• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Gunaydin hayirli sabahlar anneler
Kizima kavusmama iki gece kaldi 20 gun olaccak o anneannesinde
Cok sukur cok ozledim bazen okadar dayanilmaz oluyorduki cok zor gecti zaman
Rabbim kimse evladindan ayirmasin
Evladi olmayanlarada biran once versin.

Gunaydin hayirli sabahlar anneler
Kizima kavusmama iki gece kaldi 20 gun olaccak o anneannesinde
Cok sukur cok ozledim bazen okadar dayanilmaz oluyorduki cok zor gecti zaman
Rabbim kimse evladindan ayirmasin
Evladi olmayanlarada biran once versin.

Rabbim kavuştursun canım evet çok zordur evladından ayrılmak siz neden ayrı kaldınız?

ben çok istiyorum ikinci olsun diye ama olmuyo vardır bi hayır diyorum benim gibi olan varmı ikinci bebek sahibi olmak isteyen olamıyan:32:

ben çok istiyorum ikinci olsun diye ama olmuyo vardır bi hayır diyorum benim gibi olan varmı ikinci bebek sahibi olmak isteyen olamıyan:32:

canım hemen moralini bozma rahim küsmüş oluyo ama düzenli bir ilişkiden sonra olabiliyo tabi bi doktora gidip kan değerlerine baktır kanın düşüktür vitamin kullanman gerekebilir tabi ondan sonra rabbime kalmış o her şeyin en iyisini bilen olduğu için bizlerde vardır bir hayır demeliyiz aynı senin dediğin gibi ama üzülme üzüntülerde neden oluyo diye biliyorum:5:

dr gittim canım hiç bi sorun yok çift rahim dışında yinede olmuyo demekki hayırlısı bu allah evladıma saglık sıhhat uzun ömür versin inşallah:emir_bebek:

Okul bitince gidecektim ama toplanti koydular cumartsiye onu bekliyorum sure uzadi yani

Yok canim yanlis alinti yapmisim serpil kizimdan niye ayrisiiye sormustu.kizim onden gitti bende tatil tam baslayinca kavusucam ins.ikinci bebis icin henuz denemelere baslamadim ramazandan sonra baslayacgm umarim.
Senin gibi olan duydum ama troidi falan vardi onunhayirli zamanda gelsin bebisin

Yok canim yanlis alinti yapmisim serpil kizimdan niye ayrisiiye sormustu.kizim onden gitti bende tatil tam baslayinca kavusucam ins.ikinci bebis icin henuz denemelere baslamadim ramazandan sonra baslayacgm umarim.
Senin gibi olan duydum ama troidi falan vardi onunhayirli zamanda gelsin bebisin

mesajlar karıştı canım :) anladım bizde denemelere bugün başlıcaz inşallah :) biz başlayalımda hemen olmayabilir çünkü kimisinin hemen kalıyo kimisinin seneler sürüyo

sen ne zamandır deniyosun

canım benim kızım 6 yaşında geçen yıl 5 ay denedik olmadı sonra oldu daha yeni adetim geçmişti ki dr alttan muayene etti sonrada kan geldi sanırım düştü çok karışık testte var çıkmıştı ama bana kan tahlili yapacağına alttan muayene yaptı sonrada biz istemedik şimdi daha yeni karar verdik çalışmalara başlıycaz

Eveet kesinleştiğine göre listeye eklenebilirim artık..

Nick SuRMeLi

SAT 24 mayıs

TDH 28 şubat 2013

Eveet kesinleştiğine göre listeye eklenebilirim artık..

Nick SuRMeLi

SAT 24 mayıs

TDH 28 şubat 2013

cnm bnmde paşamda sat 22 mayıstı ve 27 şubat görünüyodu 10 şubat doğdu:)
bakalım ikinci bıdık senin ne zmn gelcek ayyy çok heyecanlı yaa ama bnm biraz daha beklemem gerek sanırım :)

Back