• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
Buyrun kızlar hamileler listesini düzenledim ben.. AÇILIŞI YAPTIM.. HAYDİN BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN:49:

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td]Anne'nin adı[/td][td]Anne'nin yaşı[/td][td]Yaşadığı şehir[/td][td]Son adet tarihi[/td][td]Beklenen doğum tarihi[/td][td]Bebeğin durumu[/td][td]Cinsiyet[/td][td]İsim[/td][td]Kaçıncı bebek [/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td]SuRMeLi[/td][td]25[/td][td]Ankara[/td][td]24 mayıs[/td][td]28 şubat 2013[/td][td][/td][td][/td][td][/td][td]Ablaya kardeş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]:nazar: [/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]

[/table]
selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?:16::16::16:giremiyorum dogru durust.canim ya.listemiz hayirli olsun.bu arada.ben liste acamiyorum.bana ogret acayim listeyi ilk sayfa alalim.daha kolay olur.:44::44:

bende bakınıyorum kimse yok ya

bakalım buay başlayabilcekmiyiz çalışmlara:)hayırlısı olsun inş

Hadi bakalım oh oh ohhhhh :52:

Merhaba kızlar listemiz hayırlı olsun.:72:

Adetime 7 gun kaldı cok heyecanlıyım . Bu ay hamile kalamayacağım gibi geliyor. Bir kac gündür kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi vede sanki idrar yolları gibi Dr gitmekte canım istemiyor. Bebis diyede kendimi kandırmak istemiyorum.:30:

adetine 2 gün kala test yap canım..

SeLam liste haylirli olsun bakalim kacinci siradan girecegim
Suan yoldayim istanbuldan ciktik feribot bekliyoruz kizima kavusacagim aksama dogru insallh manisa gidiyoruz.

2. 2. :1: Allah kavuştursun canım :16:

selam canim nasilsin?bebisler nasilllar?:16::16::16:giremiyorum dogru durust.canim ya.listemiz hayirli olsun.bu arada.ben liste acamiyorum.bana ogret acayim listeyi ilk sayfa alalim.daha kolay olur.:44::44:

Valla bulantılarım başladı

Sürekli uyuyasım var çok sıcak bunalıyorum kızımda hiç durmuyor ilgi istiyor

ayvayı yedim ben 8 ay nasıl gececek :5:

Tmm canım ben sana kodu özel msjla yollayımda sen ilk sayfaya ekle

Hadi bakalım oh oh ohhhhh :52:

adetine 2 gün kala test yap canım..

2. 2. :1: Allah kavuştursun canım :16:

Valla bulantılarım başladı

Sürekli uyuyasım var çok sıcak bunalıyorum kızımda hiç durmuyor ilgi istiyor

ayvayı yedim ben 8 ay nasıl gececek :5:

Tmm canım ben sana kodu özel msjla yollayımda sen ilk sayfaya ekle

ikinci bebekde az oliyor bulantilar diye biliyorum:9::9::9:tamam canim yolla ekliyim.

canim nasil kopyaliyim onu bilemedim becereksizim:9::9::9:

nazlma canım ilk sayfada msjda benim nickimi sil

[quotee.surmeli] yazan yeri bide en sonda [/quoteee] yazanı sil liste benden alıntı olmuş oldu normal olsun

gunaydin canim.tamam yapdim dedigini.bravo sana masallah.bu konulari iyi biliyorsun:46::46::46:

Günaydın :16:

Buğünden itibaren Folic plusa başladımm Günde 3 tane yemeklerden sonra alıyorum:16:

merhabalar hanımlar benımde 4 yasında emir adında bır oglum var bızde kardes istiyoruz ama bızım oglanda 2 senede olmustu esımde sperm sayısı düşüktü artık ıkınıcıyı nedkar zamanda tutturuuz bılemıcem adetıme 1 hafta var bakalım bu yılın basından berı denemeler yapıyoruz hayorlısı artı hamıle olan arkadasıda kutlarım umarım ısteyen herkes en kısa sürede hamıle kalır:emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın :16:

Buğünden itibaren Folic plusa başladımm Günde 3 tane yemeklerden sonra alıyorum:16:

oh oh sifa olsun bebisimize:16::16:canim benim adete 4 gun kaldi.ama birkac gundur belim az az agriyordu.ama bu gun kasiklarim ve belim cok agriyor.sanirim adet oluyorum:26:gerci kizima hamileykende boyle cok agrim vardi.hayirlisi olsun bakalim:40::40::40:

merhabalar hanımlar benımde 4 yasında emir adında bır oglum var bızde kardes istiyoruz ama bızım oglanda 2 senede olmustu esımde sperm sayısı düşüktü artık ıkınıcıyı nedkar zamanda tutturuuz bılemıcem adetıme 1 hafta var bakalım bu yılın basından berı denemeler yapıyoruz hayorlısı artı hamıle olan arkadasıda kutlarım umarım ısteyen herkes en kısa sürede hamıle kalır:emir_bebek::emir_bebek:

canim ALLAH gonlune gore versin.insallah kavusursun bebisine tez zamanda.:16::16::16:

Hoşgeldin aramıza canım

İnşaallah bu sefer bebişin seni çok bekletmez :16:

oh oh sifa olsun bebisimize:16::16:canim benim adete 4 gun kaldi.ama birkac gundur belim az az agriyordu.ama bu gun kasiklarim ve belim cok agriyor.sanirim adet oluyorum:26:gerci kizima hamileykende boyle cok agrim vardi.hayirlisi olsun bakalim:40::40::40:

:49: Hadi bakalım hayırlısı olsun..

kırmızılar gelmesiinnnn bebiş gelsin bebişş :emir_bebek:

Hoşgeldin aramıza canım

İnşaallah bu sefer bebişin seni çok bekletmez :16:

:49: Hadi bakalım hayırlısı olsun..

kırmızılar gelmesiinnnn bebiş gelsin bebişş :emir_bebek:

insallah canim kismet..bekliyorum:26::26:

insallah canim kismet..bekliyorum:26::26:

Test alıp yapsana canım

Varsa çıkar.. ben 1 hafta varken yaptım 3-4 saat sonra çizği çıkmıştı :1:

ben çok sabırsız biriyimm mercimek kadar şeyin cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ehüehüehüehğ:9:

Test alıp yapsana canım

Varsa çıkar.. ben 1 hafta varken yaptım 3-4 saat sonra çizği çıkmıştı :1:

ben çok sabırsız biriyimm mercimek kadar şeyin cinsiyeti ne olacak merak ediyorum ehüehüehüehğ:9:

canim ya ben kizima hamileyken 7 gun gecmisdi adetden test neqativdi.yani gec dollenme.bu seferde oyle ola bilir.ayin 5 yaparim insallah.eger kirmizilar gelmesse tabii.bence gelicek ama:1::1::1:

Allah gonlune gore versin rabbim melegini bekletmeden gondersin insallah

Back