- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
canim ya ben kizima hamileyken 7 gun gecmisdi adetden test neqativdi.yani gec dollenme.bu seferde oyle ola bilir.ayin 5 yaparim insallah.eger kirmizilar gelmesse tabii.bence gelicek ama
Aaa öylemiii
gelmesin yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim ya ben kizima hamileyken 7 gun gecmisdi adetden test neqativdi.yani gec dollenme.bu seferde oyle ola bilir.ayin 5 yaparim insallah.eger kirmizilar gelmesse tabii.bence gelicek ama
Selam anneler nasilsiniz hamis sayimizda bi degisiklik yok sanirim
Dun kizima kavustum cok sukur nasil nazli bi gorseniz cekecegimiz var valla
Cok mutluyum cekmeye raziyim ama
Herkese mrhabalaaar nasilsiniz
Bugun evlilik yildonumumuz 6 seneyi deviriyoruZ ama esim istanbulda ben antalyadayim cicegim geldi mutlu oldum
gunaydin kizlar.benim kirmizi geldi.dun.artik temmuza kaldi.insallah olursa.nisan annesi oluruz ben ve diyer isteyen arkadaslarbizim sulalede hic nisan ayinda kimse.belki benim bebis ilk olur
cnm EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAK YİNE MART ANNESİ OLYUYORUZ BEN HESAPLADIM:)MARTIN SONLARINI BULUYO
kızlar ya kk ya hasret kaldım tatilden geldik pc bozuldu arkadaşınkinden giriyom cevaplarınızı okuyamam belki ben test yaptım çift çizgi çıktı hafif çıktı ama bariz belli iki kere yaptım aynı sonuç kan verdim yarın alıcam inş. bebişim benimledir hepinizi öpüyorummmm
Tutarsa nisan tutmazsa mayis annsiyim ben mayis istiyorum bakalim nasipay kızlar umarım mart annesi olursunuz
bizim topiğe bekliyorumm
kızlar ya kk ya hasret kaldım tatilden geldik pc bozuldu arkadaşınkinden giriyom cevaplarınızı okuyamam belki ben test yaptım çift çizgi çıktı hafif çıktı ama bariz belli iki kere yaptım aynı sonuç kan verdim yarın alıcam inş. bebişim benimledir hepinizi öpüyorummmm
Masallah sende surmelide ne bereketli toprakmissiniz :)
Gounaydin insallah sorunsuz bir sekilde tamamlarsin hamisligi :)
Tutarsa nisan tutmazsa mayis annsiyim ben mayis istiyorum bakalim nasip
canim nasilsin?hosgeldinay cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin insallah.kan sonucuna bize yazarsin.merak ederiz yoksasurmeli ve sen topigimizin sampiyonu oldunuztebriklerdarisi bize insallah