Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet kesinleştiğine göre listeye eklenebilirim artık..
Nick SuRMeLi
SAT 24 mayıs
TDH 28 şubat 2013
cnm bnmde paşamda sat 22 mayıstı ve 27 şubat görünüyodu 10 şubat doğdu:)
bakalım ikinci bıdık senin ne zmn gelcek ayyy çok heyecanlı yaa ama bnm biraz daha beklemem gerek sanırım :)
Kutluyorum seni canım. Benimde sat 30 mayis 9 gun var adet tarihime. Bugün dayanamadım gebelik testi yaptım negatif. Acaba ne zaman çıkar ya cok merak ediyorum.:26:
hayırlısı olsun canım benim rabbim tamamına erdirsin inşallah
oo desene benimkide ortalarda doğacak.. benim kızımda 42 haftalık doğmuştu hatırlarsan inş. bu o kadar beklemez
5-6 gün kala yap canım
Amin canım tşk ederimm
hatırlamazmıyım cnm güya en erken doğuracaklardan biriydin:):) hey gidi günler yaa nasıl paniktik ama ay nişan geldi ay sancı geldi derken doğurduk hepimizi asğsalim çok şükür inşş ikinciyide hayırlı bi şekilde zamanında kucakla cnm seninde sezeryandı dimi zorunlu olmuştu artık benimde zorunlu sezeryandı neyse sağlıkla doğsunlarda
sürmelim canım benimm çok tebrik ederim yaa bebişin seninleymiş Rabbim tamamına erdirsin inşallah benimkide benimledir yaa bazı belirtiler var ama emin olamıyorum adetime 2 gün kala yapsam çıkar mıı
2 gün sonra test yap bi canım varsa çıkar büyük bi ihtimal..
benim sıpa ilk ayda hemen tutundu bana
Hosgeldin ayin annesi :)
Masallah de
Nasil bir duygu ne hissediuorsun eminim heyecanlidir
ay daha hiçbirsey hissetmiyorum.. suçluluk duygusu var kızıma karşı
ama oda benim yavrum bilemiyorum bu düşünceyi bi atlatsaydım
Sen naptın canım yok mu daha bebek çalışması
2 gün sonra test yap bi canım varsa çıkar büyük bi ihtimal..
benim sıpa ilk ayda hemen tutundu bana
nerdesiniz hani kimsecikler yok
damlacım listeyi düzenlesene bacımm