• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
cnm bnmde paşamda sat 22 mayıstı ve 27 şubat görünüyodu 10 şubat doğdu:)
bakalım ikinci bıdık senin ne zmn gelcek ayyy çok heyecanlı yaa ama bnm biraz daha beklemem gerek sanırım :)

oo desene benimkide ortalarda doğacak.. benim kızımda 42 haftalık doğmuştu hatırlarsan :1: inş. bu o kadar beklemez

Kutluyorum seni canım. :46:Benimde sat 30 mayis 9 gun var adet tarihime. Bugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatif. Acaba ne zaman çıkar ya cok merak ediyorum.:26:

5-6 gün kala yap canım:34:

hayırlısı olsun canım benim rabbim tamamına erdirsin inşallah

Amin canım tşk ederimm:nazar:

oo desene benimkide ortalarda doğacak.. benim kızımda 42 haftalık doğmuştu hatırlarsan :1: inş. bu o kadar beklemez

5-6 gün kala yap canım:34:

Amin canım tşk ederimm:nazar:

hatırlamazmıyım cnm güya en erken doğuracaklardan biriydin:):) hey gidi günler yaa nasıl paniktik ama ay nişan geldi ay sancı geldi derken doğurduk hepimizi asğsalim çok şükür inşş ikinciyide hayırlı bi şekilde zamanında kucakla cnm seninde sezeryandı dimi zorunlu olmuştu artık benimde zorunlu sezeryandı neyse sağlıkla doğsunlarda

sürmelim canım benimm çok tebrik ederim yaa bebişin seninleymiş Rabbim tamamına erdirsin inşallah benimkide benimledir yaa bazı belirtiler var ama emin olamıyorum adetime 2 gün kala yapsam çıkar mıı

hatırlamazmıyım cnm güya en erken doğuracaklardan biriydin:):) hey gidi günler yaa nasıl paniktik ama ay nişan geldi ay sancı geldi derken doğurduk hepimizi asğsalim çok şükür inşş ikinciyide hayırlı bi şekilde zamanında kucakla cnm seninde sezeryandı dimi zorunlu olmuştu artık benimde zorunlu sezeryandı neyse sağlıkla doğsunlarda

Evet 2 şubatta doğurmam gerekirken 15 şubatta zar zor normal doğum yaptım.. sezeryan hollandada yasak canım.. bu sefer bunu burda doğuruyum dyorum bakalım :16:

sürmelim canım benimm çok tebrik ederim yaa bebişin seninleymiş Rabbim tamamına erdirsin inşallah benimkide benimledir yaa bazı belirtiler var ama emin olamıyorum adetime 2 gün kala yapsam çıkar mıı

geldin mi damlacım
nasıl dı tatilin bizi merak etmişsindir :1:
sağol canım darısı sana olsun inşaallah
akşamları pestilim çıkıyo belim kopuyo resmen :50:
çıkar canım adet tarihin ne zamandı listede var mı bakıyım bi

Son düzenleme:
2 gün sonra test yap bi canım varsa çıkar büyük bi ihtimal..

benim sıpa ilk ayda hemen tutundu bana :1:

ay daha hiçbirsey hissetmiyorum.. suçluluk duygusu var kızıma karşı :16:

ama oda benim yavrum bilemiyorum bu düşünceyi bi atlatsaydım :12:

Sen naptın canım yok mu daha bebek çalışması

Yok canim bidahaki adetten sonra daha cok var :)
Bende kizima karsi vicdan yapardim dicektim sen lafi agzimdan aldin :) ay icim burkuldu simdiden hem heyecanli hem buruk

Selamlaaar
Surmelicİgim hayirli olsun rabbin saglikla kucaklamani nasip etsin dua et bize pesinden gelelim
Ben su an oglumla antalyada tatildeyiz esim istanbulda haftaya gelecek insallah ama ikna olmus degil hala

nerdesiniz hani kimsecikler yok

damlacım listeyi düzenlesene bacımm

Buyrun kızlar hamileler listesini düzenledim ben.. AÇILIŞI YAPTIM.. HAYDİN BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN:49:

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td]Anne'nin adı[/td][td]Anne'nin yaşı[/td][td]Yaşadığı şehir[/td][td]Son adet tarihi[/td][td]Beklenen doğum tarihi[/td][td]Bebeğin durumu[/td][td]Cinsiyet[/td][td]İsim[/td][td]Kaçıncı bebek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]28 şubat 2013[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Ablaya kardeş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]

[/table]

Merhaba kızlar listemiz hayırlı olsun.:72:

Adetime 7 gun kaldı cok heyecanlıyım . Bu ay hamile kalamayacağım gibi geliyor. Bir kac gündür kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi vede sanki idrar yolları gibi Dr gitmekte canım istemiyor. Bebis diyede kendimi kandırmak istemiyorum.:30:

SeLam liste haylirli olsun bakalim kacinci siradan girecegim
Suan yoldayim istanbuldan ciktik feribot bekliyoruz kizima kavusacagim aksama dogru insallh manisa gidiyoruz.

Back