

Hadi bakalım hayırlısı olsun..

kırmızılar gelmesiinnnn bebiş gelsin bebişş

insallah canim kismet..bekliyorum:26::26:

insallah canim kismet..bekliyorum:26::26:

Test alıp yapsana canım

Varsa çıkar.. ben 1 hafta varken yaptım 3-4 saat sonra çizği çıkmıştı

ben çok sabırsız biriyimm mercimek kadar şeyin cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ehüehüehüehğ

canim ya ben kizima hamileyken 7 gun gecmisdi adetden test neqativdi.yani gec dollenme.bu seferde oyle ola bilir.ayin 5 yaparim insallah.eger kirmizilar gelmesse tabii.bence gelicek ama

Allah gonlune gore versin rabbim melegini bekletmeden gondersin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…