• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
hmm iyi iyi o zaman bu bariz bi belirti ben normalde de iştahlıyım ama hiç doymadığım çok iştahlı hallerim nadir.bende kalırsam 50 ile kalıcam oğlanda da 51 kilo ile kalmıştım 60 ile doğuma gitmiştim bakalım bu olursa nasıl olcek

kiz 50 kilomu bravo ya......boyun kac senin:44::44::44:

selam kızlar
masallah adet bekleyenler varmıs aramızda
cok heyecanlı hadı hayırlısı
ben bu ay 18 ınde beklıyorum bakalım belkı temmuzda gun sayarım bende :)
kızımda ılk ay hamıle kalmıstım oyuzden bundada acaba hemen olur mu acaba bı ay daha mı beklesem dıyorum hemen olacagını varsayarak ama bellı olmaz dımı?rabbım ne zaman ısterse ozaman verr ınsallah.

selam kızlar
masallah adet bekleyenler varmıs aramızda
cok heyecanlı hadı hayırlısı
ben bu ay 18 ınde beklıyorum bakalım belkı temmuzda gun sayarım bende :)
kızımda ılk ay hamıle kalmıstım oyuzden bundada acaba hemen olur mu acaba bı ay daha mı beklesem dıyorum hemen olacagını varsayarak ama bellı olmaz dımı?rabbım ne zaman ısterse ozaman verr ınsallah.

benim oğluşum da tek atışta tuttu ama 3 yıllık bi korunma döneminden sonra hemen olmayabilir kimyasal birşey kullanmadım ama yinede hemen olmaz gibi geliyor o yüzden biz başladık bu ay ilk ayım inşallah gelir minikimmm

ya onu sorma :1: boyum 1.56 bayaa minyon birşeyim yani:1:

ay cici kizim desene:1::1:masallah....benimde 1.64 boyum.kismet olursa 53 kiloyla baslayacagim hamileliye:49::49:60 kiloydum.2 ay once diyete yaptim ve hamilelik oncesi kilomu indirdim cok sukur,,,,:42::42:ates olcuyorum.bakiyorum kizlara atesi adet gunune kadar yuksek olub.sonra inenlerde var..kafam karisiyor.hemde kizim kucuk diye kafama takmiyorum.erken basladim calismalara insallah hepimizde olur................:16::16::16:

Son düzenleme:
ay cici kizim desene:1::1:masallah....benimde 1.64 boyum.kismet olursa 53 kiloyla baslayacagim hamileliye:49::49:60 kiloydum.2 ay once diyete yaptim ve hamilelik oncesi kilomu indirdim cok sukur,,,,:42::42:ates olcuyorum.bakiyorum kizlara atesi adet gunune kadar yuksek olub.sonra inenlerde var..kafam karisiyor.hemde kizim kucuk diye kafama takmiyorum.erken basladim calismalara insallah hepimizde olur................:16::16::16:

insan erkenden başlayayım sonra da olsa olur diye giriyor niyete ama ne olursa olsun o kırmızıları görmek istemiyor bende istemiyorummm:(
belim ve kasıklarım ağrıyo adet olucak gibi ama daha 12 gün var
oooyyy oyyy:44::44:

insan erkenden başlayayım sonra da olsa olur diye giriyor niyete ama ne olursa olsun o kırmızıları görmek istemiyor bende istemiyorummm:(
belim ve kasıklarım ağrıyo adet olucak gibi ama daha 12 gün var
oooyyy oyyy:44::44:

o kadar haklisinki ya.qarip bir his....:1::1:bu ay olmayacagini dusunuyorum ama yine umutluyum.insallah tutar diye dua ediyorum.ama bir tarafdanda kizim kucuk fazla dusunme diyorum ama...ama hemen olmasini cok istiyorum.adetime daha 14 gun var:14:gelicekmi acaba kirmizi kartim.aslinda bende hamile kalmak ilgili sorun yok.3 defa kaldim.sadece rahim duvarinda et beni vardi o engellemisdi:50:2 sene o yuzden hamile kalamadim.ondan sonra 1 sene icinde 3 kere.ve kizim.......kismet bakalim:26::26:

hepimizi için hayırlısı olsun Allah ne dilerse güzel diler şüphesiz
kızlar çok işim var oğlanla birlikte iş yapmaya çalışıyorum akşam yine bavul hazırlıycam sabaha yolculuk var
damla bu sene leyleği havada gördü:1::1::1:
hepinizi öpüyorum akşam yine girerim:34:
byyyyy

Rabbim ne dilerse güzel diler hayırlısı olsun hepimiz için
Kızlar ben kaçar oğlanla birlikte iş yapıoz akşam bavul hazırlıycam sabah yolculuk var
akşam girerim yine inş.
hepinizi öptm byyyy:54::54:

Rabbim ne dilerse güzel diler hayırlısı olsun hepimiz için
Kızlar ben kaçar oğlanla birlikte iş yapıoz akşam bavul hazırlıycam sabah yolculuk var
akşam girerim yine inş.
hepinizi öptm byyyy:54::54:

gule gule guzelim:24::24::24::24::24:

SURMELI
sende ne var ne yok hamislik haberi verecekmisin bize:21::21::21:

Selam kızlar sabah dr gittim.. mantar varmış alttan muayene etti bebek istiyoruz dedim oda satın ne zaman dedi bende 24 mayıstı dedim daha kan tahlili için erken bi kaç gün daha bekle dedi :ssz:

çınaremm bende senin gibi düşünüyorum kızım daha küçük diyorum benim ki daha yürümüyor tek elinden tutup yürütüyorum1 ay önce onuda yapamıyordu annemler gelene kadar yürüse bari:44:

Selam kızlar sabah dr gittim.. mantar varmış alttan muayene etti bebek istiyoruz dedim oda satın ne zaman dedi bende 24 mayıstı dedim daha kan tahlili için erken bi kaç gün daha bekle dedi :ssz:

çınaremm bende senin gibi düşünüyorum kızım daha küçük diyorum benim ki daha yürümüyor tek elinden tutup yürütüyorum1 ay önce onuda yapamıyordu annemler gelene kadar yürüse bari:44:

erkende baslamamiz iyi oldu bir yerde.sorunlarimizi erkenden cozeriz:34:
merak etme canim yurur bir kac gune.....sasirsin nasil oldu diye:55::55:biraz dinlen canim......ben artik kizimi zapt edemiyorum.....cok yaramaz lasdi.birde inat.pencerelerde geziyor:18:qaliba 2 yas sendromu bizde erken basladi:1:

ühüüüü kimse beni merak etmemiş:(:( kızlar bende konyaya geldim eşim ve paşamla beraber ve anladımki ikinci bebiş için biraz erken çünkü bnm oğllan çokkk ahreketli :)
yani maaşallah haşatımızı çıkardı burda :)allah sağlık versinde tabi ikinciyi en azından diyorum biraz duru hayırı anladıktan sonra olsun kısmet en önemlisi hayırlı sağlıklı zamanda gelsin tabi Allah nasip ederse aralık ocak gibi çalışmalar olsun diyorum bakalım,

oğluş yerinde saniye durmuyo bi uyurken dinlen,yorum hamişlik bu şekilde zor olur diyorum ama tabi şimdi bunaldım belki ondan böle düşündüm:):)adam yürümüyoki koşuyoo illa elimizi bırakcak merdivenlerden inip çıkıcak ortalıkta dolancak:)ee onlarda haklı onların en büyük zevki koşmak :):)
neyse ben yine sizleri takip edip yazarım aeolun kuzucuklarla:3:

ühüüüü kimse beni merak etmemiş:(:( kızlar bende konyaya geldim eşim ve paşamla beraber ve anladımki ikinci bebiş için biraz erken çünkü bnm oğllan çokkk ahreketli :)
yani maaşallah haşatımızı çıkardı burda :)allah sağlık versinde tabi ikinciyi en azından diyorum biraz duru hayırı anladıktan sonra olsun kısmet en önemlisi hayırlı sağlıklı zamanda gelsin tabi Allah nasip ederse aralık ocak gibi çalışmalar olsun diyorum bakalım,

oğluş yerinde saniye durmuyo bi uyurken dinlen,yorum hamişlik bu şekilde zor olur diyorum ama tabi şimdi bunaldım belki ondan böle düşündüm:):)adam yürümüyoki koşuyoo illa elimizi bırakcak merdivenlerden inip çıkıcak ortalıkta dolancak:)ee onlarda haklı onların en büyük zevki koşmak :):)
neyse ben yine sizleri takip edip yazarım aeolun kuzucuklarla:3:

hadi kiz 68 sayfada sordum gormedinmi:22::22::22:
bende bazen oyle diyorum.ama cogunlukla istiyorum.kismet.....bende artik yetisemiyorum kizima:55:ama bebege karar vermis durumdayim.bekliyorum:49::49:senin icin en hayirlisi olsun canim:16:

kızlar beş yaşında oğlum var iki yıldır eşim ve çevremdeki herkes baskı yapıyor ikinci için ama ben cesaret edemiyorum tekrar o dokuz ayı ve sonrasındaki iki seneyi göze alamıyorum hamileliğim de kötü geçti iki yaşına gelene kadar neler çektim çalışıyorum o zamanda çalışıyordum kendi işim ama olsun iş yine iştir zorlukları göze alabilsem :26:
oğluma arkadaşı benim kardeşim olduuu diyor oğlumda benim de varrr hani nerede dedi arkadaşı benimkide yazık cebinden kağıdı çıkarıp gösteriyor işte burdaaa diye :14: ben onları izlerken gözlerim doldu :26: evet yalnız kalmamalı ama çok zor geliyor bana ne yapacağımı şaşırdım :14: zaten oğlum zorla oldu yakı sayesinde oldu ama bilmiyorum ikinciye karar verince belkide olamaz Allah bilir :26:

Merhaba kızlar. Uzun bir aradan sonra ben geldim. Nasılsiniz ?benimde cok hareketli iki yasında bı oğlum var. Gecmisi okumadım ama hamış yok daha. Bende d.k.h. Bıraktım gecen ay ve bu ay adeten sonra ağrili ara kanamam oldu.6 -7 gun. Bende kisi vardır diye bugün Dr. Gittim muayenede rahmim yumurtaliklarim hepsi temiz cikti. Ve Dr.un dediğine göre yumurtalarım çatlamış .hatta belki hamış bile olabilirmişim tabi tam tersimde benim. Merak ettigim 1 haftalık bı hamilelik ultrasonda gozukurmuydu acaba.cok mü aceleciyim.:40:

hadi kiz 68 sayfada sordum gormedinmi:22::22::22:
bende bazen oyle diyorum.ama cogunlukla istiyorum.kismet.....bende artik yetisemiyorum kizima:55:ama bebege karar vermis durumdayim.bekliyorum:49::49:senin icin en hayirlisi olsun canim:16:
oyy saol cnm yaa önceki sayfalara baktım ama kaçırmışım demekki teş.ettim ozaman:) evt cnm insan yorulduğu an daha erken diyo sonra hamiş görünce bi özeniyorum varyaa:) hayırlısı olsun inş ama en azından diyorum ben 5 6 aylık hamişken oğlumda tuvalet eğitimine başşlar ne biliim onu halletmiş oluruz ama sizlerden ayrılmam belki bir iki aya çalışmalara başlarsak malum ilkinde 1 sene sonra tuttu:)kısmet artık cnm size ii çalışmlar inş hayırlı zamanda hayırlı haberler vericez hepimiz Rabbim bu güzellliği ikinci kez yaşatsın inşş
kızlar beş yaşında oğlum var iki yıldır eşim ve çevremdeki herkes baskı yapıyor ikinci için ama ben cesaret edemiyorum tekrar o dokuz ayı ve sonrasındaki iki seneyi göze alamıyorum hamileliğim de kötü geçti iki yaşına gelene kadar neler çektim çalışıyorum o zamanda çalışıyordum kendi işim ama olsun iş yine iştir zorlukları göze alabilsem :26:
oğluma arkadaşı benim kardeşim olduuu diyor oğlumda benim de varrr hani nerede dedi arkadaşı benimkide yazık cebinden kağıdı çıkarıp gösteriyor işte burdaaa diye :14: ben onları izlerken gözlerim doldu :26: evet yalnız kalmamalı ama çok zor geliyor bana ne yapacağımı şaşırdım :14: zaten oğlum zorla oldu yakı sayesinde oldu ama bilmiyorum ikinciye karar verince belkide olamaz Allah bilir :26:
ne kadar güzel oğlun 5 yaşında artık kocaman delikanlı bi cesaret cnm inş Rabbim kolaylığını veriri ne kadar zaman geçerse okadar zorlaşır sanırım bu kararı vermek çünkü insan rahatlıyo zor dönemleri atlatıyo ve tekrar o yoğun günlere dönmek daha uzak geliyo hem arada epey yaş farkı olucak çok açmadan arayı düşün inş:)hayırlısı

Merhaba kızlar. Uzun bir aradan sonra ben geldim. Nasılsiniz ?benimde cok hareketli iki yasında bı oğlum var. Gecmisi okumadım ama hamış yok daha. Bende d.k.h. Bıraktım gecen ay ve bu ay adeten sonra ağrili ara kanamam oldu.6 -7 gun. Bende kisi vardır diye bugün Dr. Gittim muayenede rahmim yumurtaliklarim hepsi temiz cikti. Ve Dr.un dediğine göre yumurtalarım çatlamış .hatta belki hamış bile olabilirmişim tabi tam tersimde benim. Merak ettigim 1 haftalık bı hamilelik ultrasonda gozukurmuydu acaba.cok mü aceleciyim.:40:

ahhh ahh bu oğlanlar bizi peşlerinde oyuncak gibi döndürüyolar sorma cnm bnmkide 1.5 yaşına geliyo 2 ayı var ama inan eridim peşinde koşmaktan:)Allah sağlık versin yorgunluk onun bi gülüşüne değerde işte cidden zor:)hadi hayırlısı cnm ama daha hemen görünmez çokkk erken bende hamile olduğum ay gitmiştim yumurtamın çatladığını 14 gün sonra olmazsam hamiş oalibleceğimi söyledi veee hami,leydim yani ultrasonda sadece çatlama olmuşmu onu söylüyo hatta onun içinde kanda progestana bakılıyo sanırım yani tahmin edebiliyo çatladığını ultrasondan hadi inşş güzedl haberler veririsin sanıtırm istiyosun hayırlısyla

canim ben tuvalet egitimini artik eskisi dert etmiyorum.cunki eltimin oglu kadar zor cocuk gormedim desem yeridir:40::40:o senin oglunun yasindayken 1 de kizi oldu.....:46:simdi oglu 3 yasinda.ve o pampers delisi cocuk 3 gune tuvalet egitimini tamamlamis.:46::46::46:cok sasormisdim.simdi kizinin agustosda 2 yasi olacak :emir_bebek::emir_bebek:.ve 3 cocugu dusunuyor.o kadar iyilerki masallah arkadas gibi.benim kizim abi abi deyip duruyor:1::1:

Back