- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
cnm ben 2 kere yaptım zaten o silik testten önce bi tane yaptım onda silik çizği yoktu
hayırlısı olsun canım belki hamişsindirrr
biz 1 kere çalıştık sadece
insallah hepimiz icin hayirlisi
bizde 3 kere calistik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben 2 kere yaptım zaten o silik testten önce bi tane yaptım onda silik çizği yoktu
hayırlısı olsun canım belki hamişsindirrr
biz 1 kere çalıştık sadece
gecmis olsun canim.ben kizima hamileyken acayip bel agrim oldu ilk 3 ay.yerimden kalkamiyordum
doğrudur canım bende yerlerde yuvarlanıyordum halsizlik mide bulantısı falan çoktu
şuanda oturamıyorum bile kassıklarım batıyor sanki
canım namaz kılıp yatacam kusura bakma
yarin sonucu bildirrim
hadi hayırlı geceler
Ay kiZlar masallah insallh ikinizde hamissinizdr.
kızlarrrrrrr
test yaptım sabah aç karnına
pozitif çıktıııı
sabah kan vermeye gidemedim hastanenin arası baya var arabayla gidecektim eniştemin işi varmış arabayla kaldı yarına
hayırlı olsun kendim hamileymişim gibi sevindim ya
evet canim aynen.gune guzel haberle basladik..insallah hep boyle gecer gunlerimiz
hollleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyytopikimizin sampiyonuALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhh
masallah canim belirginlesmis.ay inan cok sevindim mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun kendim hamileymişim gibi sevindim ya
kızlar içim bi tuhaf
cnm bnm ya inanki çok sevindim hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş diloşda abla oluyo demek:) maaşallah ona hadi kandada güzel değerlerini bekliyoruz ama test epey net değerin yüksektir cnm mutlaka:)
evett abla olacak prensesimmm
ikizim olur inşallah