• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
canim ya ben kizima hamileyken 7 gun gecmisdi adetden test neqativdi.yani gec dollenme.bu seferde oyle ola bilir.ayin 5 yaparim insallah.eger kirmizilar gelmesse tabii.bence gelicek ama:1::1::1:

Aaa öylemiii :1:

gelmesin yaa

Selam anneler nasilsiniz hamis sayimizda bi degisiklik yok sanirim
Dun kizima kavustum cok sukur nasil nazli bi gorseniz cekecegimiz var valla
Cok mutluyum cekmeye raziyim ama

Selam anneler nasilsiniz hamis sayimizda bi degisiklik yok sanirim
Dun kizima kavustum cok sukur nasil nazli bi gorseniz cekecegimiz var valla
Cok mutluyum cekmeye raziyim ama

masallah kizina canim.ALLAH bizleri onlardan,onlari bizlerden ayirmasin.insallah.AMINNNNNNNNNNNNN:16:

Merana kızlar. Ben meraktan çatlamak uzereyim. Karnım belim acayip ağrıyor. Adetime daha 5 gun var. Test yapsam çıkmaz. İnşallah idrar yolları falan değildir.

Herkese mrhabalaaar nasilsiniz
Bugun evlilik yildonumumuz 6 seneyi deviriyoruZ ama esim istanbulda ben antalyadayim cicegim geldi mutlu oldum

gunaydin kizlar.:3:benim kirmizi geldi.dun.artik temmuza kaldi.insallah olursa.nisan annesi oluruz ben ve diyer isteyen arkadaslar:16:bizim sulalede hic nisan ayinda kimse.belki benim bebis ilk olur:52::52::52:

gunaydin kizlar.:3:benim kirmizi geldi.dun.artik temmuza kaldi.insallah olursa.nisan annesi oluruz ben ve diyer isteyen arkadaslar:16:bizim sulalede hic nisan ayinda kimse.belki benim bebis ilk olur:52::52::52:

cnm EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAK YİNE MART ANNESİ OLYUYORUZ BEN HESAPLADIM:)MARTIN SONLARINI BULUYO

Son düzenleme:
cnm EĞER BU AY HAMİŞ KALIRSAK YİNE MART ANNESİ OLYUYORUZ BEN HESAPLADIM:)MARTIN SONLARINI BULUYO

oylemi canim.ben hic hesaplamadim:50:sadece bir ay sonra diye saniyordum.ay mart olsun.yeterki gelsin bebislerimiz:16:

kızlar ya kk ya hasret kaldım tatilden geldik pc bozuldu arkadaşınkinden giriyom cevaplarınızı okuyamam belki ben test yaptım çift çizgi çıktı hafif çıktı ama bariz belli iki kere yaptım aynı sonuç kan verdim yarın alıcam inş. bebişim benimledir hepinizi öpüyorummmm

ay kızlar umarım mart annesi olursunuz

bizim topiğe bekliyorumm

kızlar ya kk ya hasret kaldım tatilden geldik pc bozuldu arkadaşınkinden giriyom cevaplarınızı okuyamam belki ben test yaptım çift çizgi çıktı hafif çıktı ama bariz belli iki kere yaptım aynı sonuç kan verdim yarın alıcam inş. bebişim benimledir hepinizi öpüyorummmm

Masallah sende surmelide ne bereketli toprakmissiniz :)
Gounaydin insallah sorunsuz bir sekilde tamamlarsin hamisligi :)

canim nasilsin?hosgeldin:46::46::46:ay cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin insallah.kan sonucuna bize yazarsin.merak ederiz yoksa:34::34:surmeli ve sen topigimizin sampiyonu oldunuz:65::65::65::65::65::65:tebrikler:64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62:darisi bize insallah:16::16::16:

İnşaallah canımm:16:

Masallah sende surmelide ne bereketli toprakmissiniz :)
Gounaydin insallah sorunsuz bir sekilde tamamlarsin hamisligi :)

:1:

Tutarsa nisan tutmazsa mayis annsiyim ben mayis istiyorum bakalim nasip:49:

hayırlısııı :34:

canim nasilsin?hosgeldin:46::46::46:ay cok sevindim.tebrik ederim.ALLAH tamamina erdirsin insallah.kan sonucuna bize yazarsin.merak ederiz yoksa:34::34:surmeli ve sen topigimizin sampiyonu oldunuz:65::65::65::65::65::65:tebrikler:64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::62::62::62:darisi bize insallah:16::16::16:

Darısı size canımm

cnm tebrik ederim hadi hayırlısı in güzel haberler gelir kan saonucundandaaa ohhh ikide iki:)

OgulBali tebri ederim cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bize de dua et insallah bir gun bende cift cizgiyi gordum derim hos henuz kocam ikna Olmus degil ama bakalim

Nerdesiniz kizlar yaa
Sayfa 3.sayfaya dusmus
Biz didimdeyiz tatilde
Bugun ruyamda normal dogumla bir oglum oluyordu okadar kolay olduki ve dogurunca cok rahatladigimi hissettim
İlk defa bir bebegin ruyamda yuzunu bukadar net gordum
Hayir olsun
Ama cok guzeldi dogunca direk kucagima verdi dr ben seEryanla dogumbyapmistim oyuzden normal dogum icimde kaldi belki ikinciye olur :)

Back