- 14 Temmuz 2023
- 3.463
- 3.718
- 53
- 23
Ya üzüldüm. Sat Bat yazarsan guncelleyimLioo regl oldum malesef bu ay da elendim inşallah sizlerden güzel haber gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya üzüldüm. Sat Bat yazarsan guncelleyimLioo regl oldum malesef bu ay da elendim inşallah sizlerden güzel haber gelir
Bugun doktora gittim kizlar yumurtlama var dedi 17-18mm dedi sagda ve solda var dedi smear testi hpv testi aldi benden niye aldi bilmiyorum adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba bu arada iki gundur cok hastaydim cigerlerimde enfeksiyon varmiş antibiyotik yazdi doktor bir haftalik onu kullanmak zorundayim ama bu ayida kacirmak istemiyorum kullanip bugunu degerlendrsem zarari olur mu ki.gebelik hemen oluşmz zatenRica ederim canmbakar bence sen bi söyle bakalım bize ne dedi haber ver mutlaka
![]()
Seninle sat bat tarihimiz aynı. Galiba yumurtlamada aynı. Dün bu gün yumurtlama zamanı galiba. Akıntı var. Sen ne zamn test yapacaksın. Yumurtlamadan 14 gün gcemesimi gerekli illaSat 26.12.2024 bat 22.01.2025 ovulasyon pik 9 ocakLioo
Sat 10.01.2025Ya üzüldüm. Sat Bat yazarsan guncelleyim
Canım testlerin yılda 1kez yapılması gerek iyi olmuş yaptığı bi sıkıntıdan değildir yani . Bi sıkıntı oluşturacak olsa söylemesi gerek diye düşünüyorum sonuçta çocuk istediğini biliyor , geçmiş olsun bu arada , kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarımBugun doktora gittim kizlar yumurtlama var dedi 17-18mm dedi sagda ve solda var dedi smear testi hpv testi aldi benden niye aldi bilmiyorum adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba bu arada iki gundur cok hastaydim cigerlerimde enfeksiyon varmiş antibiyotik yazdi doktor bir haftalik onu kullanmak zorundayim ama bu ayida kacirmak istemiyorum kullanip bugunu degerlendrsem zarari olur mu ki.gebelik hemen oluşmz zaten
Kuzum acildeki doktor yazdi antibiyotigi gebelik dusundugumu soylemeyi unuttum hayirlisi bakalim kullancam bu arada yumurta catlamasi icin kac mm olmasi gerekiyorCanım testlerin yılda 1kez yapılması gerek iyi olmuş yaptığı bi sıkıntıdan değildir yani . Bi sıkıntı oluşturacak olsa söylemesi gerek diye düşünüyorum sonuçta çocuk istediğini biliyor , geçmiş olsun bu arada , kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım![]()
Mm olarak bilmiyorum canm , ovu testi yaptıysan bakalım amaKuzum acildeki doktor yazdi antibiyotigi gebelik dusundugumu soylemeyi unuttum hayirlisi bakalim kullancam bu arada yumurta catlamasi icin kac mm olmasi gerekiyor![]()
Yarim saat sonra yapcm iki saat su alimi olmamasi gerekiyorya dogru ciksin diye bekliyom dedim birz atarim buraya yapincaMm olarak bilmiyorum canm , ovu testi yaptıysan bakalım ama![]()
Kizlar doktor yumurta 17-18mm dedi bugun utrasnla bakip ama test boyle cikti neden acaba ?Mm olarak bilmiyorum canm , ovu testi yaptıysan bakalım ama![]()
Canım Laboquick çok koyu çıkarmıyor , ama koyulaşma olmuş yarın bi gün bence pik olurKizlar doktor yumurta 17-18mm dedi bugun utrasnla bakip ama test boyle cikti neden acaba ?
Canım Laboquick çok koyu çıkarmıyor , ama koyulaşma olmuş yarın bi gün bence pik olur![]()
Evet tarihlerimiz aynı haberleşelim inşallah güzel haberler alırız bu mübarek ayların içinde Benim bu gün yumurtam çatladı dün ve öncesi gün ovu testi pikti bu gün de ağrı oldu ve testle baktım silikleşmiş bu günden itibaren 14 gün sonra yapacağımSeninle sat bat tarihimiz aynı. Galiba yumurtlamada aynı. Dün bu gün yumurtlama zamanı galiba. Akıntı var. Sen ne zamn test yapacaksın. Yumurtlamadan 14 gün gcemesimi gerekli illa
Kanda daha erken çıka bilir 10 günden sonra silikte olsa çıkar erken gebelik testinde ama yalancı negatif çıkma ihtimali yüksek eğer sabırsızsan 10 günden sonra kan ver en doğru sonuç onda çıkarSeninle sat bat tarihimiz aynı. Galiba yumurtlamada aynı. Dün bu gün yumurtlama zamanı galiba. Akıntı var. Sen ne zamn test yapacaksın. Yumurtlamadan 14 gün gcemesimi gerekli illa
Ben yurt dışindayim. Burda sistem böyle değil gidip kan veremiyorum. Anca testle. Bakalım beklicezKanda daha erken çıka bilir 10 günden sonra silikte olsa çıkar erken gebelik testinde ama yalancı negatif çıkma ihtimali yüksek eğer sabırsızsan 10 günden sonra kan ver en doğru sonuç onda çıkar
Canim bugunkinde hiç cizgi cikmadi sanki nasil degerlendrm lzm anlamadim dun doktr yumurtlarin oluşmus demişti halbukiCanım Laboquick çok koyu çıkarmıyor , ama koyulaşma olmuş yarın bi gün bence pik olur![]()
Fikri olan yokmu kizlarCanim bugunkinde hiç cizgi cikmadi sanki nasil degerlendrm lzm anlamadim dun doktr yumurtlarin oluşmus demişti halbuki![]()
Canım sıvı alımınıda dikkat ediyorsun değil mi ?henüz değil bence silik duruyor çünkü akşam tekrar yap istersen bakalım ama riske atmayım dersen değerlendirCanim bugunkinde hiç cizgi cikmadi sanki nasil degerlendrm lzm anlamadim dun doktr yumurtlarin oluşmus demişti halbuki![]()
Evet yapmadan iki saat su almiyorum ztn dongu 35gun surmustu en son gecen ay dongum kisaydi uzadigi icin muhtemelen gec catlama olck.Canım sıvı alımınıda dikkat ediyorsun değil mi ?henüz değil bence silik duruyor çünkü akşam tekrar yap istersen bakalım ama riske atmayım dersen değerlendir
Olabilir canım sen test yapmaya devam et , yumurtlaman var sonuçta sadece geç olucak demekki çatlamaEvet yapmadan iki saat su almiyorum ztn dongu 35gun surmustu en son gecen ay dongum kisaydi uzadigi icin muhtemelen gec catlama olck.