selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?Buyrun kızlar hamileler listesini düzenledim ben.. AÇILIŞI YAPTIM.. HAYDİN BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN
[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td][/td][td]Anne'nin adı[/td][td]Anne'nin yaşı[/td][td]Yaşadığı şehir[/td][td]Son adet tarihi[/td][td]Beklenen doğum tarihi[/td][td]Bebeğin durumu[/td][td]Cinsiyet[/td][td]İsim[/td][td]Kaçıncı bebek [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]28 şubat 2013[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Ablaya kardeş[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[/table]
bende bakınıyorum kimse yok ya
bakalım buay başlayabilcekmiyiz çalışmlara:)hayırlısı olsun inş
Merhaba kızlar listemiz hayırlı olsun.
Adetime 7 gun kaldı cok heyecanlıyım . Bu ay hamile kalamayacağım gibi geliyor. Bir kac gündür kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi vede sanki idrar yolları gibi Dr gitmekte canım istemiyor. Bebis diyede kendimi kandırmak istemiyorum.
SeLam liste haylirli olsun bakalim kacinci siradan girecegim
Suan yoldayim istanbuldan ciktik feribot bekliyoruz kizima kavusacagim aksama dogru insallh manisa gidiyoruz.
selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?giremiyorum dogru durust.canim ya.listemiz hayirli olsun.bu arada.ben liste acamiyorum.bana ogret acayim listeyi ilk sayfa alalim.daha kolay olur.:44::44:
Hadi bakalım oh oh ohhhhh
adetine 2 gün kala test yap canım..
2. 2.Allah kavuştursun canım
Valla bulantılarım başladı
Sürekli uyuyasım var çok sıcak bunalıyorum kızımda hiç durmuyor ilgi istiyor
ayvayı yedim ben 8 ay nasıl gececek
Tmm canım ben sana kodu özel msjla yollayımda sen ilk sayfaya ekle
oldu qaliba
ys bne girince kimse olmuyo amaoldu qaliba
oldu qaliba
cnm ilk saydfada regl tarihlerimizi sil istersen nasılsa geçti sadece hamiş listesi görünsün:)
Günaydın
Buğünden itibaren Folic plusa başladımm Günde 3 tane yemeklerden sonra alıyorum
merhabalar hanımlar benımde 4 yasında emir adında bır oglum var bızde kardes istiyoruz ama bızım oglanda 2 senede olmustu esımde sperm sayısı düşüktü artık ıkınıcıyı nedkar zamanda tutturuuz bılemıcem adetıme 1 hafta var bakalım bu yılın basından berı denemeler yapıyoruz hayorlısı artı hamıle olan arkadasıda kutlarım umarım ısteyen herkes en kısa sürede hamıle kalır
merhabalar hanımlar benımde 4 yasında emir adında bır oglum var bızde kardes istiyoruz ama bızım oglanda 2 senede olmustu esımde sperm sayısı düşüktü artık ıkınıcıyı nedkar zamanda tutturuuz bılemıcem adetıme 1 hafta var bakalım bu yılın basından berı denemeler yapıyoruz hayorlısı artı hamıle olan arkadasıda kutlarım umarım ısteyen herkes en kısa sürede hamıle kalır
oh oh sifa olsun bebisimizecanim benim adete 4 gun kaldi.ama birkac gundur belim az az agriyordu.ama bu gun kasiklarim ve belim cok agriyor.sanirim adet oluyorum:26:gerci kizima hamileykende boyle cok agrim vardi.hayirlisi olsun bakalim
Hoşgeldin aramıza canım
İnşaallah bu sefer bebişin seni çok bekletmez
Hadi bakalım hayırlısı olsun..
kırmızılar gelmesiinnnn bebiş gelsin bebişş
insallah canim kismet..bekliyorum:26::26:
Test alıp yapsana canım
Varsa çıkar.. ben 1 hafta varken yaptım 3-4 saat sonra çizği çıkmıştı
ben çok sabırsız biriyimm mercimek kadar şeyin cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ehüehüehüehğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?