• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

Rica ederim canm 🥰 bakar bence sen bi söyle bakalım bize ne dedi haber ver mutlaka 🤗
Bugun doktora gittim kizlar yumurtlama var dedi 17-18mm dedi sagda ve solda var dedi smear testi hpv testi aldi benden niye aldi bilmiyorum adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba bu arada iki gundur cok hastaydim cigerlerimde enfeksiyon varmiş antibiyotik yazdi doktor bir haftalik onu kullanmak zorundayim ama bu ayida kacirmak istemiyorum kullanip bugunu degerlendrsem zarari olur mu ki.gebelik hemen oluşmz zaten

Sat 26.12.2024 bat 22.01.2025 ovulasyon pik 9 ocak Lioo Lioo
Seninle sat bat tarihimiz aynı. Galiba yumurtlamada aynı. Dün bu gün yumurtlama zamanı galiba. Akıntı var. Sen ne zamn test yapacaksın. Yumurtlamadan 14 gün gcemesimi gerekli illa

Bugun doktora gittim kizlar yumurtlama var dedi 17-18mm dedi sagda ve solda var dedi smear testi hpv testi aldi benden niye aldi bilmiyorum adetlerim duzensiz olduğu icinmi acaba bu arada iki gundur cok hastaydim cigerlerimde enfeksiyon varmiş antibiyotik yazdi doktor bir haftalik onu kullanmak zorundayim ama bu ayida kacirmak istemiyorum kullanip bugunu degerlendrsem zarari olur mu ki.gebelik hemen oluşmz zaten
Canım testlerin yılda 1kez yapılması gerek iyi olmuş yaptığı bi sıkıntıdan değildir yani . Bi sıkıntı oluşturacak olsa söylemesi gerek diye düşünüyorum sonuçta çocuk istediğini biliyor , geçmiş olsun bu arada , kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım 🌸💕

Canım testlerin yılda 1kez yapılması gerek iyi olmuş yaptığı bi sıkıntıdan değildir yani . Bi sıkıntı oluşturacak olsa söylemesi gerek diye düşünüyorum sonuçta çocuk istediğini biliyor , geçmiş olsun bu arada , kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım 🌸💕
Kuzum acildeki doktor yazdi antibiyotigi gebelik dusundugumu soylemeyi unuttum hayirlisi bakalim kullancam bu arada yumurta catlamasi icin kac mm olmasi gerekiyor 🥰🤗

Back