• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü 1. hamileliğim 7. aydan sonra sıkıntılı idi doğum süreci desen o ayrı bir sıkıntı idi
ama istiyorum da oğlum 16. ayının içinde. 2 kardeş bir büyüsün desem zor mu olur benim için acaba çünkü tek başımayım başedebilirmiyim.....

Nerdesiniz kizlar yaa
Sayfa 3.sayfaya dusmus
Biz didimdeyiz tatilde
Bugun ruyamda normal dogumla bir oglum oluyordu okadar kolay olduki ve dogurunca cok rahatladigimi hissettim
İlk defa bir bebegin ruyamda yuzunu bukadar net gordum
Hayir olsun
Ama cok guzeldi dogunca direk kucagima verdi dr ben seEryanla dogumbyapmistim oyuzden normal dogum icimde kaldi belki ikinciye olur :)
Haydee nerdesiniz kizlar ya bak gene geldim yoksunuz.gunde kacdefa bakiyorum gelen giden yok
Yarin istanbula. Donecegz insallh evimi ozledim valla

kızlaarr ben geldim hoş geldim
burayı özlemişim müjdemi burda vermeyi de çok istiyordum:16:
kan sonucuma göre bhcg 78 adetim bir gün geçmişti kan verdiğimde
yani yeni yeni bir miniş benimle
ama hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok
hamile gibi hissedemiyorum kendimi oğlan hep kucak istiyor dana hep kucağımda karnımdaki Allah'a emanet:emir_bebek:
bu ay hiç ama hiç beklemiyordum tek seferde tutundu bebeğim abisi gibi
Rabbim isteyen herkese versin inşallah........

selamlarrrrrrrrrrr:3::3:ne var ne yok yeni hamis varmiiii?:26:
ogulbali canim tebrik ederim ALLAH sag salim dogurmayi nasib etsin:16::16::16:nasilsin

selamlarrrrrrrrrrr:3::3:ne var ne yok yeni hamis varmiiii?:26:
ogulbali canim tebrik ederim ALLAH sag salim dogurmayi nasib etsin:16::16::16:nasilsin

teşekkür ederim amin canım inşallah
valla iyiyim galiba hiç hamile gibi hissedemiyorum mide bulantısı filan yok garip
oğlumda ilk belirti bulantıydı
nedense sakiniz eşimde bende çok heyecanlanırım sanıyordum ama yok
ve kimse bilmiyor ailelerimiz de bilmiyor kalp atışlarını görmeden kimseye demiycez
sende ne var ne yok nasıl gidiyor

teşekkür ederim amin canım inşallah
valla iyiyim galiba hiç hamile gibi hissedemiyorum mide bulantısı filan yok garip
oğlumda ilk belirti bulantıydı
nedense sakiniz eşimde bende çok heyecanlanırım sanıyordum ama yok
ve kimse bilmiyor ailelerimiz de bilmiyor kalp atışlarını görmeden kimseye demiycez
sende ne var ne yok nasıl gidiyor

insallah oda olur canim.kalp atislari icin ne zaman gideceksinnnnn:26::26:
bende gecen ay basladim calismaya:17::17::17:olmadi.3 gun arda arda yaptik.ama bu sefer kizima hamile kaldigim ay gibi gunasiri yapicam insallah:17::17::17:tutar belki.hayirlisi olsun

şuan çok küçük gitsek kese bile zor görünür ben yakın zamanda gitmeyi düşünmüyorum gebelik imza bölümünde 6.hafta yazıyor ama o kadar yok bebişim sat a göre öyle çıkıyor ama olsa olsa 4 haftalıktır şuan hamile gibi hissetmiyorum bi süre daha bekliycem bu arada doktor araştırıcam bakalım
inşallah senin de bu ay olur öyle dene bakalım canım inşşalh gönlüne göre verir Rabbim.....

slm arkadaslar bende ikinci bebis gelsemi gelmesemi derken geliverdi bu ay anneciginin gobusune ..
bugun kan testi yaptirdim 2530 cikti bhcg degeri ..
adetim 1 hafta gecince benim kafa ancak dank etti
yinede ihtimal vermedim hamilelige cunku oglumda daha adet gecikmesi olmadan belirtilerden anlamistim hamile oldugumu
bunda ise tik yok .. belkide bu allahin bi rahmeti cunku oglum 23 aylik ve ben cok tedirginim .. kotu olursam onunla ilgilenemezsem diye ..

slm arkadaslar bende ikinci bebis gelsemi gelmesemi derken geliverdi bu ay anneciginin gobusune ..
yinede ihtimal vermedim hamilelige cunku oglumda daha adet gecikmesi olmadan belirtilerden anlamistim hamile oldugumu
bunda ise tik yok .. belkide bu allahin bi rahmeti cunku oglum 23 aylik ve ben cok tedirginim .. kotu olursam onunla ilgilenemezsem diye ..

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin hepimixi
bencede bu bize Allahın bir lütfu olsa gerek bendede tık yok oğlan sürekli kucak istiyor oyun istiyor gece çişi geliyor kucağımda götüyüorum mecburen
benim değer düşükmü ki tam adet günümde yaptırdım sayılır bir gün gecikme değer 78 ?? şimdi on günlük gecikme var şimdi yaptırsam muhtemelen yüksek çıkar ama ?

şuan çok küçük gitsek kese bile zor görünür ben yakın zamanda gitmeyi düşünmüyorum gebelik imza bölümünde 6.hafta yazıyor ama o kadar yok bebişim sat a göre öyle çıkıyor ama olsa olsa 4 haftalıktır şuan hamile gibi hissetmiyorum bi süre daha bekliycem bu arada doktor araştırıcam bakalım
inşallah senin de bu ay olur öyle dene bakalım canım inşşalh gönlüne göre verir Rabbim.....

haklisin canim.benim kizimda cok gec gozukmusdu.:44:

ay cok sevinirim boyle surpriz bebis isine:46::46:ALLAH tamamina erdirsin insallah.......:16::16::16:benimde ilk hamileligim zor bulantili gecdi insallah ikincisi boyle olmaz:50:

bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü 1. hamileliğim 7. aydan sonra sıkıntılı idi doğum süreci desen o ayrı bir sıkıntı idi
ama istiyorum da oğlum 16. ayının içinde. 2 kardeş bir büyüsün desem zor mu olur benim için acaba çünkü tek başımayım başedebilirmiyim.....

canim cesaret ettin ettin yoksa 18 ayi gecince insanin gozu korkuyor benden sana tavsiye istiyorsan hemen yap ;)

kızlaarr ben geldim hoş geldim
burayı özlemişim müjdemi burda vermeyi de çok istiyordum:16:
kan sonucuma göre bhcg 78 adetim bir gün geçmişti kan verdiğimde
yani yeni yeni bir miniş benimle
ama hamilelikle ilgili hiçbir belirtim yok
hamile gibi hissedemiyorum kendimi oğlan hep kucak istiyor dana hep kucağımda karnımdaki Allah'a emanet:emir_bebek:
bu ay hiç ama hiç beklemiyordum tek seferde tutundu bebeğim abisi gibi
Rabbim isteyen herkese versin inşallah........

canim tebrik ederim
seninle daha once bu topikde konusmustuk sanirim bende bir turlu cesaret edemiyordum
yaklasik 1,5 ay once bi dusukle sonuclandi hamileigim
sonra hic adet olmadan bugun hamile oldugumu ogrendim
cok sasirdim
suan 6,7 hafta gosteriyor benimde ama hala inanamiyorum cunku oglumda bir cok beirti vardi bunda hic biri yok

bende hemen gitmeyi dusunmuyorum oglumda 5 haftalikken doktorun kapisindaydim
bunda adetim gecikti 10 gun sonra test yapmak kafama ancak dank etti
sanirim 2. lerde ilkler kadar heyecan olmuyor :))
ama ben yinede cok mutluyum yerlere goklere sigamiyorum icim kipir kipir :))

bencede bu bize Allahın bir lütfu olsa gerek bendede tık yok oğlan sürekli kucak istiyor oyun istiyor gece çişi geliyor kucağımda götüyüorum mecburen
benim değer düşükmü ki tam adet günümde yaptırdım sayılır bir gün gecikme değer 78 ?? şimdi on günlük gecikme var şimdi yaptırsam muhtemelen yüksek çıkar ama ?

canim oyle tabii mecbur kaldiriyorsun bebisi kucaga.:26:ama fazla yorma kendini:20:bence yarin yine kan testi yapdir icin rahat etsin:34::34:

canim cesaret ettin ettin yoksa 18 ayi gecince insanin gozu korkuyor benden sana tavsiye istiyorsan hemen yap ;)

canim tebrik ederim
seninle daha once bu topikde konusmustuk sanirim bende bir turlu cesaret edemiyordum
yaklasik 1,5 ay once bi dusukle sonuclandi hamileigim
sonra hic adet olmadan bugun hamile oldugumu ogrendim
cok sasirdim
suan 6,7 hafta gosteriyor benimde ama hala inanamiyorum cunku oglumda bir cok beirti vardi bunda hic biri yok

bende hemen gitmeyi dusunmuyorum oglumda 5 haftalikken doktorun kapisindaydim
bunda adetim gecikti 10 gun sonra test yapmak kafama ancak dank etti
sanirim 2. lerde ilkler kadar heyecan olmuyor :))
ama ben yinede cok mutluyum yerlere goklere sigamiyorum icim kipir kipir :))

heyecan yavaş yavaş oluyor akşam eşim arabayı hızlı kullanıyordu kızımızı korkutuyorsun filan diye takıldım
yeni yeni alışıyorum sanki hiçbir belirti yok belkide ondan oğlumda gecikmeden önce bulantı başlamıştı nerdeyse bunda yok
hayırlısı........

canim tabiki yuksek cikar korkma sakin aklina kotu seyler getirme
gecikmeden tam bir hafta sonra idrarda yaptim 2. cizgi hemen cikti
1 test daha yapttim yine 2. cizgi kopkoyu cikti
benim bugun 12. gunum adet gecikmesi ben bugun ancak kanda baktirdim 2530 cikti
hemen doktora gitmiycem
ilkinde sekiz sene bekledik kuzuyu o yuzden cok tedirgindim
bunda allaha dayanip rahat olucam insallah

haklisin canim.benim kizimda cok gec gozukmusdu.:44:

ay cok sevinirim boyle surpriz bebis isine:46::46:ALLAH tamamina erdirsin insallah.......:16::16::16:benimde ilk hamileligim zor bulantili gecdi insallah ikincisi boyle olmaz:50:

insallah canim 2. bebislerde rabbim yardim etsin ben ilkinde gunde 15,16 saat uyuyordum
bunda evde 23 aylik bi canavar var onun pesinde kosmaktan belkide kendimi dinlemeye firsatim olmuyordur o yuzden bir sey hissetmiyorda olabilirim ;)

canim oyle tabii mecbur kaldiriyorsun bebisi kucaga.:26:ama fazla yorma kendini:20:bence yarin yine kan testi yapdir icin rahat etsin:34::34:

kan vermeye giderken muhakkak takılıyorum birilerine annemlerle yanyana evler annemle kayınvalidem altlı üstlü muhakkak görünüyorum bunda kaç bahane uydurarak gittim bi daha gitsem anlarlar ve ben onlara bile söylemedim çünkü onlar bilirse herkes bilir biliyorum:9::9:
ben şimdilik kimse bilsin istemiyorum

heyecan yavaş yavaş oluyor akşam eşim arabayı hızlı kullanıyordu kızımızı korkutuyorsun filan diye takıldım
yeni yeni alışıyorum sanki hiçbir belirti yok belkide ondan oğlumda gecikmeden önce bulantı başlamıştı nerdeyse bunda yok
hayırlısı........

belirtiler farkli olunca benimde icime kiz doguyor .. hep kizim diye sevesim geliyor ..
Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin hepsi ayni ..

kan vermeye giderken muhakkak takılıyorum birilerine annemlerle yanyana evler annemle kayınvalidem altlı üstlü muhakkak görünüyorum bunda kaç bahane uydurarak gittim bi daha gitsem anlarlar ve ben onlara bile söylemedim çünkü onlar bilirse herkes bilir biliyorum:9::9:

evet cok iyi yapdin.surpriz daha iyi olur:34::34:icinde tutmakda zordur ama dimi:1:hayirla gelsin minigin insallah:emir_bebek::emir_bebek:

ay ayni duygulari yasiyoruz ogulbali
bende kimseye soylemek istemiyorum
oglumda adet gecikmmein uzerinden 3 gun gecmisti kanda pozitifdi bide tam kurban bayramiydi herkese yerdeki bortu bocekden gokteki kusa kadar duyurmustum
ama bundada bi saklama istegi var bende
biraz surpriz olsun istiyorum ..
gelecek ay turkiyeye tatile gidiyoruz herkese orda soyluyum yada donunce 3 aylik filan olucak o zaman soyluyum diyorum

evet sağlıklı ve hayırlı olsunlarda gerisi önemli değil
bunda bende Allah a bıraktım zaten herşey onun elinde kendimi yıpratmıycam çok rahatım hemen doktorada gitmiycem zamanı gelince görüncek zaten
inşallah doğdukları zamanda böyle tecrübeli oluruz:)
bu arada ben oğluma ve karnımdaki bebeğime hatim başladım 9 ayda biter heralde...:):6:

Back