- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam şekerler
akşam piknikteydik
kızım küçük bir kız gördü onunla oynamak istedi
eşimde diyordki durumu düzeltiyimde yapıcam kızıma arkadaş
yanlız olmuyor
öyle söyleyince hoşuma gitti demekki tamamen karar vermiş
mart mart diyorda ben o tarihi erkene aldırıcam
çok işlerim var bugün canımda pek yapmak istemiyorya işte
gezmek istiyoruuum
tutacağını pek sanmıyorum amabu cok iyi oldu canim.insallah ilk atisda tutar
beeeennnnnnnnnnndddddddddddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeebizde 1 aydir hava yagisli.gezemiyoruz dogru durust
tutacağını pek sanmıyorum ama
nasip kısmet
burası çok sıcak istanbul her yaz olduğu gibi bu yazda yanıyor ve bol nemlii
selam
bende 3gun once oldum.dedım olmusken bı gıdeyım dr.baktı gebelıge engel bısı yok dedı
adetın bıtınce smear yaptır dedı hamılelıkte hastalık olsada mudahale edılmıyor oncesınden bı baktır dedı.ona baktırınca bebıs bı ay daha atacak napayım?,
hıc yaptırmadım daha once.sızler yaptırdınız mı?
Oturdum agliyorum sinirimden bana diyor git yaptirabilirsen tup bebek yaptir ben istemiyorum diyor
ay canim benim lutfen aglama.belki bir SIKINTISI vardir.niye boyle diyor acaba.:26::26:
Bilmiyorum ne sikintisi var biz tek cocukla kalacaz bu gidisle galiba bir muciE olup surpriz bebis gelmezse tabiki
bence sen ustune gitme.bunlarin hepsi ustune gittikce ters tepki aliyoruz.biraz mesafeli davran.ama kusme.o ne derse yap.(tabii bazi sinirlar icinde).belki bu ise yarar.bazi sikintilar olunca ben esimin ustune gittikce inadina yapiyor.ama susub mesafeli davraninca her sey deyisiyor.belki kiyamaz sana o zaman[/QUOT
Soyledigini deneyecem bakalin ne olacak ya bebegimizi kaybetmeden evvel uc cocuk diyordu simdi istemiyor ikinci bile
bence sen ustune gitme.bunlarin hepsi ustune gittikce ters tepki aliyoruz.biraz mesafeli davran.ama kusme.o ne derse yap.(tabii bazi sinirlar icinde).belki bu ise yarar.bazi sikintilar olunca ben esimin ustune gittikce inadina yapiyor.ama susub mesafeli davraninca her sey deyisiyor.belki kiyamaz sana o zaman[/QUOT
Soyledigini deneyecem bakalin ne olacak ya bebegimizi kaybetmeden evvel uc cocuk diyordu simdi istemiyor ikinci bile
gozu korkmus.ayni seyleri yasamakdan korkuyo...esini bir sekilde tekrar ayni seyleri ALLAH isterse yasamiycak olmasina inandirmak lazim......bunu en iyi anlatan biri olmali.kaynanan ola bilirimi.yada en yakin baska biri..........
gozu korkmus.ayni seyleri yasamakdan korkuyo...esini bir sekilde tekrar ayni seyleri ALLAH isterse yasamiycak olmasina inandirmak lazim......bunu en iyi anlatan biri olmali.kaynanan ola bilirimi.yada en yakin baska biri..........
Kayinvalideme soylemistim konu acilmisti dedim istemiyor baska cocuk diye kaynanam kizmisti oyle sey mi olur tek cocukla kalinmaz dedi de esime bir sey soylemedi galiba ama Kayinvalideme soylerim tekrardan
burdayım cnm asıl sizler yoksunuz ben sürekli burdayım