ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

bu cok iyi oldu canim.insallah ilk atisda tutar

tutacağını pek sanmıyorum ama
nasip kısmet

burası çok sıcak istanbul her yaz olduğu gibi bu yazda yanıyor ve bol nemlii

insallah tutar.bende pek umutlu deyilim bu aydan,ama kasik agrilari ve bel agrim var.hic boyle olmamisdim ayin ortasinda.hem yumurtlama donemimde gecdi:26::26:acaba hamilemiyim sorusu belirmeye basladi icimde
ya bizdede yani bakude(azerbaycanda)cok sicakmis.annem neredeyse 40 dereceye cikiyor hava diyor.ben almanyadayim.hava 18 derece ve cok yagisli.sabahdan aksama kadar

selam
bende 3gun once oldum.dedım olmusken bı gıdeyım dr.baktı gebelıge engel bısı yok dedı
adetın bıtınce smear yaptır dedı hamılelıkte hastalık olsada mudahale edılmıyor oncesınden bı baktır dedı.ona baktırınca bebıs bı ay daha atacak napayım?,
hıc yaptırmadım daha once.sızler yaptırdınız mı?

Canım ben smeara baktirdim. Tabi bir sene önce birşey çıkmadı.hayirlisi olsun canım. Tabi gebelik oncesi aslında Dr. Gitmek iyi olur. Sonra gelsin bebisler

kim se yokmu..........................

Herkese merhabalaaaarrrr
Esim yine moralimi bozdu yaaa oglum ben tek basima sikiliyorum kardes alalim dedi babasida yok sana kardes felan dedi bana da yok baska cocuk felan dedi
Cok uzuldum moralm bozuldu, hic tek cocuk dusunmedim ben
Nasil ikna olacak bu adam yaaa

Oturdum agliyorum sinirimden bana diyor git yaptirabilirsen tup bebek yaptir ben istemiyorum diyor

Bilmiyorum ne sikintisi var biz tek cocukla kalacaz bu gidisle galiba bir muciE olup surpriz bebis gelmezse tabiki

bence sen ustune gitme.bunlarin hepsi ustune gittikce ters tepki aliyoruz.biraz mesafeli davran.ama kusme.o ne derse yap.(tabii bazi sinirlar icinde).belki bu ise yarar.bazi sikintilar olunca ben esimin ustune gittikce inadina yapiyor.ama susub mesafeli davraninca her sey deyisiyor.belki kiyamaz sana o zaman

selam kizlar.nasilsiniznerdesiniz.ogulbali yok.surmeli sen nerdesin kiz.

selam kizlar.nasilsiniznerdesiniz.ogulbali yok.surmeli sen nerdesin kiz.

burdayım cnm asıl sizler yoksunuz ben sürekli burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…